2017 Şubat Anneleri

annem karbonatlı su ile silermis canım denedim geçti

Kızlar Göğüs uçlarım yine yara bere ve oğluşum emine uç ile çok acıyor bende sağıp veriyorum gün içinde daha çok korkuyorum sütüm azalır mı sağma ile hoş oda acıtıyor off off ne zaman geçecek bu günler

Normal doğum yapan anneler agda işini nasıl yapacaksınız yada yapıyorsunuz?
Cnm ben uzun süre kısaltmayı düşünüyorum . Lazerden dolayı çok seyrek Zaten .. hayatımda ilk kez Doğumdan önce ağda yaptırdım ve gerçekten hiç acımıyormuş .. bi kaç ay sonra ağda düşünüyorum ..

Slingi soranlar olmuş, etiketleyemedim ama yazayım belki gören olur. Ben 5. Gününden beri gündüzleri slingde uyutuyorum kızımı. Neko sling kullanıyorum. Gün içinde 3 defa 2,5-3 saatlik kesintisiz uykular uyuyor bu sayede. O göğsümdeyken ben de yemek yapıyorum, çamaşır asıp topluyorum, basit ev işlerinş uapabiliyorum ya da dinleniyorum. Oturur pozisyonda uyuyabiliyorum da. İlk 1 ay yenidoğan pozisyonunda bağladım 10 gündür de bacaklar dışarıda bağlıyorum. Bu bağlama şekilleri youtubeda videolu anlatılmış oradan görüp oyuncak ayıyla pratik yapa yapa ustası olmuştum hamileyken, doğurunca kolayca bağladım. Bebeğim ne kadar huzursuz olursa olsun slinge bağlayınca kollarıyla koala gibi sarılıyor ve hemen uyuyor, ben beslemek için slingi çözene kadar da uyanmıyor, tavsiye ederim. Herhangi bir sakıncasını görmedim şimdilik. Geceleri de kundakla uyuyor. 3 aydan sonra ergobaby kanguru aldım onu kullanacağım.

Canım ben sormuştum. Tşk ederim bilgi için.
Gün içerisinde büyük oğluma ,ev işlerine filan zaman ayırabilmek için almayı düşündüm ama bu defa da acaba bağımlılık yapar mı diye korkuyorum.
Mesela akşamları da onun için de uyumak ister mi veya dışarı çıktığımda filan ana kucağında durmayıp onu ister mi acaba diye düşünüyorum.
Yani güzel bişey ama alışkanlık olma ihtimali korkutuyor..

bizde öyle bir sorun olmadı, dışarı haftada 3-4 defa eşimle beraber yürüyüşe çıktığımızda bebek arabasıyla çıkartıyoruz.geceleri kundakta uyuyor, gündüz de annemlere gittiğimizde slingi götürmüyorum kundakta uyuyor. Bebekten bebeğe değişir mi bilmem ama benim hayatımı kurtarıyor bütün alışverişlerim içinde parasını en çok hakeden eşyam diyebilirim.

Hormonlu ria en iyisi eğer maddi sıkıntın yoksa özelde takıyorlar(belli bir ücret karşılığı) adeti arttırmaz süreyide uzatmaz çok daha kullanışlı

Kızlar hatırlatmadır ..
Canım gündüz yazdım ama seni eklemedim heralde
görümcem dr eşi eczacı bio gaia getirmişler en iyisi bu diye zira içeriği bağırsak hareketlerini artmasını sağlayan yararlı bakteri günlük en fazla 5damla verebiliyorsun.

Yazınızı okudum,bende spiral düşünüyorum yalnız şu yazıyı gördüm sadece emziriyorum ben
Tam bir fikir birliği olmamakla birlikte genelde emziren annlerin hormonal bir doğum kontrol yöntemi kullanması önerilmemektedir.

Bebeginizi kundaklayip mi uyutuyorsunuz kizlar bir de yastik kullaniyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…