oyle de yapiyorum cnm hatta gogus ucu cikaricim bar.onla da biraz cikarip oyle veriom o mizmizlanip alana kadar geri kacio zatn cocukta fobi mi oldu mememe karsi nedir anlamadmbiraz saginca gogus ucun cikmiyormu? birde oyle once biraz sagip sonra tutturmayi denesen. memeyi yakalattrman lazim o gormediginden saga sola agiz aacip duruyordur simdi.
Sağol canım Allah razı olsun aynen annelik başka bişey ben yegenler hasta olunca bile kötü olur onlarla aglardim yavrum iyice içimi yaktıayrılığı çok koyuyo
Özel birşey yapmadım Can'ım güneş ışığı hastaneden gelirken değdi okadar zamanla anne sütüyle gever dedi doktor. Neden emziremiyordun göğüs ucu problemi mi bunu yaşayanlardan destek al Can'ım ve üzülme şakın . Sana ne dedi doktor ??? Ben 3 4 gün sarımsak takmıştım bide altın takmak iyiymiş diyorlar dene sarımsak kötü kokuyor ama sanki fayda gördümbi daha ne zaman kontrole goturmek lazim acaba? bn emziremiorm cnm sagarak veriorum mamaya takviye süt yapiodum simdi sutum arttikca mamayi dusuruorum ozellikle sordm doktora beslenmeden degil kilo kaybi falan yok nerdeyse dedi. baska ozel bisi yaptin mi emzirmenin disinda su güneş isigi muhabbetinde sadece yuzunne degse yeter mi?
Teşekkür ederim cnm amin inş. Tedavi için kendi kaynar dediler 20 güne. Zor bir doğum oldu Bebek hızlı basınçla kanaldan geçmiş bize denilen o birde iri bebeklerde sık görülür dedilercanim gozun aydin allah anali babali buyutsun saglicakla buyuyup hayirli evlat olsun insallah.bu arada gecmis olsun omzu nicin catladi ve tefavisi nasil minnacik omzun
bugün sarilik korkusundan emzrime isini sormayi unuttum canim aklim gitti çünkü.. wee marka uc aldm bgnilk basta bi kac cekti birakti ilerleyen saatlerde iki kere daha denedim almadi yine.. bzm oglan aventin bibiberon ve emzigini sevdi acaba bi de onun ucunu mu alsam son care
aminİnş geçecek geçecek te işte benim içinde zor geçecek Rabbim yine de dermansız dert vermesin
Gidince bi yazar misin doktor neler yaptı neler sordu anlattiYarin biz goturecegiz canim.1 aylik oluyoruz dr.gitcez cuma yada persembede saglik ocağı çağırdı aşısı varmis.
gecmis olsunKızlar dün çok fena oldum. Resmen benim dikişler başa sardı. İlk günkü gibi ağrıyorhalbuki doğumdan iki gün sonra çok iyiyim diyordum kendime eziyet etmişim resmen... gelen misafirle oturdum odama gidip yatmadım akılsız gibi gece de kızım kusuyor diye onun sesine fırlayıp kalktım sağ taraftaki dikişim açılmış gibi... doktorumu aradım tekrardan sardık çok ağrıyor
Siz siz olun benim gibi yiğitlik yapıp gezmeyin resmen nazar ettim kendi kendime
Yegenimin ışık tedavisi olmuştu bi gece hastanede kaldık kuvezde yatırıldı o gece hem emzirdik hem sahip kuvezin içinde kaşıkla sürekli yedirdik bi gece de düşmüştü inş senin de ilerlemez yenidoğan sariligidir pes etme uç şuan ona zor gelebilir çünkü neticede plastik ve anne memesinden kalın bişey göğsüne tak ucun içine biraz sütünü akit tutturmaya çalış gerisini getirir onun çenesi daha çok zayıf oldugu için güçsüz şuan zorlaa sen ucu dediğim gibi yaparak ondan süt geldiğini anlasinbizim de 5. günüydü bugün. sanki bi yerde 5.gun olcumunde yüksek ciktigini okumustum. smdi isigimiz acik yatıyorz yarin da güneşe cikarcam camin ardindan. sadece yuzune degse yetiyor mu acaba??yegeninde nadil bi tedavi olmisti canim. bu arada bgn silikon uc aldim wee marka sonic basarisiz gene almadi memeyi israrla
