2017 Şubat Anneleri

Allah yavrunuza tez zamanda sifa versin ınşallah . Allah yardımcınız olsun.

Sma tadı mulipaya göre iğrenç. Ama mulipa çalkalayınca köpük oluyordu. Bu bile başlı başına gaz demek. Sma da köpük olmuyor ve suya atar atmaz eriyor. Smayı bu yönden sevdim ben.

Ene bende humana sut ayi aliyorum aynisi oluyo aninda faydasini goruyorum eczanelerde 30 34 lora falan ama gercekten isr yariyo cayi icer icmez 5 dk 10 dk icinde doluyo ise yariyo tavsiye ederim zaten ozellikle sezeryanlikar tavsiye ederim ben ilk zamanakr cok zorlandim ama cayi icer icmez ise yaradi eee bebekte emdikce geldi sut simdi arada iciyorum cayi tavsiye ederim sutum gelmiyo diye endise edene kadar getiriyo sutu

bizi ilk hafta çağrmislardi 5.gün gttk muayeneye bi daha 15.gununde ve 30.gununde gorucem dedi konaktaki adem bey bzm sarılık durumu oldugu icin mecburen gidicem bu hafta ama doktor bulamadgm için ayni doktora gidicem dogumu da orda yapmıştım zatn ama daha iyi bi doktor bulursam ona gitmek isterim.dogumevi nasil acaba bu konuda?

10 günlüğüz biz mamayla sütü bir ogunde 50-60 a cikardim ancak doyuyoruz bi yandan da cok mu acsba diorum..

hm o cizgi olayini saglik ocağında yapmisti hemşire bn de bakaym yarin. bnm doktor biraz da ten rengi oyle galiba demisti..saydigin diger belirtiler yok cok şükür..insallah atlatmisizdir.. beyaz isiga devam...

Sma tadı mulipaya göre iğrenç. Ama mulipa çalkalayınca köpük oluyordu. Bu bile başlı başına gaz demek. Sma da köpük olmuyor ve suya atar atmaz eriyor. Smayı bu yönden sevdim ben.
sma eski bi marka bi de dimi? bn de diger markalarin tadini merak ediodum. biz hastanede bebelac gold baslamistk onla devam ettim bu mama ile anne sütünün tadi tamamen ayni..

Göğsüm kanıyor hala ağlaya ağlaya emziriyorum. 33. Gündeyiz ve hala geçmiyor yaralar. Bugün uçla emzirmeye denedim ağlaya ağlaya bi hal olduk ikimizde 2 çekiyor 1 ağlıyor. En son demin çıkardım ucu acı çekerek emzirdim bu sefer de kan kustu. Moralim çok bozuldu kızlar sızlıyor şu an göğsüm. Uyumuyor da bugün gündüz toplam 2 saat uyudu yıkamama rağmen şu an 2 saattir uyanık ayağımda sallıyorum ve uyumuyor. Halbuki dün o kadar güzeldi ki tüm akşam gece uyudu hiç gazlanmadı günü gününe uymuyor.tüm nimetlere şükrediyorum ama bazen çok zorlanıyorum

Anladm canim cok bilmiyorum icerigini. Kullanmiyorum zaten. Kizimda sma vermostim

Acaba kahverengi bölgeyi tam almiyor mu ağzına? Benim de 10 gun öncesine kadar canim cok yanıyordu her ne kadar yara olmasa da. Ama yaklaşık 10 gündür çok acimiyor. Oğlum nerdeyse 20 günlüğe kadar ağzına alırken isiriyodu. Acının en büyük sebebi buydu. Şimdi doğru emmeyi öğrendi. Şimdi sadece hassasiyet var. İstersen bi süre biraz iyileşene kadar sagip vermeyi dene.hem seninkinde dış vardı galiba o da yaraya neden olmuştur.
Dün gece bizimki de çok huysuzdu. Akşamdan beri gece 3e kadar sürekli emme modundaydi. Uyutamadim bir türlü. Artık sinirimden ağladım bebeğe bagirdim. çaresiz kalmak çok yipratici.

Son düzenleme:
Kizlar ya bana bi akil verin.
Oglumu memeye alinca ilk 20 dk fln agliyo bi cekiyo sonra agliyor. Cunku biberonla doyuruyorum genelde. Zaten meme ucum yok silikonl verebiliyorum o bile dehset aciyor cunku uclar sagmaktan pert. Resmen iskence cekiyoruz ikiniz de. Biberonu da birakamiyoruz cunku doyurmuyo memeyle karnini sagip veriyorum. Off

Ayy ne guzel ya. Bizimki yarim saat emiyo tabi oncesinde de bi 20 dk cebellesiyo. Sonra yerine koyuyorum agliyo biberon veriyorum hemen icip bitiriyo. Hic emmemis gibi sutum de var masallah. Ama bu bebegi qnlamadim ben

10 günlüğüz biz mamayla sütü bir ogunde 50-60 a cikardim ancak doyuyoruz bi yandan da cok mu acsba diorum..
Ölçü gününe göre iyi. Zaten çok olsa yemiyorlar. Ben bazen bu ölçüyü aştığımda oluyordu. Doymayıncada belli ediyorlar.

Çok çok geçmiş olsun Allah şifa versin en kısa zamanda sağlıkla kavuştursun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…