- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.188
- 208
İnşallah canım vala korkutuyor bazen bu ağrı beniCanım benimde bu gün 15. gün bende de aynı ağrı var çamaşırın lastiği deyse hissediyorum. sezeryanda tek bir dikiş olmuyormuş iç katmanlarda dikiliyor dediler yani normalmiş
annem karbonatlı su ile silermis canım denedim geçtiBenimki de hep kusuyo sanırım büyüdükçe daha çok emmek istiyolar daha çok emdikce de fazla gelip çıkarıyorlar galiba bizde de gaz sorunu başladı ozellikle geceleri dilinin sürekli dışarda olup aranması da işte bi şekilde bizimle yakın olmak istiyorlar bı yerde okumuştum bize yakın olmak için herşeyi yaparlarmış ağlamak aranmak vs gibi bide dediğim gibi büyüyor büyüdükçe öyle oluyorlar benimkinin De dili beyaz ama genelde çoğu bebekte olur diye biliyorum yara olsa durmazlar acisina pamukçuk oluyo ilacı var aslında onun fazla boyuttaysa Dr veriyo dilini ondan çıkarmaz onların bu refleksi sanırım :)
Bu insanlar neden bu kadar düşüncesiz acaba 2 gündür 2 saatlik uykum var nerdeyse oğlum çok huysuzlasti kendini de beni de mahvetti çok üzülüyom bişey yapamıyorum diye sırtım berbat zor duruyorum ayakta zaten hastaneden yeni çıktık veeeeeee eşim aradı teyze oğlu aramis biz geliyoruz diye 3 bebeleri var 2 si küçük teyzesi eniştesi oğlu gelini ve çocuklar ve annem onlara hizmet edemez ettirmem de zaten ben desen çocuğu çıkarma Dedi Dr odama kapancam gelirlerse yok diyemem cikmasam kim hizmet edecek ya lohusa kadının yanına 40 çıkmadan kiiiii bebeğim hastaneden yeni çıkmış bide insan bi dusunur yada tlfn da bi sorar dimi bebek nasıl elif nasıl musait mısınız diye[/QUOTE UOTE
Böyle insanlara kocaman gerizekalı demek lazım
Canım
Cnm ben uzun süre kısaltmayı düşünüyorum . Lazerden dolayı çok seyrek Zaten .. hayatımda ilk kez Doğumdan önce ağda yaptırdım ve gerçekten hiç acımıyormuş .. bi kaç ay sonra ağda düşünüyorum ..Normal doğum yapan anneler agda işini nasıl yapacaksınız yada yapıyorsunuz?
Gaz damlası en etkilisi hangisi kızlar . Direkt onu alayım . Dr Maflor gibi bişey yazmış . Sanırım gaz için . Dene yanıl yapıp zaman kaybetmiyim.
Slingi soranlar olmuş, etiketleyemedim ama yazayım belki gören olur. Ben 5. Gününden beri gündüzleri slingde uyutuyorum kızımı. Neko sling kullanıyorum. Gün içinde 3 defa 2,5-3 saatlik kesintisiz uykular uyuyor bu sayede. O göğsümdeyken ben de yemek yapıyorum, çamaşır asıp topluyorum, basit ev işlerinş uapabiliyorum ya da dinleniyorum. Oturur pozisyonda uyuyabiliyorum da. İlk 1 ay yenidoğan pozisyonunda bağladım 10 gündür de bacaklar dışarıda bağlıyorum. Bu bağlama şekilleri youtubeda videolu anlatılmış oradan görüp oyuncak ayıyla pratik yapa yapa ustası olmuştum hamileyken, doğurunca kolayca bağladım. Bebeğim ne kadar huzursuz olursa olsun slinge bağlayınca kollarıyla koala gibi sarılıyor ve hemen uyuyor, ben beslemek için slingi çözene kadar da uyanmıyor, tavsiye ederim. Herhangi bir sakıncasını görmedim şimdilik. Geceleri de kundakla uyuyor. 3 aydan sonra ergobaby kanguru aldım onu kullanacağım.
Canım birsürü marka var,doktorum bana her çocuğun her gaz ilacına verdiği reaksiyon farklıdır demişti. Biogaia aldık sözde en iyisi ama sanki bi faydası olmadıKızlar hatırlatmadır ..
Canım ben sormuştum. Tşk ederim bilgi için.
Gün içerisinde büyük oğluma ,ev işlerine filan zaman ayırabilmek için almayı düşündüm ama bu defa da acaba bağımlılık yapar mı diye korkuyorum.
Mesela akşamları da onun için de uyumak ister mi veya dışarı çıktığımda filan ana kucağında durmayıp onu ister mi acaba diye düşünüyorum.
Yani güzel bişey ama alışkanlık olma ihtimali korkutuyor..
Hormonlu ria en iyisi eğer maddi sıkıntın yoksa özelde takıyorlar(belli bir ücret karşılığı) adeti arttırmaz süreyide uzatmaz çok daha kullanışlıKéske normal olsaydi ama sezeryan oldum o zaman 6 ayi bekliyolarmis dogru mu ben adeti beklemeden taktirmak istiyodum ama kimisi hormonlu iyi diyobkimi bakiri iyi diyo bide bakir uzatir hormonlu kisaltur hatta kesiliyomus adet sasirdim dogrusu yarin randrvum var kontrolum var dr a dnisicam
Canım gündüz yazdım ama seni eklemedim heraldeKızlar hatırlatmadır ..
Sorum , doguran arkadaşlarıma;
bebeğinizin kg su doğmadan önce doktorun söylediği kg ile uyumlu mu bazıları doktorların yanıldıklarını söylüyor en iyi cevabı siz tecrübeli arkadaşlar bilirsiniz cevaplarsaniz sevinirim hepinizi öptüm
Yazınızı okudum,bende spiral düşünüyorum yalnız şu yazıyı gördüm sadece emziriyorum benCanım gündüz yazdım ama seni eklemedim heralde
görümcem dr eşi eczacı bio gaia getirmişler en iyisi bu diye zira içeriği bağırsak hareketlerini artmasını sağlayan yararlı bakteri günlük en fazla 5damla verebiliyorsun.
Yastık kullanmıyorum ama kolları kundak olunca uzun süre uyuyor . Açık olmayı seviyor ama çabuk uyanıyor .. kollar açık olunca alttan iyi gaz çıkarıyorBebeginizi kundaklayip mi uyutuyorsunuz kizlar bir de yastik kullaniyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?