2017 Şubat Anneleri

Benim kizim herseyi emme ile bağdaştirdi. Kakasini emerken yapıyor emerken uyuyor sadece. Tam daliyor ben altini almak gazini cikarmak zorunda kaliyorum uykusunu bölüyorum mecburen o zaman da sinirleniyor huysuzlaniyor. Bebegi emerken kaka yaoan bi ben yokumdur herhalde sizin nasil oluyor altini alirken uyaniyor mu ? Off bi de pişik var iyice zor oluyor altini alirken başlıyor aglamaya kiyamam sonra uykuya dalmasi sakinlesmesi icin tekrar meme veriyorum yine bi guzel emiyor fazla emince de kusuyor kısır döngü icindeyiz resmen

canim malesef ilk dogumumda kaynvalidenin evinde kalmistim 40 im cikana kadar esim gorevdeydi beni oraya birakip gitti benzer olaylari ben de yasadim ama asil beni sok eden kv nin bebegime memesini emdirmeye calisirken yakalamamdigozlerime inanamadim napcami da bilemedim bisey de diyemedim sinirimden olecektim azdaha bu dogumumda yine yanimizda ama bu kez benim evimde peki ne degisti hiccc koca bir hic bebegi 2 saatte bir besleyin dedi doktor tam ben uyandiricam birak kendisi uyansin uyandirma cocugu diyor pisik icin sudacrem aldim bu ise yaramadi deyip pudra almis illa bunu dok diyor her 3 4 saate bezini degisiyorum kaka yapmadikca degisme diyor bebegin ve oglumun kiyafetlerini bizimkilerden ayri atalim diyirum daha ne goreyim masa ortusune varincaya kadar atmis el kadar bebegin camasirlariyla

canim gozun aydin allah anali babali buyutsun saglicakla buyuyup hayirli evlat olsun insallah.bu arada gecmis olsun omzu nicin catladi ve tefavisi nasil minnacik omzun

Pişik için hemen bu arko krem aldır eşine hani şu tüp şeklinde olan yaglı krem her altını actıgında sür hemen gecırıyorrr sağlıkla büyüt kuzunu

Şubat annemiz kaldı mı doğum yapmamış olan biz kucakladık bebişlerimizi sağlıcakla Rabbım sizleride nasıp etsin bir avazda kolay doğumlar yapın benim oğluşum 20günlük oldu bile habire gerneşiyor o minik surat sekilden sekile giriyor alttan da pırt pırt geliyor sesler gerneştikcecok datlı cok

canim nasil oldun seni merak ediyorum

???????? Saç boyatmayla ilgili doktoruna danışan oldu mu acaba??ben bu hafta saçlarımı boyamayı düşünüyorum kardeşimin düğünü var boyatan varmı????? Ne düşünüyosunuz bu konuda

allahın yaaaa gelse çıldırma emziği şekere reçele batırırken gördüm ağzına portakal havuç verirken gördüm sinirlendim uyardım tek yıkıyorum çamaşırı o gün havlu eklemişti uyardım kadın gerizekalı anlamıyor uyusa bile bende 3-4 saatte değişeyim diyorum uyandırma yemek bez için diyor emzirmek için 3 saati geçmesin diyorum isterse ağlar zaten karışma diyor sinirim zıplıyor sudocrem kullaniyorum bende pudra kullanırdık biz bu ne yarın gidip al dedi eşime aynı sorunlar bendede var geçen gün mutfak bezi ile ağzını silerken gördüm çıldırdım yine esimde çağırıp duruyor eve gelmek istediğinden de değil ondan korkusundan geliyor resmen yüz kere öpme çocuk isilik oldu elini öp diyorum onu da dinlemiyor eşimde birşeylere zorla dahil etmeye çalışıyor hanımı hastane kontrolünde annem olsun tırnağını annem kessin üstünü o değişsin altını o varken o değişsin deyip duruyo istemiyorum kadını anlamıyorlar

Benim de çok ağrıyor yardım edenim var ama misafirden kalabalıktan başım ayıkmadı ki

Millet şaşırmış valla kocalar kv ler

Ben de acaba kv yi bıçaklasam lohusa depresyonundaydım desem kaç yıl yerim

Benim de sgrıyor ya hiç durmadım dinlenmedim ondan eğilip kalkmaktan Can'ım

Bizim de 14 çıktı bir haftadır sürekli emziriyorum daha rengi Yen'i düzelmeye başladı telaşlanmaya gerçek YÖK Can'ım sürekli emzir zamanla geçer inş takibe al rengini ama hemen geçmesini. Bekleme Can'ım

bizim de 5. günüydü bugün. sanki bi yerde 5.gun olcumunde yüksek ciktigini okumustum. smdi isigimiz acik yatıyorz yarin da güneşe cikarcam camin ardindan. sadece yuzune degse yetiyor mu acaba??yegeninde nadil bi tedavi olmisti canim. bu arada bgn silikon uc aldim wee marka sonic basarisiz gene almadi memeyi israrla

bi daha ne zaman kontrole goturmek lazim acaba? bn emziremiorm cnm sagarak veriorum mamaya takviye süt yapiodum simdi sutum arttikca mamayi dusuruorum ozellikle sordm doktora beslenmeden degil kilo kaybi falan yok nerdeyse dedi. baska ozel bisi yaptin mi emzirmenin disinda su güneş isigi muhabbetinde sadece yuzunne degse yeter mi?

ay sinirlerim bozuk zaten cok guldum canimbebekler bi alem kimi meme almaz kimi de birakmaz bnmki de senin durumun tam tersi

Aç bırakmamaya çalış canım yinede sağ cver ama mutlaka ver. 'Gerçekten çok zor emzirememek doktora bir sor bakalım inşallah çözüm bulunur
bugün sarilik korkusundan emzrime isini sormayi unuttum canim aklim gitti çünkü.. wee marka uc aldm bgnilk basta bi kac cekti birakti ilerleyen saatlerde iki kere daha denedim almadi yine.. bzm oglan aventin bibiberon ve emzigini sevdi acaba bi de onun ucunu mu alsam son care

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…