Hep hastalık olunca sen aklımdasın elif.Allah korusun inşallah hepimizin bebeklerini.Emmesi iyi bıraksam bütun gün memede durur.Atesinide sürekli takip ediyorum normal.Ama ne zaman korkmam ve endise etmeliyim bu sıvı mukustan onu bilmiyorum.Emerken hirliyor.Sanki balgam varmista atamıyormuş gibiBizim de öyleydi sonu bronşit oldutabi hep aynı olacak değil ama emmesini ateşini fln takip et he bide nefes alisverisini
Kontrole daha cok var.Bakalim belki erken götürürüm.Bizdede sağda varBizde de var sıvı mukus.az önce aspratorle çektim resmen sıvı ve burnunu hirildatiyo.b urnunun sadece bir tarafı oyle
Canim sen çocuk dr göster bence o sağlık ocaklarindaki hemsireler birseyden anlamiyor.Herseye bir yorumları var ama cok anladıklarını düşünmüyorum
Canım aynı benim de öyleydi ama tabi her bebek öyle olacak değil benim yatirdigimiz gün emmesi zayıflamıştı inlemeye başlamis ve öksürük vardı ateş yoktu ama nefesi fln sanki böyle koşmuş gibiydi bide bi kez morarmistiHep hastalık olunca sen aklımdasın elif.Allah korusun inşallah hepimizin bebeklerini.Emmesi iyi bıraksam bitun gu memede durur.Atesinide sürekli takip ediyorum normal.Ama ne zaman korkmam ve endise etmeliyim bu sıvı mukustan onu bilmiyorum.Emerken hirliyor.Sanki balgam varmista atamıyormuş gibi
Sootte emzik kullananlar cok büyük duruyor çocuğun burnu kapanmiyor mu ?Birde diğer forumlarda cok ağır oldugunu yazmislar öyle mi?
Pisik bugun de kaniyor resmen... 3 gündür de hametan travazol karışımı ile desitin kullanıyoruz ilk beze gecis yaptik yine bi etkisi yokkizim ağladıkça ağlayasım geliyor
Cnm tıkanma değilde sanki tüyler toplanıyor orda az az. Bende çektim bi kaç kez ama öncesinde bişey damlatmak gerekiyor dimi ???Bebeklerinizin burnu tıkanıyor mu?Benim kızımın sürekli burnu tıkanıyor.Serum fizyolojik yapıp aspiratorle çekiyordum dr.umuz hergun aspiratorle cekme serum fizyolojik yap bırak dedi.2-3 gündür hiriltili bir burun tikanikligi var emerken birazda hafif sıvı sümük var gibi?Üşüttüm mü acaba?Ateşini sürekli ölçüyorum atesi yok.
Boş çekme kuzum serum fizyolojik lerle çekCnm tıkanma değilde sanki tüyler toplanıyor orda az az. Bende çektim bi kaç kez ama öncesinde bişey damlatmak gerekiyor dimi ???
Banada en son kontrolde bu çocuğun gözleri görmüyor cok geç kalmışsın göz dr daha muayane ettirmedin mi dedi.Deli kadın dr söyledim öyle birsey yok dedi.Yani onlar kendilerini prof.saniyorÇok Sağol cnm birde bizim hemşire değildi diyen diğer dr hemşiresiydi uzaktan görüp dedi enfeksiyon galan mı kaptı diye panikledim ...kadın doğumcumun eşi çocuk dr ona resim attım normal demiş ocak anneleri de normal dedi Nasıl panikledim fıtık vs dediler diye
Herseyi biliyor akıllı bidiklar :)Burnunu kapatmıyor canım , bizim kız sadece onu almıştı sonra vermedim unutturdum şimdi de almıyor malesef.. biraz ağır ama bizim minik eliyle destekliyordu nerden biliyorsa tutmayı minicik haliyle:)
Banada en son kontrolde bu çocuğun gözleri görmüyor cok geç kalmışsın göz dr daha muayane ettirmedin mi dedi.Deli kadın dr söyledim öyle birsey yok dedi.Yani onlar kendilerini prof.saniyor
Seeum fizyolojik damlat canım burnu acımasın.Kızlar aspiratoru nasil sterikize ediyorsunuz?Been bruno kullanıyorum ama tek ucu var hep aynısını kullanıyorum ve ucunu sıcak suyla yıkıyorumCnm tıkanma değilde sanki tüyler toplanıyor orda az az. Bende çektim bi kaç kez ama öncesinde bişey damlatmak gerekiyor dimi ???
