Evet gaz ile kaçırıyor hep onlar bile uykusunu bölüyor sinirleniyor huzuru kaçıyor dolayisiyla. Bugun asiya çıkacağız inşaallah eczaneden alacağım.Canım bizim bu hafta kaka sayımız azaldı . 1.5 aylık olduk.
Günde 4-5 kere filan yapıyor.
Önceki haftalarda 8-9 kez kaka yapıyordu ve her bez de o dediğin gibi sürüntü şeklinde mutlaka oluyordu.Gaz yaparken kaçırıyorlar sanırım.
İshal olduklarını sanmıyorum canım.
Benim önerdiğim solüsyonu denediniz mi pişik için ?
Elleri zamanla ısınıyor canım
tavukta göğsü dışı her şekilde pismisini, balık ve et yemeklerini yeşillik ince bulgur pilavı normal bulgur pilavının iyi pişmişi otlu pilav pirinç çorbası domatesli şehriye çorbası ıspanak kavurması ve böreği lor boregi yiyorum portakal limon greyfurt turp türü şeyler asla yemiyorum soğan yemiyorum fasulye nohut yemiyorum ama ona da başlıycam çünkü kıssak da sancı çekiyor çocuk en iyisi iyi bi şekilde beslenmesi diyor annemSevgili arkadaşlarım siz ne yiyorsunuz yaao gaz yapar bu gaz yapar diye nerdeyse sadece makarnayla beslenicem ne yemek yapacağımı ne yiyeceğimi şaşırmış durumdayım.. ben mi çok abartıyorum korkuyorum gaz yapacak diye bilmiyorum ama bi kaç kez gaz sancısıyla görünce kızımı riske atmamak için artık artık hiçbişey yiyemez oldum. Gerçekten siz ne yiyorsunuz mesela? Yemek adı söyleyin banaaa
Kızlar En son göğüs ucu ile emzirirken kan aktı içine doldu ya ben çok yıprandım yoruldum depresyondayim sanırım sinirlendim sadece mama vereceğim dedim sonra sağıp verdim sağınca da sanki belli bir kısmı tek akıtiyor gibi geldi bana bazı kısımlar sert ve ağrıyor o kısımları çekmiyor gibi ne yapacağım offf lansinoh krem de sürüyorum ama ucu çok kötü ya memeyi verenler nasıl basardiniz bir anlatın çünkü çok yoruldum benim durumumda olan var mı
ben çıkardım mecburen iki kez kesildi tırnaklar yinede çiziyor ama dikkat etmeye çalışıyorum eli hava alsın hem zaten kendi bi şekilde çıkarıyor çıkmazsa çığlık atıyorKizlar bebislerin eldivenlerini cikarttiniz mi?ben cikartinca yuzunu ciziyor elleri de usuyor sanki bunun bi zamani var mi ne zaman cikartilmali
gaz çıkarken oluyor o az suruntu canım arada benim kızda da oluyor bu arada senin zinconun içinde ne var bizimkinde kimyon ve dereotu yağı olanı almış eşim ama rezene anason yok meselaBenimki de gun icinde defalarca gaz cikariyor5 alttan üstten cok gazlı bi bebek ben yediklerime dikkat etmeme rağmen. Ama cikariyor cok sukur aşırı zorlamıyor. Zorlandığını farkettigimde zinco damla vermislerdi ilk cikarken onu kullanıyorum iyi geliyor. Yalniz benimkinde bir sorun var asiri kaka yapiyor bezi dolduran 4 5 buluyor günde bi de her bezde az az sürüntüler oluyor. Pişikten dolayi da her yarim saate ağlıyor o az sürüntüler sebebiyle. Sabah 1 saatte 4 kere altini kakasini yikadim cok az hep ... ishal mi oluyor bu acaba ?
Aynı bizde o durumdayız doğru dürüst uykusu yok emerken kasilyo vegogsumu cekiyo iyice acitti yine iyileşmiş tiKızlar gaz patiği diye birşey varmış, hiç kullandınız mı işe yarıyor mu, bebeğim kolik ve çok sıkıntılı zamanlar geçiriyoruz neredeyse sadece 2-3 saat uyuyo..meme emerken hep bir ıkınma durumunda..kakasını günde 7-8 kez yapıyor , alttan üstten de gaz çıkarıyor ama yeterli olmuyor ? Başka bir tavsiyeniz var mı ya da gazı önlemek için ne yapabilrim.