tabi canim :)))Gidince bi yazar misin doktor neler yaptı neler sordu anlatti
Salliala
Yarin biz goturecegiz canim.1 aylik oluyoruz dr.gitcez cuma yada persembede saglik ocağı çağırdı aşısı varmis.Benim icin önemli olan dr kontrolü çünkü sağlık ocağı hep saçmalıyor herseyde.Asilar olmasa hic gitmicem oraya
Benim kizimda emerken kakasini yapiyor.Günde 2 kez tam bezini dolduruyor onun disinda bulaşık bulaşık, her bezde idrar tam dolu oluyor.Yeni bile emse surekli agzi emme modunda sizinkide oyle miBenim kizim herseyi emme ile bağdaştirdi. Kakasini emerken yapıyor emerken uyuyor sadece. Tam daliyor ben altini almak gazini cikarmak zorunda kaliyorum uykusunu bölüyorum mecburen o zaman da sinirleniyor huysuzlaniyor. Bebegi emerken kaka yaoan bi ben yokumdur herhalde sizin nasil oluyor altini alirken uyaniyor mu ? Off bi de pişik var iyice zor oluyor altini alirken başlıyor aglamaya kiyamam sonra uykuya dalmasi sakinlesmesi icin tekrar meme veriyorum yine bi guzel emiyor fazla emince de kusuyor kısır döngü icindeyiz resmen
Dün babaannesine gittik ilk defa. Bugün de yürüyüş yaptık 10 dk sonra evimin altındaki cafe ye girdik kahve içtik. Cafe de ağladı biraz panik oldum ama salladım elimde. Yürüyüş yaparken uyuyor çok şükür. Çıktınız mı siz de kızlar? Kendimi daha iyi hissediyorum bebekle çıktıkça. Keşke havalar daha da güzel olsa her gün çıksam psikolojik çok iyi geldi. Yine de 40mız çıkmadığı için ikindiden sonra kalmamaya dikkat ediyorum.
Sağol canım Allah razı olsun buradaki annelerimiz şuan hep duası kabul olur hepimiz lohusalık döneminde yiz ve dualarla iyileşecek bebeğim inş evet kokusunu aldım 10 gün yanımda kaldı gece gündüz oyuncağım gibiydi ev bı anda sessizlesti ondan bu kadar çok koydu ilk yatsaydi tabiki o da zor olurdu ama belki bu kadar ağır gelmezdiLoveali turuncu cok çok geçmiş olsun sizleri tanımıyorum ama mesajlarinizi okuduğumdan bu yana her duamda sizin cocuklarinizda var allah bebislerinize allah sifa versin insallah.Loveali canim bebisinin kokusunu aldin ondan bu kadar zor hersey sabret canim allah dermansiz dert vermesin.....Loğusa evine kalabalik kalabalik geldikleri yere 2-3 kere gelmelerini anlayamiyorum gercekten.Bende mevlut yapmaktan bi yuzden vazgectim.Hasta olanda olmayanda gelcek o kadar kalabalikta gonderemezsin evden.
tabi canim :)))
bu ne yaa her sey yasakmisSari mi kakasi sariysa normal kuzm bizmkide oyle zorlanio kakada ve popodan gaz cikarirken birazda yediklerimizden oluo galiba bana iyi gelio diye uzum kayisi hosafi yiyodm ama gaz yapio bebeye yememeye basladmm..Asagidakilere dikkat etmk lazm..
yasaklarrrrrrrr
nohut
kuru fasulye
mercımek
yesıl fasulye
bulgur
lahana
yaprak sarması
bezelye
kabak
pırasa
domates
salatalık
marul
üzüm
erik
nar
armut
portakal
mandalina
kayısı
kola,fanta
demli çay
muz
yenmesi gerekenler
kırmızı et
balık
tavuk
ıhlamur
rezene cayı
kompostalar (kayısı hariç)
yogurt
ayran
hamur işleri
pirinç pilavı
kuru incir dut
bol sıvı
cok zor biliyorum ilk bebegimde vardi boyle sorun. bizim 4 ay sonra falan bitti.Neler denemedk ki cnm masajda ise yaramio en rahat hali banyo sonrasi hergun yikayasm var ama soguk hava gun asiri yikiyorm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?