2017 Şubat Anneleri

Canım dikiş yeri değilde göbek deliğinin
Alt taraflarında ağrı var içten,hani pijama yeri.gülerken bile göbeğimi tutuyorım ağrı var ellediğimde
Anladim canim o agri bende de vardi bolgesel olarak.oksurmemek icin su iciyodum zamanla azaldi ama yine de dr una sor istersen.benim ilki normaldi bu sezeryan anladim ki ikisi de cok zormus.ah annelik iste nelere dayanip sabir ediyoruz o mis kokulu melek yavrularimiz icin.sukurler olsun yine de saglikla buyusunler

Hahhaha :) kız yüzümde tebessüme sebep oldun Allahta seni güldürsün.. Durcam Durcam karar aldm :) azcık kocacım la vakit geçireyim aramız epey bozuktu yeni yeni düzeliyor sanırım hatalarını anladı
Amin ecmain ne mutlu bana senin gibi sıkıntılı telaşlı birini güldürdüm bencede iyi gelir bi saat çık keyfine bak aklın bebisinde olacak ama en azından hava almış olursun hadi bakalım güzel guzel gidin gelin

Bebeklerinizin burnu tıkanıyor mu?Benim kızımın sürekli burnu tıkanıyor.Serum fizyolojik yapıp aspiratorle çekiyordum dr.umuz hergun aspiratorle cekme serum fizyolojik yap bırak dedi.2-3 gündür hiriltili bir burun tikanikligi var emerken birazda hafif sıvı sümük var gibi?Üşüttüm mü acaba?Ateşini sürekli ölçüyorum atesi yok.

Olabilir cnm oğlumda ıkınma hissi gelmediği için bana bastırdılar karnıma o Zaman'dan fıtığımı arttırmıştı bol dinlen geçer inş çabucak
İnş geçer hem bel de ki ağrı hem o kuyruk sokumu ağrısı baya kötü oluyo

23 günlüğüz bizde canım dediğin gibi yürürken bile agriyo değil otururken bide geceleri fln emzirme uzun olursa otururken sonrası kalkarken berbat oluyo annem de bana KV nin dediği tarz bisey olmuş olabilir diyo ama inş geçer

mavikelime bende ilk basta damlaları sen gibi ağzına direk damlatiyordum ama fazla damlıyor.Şimdi porselen minik kasiklarim vardi onla veriyorum cok ağlayinca diğer cay kaşıkları gibi damağına batmamis oluyor.

cnm aventin karanlikta parlayan emzigi var ikili satiliyor onu kullaniyorum

Zamanla geciyor kizlar bende ilk zamanlar yere eğildim mi kalkamiyordum simdi daha iyi.

Pisik bugun de kaniyor resmen... 3 gündür de hametan travazol karışımı ile desitin kullanıyoruz ilk beze gecis yaptik yine bi etkisi yok kizim ağladıkça ağlayasım geliyor
Kuzum ya çok üzülüyom size benim oğluşum un makatin orda çok az bişey olmuşta içim gidiyo her defasında kaç gündür cekiyonuz yok mu bunun bir çözümü acaba kıyamam

ay bnm de ağrı ve kasinti var bi de idrarda yanma vardi bakim yarin alcam sonuclari

Canım aynen bizi tarif etmişssin hasta oldu diye çok korkuyorum napacazz

Rezene çayının nasıl iciyonuz bizim hiç gaz sıkıntı mız yoktu 3 gündür bende var oğlum da da var rezene aldım bende bakalım kaynamış suya mı koyuyoz yoksa kaynatiyoz mu aktar dedi de ben unuttum

Burun tıkanıklığı normal dedi dr ama sıvı mukus beni korkutuyor biraz.Sizde durum ne?
Bizim de öyleydi sonu bronşit oldu tabi hep aynı olacak değil ama emmesini ateşini fln takip et he bide nefes alisverisini

Ben bu.konuda ciddi anlamda.rahatsiz.da.oluyorum çünkü ilk bebegimiz simdi gaz sancisi sonra.dis.sancisi.bu.hep boyle.mi.gidecek.diye de.dusunmekteyim
Ben izindeyken böyle devam edicez. Ben nasılsa evdeyim gündüz. oğlum uyurken ben de kestiriyorum o bana yetiyor. gece zaten en fazla 2 kere uyanıyor. çok da uykusuz kalmadığım için sıkıntı yapmıyorum. Eşim zaten yeterince yoruluyor iş yerinde. Müdürü çok cins kafası da çok yoruluyor, kıyamıyorum o yüzden. Yeterince yardımcı bana nasılsa.

Kızlar bu akşam ilk kez eşimle beraber bir saatliğine dışarı çıkacağım sütümü sagıp bırakcm annem bakacak çok heyecanlıyım birşey olmaz dmi
Oh ne güzel iyi eğlenceler canım. Bişey olmaz merak etme. Annen başedemezse arar seni zaten merak etme. Sen dışarının tadını çıkar. Benim bakacak kimsem olmadığı için eşimle beraber haftasonu çıkabiliyoruz ancak dışarı.

Bizim de tıkanık sürekli burnu. Serum fizyolojik çok da açmıyor ama biraz olsun rahatlatıyor. Ben bi kaç günde bir yapıyorum. Aspiratörle de çekiyorum yaptığım zaman. Bebeklerde çok sık görülen bir durummuş canım. Burun delikleri henüz yeterince büyük olmadığı için çok kolay tıkanıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…