ıcerısı hep dıkıs hemen gecmez canım benımde elleyınce acı var uyusuk gıbı dogum yapalı 29 gun oldu hemde ıkıncı sezaryen aynı yerden kesıldıSezeryan olan arkadaşlar sorum olacak,dikiş yerinin üstünde göbek altında dokununca ağrı var neden acaba. Sanki içten yarakorkuyorum normalmi acaba 10.gün kontrolde doktor normal dedi ama geçmiyor dayanılmayacak ağrı değil ama pijama değince ağrıyor bugün 16. Gün
kızarıklar ısılık gıbıyse karbonatlı su surdum ben ıkı gunde ayna gıbı oldu gıttı pamukla sılıp kuruladmya ben de kaşıkla denedim ama öylede kaşıkta kalıyor. Mamaya damlatırrsam dahamı iyi olur diye düşündüm. Çoğunluk kaşıkla veriyomruş madem bende kaşığa devam edeyim.
Pişik olayı çok zor.
Sütünüzle mi alakalı acaba. Benim bebeğimin yüzünde de kızarıklıklar var. Dr sütünüzle alakalı. Hormonlarınız normale dönünce düzelecektir dedi. İnşallah düZelir.
Benim berbatti hatirlarsin benim oğluşum un saçları da uzun :) saçlarımiz şekil yani :) ayvayi da ben baya yemiştim çok güzel bir gamzesi var kuzumun ağzını buzunce gülünce çok datlu oluyo :)
canım öyle bir durum varsa yapsın tabii sende dinlen benimki doğru düzgün zor tutuyor bir de benim kız benden başkasında durmuyor yani babasının bana bi faydası yokişleri de yoğun elimin altında dolaşmasın diyorum. Şu an doğum iznindeyim izin bitince o da yardımcı olacak mecburen
Bu arada ben normal doğum yaptım ama epidural la oldu belim agriyove bende aşırı şekilde kuyruk sokumundaki kemikte ağrı var resmen taş a oturuyo gibi oluyorum çok agriyo epidural la ilgisi olabilir mı acaba yada normal doğum yapan annişler sizlerde varmı ben çok zorlandım doğumda ondan da olabilir mı acaba
Sezeryan olan arkadaşlar sorum olacak,dikiş yerinin üstünde göbek altında dokununca ağrı var neden acaba. Sanki içten yarakorkuyorum normalmi acaba 10.gün kontrolde doktor normal dedi ama geçmiyor dayanılmayacak ağrı değil ama pijama değince ağrıyor bugün 16. Gün
Canım bizim 40ımız çıktu ve bariz masmavi gözler. İlk oğlumda da böyle maviydi ve 2 aylıkken tamamen belli olmuştu.
Pisik bugun de kaniyor resmen... 3 gündür de hametan travazol karışımı ile desitin kullanıyoruz ilk beze gecis yaptik yine bi etkisi yokkizim ağladıkça ağlayasım geliyor
narkoz bıyerden mutlaka cıkar benım yırmı gun boynum tutuldu yana gozlerımle bıle bakamıodum oyle bı agrı vardı dıkloron ıgne yaptı dr rahatlatıo ondan sonra cozuldum dr gıdersen ıgne ısteİnş geçer hem bel de ki ağrı hem o kuyruk sokumu ağrısı baya kötü oluyo
bana annem yaki koydu ağrı çoktu ikinma gücüm yoktu bana da bastırdılar bebegi bezi değişmeye yatağa koydum eğilirken kac kere kalkamadım bugün 31 gün olduk hala hafif varBen epidural olduğum için sanciyla girmedim doğumhane ye çok azdı ve ikinma hissim hiç yoktu o yüzden hic yardımcı olamadım yapmaya çalıştım ama ikinma hissi olmayınca olmadıo yüzden de Dr um ve ebe sırf karnıma bastırarak çıkardı bebeği acaba diyorum ondan olmuş olabilir mı kuyruk sokumundaki ağrı çok baskı olduğu için
Annem de bana dedi yakı yapalım diye de dayanamam diye yapmadımbana annem yaki koydu ağrı çoktu ikinma gücüm yoktu bana da bastırdılar bebegi bezi değişmeye yatağa koydum eğilirken kac kere kalkamadım bugün 31 gün olduk hala hafif var
