- 18 Temmuz 2016
- 757
- 656
- 23
cok cani yanio mu
Bizim ortalama 8 dk akıta akıta emiyor .
Her seferinde tek meme veriyorum
1.5-2 saatte bir emzirorım
Sadece göğüsten emiyor .
Doktor emzirme süresine 5-25 dk demişti . Çoksa 5 dk dahi yeter Dedi . En geç 3 saat olsun emzirme süresi Dedi . Biz 11 günlüğüz Cnm . Sizde durumlar nasıl?
Şiddetle tavsiye ederim ama canım. Tek bende değil bir kaç arkadaşım da kullanmış ve sonuç yine aynı. :)
Nerde satılıyor canım yarın almak isterim lokman Hekim de mi
Eczaneden aldık biz canım . Her eczaneden temin edebilirsin bence:)
WWETeşekkürler inşaallah fayda eder
Bu benimAynı şeyi ben sorcaktim o çizgi iyice koyulasti ve göbek bölgesi iyice esmer hatta baya kahvemsi bi hal aldı ve bende hiç memnun değilimacaba düzelir mı zamanla rengi karnin inmesi ve yumuşacık olması benim doğum sonrası da olmuştu cıvık gibiydi böyle dokununca korse kullanmaya başlayınca düzelmeye başladı takmiyomusun korse fln
Sağdığınız zaman çıkan miktara kesinlikle takılmayın sağma makinasının çekim gücüyle bile değişir gelen miktarBen emzrdikren hemen sonra sagıyorum ikisinden toplam 25 cc çıktı çok üzülüyordum burda taşan sütler 80-90cc ler görünce acaba ac mı demekten kendimi alamadım. Mama asla vermek istemiyorum tıbbı gerekliliği olmadıgı sürece.. Nyse saglık ocağında tartıldı hemşire gayet iyi sakın mama verme dedi demekki yetiyormuş
Ben sadece ilk muayeneye gittim dogumdan 3 gün sonra ismail beydi doğum günü cocuk doktoru ona vermisler ilk kontrolu de. Baska gitmedik doktora. Şimdi ilk ay da asiya gittigimizde saglik ocaginda kilo boy gibi şeylere zaten bakıyorlar ora ile yetinebilirim. Henuz karar vermedik hastaneye götürüp goturmemeye farkli birsey yapmıyorlar sanirim. Ama kalca röntgenine nereye gidecegim onu düşünmeye başladım. Senin dusuncen ne ?Salliala cnm cocuk doktoru kime gidiodun adatipta mi devam ediosun? bn konakta adem beye gittim ilk muayenemizi de o yapmisti ama aman aman da begenmedm var mi bi önerin?
Kaç günlük bebeğin. Benimki bir aylık. Sütüm çok yok. Bir öğünümüz süt bir öğünümüz mama. Ve bir öğünde 90-120 cc arası besleniyor. Beslenme saatimizde 4 saatte bir. Sütüm hiç 120 olmadı ama. Sık sık sağsamda ezmİrsemde artmadı. Standart belli bizde.kizlar bnm oglan meme tutmuor biliosunuzz pompa malzemleri meme ucu çıkarıcı silkon uclar gogus kalkani emzik biberon gibi butun bu yapay seylerden cok sıkıldım bunlarla ugrasmak steril etmek nasil da uğrasli ve sinir bozucugene sutum var cok şükür ama zaten emzirememek zor bi de bunlar beni ruhem ve fiziken yoruyor...
sütünü sagan arkadaslar bir ogunde ne kadar sut veriosunuz tekrar tekrar ilitmamak ziyan etmemek icin tam bolmek istiyorum ilk zamanlar 30cc falan veriodm smdi 90 cc falan cikio iki gögusten ikiye bolsem yeterli mi ??
Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. İnşallah en kısa zamanda iyileşir kuzucuk. Allah sizede dayanma gücü versin.TuRuNCu çok geçmiş olsun Allah yavruna şifa sana da sabır versin maalesef bende 1 hafta önce Doğum yaptım ve kızım 1 haftadır küvözde üstelik son derece sağlıklı ve gününde doğan bir bebek olmasına rağmen küvözde 48 saat normal Doğum sancısı çektikten sonra rahimim yırtıldı ve kanamam çoğaldı acil sezeryana alındım kızım doğdu hemen emzirdim her şey güzel giderken bir an kızım huysuzlandı ve öksürmeye başladı Bebek hemşiresi alıp götürdü sonra eşimi arayıp çağırdılar eşim bir süre gelmedi geldiğinde ise kızımızı yoğun bakıma aldılar dedi o an nefesim kesildi Ama neden dedim ciğerlerine su kaçmış daha sonra sabah yanına gittim aslında sadece ciğerlerine su kaçmamış başka sorunlarda vardı bol miktarda enfeksiyon kapmış karaciğer çalışmıyor tansiyonu düşmüş şekeri yükselmiş kalpte sorun var kafayı yiyecektim kızımın vücudunda müdahale edilmedik yer kablosuz yer kalmamıştı 1 haftadır yoğun bakımda her gün dua ediyoruz iyileşmesi yavaş oluyor ama hayati risk devam ediyor dua etmekten onunla konuşmaktan başka bir şey elimden gelmiyor Doğum yapıp eve bebeksiz dönmek çok kötü bir his canımın canını orada bıraktım içim yanıyor ama umutsuzluğa kapılmıyorum onun az da olsa her gün gösterdiği iyileşme azmini görmek beni ayakta tutuyor dua ve sabır inş yoğun bakımdan çıkıp evimize geleceği günü de görürüm hepinizden kızım için dua etmenizi diliyorum Allah razı olsun...
