2017 Şubat Anneleri

Saymadım ama günde 10-12 civarı bez değişiyor sanırım .. çoğunda azda olsa kaka var .. 2-3 tanesi sadece çiş :)

Evet huzursuzlanmazsa gece ellemiyorum yatıyor .. dinleniyorum böyle .. yoksa uykusuzluktan hasta olur bakamayız yavrucuklara ...

Saymadım ama günde 10-12 civarı bez değişiyor sanırım .. çoğunda azda olsa kaka var .. 2-3 tanesi sadece çiş :)
Azcik mutlaka çoğunluğunda oluyo pirtlatirken kaçırıyor galiba :) ama normal kakayi da baya bı yapiyo az önce mesela 10 dk da 3 bez değiştim gece de yapiyo böyle

Evet huzursuzlanmazsa gece ellemiyorum yatıyor .. dinleniyorum böyle .. yoksa uykusuzluktan hasta olur bakamayız yavrucuklara ...
Valla ben gözaltılar kahvelesmis geziyom bu ara gece 2-3 gibi basliyo mesaimiz sonrası öğle saatlerine kadar ikinma mizmizlanma o şekilde tamamen yataktan kalkıyorum öyle uyuyo garezi bana :)

Oğlum 33 günlükken sünnet olcak yani Pers günü. Çok tedirginim kendime hakim olamıyorum. Bakımını filan nasıl yapıcam. Kafamda deli sorular.

Oğlum 33 günlükken sünnet olcak yani Pers günü. Çok tedirginim kendime hakim olamıyorum. Bakımını filan nasıl yapıcam. Kafamda deli sorular.
Ayyy canım ya inş kolay geçer zaten daha minicikler alışmaya çalışiyolar ama yenidoğan in sünneti daha kolay oluyo diyolar inş öyle olur bebisine de sana da kolay olur inş Mevla'm zorlaştırmasin kolaylaştırsin inş

Çok teşekkür ederim. Gaz sancısı diye doktora gittim pipisinin ucunun çok dar olduğunu öğrendim. Çok acı veriyor ona. Rahatlatacak sonrasında ama aglamasına bile dayanamıyorum. Süreç nasıl geçecek bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun.

Erkek çocukların da da böyle sıkıntılar oluyo işte ins kolay olur hemen toparlar seni de zorlamaz

Arkadaşlar molfix bez kullanan var mı? Ben mi yanlış bir şey yapıyorum yoksa bezin sertliğinden mi? Bilmiyorum ama kızımın baldırlarında iz oluyor, gördükçe içim acıyor. Sıkmıyorum eminim, bol bırakmayı da denedim yine iz artı sızıntı oldu. Var mı bilgisi olan?

Ben hepsini ilk cocugumda yasadim.
Lutfen bunlarin hepsinin gececegini bilin.
Suan cok uzuluyorum ogluma keyifli bir annelik yapamadigim icin.
Sizde bilin ki hepimiz bu sikintilari yasadik.
Yalniz degilsinizz.
Gecicek zaman ve bir bakmissiniz kocaman olmus.
Bol bol insirah suresi okuyun.
Rabbi yessir cekin.

yuruyus yapabilirsin. ya da cocuk 1 yasina gelir mecbur arkasindan kosarken verirsin. kendine zaman tani.
Göbek çok küçük bişey ama böyle buruşuk gibi korse evet kullanıyorum geçer inş
Kilo veriyorum ben 59-60 a kadar düşmüştüm en son geçen hafta benim böyle burus burus gibi göbek kismi yumuşak

ben catlak kremine devam ediyorum hala.
yok canım ya nerde bizim kafa şiştiği ile kaldı susturamayınca bozuldu eşim acıkmıştır annesi emzirsin dedi de verdi
bir dr gorun bence.

Bende de var o durum maalesef bi de pisikken ne kadar zor oluyor her seferinde bi aglama az da olsa degistirmek gerekiyor. Krem kurusun diye acik beklerken altindaki bezi hic kapatmadan attığımı biliyorum kac kez ohoo.

Deli gibi kilo alan kısmetse mayıs annesi olacak bu kadına bir el atın ablalar :)

Çok kilo aldım. Hala da devam ediyor. Siz ne kadar kilo aldınız ve verme durumları nasıl ? Hızla veriliyor mu söylendiği gibi yoksa bir hurafe mi

Birde bugün doktorum bebeğimin bir hafta önden gittiğini ama bunun normal olduğunu söyledi. Bu durumda olan var mıydı ?

Teşekkür ederim şimdiden

Benim oğlum da bu cumartesi sünnet olacak inşallah. Tabi benimki zoraki değil daha kolay iyilesecegi için tercih ettim. Doktorum da kendi çocuğum olsa hemen yaptirirdim dedi. Biz de düşünüyorduk zaten. Doktor da öyle diyince sünnet olmasına karar verdik. merak etme 2 gun falan biraz zorlaniyorlarmis. Çişiyle çabucak iyilesiyormus.

BEn de denemek için aldım iyi yorumları görünce. indirimi görünce de baya aldım ama pişman oldum doğrusu. Sanki çok emici değil gibi geldi bi de kağıt gibi içi. Uzerinde yazan kilo ile cok uyumlu degil. Oglum 5 kiloya yakin 2 numara (4 6 kilo) kullaniyorum biraz kucuk gibi. Haliyle biraz sıkıyor gibi. Dedigin gibi bende de biraz sızma yapti
Bi de 3 numarasini aldim. 2 bitsin de ona baslicam. Bundan önce prima premium care ve huggies kullandım. Ek çok huggies ten memnun kaldım. Ici yumisacik. Bi daha molfix almam.

Bizim kıyafetler küçük gelmeye başladı
Bizimkiler de küçük gelmeye başladı. Allah tan yenidoğan çok almamisim. Yeter ki buyusun ler de kıyafetleri küçük gelsin önemli değil.

kizlar kimler biogia gaz damlasi kullaniodu oglum bugün gaz sancisi cekince aldrdm hemen smdilik kullanmadm cok zorda kalmaynca kullanmicam..nasil memnun musunuz? ise yarıyor mu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…