Hangi Dr bakar ki buna onu düşünüyorumnarkoz bıyerden mutlaka cıkar benım yırmı gun boynum tutuldu yana gozlerımle bıle bakamıodum oyle bı agrı vardı dıkloron ıgne yaptı dr rahatlatıo ondan sonra cozuldum dr gıdersen ıgne ıste
Ben şaşırmadım o mide yanmasından sonra bekliyordum :) benim anestezi cinin eli mı ağırdı yoksa iğne yaparken senin omurilik TE eğrilik var gibi biseyler demişti onunla mı alakalı bilmiyorum ama bel ağrısından çok kuyruk sokumu fenaEvettt hatırlamam mıben de Doğunca çok şaşırmıştım böyle saçlı bir bebek beklemiyordum :) gamzesi keşke daha belirgin olsaydı ama yiyemedim ki ayvayı tadı nasıl mübareğin
Doğru canım daha beter sinir edeceğinebeleş baba olmak yok kalk bakim deriz artık
Benimki sezeryan ama çok şükür bel ağrısı bilmedim anestezi doktorunun elinin yumuşak olmasıyla alakalı diyorlar
Yok canım ya kalmiyo ben hep öyle veriyorumya ben de kaşıkla denedim ama öylede kaşıkta kalıyor. Mamaya damlatırrsam dahamı iyi olur diye düşündüm. Çoğunluk kaşıkla veriyomruş madem bende kaşığa devam edeyim.
Pişik olayı çok zor.
Sütünüzle mi alakalı acaba. Benim bebeğimin yüzünde de kızarıklıklar var. Dr sütünüzle alakalı. Hormonlarınız normale dönünce düzelecektir dedi. İnşallah düZelir.
Evet canim tam orasi ne dikis yeri ne gobek hizasi ikisinin arasinda kalan yerler sana tavsiyem yuksek bel ic camasiri ve pijama giy ben hamile camasirlarimi giyiyorum daha rahat ediyirum.su an rahim kendini toparliyor gecicek insallah .ben de ucuncu gunden itibaten hep ayaktayim hem bi oglum var hem de supurge yemek bulasik bebek utu ne varsa ben yapuyirum ayni korkulari yasadim ama normalmis usutme soguk alma bir de steril tutmaya calis cok agir yuklenme yeterliCanım dikiş yeri değil dimi göbeğin altı ağrıyor böyle dokununcaaçıkçası dinlenemedim ben kızım hep aglıyor kolik sürekli kucakta korkuyorum bişeymi oldu diye
masallah ya hem iki cocuk hem de evin butunbutun isleri..bn tek cocuk arti annem refakatci anca idare ediorum ki misafir falan da karsilamadk daha dogru duzgun..en önemlisi de uyku ne ara uyuyorsun bunca yogunlukta??Evet canim tam orasi ne dikis yeri ne gobek hizasi ikisinin arasinda kalan yerler sana tavsiyem yuksek bel ic camasiri ve pijama giy ben hamile camasirlarimi giyiyorum daha rahat ediyirum.su an rahim kendini toparliyor gecicek insallah .ben de ucuncu gunden itibaten hep ayaktayim hem bi oglum var hem de supurge yemek bulasik bebek utu ne varsa ben yapuyirum ayni korkulari yasadim ama normalmis usutme soguk alma bir de steril tutmaya calis cok agir yuklenme yeterli
Anladım canım çok sağol biraz rahatladım,inşallah geçecek. Bende hiç dinlenemedim ev işini boşverdim valla sadece bebeği taşıyorum bide gece bebek ağlayınca birden sıçrıyorum yerimden,ağrı oluyor doğal olarak. Allah yardımcımız olsun hepimizinEvet canim tam orasi ne dikis yeri ne gobek hizasi ikisinin arasinda kalan yerler sana tavsiyem yuksek bel ic camasiri ve pijama giy ben hamile camasirlarimi giyiyorum daha rahat ediyirum.su an rahim kendini toparliyor gecicek insallah .ben de ucuncu gunden itibaten hep ayaktayim hem bi oglum var hem de supurge yemek bulasik bebek utu ne varsa ben yapuyirum ayni korkulari yasadim ama normalmis usutme soguk alma bir de steril tutmaya calis cok agir yuklenme yeterli