Cnm bende geçen burda bayağı yazdım bunla alakalı . Aslında bilinen baklagiller, karnabahar , çikolata vs ama diğer bi çok şeyde çocuktan çocuğa gaz yapıyor . Mesela armut , portakal , süt , yumurtaya , yeşil fasulye vs...Sevgili arkadaşlarım siz ne yiyorsunuz yaao gaz yapar bu gaz yapar diye nerdeyse sadece makarnayla beslenicem ne yemek yapacağımı ne yiyeceğimi şaşırmış durumdayım.. ben mi çok abartıyorum korkuyorum gaz yapacak diye bilmiyorum ama bi kaç kez gaz sancısıyla görünce kızımı riske atmamak için artık artık hiçbişey yiyemez oldum. Gerçekten siz ne yiyorsunuz mesela? Yemek adı söyleyin banaaa
Peki uyanık kaldığı süre içinde ne yapıyor. benim oğlum 10 15 dk kendi kendine oyalaniyor sonra tabi emmek istiyor. meme vermezsem ağlıyor mecbur veriyorum . Benimkinin o kadar uzun süre uyanık kaldığını dusunemiyorun. inşallah düzelir bir an önce. Allah kolaylik versin canim.
Kızlaaar kanguru veya sling araştırması yapan var mı ???
Saltuk bey sürekli kucak istiyor. Kaç gündür gündüz uykuda uyumuyor.
Acil bunlardan birini almam lazım
Ablalarim oğlum 13 günlük çok gazi var napsam çıkmıyor bana onere bileceginiz bisey varmı dayanamıyorum onu öyle görünce: (
Süt ile birlikte mama veren arkadaşlar günde kaç ml mama veriyorsunuz ve kaç kere emziriyorsunuz kaç kere sütü sagiyorsunuz
Gaz damlası en etkilisi hangisi kızlar . Direkt onu alayım . Dr Maflor gibi bişey yazmış . Sanırım gaz için . Dene yanıl yapıp zaman kaybetmiyim.
arkadaşlar hangi marka mama kullanıyorsunz. bide bnm bebeğim 5 güne bir kakasını yapardı en son 8.gün olunca fitil verdik. sma mama kullanıyorduk ama sanırım ağır geldi sindiremiyor.. bende bebelac gold nutrikonfor aldım kabzlığa özel mama 2. günü kullanıyoruz hala kakamız yok. nolcak böyle halimiz
Canim ben hipp egüveniyordum organik diye ama bir yenidiganci arkadaş similac önerdi bana aklınız da olsun
Damaklı emzik verdim tutmadı,aventinkini istedim geldi onuda tutmadı napcam bilmiyorum,sabaha kadar ağlıyor hep ağlıyor sinirlerim alt üst oluyor artık
Normal doğum yapan anneler agda işini nasıl yapacaksınız yada yapıyorsunuz?
Bebeginizi kundaklayip mi uyutuyorsunuz kizlar bir de yastik kullaniyor musunuz
normal dogum yapanlar dikisleriniz ne durumda
Kizlar bebislerin eldivenlerini cikarttiniz mi?ben cikartinca yuzunu ciziyor elleri de usuyor sanki bunun bi zamani var mi ne zaman cikartilmali
ben dün eşime bursa pazarından 2.5 m penye kumaş aldırdım ikiye bölüp ucuna ekledim..çok rahat oluyo .içine girer girmez uyudu..bu sabah kahvaltı hazırlarken de sardım baktım uyumuş..çok sevdik biz
Revna senin gogus pompasinin markasi neydi gecen bahsedilmisti sanirim kacirmisim.elektrikli tek ti sanirim.memnundun yanilmiyorsam.ben yeni alicam da fikir acisindan
Ben başından beri hiç kısıtlama yapmadım canım. Her şeyi yiyorum...
Karnıbahar ,süt ,brokoli ,nohut ,yeşil mercimek ...hepsini de yedim ve ekstra bi sıkıntı yaşamadık.
Gazı var ama ağlamıyor ,biraz ıkınıp çıkarıyor. Gün içinde de her kucağa almamızda gazını çıkarıyoruz..
