Bizde öyle yapıyoruz hatta ben isi iyi çözebilmek icin bi de esyalari cikarttigimda kucagima aldim esyalari kilodan düşmek icin ama kafam karisti 700 gr cocuk kiyafetleri eder mi yavolkicansu Evde tartı varsa al bebişi kucağına bi onunla tartıl bi onsuz aradaki farktan anlarsın canım benim..
Canım bebişin memeyi mi almıyor bana hastanede göaterdi ebeler hemşireler nasıl vermem gerektiğini meme ucumu tutup ağzıma ittiriyorum ozaman tutuyor memeyiBende aynı durumdayım silikon uçtan bıktım ne zaman memeyi emerek artık tenime temas etsin istiyorum bebeğim
canım tartım bozuldu 3200 doğdu meleğim 9 günlükken 3700du dün iki kat penye citcitli badi bez ve pamuk battaniye ile 4800 geldi battaniye biraz ağır iki kat pamuk kumaştan yapmıştı annem diğerleri inceBizde öyle yapıyoruz hatta ben isi iyi çözebilmek icin bi de esyalari cikarttigimda kucagima aldim esyalari kilodan düşmek icin ama kafam karisti 700 gr cocuk kiyafetleri eder mi yabakalim pazartesj ilk ay aşıya gidecegiz orada tartarlar merak ediyorum sütüm yarıyor mu kuzuma
ay canım valla benimki tam tersi oldu ilk günler gayet iyiydim şimdi daha kötüyüm. Bi yerden de nokta şeklinde kanama oluyor çamaşırımda gördüm. Üstüne üstlük sol bacağım ćekiyor sanki bel fıtığı olmuşum gibiasuuuman canim benim 8 gun oldu sezeryan olali. 4.gune kadar yataktan kalkarken zorlandim bi tek onun disinda hic agrim olmadi. 4. Gunden sonra yataktan kalkarken de hic agrim yok cok sukur. Su an gayet iyiyim ama iste kimi dr.un dikisi farkli oluyor fazla sikmistir ondan agriyor olabilir
Doyuruyor mu bari kendini canim?Bende aynı durumdayım silikon uçtan bıktım ne zaman memeyi emerek artık tenime temas etsin istiyorum bebeğim
Ayyyy canım şimdi mesajını gördüm ve rahatladım benimkide iki gündür sarı ve pütürlü oldu, mama kullanmıyoruz sadece anne sütü. Ayyy ne zormuş bu annelik hamilelikteBizim iki gündür sarı ve pütürlü döndü sadece anne sütüyle mi besleniyor Bebiş mama ile beslenince kaka rengi ve kıvamı farklıymış
Doktorunu aradinmi peki? Yani bu tarz seyler olabilir kolay degil onemli bir ameliyat atlattik. Gececek ama bugunler de merak etme.ay canım valla benimki tam tersi oldu ilk günler gayet iyiydim şimdi daha kötüyüm. Bi yerden de nokta şeklinde kanama oluyor çamaşırımda gördüm. Üstüne üstlük sol bacağım ćekiyor sanki bel fıtığı olmuşum gibihafta sonu geçmezse dr gideceğim inşallah geçer
yok aramadım ama bugün aile hekimimçocuğu götürdüğümde baktı içininde bişey yok az takip et kurur dedi kurumazsa git dr un lazerle yakar bişey yok dedi. Doğrusun canım zor bi ameliyat atlattık ama ben bunu geç anladım galiba her işi kendim yapayım diye ilk günden dolanınca ortalıkta durum buDoktorunu aradinmi peki? Yani bu tarz seyler olabilir kolay degil onemli bir ameliyat atlattik. Gececek ama bugunler de merak etme.
