Aaaa çok şaşırdım ilk kez duydumevet baya baya dişli. dr nasıl beslendiysen dedi:)))
aynen oyle yapiliyor. dr 6 dan fazla damlatmayin. cekerkende asiri cekerseniz kanamaya kulak iltihabina sebep olursunuz dedi. fazla kuvvetli cekmemek gerekiyormuskizlar burun tikanikligi icin napiosunuz once fizyolojik serum damlatip sonra cekio musunuz cok kucuk bebekler nasil cekicez korkuorum.. hastanede siringayla serum damlatmislardi sadece
Sevgili şubat anneleri
hepiniz doğum doğum yaptiniz
Fakat ben henüz doğum yapamadm
Mart i görmm diyodm ama gorduk
Dün doktora gittim 3200 olmuş kuzum
Sıkıntısı yokmuş herşey yolundaymış
Pazartesi tekrar gidecez pazartesiye kadar doğurmazsam gün vercek o gun gidip suni sancıyla doğuracağımi söyledi sekreteri.artik kilosu musaitmisinşallah kolaylıkla gelir kuzum
38+2 yiz bugun
Sizinle cok zaman geçirdim beni araniza aldığınız ucun cok teşekkürler
Yine şubat annelerine takılacam deneyimli annelesiniz sonucta
Görüşüruz
gozun aydin. sevindim.Anneleeerrrrr gunaydinnnnnnoglusum cikiyomus inş bugün az tlfn geldi taburcu olacak kıyafet getirin diye inş bi daha yaşamaz eve gelince tek korkum yine olur mu acaba diye Rabbim hicbirinize yasatmasin ayrılık cümlemizin evladını korusun dert vermesin inş
Sağolasıngozun aydin. sevindim.
Ay iyi ya een azindan memeyi unutmamis.İnş olmaz emmemiz iyiydi çok şükür bizim :) bugün 10 dk geç kaldım görüş e yıkmış ortalığı :) şükürler olsun emme iyi emdik uyuduk :)
İnşallah bizede iyi gelir. Dr tadı kötüdür dedi ama birde yemezse vay halime.Kizmda sma kullanmistim. Sekersiz fln daha iyi gelmisti bana.
Evet sekersiz fln aptamil gibi tatli degil. Benim kizim aptamilden sonra aldi sma yi. Alir merak etmeİnşallah bizede iyi gelir. Dr tadı kötüdür dedi ama birde yemezse vay halime.
Yanıma gelmeden yatsaydi belki zorlayabilir di ama zaten ev bebegiydi evde 10 gün kaldı ya ondan unutmamış bende hep unutur mu diyodum ama çok şükürAy iyi ya een azindan memeyi unutmamis.
Yanıma gelmeden yatsaydi belki zorlayabilir di ama zaten ev bebegiydi evde 10 gün kaldı ya ondan unutmamış bende hep unutur mu diyodum ama çok şükürAy iyi ya een azindan memeyi unutmamis.
Iyi canim bak sevin artik gecti gitti:)Yanıma gelmeden yatsaydi belki zorlayabilir di ama zaten ev bebegiydi evde 10 gün kaldı ya ondan unutmamış bende hep unutur mu diyodum ama çok şükür
emmediği zamalar sağmaya çalış emmesini bekleme. yoksa zamanla azalır sütün.Kizlar sutbarttirmak icin malt icecegi kullanan var mi? Benim sutum yeterli ama emmedigi icin gidecek diye korkuyorum. O yuzden baktim ama kararsizim.
bittiğini nerden anladınız. benim biraz düzensiz de bazen gelmediği günler oluyor ama sonra bi bakmışsın devam ediyor.Kızlar benim adetim bitti. Bugün abdest alacağım amanın normale dönüyorum galiba:)) 30. Günde bitti. Sizde durumlar nasıl? Bir de bebişi dişli doğan var mı? Dr dökülecek o dişler dedi ama 1 ay oldu hala düşmedi
gözün aydın canım hadi geçmiş olsun. inşallah bi daha yaşamazsınız böyle bişey yavrun hep yanında olur.Sağol canım aynen çok şükür paşam geldi evinde inş tekrarı olmaz valla öyle bayram havası oldu :)
alerji edermiş kabarırmış neymiste isilik oldugunu bile ona bağladı çocuğun herşeyin suçlusu benimyumurta yiyince nolurmus anlamadim ben
Kizlar bugün dr aradim.Cok uyuması normal mi diye hersey gayet normal dedi.Sekeri düşse sarılıkta ki gibi hic uyandiramazmisim sese tepki vermezmis,yanağına dokundugumda tepki vermezmisCanım bu kadar küçükken 6 buçuk saat uyumamalı, en geç 4 saatte (o da ennn geç ) bir emzirmelisin. Dr öyle diyor da her bebek dr un dediği haftalarda kendi kendine uyanma düzenine giremeyebiliyor.. 6 buçuk çok çok fazla.. kan şekeri düşer , düştüğü için de kendisi uyanamaz. Normali 2-2,5 saattir..
Ben 1 defa alip icmistim e bebekten.Süt arttirmak icin en iyi sey dereotu her ogunden önce dereotu ye ve su ic bak süt nasıl cogaliyor.Kizlar sutbarttirmak icin malt icecegi kullanan var mi? Benim sutum yeterli ama emmedigi icin gidecek diye korkuyorum. O yuzden baktim ama kararsizim.
Teklide çekiş gücü zayıf falan diye okumuştum ama bilemedim şimdi siz memnun musunuz çekim gücünden? Bir de temizliği vs nasıl kolay mı?
gittim cnm mikrip varmis ama emzirme sebebiyle ilaac vermedi bol su haşlanmış gıdalar ye dedi insallh gecer kisa zamnda zorluo bu durum beni cokCanim dr.a git bence seninki degisik. Ama soyle soyliyim benim de dogumdan sonra ishal gibi tuvaletim. Ama gunde 1 kez oldugundan umursamiyorun
Sağol canım Allah razı olsun amin inş hiçbirimiz yavrularimizdan ayrılmayalım inşemmediği zamalar sağmaya çalış emmesini bekleme. yoksa zamanla azalır sütün.
bittiğini nerden anladınız. benim biraz düzensiz de bazen gelmediği günler oluyor ama sonra bi bakmışsın devam ediyor.
gözün aydın canım hadi geçmiş olsun. inşallah bi daha yaşamazsınız böyle bişey yavrun hep yanında olur.
Çok şükür ama geldiğinden beri gözüm üstünde Allah ım korusun yine olacak gibi tedirginimIyi canim bak sevin artik gecti gitti:)
Ben 1 defa alip icmistim e bebekten.Süt arttirmak icin en iyi sey dereotu her ogunden önce dereotu ye ve su ic bak süt nasıl cogaliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?