Bu arada 4.cü aydan sonra gaz sıkıntısı geçiyor. O zaman istediğini yiyebilirsin :)
Ben 1 ay oldu çıkartalı. Haftalık kesiyorum tırnaklarını
tavukta göğsü dışı her şekilde pismisini, balık ve et yemeklerini yeşillik ince bulgur pilavı normal bulgur pilavının iyi pişmişi otlu pilav pirinç çorbası domatesli şehriye çorbası ıspanak kavurması ve böreği lor boregi yiyorum portakal limon greyfurt turp türü şeyler asla yemiyorum soğan yemiyorum fasulye nohut yemiyorum ama ona da başlıycam çünkü kıssak da sancı çekiyor çocuk en iyisi iyi bi şekilde beslenmesi diyor annem
Cnm bende geçen burda bayağı yazdım bunla alakalı . Aslında bilinen baklagiller, karnabahar , çikolata vs ama diğer bi çok şeyde çocuktan çocuğa gaz yapıyor . Mesela armut , portakal , süt , yumurtaya , yeşil fasulye vs...
yenilebilenler tavuk haşlama ve tavuğun her türlü çorbası :) pilav , hamur işi , yoğurt bilmiyorum ama yiyorum ben , elma vs vs
Denicem canım onudaSorun da orda canım uyanık olduğu zaman hep mızırdanıyo.
Sürekli kucak istiyo ve çişini de daha sık yapıyo.
Uyumayan bebek çok zor
Ben civilden aldım markasını hatırlamıyorum ama 60 tl idi.
Pişman oldum.
Çünkü kanvas kumaş olduğu için çocuğu rahatsız ediyo.
Penye alcam tekrar.
Zinco damla kullandık biraz fayda etti ama öok değil.
Biogaia aldık dün fayda etti gibi inşallah daha iyi olur
33. Günümüz.
2 saatte 70-80 ml.
Sütüm çok az, tek sağışta 30-40 ml çıkıyo oyüzden çok veriyorum mamayı
Biogaia iyi gibi biz onu kullanıyoz
Evolvia kullanıyoz.
Kabız olmadı hiç.
Similac çok kötü geldi kızıma.
2 öğünün ikisini de olduğu gibi kustu
Nuk iyi demişlerdi burda bazıları
Yapmadım henüz ama lateks eldiven kullanabilirim.kalanları da epilatörle.
Bazen kundaklıyorum.
Gazi iyi çıkmadıysa da minik yastıkla yan yatırıyorum kusmasın diye.
Dikiş düştü ama hala ara ara sancı var.
Çıkartmadım çünkü üşüyo elleri.
33. Gündeyix bu arada
Ay foto at lütfeeenn :))
Ben hemoroid oldum birde aman kabızlık deme ... kayısı suyu iç, armut ye hergün .. birde aç karnına incir ye sabahları .. geçmiş olsun CnmKızlar doğum sonrası kabızlık yaşayan var mı hala ben çok muzdaribim bu konu da Nasıl bir doğum oldu böyle dikişler makata doğru bir tanesi zorlamadan kanama yaptı bugün komposto kefir herşeyi denedim
Tesekkur ederim canım bilgi icin.sigara konusunda cok haklisin cok küçükler .biraz hassas olsa su cevremizdekilerCanım lansinoh tekli.
Yani bi başkasını denemedim kıyas yapamıyorum ama bence iyi inşallah sen de memnun kalirsin
bebeklerin atak donemleri olurmus. belki ondandir. internetten atak donemlerine bakabilirsiniz.Ağlicam artık yaaaabenim kızım ne kadar hıysuz oldu saat 10 dan beri sadece yarım saat uyudu sürekli emmek istiyor uyumuyor gözler açık bakıyor öyle
ah tatlim ah. bir bilseniz halimi. ben de 2 cocuk var. biri 20 aylik biri 1aylik.. buyuk ciglik atip kucugu uyandiriyor. gecen aksam buyugu uyuttum. kucuk uyandi. sinir oldum. aglayacaktim neredeyse.Oğlum hastane sonrası huyu değişti sanki eve geldiğinde beri tuhafgündüz uyuyo 11-12 den sonra 5-6 ya kadar ama tabi aralıksız değil hani uyaniyo emiyor yine uyuyo yada uykuda emziriyorum ama geceleri sanki bana garezi var gibi hele iki gecedir mahvoldum şuan bütün kemikler agriyo sürekli oturduğum için emzirirken fln kuyruk sokumu iyice berbat oldu gazi var hiç gazimiz yok derken o başladı çırpınıp duruyo akşam 1 den şu saate toplam 1 saat uyumadık ve ben şuan çok bitkinim sırtım acayip agriyo aglicam sinirden o öyle cirpinirken elden bişey gelmemesi iyice çıldırtiyo insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?