2017 Şubat Anneleri

Bizim de öyleydi sonu bronşit oldu tabi hep aynı olacak değil ama emmesini ateşini fln takip et he bide nefes alisverisini
Hep hastalık olunca sen aklımdasın elif.Allah korusun inşallah hepimizin bebeklerini.Emmesi iyi bıraksam bütun gün memede durur.Atesinide sürekli takip ediyorum normal.Ama ne zaman korkmam ve endise etmeliyim bu sıvı mukustan onu bilmiyorum.Emerken hirliyor.Sanki balgam varmista atamıyormuş gibi

Canim sen çocuk dr göster bence o sağlık ocaklarindaki hemsireler birseyden anlamiyor.Herseye bir yorumları var ama cok anladıklarını düşünmüyorum

Çok Sağol cnm birde bizim hemşire değildi diyen diğer dr hemşiresiydi uzaktan görüp dedi enfeksiyon galan mı kaptı diye panikledim ...kadın doğumcumun eşi çocuk dr ona resim attım normal demiş ocak anneleri de normal dedi Nasıl panikledim fıtık vs dediler diye

Canım aynı benim de öyleydi ama tabi her bebek öyle olacak değil benim yatirdigimiz gün emmesi zayıflamıştı inlemeye başlamis ve öksürük vardı ateş yoktu ama nefesi fln sanki böyle koşmuş gibiydi bide bi kez morarmisti emmesi fln iyiyse korkma serum fizyolojik te iyi boşalt sürekli bana çevreden yapma zarar olur bilmem ne deyip korkuttular az yaptım belki de biraz daha bosaltsam ciğerlerini bu kadar etkilemez di benim dusuncem tabi yine bi kaç gün daha geçmezse bu götürür sun kafan rahat olur

Sootte emzik kullananlar cok büyük duruyor çocuğun burnu kapanmiyor mu ?Birde diğer forumlarda cok ağır oldugunu yazmislar öyle mi?

Burnunu kapatmıyor canım , bizim kız sadece onu almıştı sonra vermedim unutturdum şimdi de almıyor malesef.. biraz ağır ama bizim minik eliyle destekliyordu nerden biliyorsa tutmayı minicik haliyle:)

Pisik bugun de kaniyor resmen... 3 gündür de hametan travazol karışımı ile desitin kullanıyoruz ilk beze gecis yaptik yine bi etkisi yok kizim ağladıkça ağlayasım geliyor

Ah yavrum yaa..
Benim dediğim ilaç fayda etmedi mi hiç ?

Cnm tıkanma değilde sanki tüyler toplanıyor orda az az. Bende çektim bi kaç kez ama öncesinde bişey damlatmak gerekiyor dimi ???

Epidural normal doğum yapanlar gerçektn sancı olmadan nasıl ıkındnz.. Bnde cok isterdim acısız doğumu ama mesai saatleri dışında olmuyormuş.. Bu arada bende bel ağrısı falan yok çok şükür maşallah.. Sanırım üniversite hastanesi seçmekte çok doğru karar verdim ankarada olanlar tıp fakültesi ni şiddetle tavsiye ediyorum

Banada en son kontrolde bu çocuğun gözleri görmüyor cok geç kalmışsın göz dr daha muayane ettirmedin mi dedi.Deli kadın dr söyledim öyle birsey yok dedi.Yani onlar kendilerini prof.saniyor

Burnunu kapatmıyor canım , bizim kız sadece onu almıştı sonra vermedim unutturdum şimdi de almıyor malesef.. biraz ağır ama bizim minik eliyle destekliyordu nerden biliyorsa tutmayı minicik haliyle:)
Herseyi biliyor akıllı bidiklar :)

Banada en son kontrolde bu çocuğun gözleri görmüyor cok geç kalmışsın göz dr daha muayane ettirmedin mi dedi.Deli kadın dr söyledim öyle birsey yok dedi.Yani onlar kendilerini prof.saniyor

Ay yok artık sonra dönüp bişey demedin mi aptal kadına.. ay çok sinir oldum..

Cnm tıkanma değilde sanki tüyler toplanıyor orda az az. Bende çektim bi kaç kez ama öncesinde bişey damlatmak gerekiyor dimi ???
Seeum fizyolojik damlat canım burnu acımasın.Kızlar aspiratoru nasil sterikize ediyorsunuz?Been bruno kullanıyorum ama tek ucu var hep aynısını kullanıyorum ve ucunu sıcak suyla yıkıyorum

Kızlar kusura bakmayin mesajlarda yazım yanlışları olabiliyor.Telefondan yazıyorum

Zaten lohusayız neden panikletiyorlar bana da gözlerini muayene ettirin dediler muhakkak hastane defterimizde yazmıyormuş çok sağol cevaplarınla içim rahatladı

Aynen canım gerçekten çok zormuş benim ilk doğumum hala bile dediğin gibi kendime gelmiş değilim. Rabbim yavrularımızada bize de sağlık versin inşallah

Ben de zorlanıyorum d vitaminini verirken kaşık iyi fikirmis deniyim ben de.

Ben d vitaminini de gaz damlasını da göğüs ucuma damlatıp bebeğimi emziriyorum.
Hem kolay oluyo hem de irkilmiyo kızım.

ben gece hiç değiştirmiyorum..böyle alışırsa tuvalet alışkanlığı da kolay kazanılıyormuş..pişik olmadı çok şükür

Brn öyle yaptığım için pişik oldu malesef.
Demekki bizimkinin çişi daha tahriş edici ya da derisi daha hassas.

Kizlar bisey sorcam merak ettin . benm.esim işe erken gittigi icin dogum yaptığımdan beri baska odada uyuyor oğlumuz gece uyandigi icin böyle olan var mi ben tek miyim

Benimki dayanamayıp kaçtı salona:)
Çünkü kızım gece hiç uyumuyo
Gerçi gündüz de uyumuyo :)

Ben de deneyim canım çok sağol :*

Bebeğe 30 cc mi içiryosun canım?

Seeum fizyolojik damlat canım burnu acımasın.Kızlar aspiratoru nasil sterikize ediyorsunuz?Been bruno kullanıyorum ama tek ucu var hep aynısını kullanıyorum ve ucunu sıcak suyla yıkıyorum

Bu serum burun açma aparatı ile birlikte mi kullanılıyo canım

Ben çay kaşığıyla veriyorum d vitamini ni denedinmi öyle
ya ben de kaşıkla denedim ama öylede kaşıkta kalıyor. Mamaya damlatırrsam dahamı iyi olur diye düşündüm. Çoğunluk kaşıkla veriyomruş madem bende kaşığa devam edeyim.

Pisik bugun de kaniyor resmen... 3 gündür de hametan travazol karışımı ile desitin kullanıyoruz ilk beze gecis yaptik yine bi etkisi yok kizim ağladıkça ağlayasım geliyor
Pişik olayı çok zor.
Sütünüzle mi alakalı acaba. Benim bebeğimin yüzünde de kızarıklıklar var. Dr sütünüzle alakalı. Hormonlarınız normale dönünce düzelecektir dedi. İnşallah düZelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…