Kızlar boncuk gözlümü ,mis kokulumu ameliyata aldılar...
Dua edin lütfen...
anladim canim inşallah bnde de ise yarar sagolasinnCanım evet silikon uç işe yaradı dediğim gibi 3 çocuğu var 3 ünde de yaşadı bunu ilk 1-2 ay onunla emzirdi eğer bebekte emme isteği varsa zaten uçla da emiyor sadece ilk onu takınca memeyi verirken az süt getir uca gerisini kendi hallediyo sonra onunla emerken de uç az çok cikiyo ve ucun çıkmaya başlayınca artık kendi göğsünü getirsin biz hep öyle yaptık uca fln da alismadi gayet te güzel emdiler sonrasında da eğer öyle zorladığınız halde alamiyosa çokta ısrarcı olmamak lazım al bi uc onunla dene canım hem kendini hem bebeği yorma bence mesela diğer ikisinde aynı sorun olunca 3 te hiç ısrar etmedik direk silikon uçla başladık
ilac gibi oldu yazdigin bnde marka ariodum silikon uc icin bn de wee alayimMerhaba kızlar uzun süredir sizinle birlikteyim yazmak bu güne kısmetmiş. 26 ocakta sezeryan ile doğum yaptım. Hastanede hemşireler annenin göğüs ucu yok silon göğüs ucu alın dediler. Eşim hemen gitti eczaneden Wee marka silikon göğüs ucu aldı .(sonra başka markalar aldırttım avent gibi ama emin olun en güzeli Wee imiş çünkü çok ince bir silikon hem de 7 tl gibi ucuz birşey)oğlumu bir süre silikon göğüs ucuna sağdığım sütümü koyarak tutturdum. Zaten silikon ve sağma biraz göğüs ucunu çıkarıyor. Ayrıca lansinoh un göğüs ucu çıkarıcısı var mutlaka alın göğüs ucum yok diyenler çıkarıyor .emzirmeden önce hemen kullanıyorsunuz çok işime yaradı benim. Sonra bir hafta dolmadan kendi göğüs ucumu tuttu oğlum çok şükür. Olmaz demeyin pes etmeyim moral bozmadan sabırla olacak inş.
gerçekten cok istiyorum enzirme anne ile cocum arasindaki en kuvvetli bagi sagliyor bnceÜzülme ve pes etme emzireceginr İnan'a Can'ım r emzirmek inançla olan birşey gerçekten buna İnan'ı
Sağlıcakla cikacak inşaallah annesi boncuk gözlün duamız onunla olsunKızlar boncuk gözlümü ,mis kokulumu ameliyata aldılar...
Dua edin lütfen...
Allah’ım, sen bütün insanların Rabbisin. Bu miniğin ızdırabını gider. Şifa ver.Senden başka şifa yaratan yoktur. Bu meleğin de hastalıktan eser bırakmayacak şekilde şifalar ihsan eyle. AminnKızlar boncuk gözlümü ,mis kokulumu ameliyata aldılar...
Dua edin lütfen...
evet olabılır bıde oyle denıcmSıcak suda cozdurmen yapmıştır bence kendi kendine cozunseydi öyle olmayabilirdi. Afedersin inek sutu lazım olduğunda bende öyle yapıyorum sıcak suda cozduruyorm o zmn da içinde dedgin gibi şeyler oluyo
Canım bugün hemşire anlattı bana buzluktaki süt u nasıl eritmek gerektiğini önce oda ısısında kendisi Ilıcak sonra benmari usulü isit cozulmeye başlayınca biberona koy sıcak suyun içine koy zaten sıcaklığını eline doktugunde anlarsın dedi o süt u de 24 saat içinde tüketmek gerekiyomus tekrar buzluga değil alt tarafa koyabilirsin yada dışarda kalabilir dedievet olabılır bıde oyle denıcm
ilk bebegim oyleydi karnina masaj yapa yapa yaptirirdik kakasini. o da perisan olurdu bizde. internette karin masaji videolari var. saglikla buyutun insallahGunaydin kizlar
R renklerguzeldir @Alyasena cnm gozunuz aydin Allah anali babali buyutsn..
!! Bizimde kaka sorunumuz var gunde 1 kere yapio onda da bayagi zorlanio kabiz da deil bazi bebeklerde boyle olabiliomus bizim gibi olan var mi?
benimkide ayni. emerken ter icinde kaliyor. hala sivilceler var. siliyorum gecmiyor. zamanla kendisi gecer diye umuyorum. ins. oyle olur. ben kiyafeti azalttim uyurken terlemiyor en azindan. oda cok sicaksa ilik suyla siliyorum yuzunu falan. gecer gecer tek derdimiz bu olsun. bazen fazla rahat bi annemiyim diyorum kendime.koltuk altını dirsek siz içini boynunu kontrol ediyorum bakım yapıyorum ama uyurken ve süt içerken aşırı terliyor canım normalde değil
anladim. cok gecmis olsun. sayfa hizli ilerliyor. burayi okuyorum ama bi bakiyorum 20 sayfa birden gecmis. arkadan geliyorum. gececek bu zor gunlerin. Allah sizi boyle sinayacakmis. bu da yasanacakmis. sabir ve dua ile gececek insallah.Hastane de yatiyo benim bebeğim
İnş geçecek geçecek te işte benim içinde zor geçecek Rabbim yine de dermansız dert vermesinanladim. cok gecmis olsun. sayfa hizli ilerliyor. burayi okuyorum ama bi bakiyorum 20 sayfa birden gecmis. arkadan geliyorum. gececek bu zor gunlerin. Allah sizi boyle sinayacakmis. bu da yasanacakmis. sabir ve dua ile gececek insallah.
Kızlar kafayı yemek üzereyim evin kalabalığını anlatamam
Her gelen 3 sefer geliyor bebek görmeye diye
Ne hastanede ne de hastaneden eve geldiğimiz günden beri sakin bir akşam geçiremedik. Kv ye dedim ki söyle ben biraz toparlanınca gelsinler sanki inadına gelene yok demiyor
Ağlicam ya çocuğuma nazar değecek fosur fosur da uyuyor gece hiç uyumayan çocukdaha bi de kp grip olmuş o haliyle gelmiş
hayirlisiyla kolayca bi avazda saglikla kurtulun insallah ikinizdeKızlar galiba nışanım geldi kahve rengi sümüksü ve yapışkan şuan sadece belimde ağrı var çok heycanlandım
canim allah in izniyle insallah cok iyi gecmistir ve kuzun iyidir rabbim bol sifa versin sizlere bagislasin carcabuk iyilessin insallah.Kızlar boncuk gözlümü ,mis kokulumu ameliyata aldılar...
Dua edin lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?