Canım sen emzirdikten sonra 25 cc diyosun. emzirmeden sagsan 60 70 cc çıkar. bi de bebekler pompadan daha çok sagiyor merak etme.80-90 cc mi bu benim için çok büyük bir hayal.. Emzirdikren hemen sonra 25 cc çıkıyor her ikisnden...
Ben bir haftada iyileştim ama ara ara dikiş yerlerim bazen şişiyor niye anlamadım. Ama ağrı sizi yok. Kendini çok zorlama.İyi akşamlar arkadaşlar sezeryan olanlar ne kadar zamanda iyileştiniz benim 1 hafta oldu düzelemedim yan taraflarım acıyor bıçak acısını hissediyorum hala oğlumda hemen iyileşmiştim hiç açım sancım olmamıştı
c
cnm su göbek deliği olayını anlamadim bizim de düştükten sonra bi kanamis kurumus orda. surekli bir kanama yok ama orasi kuru duruo hala ustunde bahsettigin boyle bi sey mi yoksa surekli kanaması mi??
bi de bu yakma olayi nasil bisi??saglik ocagi mi yapior onu hastane mi?
Bende denemek istiyorum ama numune arıyorum bulAmazsm mecbr alıcm eczanede mi satılıyorSelam annisler
@Loveali kuzum çok sevindim inan ki Rabbim bir daha yasatmasin uzaklaştırması n tavrından seni
Bu arada bizim kızçenin kontorulune gittik dün . 3. 190 Gr doğmuştu sıpa
17. Gününde 3.620 kilo olmuşuz .
Çok kilo almamış ama çok şükür doyuyor demek ki sıpa.
Burada paylaşmıştır bebeğimin göbeği kanıyor düştükten sonra diye. Onu da gösterdik ve göbüsünü yaktılar kızımın.
Eğer kanama devam ederse tekrar getir 3 kere yakilabilir dedi .
Gaz damlası verdi vede d vitamini verdi .
Sütü az gelen annelere de tavsiyem bana doğ mdan sonra doktorum direkt verdi GALACTAGO bitkisel ekstreler içeren takviye edici gıda. C vitamini , Pooibos ekstresi , rezene meyvesi ekstresi , mine çiçeği gibi toprak üstü ekstresi , hayıt meyvesi ekstresi, kecisedefotu ekstresi, arpa meyvesi ekstresi içeriyor. Suya süte veya meyve suyuna damaltilarak içiliyor . İnanın ki içtikten sonra goguslerim doluyor. Normalde günde 3 kere içilmesi gerekiyor. Ben 1 kere içiyorum ve de çok şükür yetiyor .. Tavsiye ediyorum
Bende denemek istiyorum ama numune arıyorum bulAmazsm mecbr alıcm eczanede mi satılıyor
yaa o zamn bzm de gitmemiz lazim ama kontrolumuz persrmbe günü napsam ki..Kuzum aynen sizin ki gibi kutlrumus kan oluyordu elbisesinde bir kaç iz oluyordu . Araştırdım bende onemsenmesi gereken bir sorun olduğunu gördüm zaten kontrlede gidecektik. Hastane yapıyor canım sadece . Kibrit gibi birşey göbeğinin içine sokup çeviriyor. O nasıl yakma anlamadım ama bakalım şimdi kan falan yok
biz de ışıkta yatioruz tsm altında olmadina gerek yok dimi yüzüne degsin yeter. bebrgn ksc günlük cnm degeriniz kac cikmisfi ve kac gunde nasil atlattiniz.. bizim de sarilgimiz var da..Kızlar sarılık riskine karşı biz gece Işık'ta yatıyoruz . Şükür risk kalktı ortadan . Siz napouosunuz ? Artık gece lambasına geçsekmi ?
TuRuNCu çok geçmiş olsun . Okurken tüylerim diken diken oldu . Rabbim bu acıları bir daha yaşatmasın . Tez zamanda herşey yoluna girer umarım . Dualarımız sizinle
3. Gün 12.7 idi 5. Gün 13.8 di. 7. Gün test dahi yapmadı . 10 günlüğüz 12. Gün gel Dedi ama zaten risk 14 güne kadar . Bol bol emzirdim . Düzelir inş Şen'inde ... bizi m yatak odasının ışığı beyaz direkt tepede . Bizde uyuyamıyoruz . Ablam gerek Yok kapatın Dedi . Çocuk gece gündüzü bilsin gece lambası yeter Dedi . Herkes bişey diyor . Kayınvalidem 40 gün falan demiş eşimebiz de ışıkta yatioruz tsm altında olmadina gerek yok dimi yüzüne degsin yeter. bebrgn ksc günlük cnm degeriniz kac cikmisfi ve kac gunde nasil atlattiniz.. bizim de sarilgimiz var da..
y
yaa o zamn bzm de gitmemiz lazim ama kontrolumuz persrmbe günü napsam ki..
siizn baya takipliymis cnm ya bnm bebis de 10 günlük cok şükür.5. gun kontrolunde 14.2 çıktı ama doktor takip yapmadı arttigini gorursen gel dedi bn nasil anlayayim yani cildine bakiorm ama bi sararma gormedim perşembe saglik ocaginda hemsire sıkıntı yok gibi duruo dedi suphelenseydi hastaneye yonlendrecekti test için. inşallah geçmiştir3. Gün 12.7 idi 5. Gün 13.8 di. 7. Gün test dahi yapmadı . 10 günlüğüz 12. Gün gel Dedi ama zaten risk 14 güne kadar . Bol bol emzirdim . Düzelir inş Şen'inde ... bizi m yatak odasının ışığı beyaz direkt tepede . Bizde uyuyamıyoruz . Ablam gerek Yok kapatın Dedi . Çocuk gece gündüzü bilsin gece lambası yeter Dedi . Herkes bişey diyor . Kayınvalidem 40 gün falan demiş eşime
Hı hı evet.
cok cani yanio muKısa süren birsey zaten canım. Acil de dahi yaparlar emin ol. Yine de sen bilirsin.
Bizim ortalama 8 dk akıta akıta emiyor .Bebegi güzel kg alan anne tebrik ediyorum demekki son sütü vermişsn.. O zaman sorularım olacak
1:bir meme kaç dk emiyor
2:aynı emmede iki meme birden mi yoksa tek meme verip uyuyp diğer memeyi mi veriyorsn
3:kaç saate bir emşyoru
4:sagıp biberonla veriyormsn
Şimdiden cok teşekkür ederim
sleepy marka bez denicek olanlar vardi km denedi bakimmm?
cok reklmlari donuo fiyati da uygun.. bn bi paket prima almistm 1 no. bi de 2 no canbebe. ama canbebe cok sert geldi bana bi dahaki sefere ondan almicm sanirim.primaya alternatf varsa ondan alicm 88li paket 10.güne yetişmeyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?