Bir daha ki kontrolü bekliyorumAy yok artık sonra dönüp bişey demedin mi aptal kadına.. ay çok sinir oldum..
Zaten lohusayız neden panikletiyorlar bana da gözlerini muayene ettirin dediler muhakkak hastane defterimizde yazmıyormuş çok sağol cevaplarınla içim rahatladıBanada en son kontrolde bu çocuğun gözleri görmüyor cok geç kalmışsın göz dr daha muayane ettirmedin mi dedi.Deli kadın dr söyledim öyle birsey yok dedi.Yani onlar kendilerini prof.saniyor
Aynen canım gerçekten çok zormuş benim ilk doğumum hala bile dediğin gibi kendime gelmiş değilim. Rabbim yavrularımızada bize de sağlık versin inşallahAnladim canim o agri bende de vardi bolgesel olarak.oksurmemek icin su iciyodum zamanla azaldi ama yine de dr una sor istersen.benim ilki normaldi bu sezeryan anladim ki ikisi de cok zormus.ah annelik iste nelere dayanip sabir ediyoruz o mis kokulu melek yavrularimiz icin.sukurler olsun yine de saglikla buyusunler
Ben de zorlanıyorum d vitaminini verirken kaşık iyi fikirmis deniyim ben de.
ben gece hiç değiştirmiyorum..böyle alışırsa tuvalet alışkanlığı da kolay kazanılıyormuş..pişik olmadı çok şükür
Kizlar bisey sorcam merak ettin . benm.esim işe erken gittigi icin dogum yaptığımdan beri baska odada uyuyor oğlumuz gece uyandigi icin böyle olan var mi ben tek miyim
İvo biz küçüğüz sizden ama ben kendim kimyon demleyip içiyorum birde kendim yanındayken yüzüstü yatırıyorum iki gündür derin uykuya dalıyor bu arada kendi gazını zorla çıkarıyor sonra düz çeviriyorum uyku süresi en azından 1 saati buldu reflü yastığı hava alıyor diye oğlum hep öyle uyumuştu kızımda da işe yarıyor gibi
Canım humana kimyonlu rezene var. 30 cc sabah 30 cc akşam içiriyorum bebişe. Gaz probleminiz varsa kesinlikle sor doktora biz çok rahatladık. Kimyon çayı da ben de içiyorum tohum şeklinde oluyor demliyorsun. Bir de kimyon yutuyorum. Çok şükür rahatladık.
Seeum fizyolojik damlat canım burnu acımasın.Kızlar aspiratoru nasil sterikize ediyorsunuz?Been bruno kullanıyorum ama tek ucu var hep aynısını kullanıyorum ve ucunu sıcak suyla yıkıyorum
ya ben de kaşıkla denedim ama öylede kaşıkta kalıyor. Mamaya damlatırrsam dahamı iyi olur diye düşündüm. Çoğunluk kaşıkla veriyomruş madem bende kaşığa devam edeyim.Ben çay kaşığıyla veriyorum d vitamini ni denedinmi öyle
Pişik olayı çok zor.Pisik bugun de kaniyor resmen... 3 gündür de hametan travazol karışımı ile desitin kullanıyoruz ilk beze gecis yaptik yine bi etkisi yokkizim ağladıkça ağlayasım geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?