Uyumak çok zor aslında istiyorum uyuyunca bişey dusunmedigim için ama az gözümü kapasam gözümün önündeCanım bebegin için güçlü olmak zorundasın sakın laflarımı yanlış anlama ama bu süre içinde bol bol dinlen uyu uyskuzuz geceler olacak bebegin gelcek herşey güzel olacak
Canım benim de 5 . Gün Dr çok iyi oturabilirsin korse giyebilirsin dedi ben bu anda hepsini yaptım iyice kötü yaptım yanma olur benim 15. Gün hala tam vajinanın girişindeki dikişte acı var diğerleri düştü sanırım o da ne alemde hiç bakmadım ama düştüyse bile aciyo biraz krem ne vermiş bana sadece vajinorm diye bir krem verdi iki gün surmedim acimaya başladı hala kullanıyorum kuru tut bana hastaneden çıkarken ebeler arada saç kurutma makinesi ni tutabilirsin demişti yapiyodum arada dene istersen baticonlu suyu da bildiğim kadarıyla bi pet şişeye biraz su biraz baticon karıştırıp tuvalet temizliğini öyle yapcaksin diye biliyorum yengeler öyle yapardıKızlar normal Doğumda dikişleriniz ne durumda ? Benim 5 gün oldu Hale'n yanma var. Bugün kontrolde bir krem verdi inş işe yarar . Birde hemoroid olmuşum onun için baticonlu su ile taharetlen dedi . Ben normal ılık su ile hemen duşta kendimi yıkayıp baticonlu suyu pamukla pansuman gibi yapıyorum umarım doğru anlamışımdır. Başka tavsiyesi olan varmı ?
5 şubatta dogum yaptım bana krem vermedi baticon da demedi temiz ve kuru tut dedi sadece öyle yapıyorum ama oturmaya zorladım ilk günlerde emzirirken sen o hatayı yapma hala iyileşmedi benim sızlıyorKızlar normal Doğumda dikişleriniz ne durumda ? Benim 5 gün oldu Hale'n yanma var. Bugün kontrolde bir krem verdi inş işe yarar . Birde hemoroid olmuşum onun için baticonlu su ile taharetlen dedi . Ben normal ılık su ile hemen duşta kendimi yıkayıp baticonlu suyu pamukla pansuman gibi yapıyorum umarım doğru anlamışımdır. Başka tavsiyesi olan varmı ?
Baticon u tuvalet sonrası uzan vajinal bölgeni biraz açıp rahimden dikislere doğru üstüne Dök sonra dikislere iyice yedirecek şekilde bezle dağıt umarım anlatabildim çünkü icteki dikişlere de degmesi lazım sen elinle aç biri siseyi birazcık oraya bosaltsin az amaKızlar normal Doğumda dikişleriniz ne durumda ? Benim 5 gün oldu Hale'n yanma var. Bugün kontrolde bir krem verdi inş işe yarar . Birde hemoroid olmuşum onun için baticonlu su ile taharetlen dedi . Ben normal ılık su ile hemen duşta kendimi yıkayıp baticonlu suyu pamukla pansuman gibi yapıyorum umarım doğru anlamışımdır. Başka tavsiyesi olan varmı ?
Krem ne verdi bana fito krem verdi ben dikişleri yumuşatır diye kullanmadım sadece baticon döktüm ve temizledimbenim 20 aylik cocugum var. onunlada ilgilenmem lazim. mecbur oturdum. once zorlaniyordum kotuydum. 10.gun dr kontrolune gittim. batikonla pansuman yap dedi krem verdi kuru tut dedi. dediklerini yapinca yavas yavas acisi gecti. simdi iyiyim cok sukur.
Cnm az da olsa sancılar varsa o ritmik şekilde artıyor demekki az kaldı inş akıntıya bişi diyemiycem bende doğum anı geldiKızlar nışanım geldi ama sancılarım sıklaşmadı belimde ağrı var sadece ebe kontrol etti 1 cm açıklık var dedisancımda nst de az çıktı. Eve geldim çamaşırımda gene o sümüksü akıntı vardı jole gibi altttan muayene yaptığı içinmi acaba
Belimde var kuzum bazen kasıklarıma da vıruyo ama genelde bebek kasılıyo bakalım hayırlsııCnm az da olsa sancılar varsa o ritmik şekilde artıyor demekki az kaldı inş akıntıya bişi diyemiycem bende doğum anı geldi
cnm iyiye gidiomus ne güzel bak az daha sabret 1 hafta sonra hicc ayrilmazsiniz insallaj öper koklasirsiniz sürekli ayri kaldiginiz zamanin acisini cikarirsinizYavrumun yanından geldim biraz daha iyiymiş ama en erken taburcu olması haftasonuna olur ptesiye de atabilir dedikuzumun kokusuna doyamadan ayrildim bombosum sanki dün demiştim çok ağlıyodu araniyodu diye bugün de ben girince mizmizlandi ve aranmaya başladı sanki hissediyo kuzum içim eriyerek çıktım geldim yine emmeye gücü yok hala biraz emdi uyudu gazını çıkardım koynumda uyuyakaldi o an içime alasim geldi bi hafta daha nasıl geçecek bilmiyorum eve giresim gelmiyo duvarlar üstüme geliyor gibi çok yorgun gorunuyo sesi gitmiş iyice mahvoldum iyice geçsin bi an önce iyilessin de gelsin artık dayanamıyorum
Kızlar nışanım geldi ama sancılarım sıklaşmadı belimde ağrı var sadece ebe kontrol etti 1 cm açıklık var dedisancımda nst de az çıktı. Eve geldim çamaşırımda gene o sümüksü akıntı vardı jole gibi altttan muayene yaptığı içinmi acaba