WWE
En geç 3. Gününde faydasını görmeye başlarsın canım o yüzden düzenli kullan. Bazı kişilerde 3. Güne kadar vucud işliyor . Haberin olsun
TuRuNCu çok geçmiş olsun Allah yavruna şifa sana da sabır versin maalesef bende 1 hafta önce Doğum yaptım ve kızım 1 haftadır küvözde üstelik son derece sağlıklı ve gününde doğan bir bebek olmasına rağmen küvözde 48 saat normal Doğum sancısı çektikten sonra rahimim yırtıldı ve kanamam çoğaldı acil sezeryana alındım kızım doğdu hemen emzirdim her şey güzel giderken bir an kızım huysuzlandı ve öksürmeye başladı Bebek hemşiresi alıp götürdü sonra eşimi arayıp çağırdılar eşim bir süre gelmedi geldiğinde ise kızımızı yoğun bakıma aldılar dedi o an nefesim kesildi Ama neden dedim ciğerlerine su kaçmış daha sonra sabah yanına gittim aslında sadece ciğerlerine su kaçmamış başka sorunlarda vardı bol miktarda enfeksiyon kapmış karaciğer çalışmıyor tansiyonu düşmüş şekeri yükselmiş kalpte sorun var kafayı yiyecektim kızımın vücudunda müdahale edilmedik yer kablosuz yer kalmamıştı 1 haftadır yoğun bakımda her gün dua ediyoruz iyileşmesi yavaş oluyor ama hayati risk devam ediyor dua etmekten onunla konuşmaktan başka bir şey elimden gelmiyor Doğum yapıp eve bebeksiz dönmek çok kötü bir his canımın canını orada bıraktım içim yanıyor ama umutsuzluğa kapılmıyorum onun az da olsa her gün gösterdiği iyileşme azmini görmek beni ayakta tutuyor dua ve sabır inş yoğun bakımdan çıkıp evimize geleceği günü de görürüm hepinizden kızım için dua etmenizi diliyorum Allah razı olsun...
Kuzm senin icin tekrar paylasiom ama dedigim gibi deneme yanilma yontemi lazm bunlara hepsi cok asiri yapmio ben kayisi kompostosunu ilk gunler iciodm baktm sabahlioz gazdan duramio ciglik cigliga hep kestim onu daha iyi geldi ama kayisi kompostosu cok guzel sut yapiodu simdi ayva ve dut hosafi iciom..MaHlass Cnm daha önceki mesajını göremedim gazla alakalı ama denicem taze Fasulyeyi. Birde netten baktım biz ne yicez anlamadım hemoroid oldum Doğumda armut ve kayısı yiyorum sabahta yumurta ama onlar bile gaz yapıyormuş .. siz ne yiyorsunuz Cnm yaaa
Emziren annede gaz yapan yiyecekler
Kuru fasulye, bakla ve bezelye gibi baklagiller Karnabahar, brokoli, pırasa ve lahana gibi sebzeler Kepekli yiyecekler Portakal, limon, erik, kayısı, armut, şeftali ve greyfurt gibi meyveler Soğan Kafein içeren içecekler Çikolata Akarsu Kızarmış, yağlı veya çok baharatlı yiyecekler Süt ürünleri (özellikle anne laktoza karşı sağduyu ise) Soda Şarküteri ürünleri Fındık ve fıstık gibi kuruyemişler Ham sebze ve meyve
Keçi sütünden olan GOLDEN GOAT diye biliyorum. oda keçi sütü olduğundan çok pahalı. Evolviayı bilmiyorum. SMAyı kullanalım bundada şikayetimiz devam ederse onlarıda deneriz.