Evet isilik gibi ama dr isilik olmadığını söyledi. Zaten bende sıcak tutmuyorum. İsilik olması mümkün değil. Bende deniyeyim kabonatlı suyu. Çok teşekkür ederim.kızarıklar ısılık gıbıyse karbonatlı su surdum ben ıkı gunde ayna gıbı oldu gıttı pamukla sılıp kuruladm
Bende inanmıyorum canım kimseye:) sanki hiç geçmicekmiş gibi geliyor,bide lohusalığımda ağır geçtiği için sürekli ağlıyorum. İlk haftadan kaynanamlar yüklendi eşimde öyle zor geçiyor benim için,oyüzden bu ağrılar psikolojimi bozuyor maalesef . Kızımda sürekli ağlıyor benden anca böyle birşey çıkardı dedim hamileyken kaynanam ve eşim yine sinirlerimi bozuyorlardı. Her olumsuzlukta parmakları var sinir bozucularAynı ağrı bende de var kendi doktoruma sordum o geçer dedi dikişlerin iyi bir sorun yok dedi. İnanmadım başka doktora gittim acaba içimde birşey mi unuttu diye kadın baktı gayet iyi bir sorun yok dedi iç dikiş mi acaba dedim yok orda dikiş ne gezsin oraya dokunmuyoruz dedi. Tam bir açıklama getirmedi ama olur o ağrılar 6 hafta içinde iyi olursun 6 aya kadar da zorlarsan ağrır tamamen iyileşmen sürer dedi.
Ona da inanmadım ebeye sordum sağlık ocağında o da normal dedi bir kere postu deldirdin dedi gülerek
Sanki bıçak saplanıyor gibi dikiş varmış gibi ağrıyor. Bazen aniden yataktan fırlıyorum kız kustu zannediyorum ya da emzirirken uzanıp alırken falan çok dikkat edemedim dinlenemedim onun yüzünden tam iyileşemedim diye düşündüm. Dr da ilk hafta iyi oldum zannedip ayağa kalktığın için oluyor dedi....
Maşallah mavişe
Kıyamam yazık
Bakalım bi taraf geçmiş gibi diğer taraf daha derindi zaten o da gecer artik umarim bugün dune gire biraz daha rahat kizim ama dun cok kötüydü gun boyu duramadı ağladı hep. Bugun de kanama olmasaydi bari biraz sevinecektim.. olmazsa bi de onu denerimMerhabalar, ayni dertten muzdariptim. Kizim 3 haftalik, bayrak kırmızısıydı poposu ve kanama odaklari vardi cok ciddi 2 haftadir. Bize de ilk doktor sizin karışımı verdi, ve sadece ilerlemesi durdu, ama iyileşmedi. Cumartesi günü yeni doktoruna gittik. Bize bepantol ekstra pişik merhemi ve garmastan pomat verdi. Garmastan aslında göğüs ucu pomadıymış ama pişik için de çok faydalıymış. Bu iki pomati gun boyu dönüşümlü olarak kullan geceleri de mor desitini sıva, kaka popoya temas etmesin demişti. Ben soyle uyguladim, her seferinde hem bepantolu hem garmastani surdum ama donusumlu olarak birini once diğerini onun üstüne uyguladim. Her seferinde de desitinle sivadim sadece gece degil. Ciddi olarak azaldı, 4 gunde. Bir deneyin bence, bizde iki haftadır aşama katdedemezken şimdi kurtulmak üzereyiz..
Sorma ya deneye deneye bi hal olduk ne iyi gekecek diye.. gecsin artik dua edinKuzum ya çok üzülüyom size benim oğluşum un makatin orda çok az bişey olmuşta içim gidiyo her defasında kaç gündür cekiyonuz yok mu bunun bir çözümü acaba kıyamam
Kaçırdım ben galiba senin dediğin ilaci kusura bakma neydi ?Ah yavrum yaa..
Benim dediğim ilaç fayda etmedi mi hiç ?
Yediğim ictigin herseye dikkat ediyorum aslinda hormonal olabilir mi bilememedim ki duymadım hic oyle birsey.ya ben de kaşıkla denedim ama öylede kaşıkta kalıyor. Mamaya damlatırrsam dahamı iyi olur diye düşündüm. Çoğunluk kaşıkla veriyomruş madem bende kaşığa devam edeyim.
Pişik olayı çok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?