Gündüz saat 1 gibi nışanım gelmişti zaten ama sadece belimde ağrı vardı kaynanam ısrar edince hastaneye gideyim dedim alttan muayene yaptı 1cm dedi eve geldim o yumurta akı kıvamında çamaşırıma daha çok geldi bildiğin yumurta akı hole gibi olur ya öyle ama sancım nst de az çıktı gecemi çoğalır acabaHayır nişan o yumurta akı kıvamında.. Bende sabah geldi öğlen dörtte gittim sancım yoktu keske gitmeseydm evde bekleseydim sancımı.. Hoş bes cm açıklık varmış ama yinede evde çekip gitmek mantıklıydı
Bi hafta da gel bana sor nasıl geciyocnm iyiye gidiomus ne güzel bak az daha sabret 1 hafta sonra hicc ayrilmazsiniz insallaj öper koklasirsiniz sürekli ayri kaldiginiz zamanin acisini cikarirsiniz
Canım çoğu bebekte yenidoğan sarılığı da oluyo yanı rengi hafif sarımsı oluyo seninki de öyle demekki benimkinin De mesela göz içi sarı gibiydi korkmuştum ama hep kendi uyandığı ağladığı için sürekli uyku halinde olmadığı için rahattım 5. Gün kontrol ünde Dr una sarı mı dedim çok hafif test bile yapmaya gerek yok dedi yenidoğan sarılığı mı dedim aynen öyle dedi artık artmaz zaten dedi gerçekten de göz rengi beyazladi sonra senin de öyledir kaç günlük oldunuz Allah korusun olsa fark etmemen zor olur çünkü yarı baygın oluyorlar yeğenim de yaşamıştık kendileri uyanmiyo emmiyo ve sarılığı bariz belli oluyo inş bisey çıkmazkizlar bgn kontrolumuz vardi doktor vucudu sari duruuo bilurubin bakalim yuksek cikabilir o zaman yatis yapmam gerekir dedi sonra bebegi kan almaya gotrduk feryat figan ağladı üstü de tam giyinik değildi..kan tahlili beklememiz gerekiodu 1 saat bn biberonu yanima almamisim nasil stres oldum bi yandan yatışi dusundum bi yandan nasil karnini doyurcam dedimneyse mama siringa aldm ebelerden öyle verdim biraz sakinledi. sonucumuz da 14.2 cikti demek ki ciltcrengi oyle biraz da 18 ve uzeri olsa yatiracaktm ama su an tedavi gerekmez florasan isigina ve camın arkasindan güneşe tutun eger gecmez vücudu sararirsa gelin dedi. smdi ya fark edemezsem diye odum kopuo zaten eve donerken de yine acliktan agladi evladim sutum var cikarip doyuramiorum oglumu.. cok stres oldum cok uzuldum bugun silikon uc aldm bakalim biraz cekeledi bgn tutar inşallah..
sarilik degeri icin ne diorsunuz cogu bebekte olabiliimus degeri nasil? degeri dusurmek icin oneriniz var mi?
Gündüz saat 1 gibi nışanım gelmişti zaten ama sadece belimde ağrı vardı kaynanam ısrar edince hastaneye gideyim dedim alttan muayene yaptı 1cm dedi eve geldim o yumurta akı kıvamında çamaşırıma daha çok geldi bildiğin yumurta akı hole gibi olur ya öyle ama sancım nst de az çıktı gecemi çoğalır acaba
Ayy inşallah canım :) benim gündüz gelen kanla sümüksü gelmişti sonra ebe muayene ettikten sonra çamaşırıma baya bi böyle yumurta akı gibi jole kıvamında bi akıntı geldi bakalım hayırlısı gece yada sabaha doğru sancılarım artar belki şuan sadece belimde ağrı var:)Evet her lavaboda peçeteye gelir. Geceye artar sancın doğumuna az kaldı son saatlerin kıymetini bil :) banada haber ver mutlaka.. Bu arada doktor bana o gelenler suda olabilir demişti ama benden bir gün önce az geldi ertesi sabah hafif minicik kanla geldi.. Daha sonra yogun geldi sürekli
Benimde eğer olmasa cuma günü yatışım yapılacaktı bende çok üzülüyordum canjm valla aynı şeyleri bende yaşadım bugün nışan geldi ama sancım yok :) çok sünir bi durım şimdi yatıca. Bakalım gece sancılarım çoğalacakmı peki senin 1 e kadar uyudun ya ne zaman sancılarn çoğaldı . Benim kocada bıgünde doğuramadın diyip duruyo gıcık şeyttMisoothh bana geçmiş günü hatırlattın.. O kadar güzel ki o an.. Ben doğum um olmayacak sezeryan olcam diye çok stres olmuştum günüm geçiyordu çünkü artık doğum belirtelri okumaktan uzman gibiydim sabah kanla karışık yumurta akı gelince nişan oldugunu anladım sancımda hafif vardı ve uçacaktım mutluluktan. İçime doğdu biliyordum bugun en geç yarın doğururm dedim eşimi aradım hatta yine yalancı sancıdr birdaha izin almam gerçek sancı mı diyor :) gece çalışıyordu o zaman.. Duşumu aldm saçlarımı kuruttum taradım eksiklerimi tamamladım geriye sadece sancımın artması kaldı :) baktım artmıyor hatta kesildi eşimde hatta kızdı gerçekten doğurdun zaman izin alamayacam dedi ben o kadar emindim ki doğum olacağına yatıp uyuyum enerjiye cok ihtiyacım olacak dedim :) öğlen bir e kadar uyumuşum :) öyle işte
ins iyi gelirSagınca bibrtnu almıyorkasıkta Boğazına duruyor yarın kontrol var bakalm kaç kg gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?