göbek konusunda bize sorun yaşadık 7.gun düşmüştü kazakta buldum ama kanama vardi gecsin diye bsticonla devam ettim sanirim surtunup dusmustu kanama olunca doktor getir dedi iltihap varmis bide birşey eritip sürdüler eğer kan devam ederse aşı dediler çok şükür kesilmiştiyok aramadım ama bugün aile hekimimçocuğu götürdüğümde baktı içininde bişey yok az takip et kurur dedi kurumazsa git dr un lazerle yakar bişey yok dedi. Doğrusun canım zor bi ameliyat atlattık ama ben bunu geç anladım galiba her işi kendim yapayım diye ilk günden dolanınca ortalıkta durum bu
Aaa sen yanlis yapmissin ama dinlenmen gerekiyor. Doktorum bana 10 gun hicbi ise elini vurma yat dedi. Kaynanam sagolsun geldi bakti bugun gitti. Hicbi is yapmadim agrim olmamasina ragmen.yok aramadım ama bugün aile hekimimçocuğu götürdüğümde baktı içininde bişey yok az takip et kurur dedi kurumazsa git dr un lazerle yakar bişey yok dedi. Doğrusun canım zor bi ameliyat atlattık ama ben bunu geç anladım galiba her işi kendim yapayım diye ilk günden dolanınca ortalıkta durum bu
Canim sanirim birimiz yanlis anladik. Arkadas kendi dikislerinden bahsediyor yani ben oyle anladm:) benim oglumun govek bagi kanliydi baticonla 2gun sildikten sonra duzeldi. Hatta dustu rahatladikgöbek konusunda bize sorun yaşadık 7.gun düşmüştü kazakta buldum ama kanama vardi gecsin diye bsticonla devam ettim sanirim surtunup dusmustu kanama olunca doktor getir dedi iltihap varmis bide birşey eritip sürdüler eğer kan devam ederse aşı dediler çok şükür kesilmişti
ben varimmm cok sukur iiyiz bebegimle rabbime şükürler olsun ama bn hiç kendimde degilmisim gibi uykusuzluk cok yoruyor bi de mikroplu ishal cikti istahsizlik karin agrisi da yapior doktor ilac vermedi süte gecer diye. bebegim memeyi almıyor..su 40miz bi gecseydi de hem fiziksel hem de psikolojik olarak bi rahatlasakBunalıma girmiş olan bi tek benmiyim
kuzum senin cevrendeki insanlari az cok tanidik artik anlattigin kadariyla basta kayinvaliden olmak üzere hepsi sinir bozmak icin varlar o yuzden hic boyle insanlarin sozune itibar etme.sen annesosin anlarsın emmesi uykusu iyiyse bi huzursuzlugu yoksa yetiyodur bi de her bebek bir degil ki kimi kilolu olur kimi de daha zayif bnm oglan da meme almior ciktigi kadar süt veriorm biberonla ve mama da veriorum aciktiginda ciglik cigliga aglio dayanamio mesela minnakim :) sanirim biz de cok yiyoruz ama mama takviyesiyle işte..kızlar ben kızımın kilo aldığını düşünüyorum sütüm var şükür tek göğsü veriyorum hep emdikten sonra bile geliyor kontrol olmadi daha kilo için bacak kıvrımlarından anlıyorum ama dengesiz bazi kişiler sinirlerimi bozuyor sütun yetmiyor yaramıyor diyo duruyor salı aşı olucaz o gun kontrol sonrası anlaşılır sütun kalitesi mi var doymasa süt kalitesiz olsa anlamaz mıyım biri yardımcı olabilir mi sinirim bozuldu
ya hastanede biz de oyle verdik ama korkuorum bn siringa ve kasiktan bohszina kacar diye ozellikle aglarkenbende öyle verdim hatta bi isim varsa mamayı da anneme öyle vermeye devam et diyorum
bn de size sorcaktim 6. gun dustu gobegimiz ilk gun yoktu boyle bisiler ama sonra kurumus kan gordum bn de boyle mi oluor?????Arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum. Öncelikle Doğum yapmış arkadaşlarım, geçmiş olsun, bol sütlü gazsız geceler diliyorum. Biraz stresli bir dönemdi benim için ama atlatıyoruz çok şükür. Kızım bugün 15 günlük oldu. Göbeği, 9 günlükken düştü. Bugün sağlık ocağı kontrolümüz vardı, ebe göbeğine baktı kanarsa tekrar getir dedi. Eve geldik atletinde kuru leke gördüm. Bu normal mi, nette araştırdım koku iltihap yok gibi. Sizin bebeciklerin göbekleri de böyle mi o içindeki parça var mı? Düştü mü?
elif bnm oglan biraz biraz tutmaya basladi memeyi ama 3 -5 dkka tutuo süt.de.gelio sonra sıkılıo birakio sevmior demek ki :) insallah ilerleyen süreçte bni utandirir..Bende iki gün hep mama verdim biberonla ama çok şükür unutmadı emme isteği varsa unutmuyo kolay kolay ama memeyi svmeyen bebek naparsan yap almiyo
ihmal etme o zaman canm git mutlaka makatta catlama falan vardir belki insallah iyo cikar sonuclarim bnm de mikrop varmis iste cok garip bi dişki gercekten doktor ilac vermedo sabahtan beri su icip duruorumd bakalim Insallah atlatirizCanım ben doğumdan 1 hafta sonra acillik oldum ishal bulantı hiçbir şey yiyememek. Hemen gittim iç hastalıklarına o kadar kontrol yapıldı çıkmadı bir şey antibiyotikten dedi dr. Şu an düzeldi ama afedersin her dışkıda öyle kan geliyorki. Eşim annem zorla dr götürmeye çalışıyor 1 haftadır kadın hastalıkları drum da hemen cerrahiye görün dedi. Bugün ya da ptesi gidicem artık mecbur. Kolonoskopiye kadar giderse diye çok korkuyorum cesaret edip gidemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?