2017 Şubat Anneleri

Ben sana demiştim dimi o nişan diye :) hayırlı olsun canım saglıkla büyüsün.. O ıkınma hisse büyük tuvaletn geldi gibi mi bende oldıda hala düşünürüm bebek mi diye

elif bnm oglan biraz biraz tutmaya basladi memeyi ama 3 -5 dkka tutuo süt.de.gelio sonra sıkılıo birakio sevmior demek ki :) insallah ilerleyen süreçte bni utandirir..
Pes etme stres te yapma öyle öyle alışır belki canım almazsa da diyorum ya dediğin gibi belki de biberon kolayına geliyo sen stres yapma ki ona da geçmesin hadi bakalım utandirsin inş :)

ya hastanede biz de oyle verdik ama korkuorum bn siringa ve kasiktan bohszina kacar diye ozellikle aglarken
Hastane de bize mama verdirirken hemşire şöyle göstermişti eldiven giydi bi parmağını bebisin ağzına koydu o onu emerken siringayla kenardan mamayı verdi bizde öyle yaptık :) bide öyle dene istersen

Geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım. Aynen başka bir diyardayım sanki. Kızım gazlı kolik hep ağlıyor,bide eşimin aileside saçma salak bir ton sıktı Canımı Allahın belaları. Hemen şu günler geçsin istiyorum,hesap soracağım günler de gelecek

canım senle ben bu es ailelerinden ne çekiyoruz benim kızda kolik özellikle akşam 7den sonra iyice yoğunlaşıyor masaj karna ılık bez metsil zinco saç kurutma sesi en siddetlisinde de araba ile turluyoruz bugün bi doktor arkadaş uygulama tavsiye etti ordaki sesleri dinler dene tek tek dedi

Bende de var uygulama ama maalesef
Fayda etmiyor,birde eşimin ailesinden birileri olunca bebek ağladığında sanki çok abesmiş gibi hemen susturmamı bekliyorlar asalaklar,sıkıntısı varki ağlıyor bi defolun gidin diyesim geliyor artık. Torunları sözde bir iğne yapmadılar gelip evimde yaylanıyorlar Allahım sabır diyorum sabır sabır...

kızlar sütun yetmiyordan sonra bide emzirirken odaya geldi göğüslerim cok büyümemiş süt olsa kocaman olurdu dedi yemin ederim çocuğu bırakıp parçalayasım geldi eşim kalsın bu gece kizın sancısı var ilgilensin gece sen yorgunsun dedi istemiyorm dedim tek cümle kurmadim ona da

Bugun gunduz bebegim cok guzel uyudu arada aciktiginda uyandi emdi altini değiştirdim devam etti uyumaya. hatta gece 11 e kadar boyleydi 11 de emerken burnundan kustu sonra devami geldi kusmanin baya uat üste çıkardı. Korktum bi an hasta mi ettim çocuğu acaba diye.. sanki burnu da soğuk gibi simdi aslinda ev 25 derece görünüyor. Kustuktan sonra tekrar emmek istedi yine biraz daha emdi pesine az çıkardı zorla uyudu gibi simdi inşaallah güzelce dinlenir. Kusunca cok yoruluyor gibi geliyor ben kendim cok zorlanırim kusarken çünkü.. emerken durup agzindan kusardi bazen ama burnundan ilk kez gördüm panik oldum. Öyle de hizli emiyordu ki anlamadım bir anda nasil oldu..

aynı canım benimki güya sözde seviyorlar bi copleri bende de kizimda da yok her ağladığında ac bu çocuk ondan ağlıyor diyor veriyor hemen bilmiyor da cocuk sancıdan aranıyor ememiyor ağzını kapatmıyor herşeyin dogrusunu onlar bilir baştan sona yanlış uygulamaları var zaten şimdi de çocuğun boynunu pişirmişsin o krem olmaz ben yarın pudra getircem diye tutturdu ben kullanmam anlamıyor gerizekalılar eve yayılıyor yiyo içiyor dağıtıyor gidiyorlar bide hepsi geliyor bana sormadan kayınlarını cagirdi bide düşünen yok bu kız dikişler sorunlu nasil topluycak bebeğe mi eve mi baksın kendiyle mi ilgilensin diyen yok annem kalıyordu işime yarıyordu onu da kaçırdılar bildiğin benimkiler beddualık hamileliğim lohusaligim burnumdan geldi

allaha havale ediyorum diyorum ama yetmiyor sogumuyor yuregim doldum taştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…