2017 Şubat Anneleri

ıcerısı hep dıkıs hemen gecmez canım benımde elleyınce acı var uyusuk gıbı dogum yapalı 29 gun oldu hemde ıkıncı sezaryen aynı yerden kesıldı

kızarıklar ısılık gıbıyse karbonatlı su surdum ben ıkı gunde ayna gıbı oldu gıttı pamukla sılıp kuruladm

Benim berbatti hatirlarsin benim oğluşum un saçları da uzun :) saçlarımiz şekil yani :) ayvayi da ben baya yemiştim çok güzel bir gamzesi var kuzumun ağzını buzunce gülünce çok datlu oluyo :)

Evettt hatırlamam mı ben de Doğunca çok şaşırmıştım böyle saçlı bir bebek beklemiyordum :) gamzesi keşke daha belirgin olsaydı ama yiyemedim ki ayvayı tadı nasıl mübareğin

Doğru canım daha beter sinir edeceğine beleş baba olmak yok kalk bakim deriz artık

Benimki sezeryan ama çok şükür bel ağrısı bilmedim anestezi doktorunun elinin yumuşak olmasıyla alakalı diyorlar

benım bebegımın dun gece burnu tıkandı saglık ocagına goturdm sprey verdı bes gun kullan dedı bıde esım otrıbebe aldı onlada cekıyorum hapsırdıkca tıkanıo kıyamıorum ya acınca rahatlıo ama

Aynı ağrı bende de var kendi doktoruma sordum o geçer dedi dikişlerin iyi bir sorun yok dedi. İnanmadım başka doktora gittim acaba içimde birşey mi unuttu diye kadın baktı gayet iyi bir sorun yok dedi iç dikiş mi acaba dedim yok orda dikiş ne gezsin oraya dokunmuyoruz dedi. Tam bir açıklama getirmedi ama olur o ağrılar 6 hafta içinde iyi olursun 6 aya kadar da zorlarsan ağrır tamamen iyileşmen sürer dedi.

Ona da inanmadım ebeye sordum sağlık ocağında o da normal dedi bir kere postu deldirdin dedi gülerek

Sanki bıçak saplanıyor gibi dikiş varmış gibi ağrıyor. Bazen aniden yataktan fırlıyorum kız kustu zannediyorum ya da emzirirken uzanıp alırken falan çok dikkat edemedim dinlenemedim onun yüzünden tam iyileşemedim diye düşündüm. Dr da ilk hafta iyi oldum zannedip ayağa kalktığın için oluyor dedi....

Canım bizim 40ımız çıktu ve bariz masmavi gözler. İlk oğlumda da böyle maviydi ve 2 aylıkken tamamen belli olmuştu.

Maşallah mavişe

Pisik bugun de kaniyor resmen... 3 gündür de hametan travazol karışımı ile desitin kullanıyoruz ilk beze gecis yaptik yine bi etkisi yok kizim ağladıkça ağlayasım geliyor

Kıyamam yazık

İnş geçer hem bel de ki ağrı hem o kuyruk sokumu ağrısı baya kötü oluyo
narkoz bıyerden mutlaka cıkar benım yırmı gun boynum tutuldu yana gozlerımle bıle bakamıodum oyle bı agrı vardı dıkloron ıgne yaptı dr rahatlatıo ondan sonra cozuldum dr gıdersen ıgne ıste

bana annem yaki koydu ağrı çoktu ikinma gücüm yoktu bana da bastırdılar bebegi bezi değişmeye yatağa koydum eğilirken kac kere kalkamadım bugün 31 gün olduk hala hafif var

bana annem yaki koydu ağrı çoktu ikinma gücüm yoktu bana da bastırdılar bebegi bezi değişmeye yatağa koydum eğilirken kac kere kalkamadım bugün 31 gün olduk hala hafif var
Annem de bana dedi yakı yapalım diye de dayanamam diye yapmadım

narkoz bıyerden mutlaka cıkar benım yırmı gun boynum tutuldu yana gozlerımle bıle bakamıodum oyle bı agrı vardı dıkloron ıgne yaptı dr rahatlatıo ondan sonra cozuldum dr gıdersen ıgne ıste
Hangi Dr bakar ki buna onu düşünüyorum

Ben şaşırmadım o mide yanmasından sonra bekliyordum :) benim anestezi cinin eli mı ağırdı yoksa iğne yaparken senin omurilik TE eğrilik var gibi biseyler demişti onunla mı alakalı bilmiyorum ama bel ağrısından çok kuyruk sokumu fena

Yok canım ya kalmiyo ben hep öyle veriyorum

Canım dikiş yeri değil dimi göbeğin altı ağrıyor böyle dokununca açıkçası dinlenemedim ben kızım hep aglıyor kolik sürekli kucakta korkuyorum bişeymi oldu diye
Evet canim tam orasi ne dikis yeri ne gobek hizasi ikisinin arasinda kalan yerler sana tavsiyem yuksek bel ic camasiri ve pijama giy ben hamile camasirlarimi giyiyorum daha rahat ediyirum.su an rahim kendini toparliyor gecicek insallah .ben de ucuncu gunden itibaten hep ayaktayim hem bi oglum var hem de supurge yemek bulasik bebek utu ne varsa ben yapuyirum ayni korkulari yasadim ama normalmis usutme soguk alma bir de steril tutmaya calis cok agir yuklenme yeterli

masal
masallah ya hem iki cocuk hem de evin butunbutun isleri..bn tek cocuk arti annem refakatci anca idare ediorum ki misafir falan da karsilamadk daha dogru duzgun..en önemlisi de uyku ne ara uyuyorsun bunca yogunlukta??

Anladım canım çok sağol biraz rahatladım,inşallah geçecek. Bende hiç dinlenemedim ev işini boşverdim valla sadece bebeği taşıyorum bide gece bebek ağlayınca birden sıçrıyorum yerimden,ağrı oluyor doğal olarak. Allah yardımcımız olsun hepimizin

kızarıklar ısılık gıbıyse karbonatlı su surdum ben ıkı gunde ayna gıbı oldu gıttı pamukla sılıp kuruladm
Evet isilik gibi ama dr isilik olmadığını söyledi. Zaten bende sıcak tutmuyorum. İsilik olması mümkün değil. Bende deniyeyim kabonatlı suyu. Çok teşekkür ederim.

Bende inanmıyorum canım kimseye:) sanki hiç geçmicekmiş gibi geliyor,bide lohusalığımda ağır geçtiği için sürekli ağlıyorum. İlk haftadan kaynanamlar yüklendi eşimde öyle zor geçiyor benim için,oyüzden bu ağrılar psikolojimi bozuyor maalesef . Kızımda sürekli ağlıyor benden anca böyle birşey çıkardı dedim hamileyken kaynanam ve eşim yine sinirlerimi bozuyorlardı. Her olumsuzlukta parmakları var sinir bozucular

Bakalım bi taraf geçmiş gibi diğer taraf daha derindi zaten o da gecer artik umarim bugün dune gire biraz daha rahat kizim ama dun cok kötüydü gun boyu duramadı ağladı hep. Bugun de kanama olmasaydi bari biraz sevinecektim.. olmazsa bi de onu denerim

Kuzum ya çok üzülüyom size benim oğluşum un makatin orda çok az bişey olmuşta içim gidiyo her defasında kaç gündür cekiyonuz yok mu bunun bir çözümü acaba kıyamam
Sorma ya deneye deneye bi hal olduk ne iyi gekecek diye.. gecsin artik dua edin

Yediğim ictigin herseye dikkat ediyorum aslinda hormonal olabilir mi bilememedim ki duymadım hic oyle birsey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…