2017 Şubat Anneleri

Bende aynı canım ama son süt 15-20 dk dan sonra geldiği için ikinci kez de aynı meme sonra diğerine geçiyorm 22 günlük olduk biz :)

Resim ekleyemedim bizim de göbeğimiz ile ilgili sorun var sanırım 8 günlük olduk göbek düz değil mandallı yer aşağı sarkık bizim dr birşey demedi ama sağlık ocağı göbek fıtığı olabilir gösterin dedi ... Anlatabildim mi bilmiyorum sizin göbekler düz mü dahabağı düşmedi de

Bu benim
Sağdığınız zaman çıkan miktara kesinlikle takılmayın sağma makinasının çekim gücüyle bile değişir gelen miktar

Salliala cnm cocuk doktoru kime gidiodun adatipta mi devam ediosun? bn konakta adem beye gittim ilk muayenemizi de o yapmisti ama aman aman da begenmedm var mi bi önerin?
Ben sadece ilk muayeneye gittim dogumdan 3 gün sonra ismail beydi doğum günü cocuk doktoru ona vermisler ilk kontrolu de. Baska gitmedik doktora. Şimdi ilk ay da asiya gittigimizde saglik ocaginda kilo boy gibi şeylere zaten bakıyorlar ora ile yetinebilirim. Henuz karar vermedik hastaneye götürüp goturmemeye farkli birsey yapmıyorlar sanirim. Ama kalca röntgenine nereye gidecegim onu düşünmeye başladım. Senin dusuncen ne ?

Kaç günlük bebeğin. Benimki bir aylık. Sütüm çok yok. Bir öğünümüz süt bir öğünümüz mama. Ve bir öğünde 90-120 cc arası besleniyor. Beslenme saatimizde 4 saatte bir. Sütüm hiç 120 olmadı ama. Sık sık sağsamda ezmİrsemde artmadı. Standart belli bizde.

TuRuNCu çok geçmiş olsun Allah yavruna şifa sana da sabır versin maalesef bende 1 hafta önce Doğum yaptım ve kızım 1 haftadır küvözde üstelik son derece sağlıklı ve gününde doğan bir bebek olmasına rağmen küvözde 48 saat normal Doğum sancısı çektikten sonra rahimim yırtıldı ve kanamam çoğaldı acil sezeryana alındım kızım doğdu hemen emzirdim her şey güzel giderken bir an kızım huysuzlandı ve öksürmeye başladı Bebek hemşiresi alıp götürdü sonra eşimi arayıp çağırdılar eşim bir süre gelmedi geldiğinde ise kızımızı yoğun bakıma aldılar dedi o an nefesim kesildi Ama neden dedim ciğerlerine su kaçmış daha sonra sabah yanına gittim aslında sadece ciğerlerine su kaçmamış başka sorunlarda vardı bol miktarda enfeksiyon kapmış karaciğer çalışmıyor tansiyonu düşmüş şekeri yükselmiş kalpte sorun var kafayı yiyecektim kızımın vücudunda müdahale edilmedik yer kablosuz yer kalmamıştı 1 haftadır yoğun bakımda her gün dua ediyoruz iyileşmesi yavaş oluyor ama hayati risk devam ediyor dua etmekten onunla konuşmaktan başka bir şey elimden gelmiyor Doğum yapıp eve bebeksiz dönmek çok kötü bir his canımın canını orada bıraktım içim yanıyor ama umutsuzluğa kapılmıyorum onun az da olsa her gün gösterdiği iyileşme azmini görmek beni ayakta tutuyor dua ve sabır inş yoğun bakımdan çıkıp evimize geleceği günü de görürüm hepinizden kızım için dua etmenizi diliyorum Allah razı olsun...

Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. İnşallah en kısa zamanda iyileşir kuzucuk. Allah sizede dayanma gücü versin.

Çok ama çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşaallah

Kuzm senin icin tekrar paylasiom ama dedigim gibi deneme yanilma yontemi lazm bunlara hepsi cok asiri yapmio ben kayisi kompostosunu ilk gunler iciodm baktm sabahlioz gazdan duramio ciglik cigliga hep kestim onu daha iyi geldi ama kayisi kompostosu cok guzel sut yapiodu simdi ayva ve dut hosafi iciom..
yasaklarrrrrrrr
nohut
kuru fasulye
mercımek
yesıl fasulye
bulgur
lahana
yaprak sarması
bezelye
kabak
pırasa
domates
salatalık
marul
kavun
karpuz
üzüm
erik
nar
armut
portakal
mandalina
kayısı
kola,fanta,çikolata
demli çay,soda
muz

yenmesi gerekenler

kırmızı et
balık
tavuk
ıhlamur
rezene cayı
kompostalar (kayısı hariç)
yogurt
ayran
hamur işleri
pirinç pilavı
kuru incir dut
bol sıvı

Keçi sütünden olan GOLDEN GOAT diye biliyorum. oda keçi sütü olduğundan çok pahalı. Evolviayı bilmiyorum. SMAyı kullanalım bundada şikayetimiz devam ederse onlarıda deneriz.
ruzigarr evolviada şeker var ekstra
içindekiler kısmında da yazıyor sma şekersiz ve diğerlerine göre daha doğal tek sorun her çocuk kabul etmiyor tadından dolayı besin içeriği olarakta aşağı yukarı hepsi aynı

alerji edermiş kabarırmış neymiste isilik oldugunu bile ona bağladı çocuğun herşeyin suçlusu benim
Yumurta ucuz ve kaliteli bir protein kaynağıdır aksine tüm gebe ve lohusalara tüketmelerini öneririz protein yara iyileşmesinde olmazsa olmaz bir besin kaynağıdır.keşke herkes sadece bilgi sahibi olduğu konular hakkında konuşsa özellikle de kayınvalideler

Ay çok üzüldüm canım ya. Allah tez zamanda bebegini sağlığına kavustursun inşallah. Bu sorunların sebebi dogumla mi alakali yoksa gebelikte mi olmuş?

Sanada çok geçmiş olsun Cnm rabbim Şafi adıyla meleklerinize şifa versin . Sen moralini çok bozma annesi inanmaktan vageçmeki kuzun senin iyi olduğunu hissedip düzelsin . Çok çok çok öpüyorum kuzunu rabbim yardımcınız olsun

Aklında kalmasını istemiyorsan Son kontrol için götür bence . 5. Gün sınır 18 e yükseliyor yine sınırın altındasın. Bizim Dr karnına parmağını sürüyor eğer hemen sarı çizgi olursa gel Dedi . Beyazda sorun yokmuş . Farkedersin derisinden Dedi . Ateş , terleme vs olursa da gel Dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…