2017 Şubat Anneleri

Kızlar boncuk gözlümü ,mis kokulumu ameliyata aldılar...
Dua edin lütfen...

Kuzumm.. çıktığında herşey geçmiş bitmiş olacak Allah ın izniyle.. atlatmış olacaksınız , bunu düşün .. yaşamayan anlayamaz biliyorum ama azıcık da olsa tahmin edebiliyorum.. çok çok zor.. boncuk gözlüne ve sana Allah daha çok güç versin inşallah, şifalar versin inşallah... sütünü korumak adına güçlü ol canım benim.. onun şifası senin sütünde.. dualarımız sizinle.. bizi lütfen haberdar et çıktığında..

anladim canim inşallah bnde de ise yarar sagolasinn

i
ilac gibi oldu yazdigin bnde marka ariodum silikon uc icin bn de wee alayim

Kızlar boncuk gözlümü ,mis kokulumu ameliyata aldılar...
Dua edin lütfen...
Allah’ım, sen bütün insanların Rabbisin. Bu miniğin ızdırabını gider. Şifa ver.Senden başka şifa yaratan yoktur. Bu meleğin de hastalıktan eser bırakmayacak şekilde şifalar ihsan eyle. Aminn

İnşallah bir an önce sağlığına kavuşur miniğin Rabbim bu süreçte ikinize de güç versin..

Sıcak suda cozdurmen yapmıştır bence kendi kendine cozunseydi öyle olmayabilirdi. Afedersin inek sutu lazım olduğunda bende öyle yapıyorum sıcak suda cozduruyorm o zmn da içinde dedgin gibi şeyler oluyo
evet olabılır bıde oyle denıcm

Yavrumun yanından geldim biraz daha iyiymiş ama en erken taburcu olması haftasonuna olur ptesiye de atabilir dedi kuzumun kokusuna doyamadan ayrildim bombosum sanki dün demiştim çok ağlıyodu araniyodu diye bugün de ben girince mizmizlandi ve aranmaya başladı sanki hissediyo kuzum içim eriyerek çıktım geldim yine emmeye gücü yok hala biraz emdi uyudu gazını çıkardım koynumda uyuyakaldi o an içime alasim geldi bi hafta daha nasıl geçecek bilmiyorum eve giresim gelmiyo duvarlar üstüme geliyor gibi çok yorgun gorunuyo sesi gitmiş iyice mahvoldum iyice geçsin bi an önce iyilessin de gelsin artık dayanamıyorum

evet olabılır bıde oyle denıcm
Canım bugün hemşire anlattı bana buzluktaki süt u nasıl eritmek gerektiğini önce oda ısısında kendisi Ilıcak sonra benmari usulü isit cozulmeye başlayınca biberona koy sıcak suyun içine koy zaten sıcaklığını eline doktugunde anlarsın dedi o süt u de 24 saat içinde tüketmek gerekiyomus tekrar buzluga değil alt tarafa koyabilirsin yada dışarda kalabilir dedi

Gunaydin kizlar
R renklerguzeldir @Alyasena cnm gozunuz aydin Allah anali babali buyutsn..

!! Bizimde kaka sorunumuz var gunde 1 kere yapio onda da bayagi zorlanio kabiz da deil bazi bebeklerde boyle olabiliomus bizim gibi olan var mi?
ilk bebegim oyleydi karnina masaj yapa yapa yaptirirdik kakasini. o da perisan olurdu bizde. internette karin masaji videolari var. saglikla buyutun insallah

koltuk altını dirsek siz içini boynunu kontrol ediyorum bakım yapıyorum ama uyurken ve süt içerken aşırı terliyor canım normalde değil
benimkide ayni. emerken ter icinde kaliyor. hala sivilceler var. siliyorum gecmiyor. zamanla kendisi gecer diye umuyorum. ins. oyle olur. ben kiyafeti azalttim uyurken terlemiyor en azindan. oda cok sicaksa ilik suyla siliyorum yuzunu falan. gecer gecer tek derdimiz bu olsun. bazen fazla rahat bi annemiyim diyorum kendime.

Hastane de yatiyo benim bebeğim
anladim. cok gecmis olsun. sayfa hizli ilerliyor. burayi okuyorum ama bi bakiyorum 20 sayfa birden gecmis. arkadan geliyorum. gececek bu zor gunlerin. Allah sizi boyle sinayacakmis. bu da yasanacakmis. sabir ve dua ile gececek insallah.

anladim. cok gecmis olsun. sayfa hizli ilerliyor. burayi okuyorum ama bi bakiyorum 20 sayfa birden gecmis. arkadan geliyorum. gececek bu zor gunlerin. Allah sizi boyle sinayacakmis. bu da yasanacakmis. sabir ve dua ile gececek insallah.
İnş geçecek geçecek te işte benim içinde zor geçecek Rabbim yine de dermansız dert vermesin

aman bebege dikkat et. herkese vermemek lazim. ben sirf bunlari yasamamak icin annemde dogum yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…