Yumurta ucuz ve kaliteli bir protein kaynağıdır aksine tüm gebe ve lohusalara tüketmelerini öneririz protein yara iyileşmesinde olmazsa olmaz bir besin kaynağıdır.keşke herkes sadece bilgi sahibi olduğu konular hakkında konuşsa özellikle de kayınvalideleralerji edermiş kabarırmış neymiste isilik oldugunu bile ona bağladı çocuğun herşeyin suçlusu benim
Ay çok üzüldüm canım ya. Allah tez zamanda bebegini sağlığına kavustursun inşallah. Bu sorunların sebebi dogumla mi alakali yoksa gebelikte mi olmuş?TuRuNCu çok geçmiş olsun Allah yavruna şifa sana da sabır versin maalesef bende 1 hafta önce Doğum yaptım ve kızım 1 haftadır küvözde üstelik son derece sağlıklı ve gününde doğan bir bebek olmasına rağmen küvözde 48 saat normal Doğum sancısı çektikten sonra rahimim yırtıldı ve kanamam çoğaldı acil sezeryana alındım kızım doğdu hemen emzirdim her şey güzel giderken bir an kızım huysuzlandı ve öksürmeye başladı Bebek hemşiresi alıp götürdü sonra eşimi arayıp çağırdılar eşim bir süre gelmedi geldiğinde ise kızımızı yoğun bakıma aldılar dedi o an nefesim kesildi Ama neden dedim ciğerlerine su kaçmış daha sonra sabah yanına gittim aslında sadece ciğerlerine su kaçmamış başka sorunlarda vardı bol miktarda enfeksiyon kapmış karaciğer çalışmıyor tansiyonu düşmüş şekeri yükselmiş kalpte sorun var kafayı yiyecektim kızımın vücudunda müdahale edilmedik yer kablosuz yer kalmamıştı 1 haftadır yoğun bakımda her gün dua ediyoruz iyileşmesi yavaş oluyor ama hayati risk devam ediyor dua etmekten onunla konuşmaktan başka bir şey elimden gelmiyor Doğum yapıp eve bebeksiz dönmek çok kötü bir his canımın canını orada bıraktım içim yanıyor ama umutsuzluğa kapılmıyorum onun az da olsa her gün gösterdiği iyileşme azmini görmek beni ayakta tutuyor dua ve sabır inş yoğun bakımdan çıkıp evimize geleceği günü de görürüm hepinizden kızım için dua etmenizi diliyorum Allah razı olsun...
Sanada çok geçmiş olsun Cnm rabbim Şafi adıyla meleklerinize şifa versin . Sen moralini çok bozma annesi inanmaktan vageçmeki kuzun senin iyi olduğunu hissedip düzelsin . Çok çok çok öpüyorum kuzunu rabbim yardımcınız olsunTuRuNCu çok geçmiş olsun Allah yavruna şifa sana da sabır versin maalesef bende 1 hafta önce Doğum yaptım ve kızım 1 haftadır küvözde üstelik son derece sağlıklı ve gününde doğan bir bebek olmasına rağmen küvözde 48 saat normal Doğum sancısı çektikten sonra rahimim yırtıldı ve kanamam çoğaldı acil sezeryana alındım kızım doğdu hemen emzirdim her şey güzel giderken bir an kızım huysuzlandı ve öksürmeye başladı Bebek hemşiresi alıp götürdü sonra eşimi arayıp çağırdılar eşim bir süre gelmedi geldiğinde ise kızımızı yoğun bakıma aldılar dedi o an nefesim kesildi Ama neden dedim ciğerlerine su kaçmış daha sonra sabah yanına gittim aslında sadece ciğerlerine su kaçmamış başka sorunlarda vardı bol miktarda enfeksiyon kapmış karaciğer çalışmıyor tansiyonu düşmüş şekeri yükselmiş kalpte sorun var kafayı yiyecektim kızımın vücudunda müdahale edilmedik yer kablosuz yer kalmamıştı 1 haftadır yoğun bakımda her gün dua ediyoruz iyileşmesi yavaş oluyor ama hayati risk devam ediyor dua etmekten onunla konuşmaktan başka bir şey elimden gelmiyor Doğum yapıp eve bebeksiz dönmek çok kötü bir his canımın canını orada bıraktım içim yanıyor ama umutsuzluğa kapılmıyorum onun az da olsa her gün gösterdiği iyileşme azmini görmek beni ayakta tutuyor dua ve sabır inş yoğun bakımdan çıkıp evimize geleceği günü de görürüm hepinizden kızım için dua etmenizi diliyorum Allah razı olsun...
Aklında kalmasını istemiyorsan Son kontrol için götür bence . 5. Gün sınır 18 e yükseliyor yine sınırın altındasın. Bizim Dr karnına parmağını sürüyor eğer hemen sarı çizgi olursa gel Dedi . Beyazda sorun yokmuş . Farkedersin derisinden Dedi . Ateş , terleme vs olursa da gel Dedisiizn baya takipliymis cnm ya bnm bebis de 10 günlük cok şükür.5. gun kontrolunde 14.2 çıktı ama doktor takip yapmadı arttigini gorursen gel dedi bn nasil anlayayim yani cildine bakiorm ama bi sararma gormedim perşembe saglik ocaginda hemsire sıkıntı yok gibi duruo dedi suphelenseydi hastaneye yonlendrecekti test için. inşallah geçmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?