2017 Şubat Anneleri

Kizlar iyi sabahlar,
Oğlum gece gazdan biraz huzursuzdu. ben de çaresiz düşsün diye meme veriyorum aglamaya kesiyor. Emerken ayağını karnına çekiyor arada ama aglamiyor ben de böyle bir çözüm buldum kendime ağlamasın diye. Sürekli de emdiği için de 4 saati geçti uyanmasi. herhalde bi sorun yoktur.
TuRuNCu canim Allah acil şifalar versin. tez zamanda iyilesir kuzun inşallah. Allah yardimcin olsun. Sen moralini yüksek tutmaya çalış. kolay değil tabi ama bebek için çok önemli senin güçlü olman.
@Mutsuzperi27 canim senin kv benim sinirlerimi bile fazlasıyla bozuyor. Sana Allah sabır versin. Ben şimdiye kadar kapı dışarı atmıştım. Sanki gicikligina yapıyor. anlamiyorlar bir türlü devrin çok değiştiğini eski uygulamaların yanlış olabileceğini.

biraz saginca gogus ucun cikmiyormu? birde oyle once biraz sagip sonra tutturmayi denesen. memeyi yakalattrman lazim o gormediginden saga sola agiz aacip duruyordur simdi.
oyle de yapiyorum cnm hatta gogus ucu cikaricim bar.onla da biraz cikarip oyle veriom o mizmizlanip alana kadar geri kacio zatn cocukta fobi mi oldu mememe karsi nedir anlamadm

Özel birşey yapmadım Can'ım güneş ışığı hastaneden gelirken değdi okadar zamanla anne sütüyle gever dedi doktor. Neden emziremiyordun göğüs ucu problemi mi bunu yaşayanlardan destek al Can'ım ve üzülme şakın . Sana ne dedi doktor ??? Ben 3 4 gün sarımsak takmıştım bide altın takmak iyiymiş diyorlar dene sarımsak kötü kokuyor ama sanki fayda gördüm

canim gozun aydin allah anali babali buyutsun saglicakla buyuyup hayirli evlat olsun insallah.bu arada gecmis olsun omzu nicin catladi ve tefavisi nasil minnacik omzun
Teşekkür ederim cnm amin inş. Tedavi için kendi kaynar dediler 20 güne. Zor bir doğum oldu Bebek hızlı basınçla kanaldan geçmiş bize denilen o birde iri bebeklerde sık görülür dediler

Canım bence olacak bebeğin tutacak az kaldı. Belki sende böyle denemişşsindir bilemiyorum ben anlatayım yinede.Ben silikon göğüs ucuna sütümü sıkıyordum ucda süt oluyordu oğlum süt tadını alınca çekmeye başlıyordu. Ya da sütümü sağıyordum şırıngaya koyuyordum (iğneli kısmını çıkarıp tabiki diğer kısım) silikon göğüs ucuyla memeyi tutturmaya çalışırken memenin yanından oğlumun ağzına azar azar sıkıyordum. Süt tadını alınca emmeye başlıyordu. Böyle böyle sabırla tutturdum canım.

Kizlar aramızda ilk ayi dolan ve bebegi hastaneye kontole götüren var mi ? Neler yapılıyor ? Sağlık ocağına asiya gideceğiz orada boy kilo bakılıyor sanırım. Farkli birsey var mi hastanede eger yoksa götürmesem mi diyorum ulaşım sıkıntım var esimin ders giris çıkış saatleri tutmuyor. Ogretmen olanlar bilir oyle bi iki saat izin alayim rahatlığı yok maalesef.

Salliala
Yarin biz goturecegiz canim.1 aylik oluyoruz dr.gitcez cuma yada persembede saglik ocağı çağırdı aşısı varmis.Benim icin önemli olan dr kontrolü çünkü sağlık ocağı hep saçmalıyor herseyde.Asilar olmasa hic gitmicem oraya

gecmis olsun

Yegenimin ışık tedavisi olmuştu bi gece hastanede kaldık kuvezde yatırıldı o gece hem emzirdik hem sahip kuvezin içinde kaşıkla sürekli yedirdik bi gece de düşmüştü inş senin de ilerlemez yenidoğan sariligidir pes etme uç şuan ona zor gelebilir çünkü neticede plastik ve anne memesinden kalın bişey göğsüne tak ucun içine biraz sütünü akit tutturmaya çalış gerisini getirir onun çenesi daha çok zayıf oldugu için güçsüz şuan zorlaa sen ucu dediğim gibi yaparak ondan süt geldiğini anlasin

Loveali turuncu cok çok geçmiş olsun sizleri tanımıyorum ama mesajlarinizi okuduğumdan bu yana her duamda sizin cocuklarinizda var allah bebislerinize allah sifa versin insallah.Loveali canim bebisinin kokusunu aldin ondan bu kadar zor hersey sabret canim allah dermansiz dert vermesin.....Loğusa evine kalabalik kalabalik geldikleri yere 2-3 kere gelmelerini anlayamiyorum gercekten.Bende mevlut yapmaktan bi yuzden vazgectim.Hasta olanda olmayanda gelcek o kadar kalabalikta gonderemezsin evden.
Gidince bi yazar misin doktor neler yaptı neler sordu anlatti
tabi canim :)))

Al benden de o kadar, sağlık ocağına bi gıcığım yaa. Dediğin gibi aşılar olmasa hiç işim olmaz.

Benim kizimda emerken kakasini yapiyor.Günde 2 kez tam bezini dolduruyor onun disinda bulaşık bulaşık, her bezde idrar tam dolu oluyor.Yeni bile emse surekli agzi emme modunda sizinkide oyle mi

.

bizde gecen persembe ciktik. iyi geliyor gercekten.

Sağol canım Allah razı olsun buradaki annelerimiz şuan hep duası kabul olur hepimiz lohusalık döneminde yiz ve dualarla iyileşecek bebeğim inş evet kokusunu aldım 10 gün yanımda kaldı gece gündüz oyuncağım gibiydi ev bı anda sessizlesti ondan bu kadar çok koydu ilk yatsaydi tabiki o da zor olurdu ama belki bu kadar ağır gelmezdi Rabbim hepimizin evlatlarına sağlık versin ve bizlerden hiç ayırmasın mevlüt fln yok daha kendini toparlayana kadar kimsenin yanında cikarmicam Dr yasak koydu dicem günlerdir ne çekiyorum kırılan kırılsın napim

bu ne yaa her sey yasakmis

Neler denemedk ki cnm masajda ise yaramio en rahat hali banyo sonrasi hergun yikayasm var ama soguk hava gun asiri yikiyorm..
cok zor biliyorum ilk bebegimde vardi boyle sorun. bizim 4 ay sonra falan bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…