Canım malesef buna yapacak pek bişey yokkizlar 20 gunluk olduk aylik muayeneye daha vakit var oglum gaz sancisi cekmeye basladi sanirim kendini kasip ayaklarini cekip duruor uykusunda bile yapior bunu ne yapaym dersiniz hep okudum yazdıklarınizi ama bilemedim simdi...
Kizlar bebeginizi emzige alistirdiniz mi?
Ben istiyorum ama nasil alistirilir bilmiyorum
Amin canım çok sağol,Dün Anjiyo yapıldı canım ana damar tıkalıydı stend takıldı açıldı,şu an hastanede babam çok şükür iyi.
Zor dönemler işte,kolik sürekli ağlayan kızım sezeryan ağrılarım,kv kbaba derken babamın böyle olması iyice çökertti beni
Sıkılmak demeyelim Rabbim verdi çok şükür ama bunaldik galiba ve bi iki saatte olsa kendimize bir zaman ayiramamak biraz bunaltti galiba bizleri ama az kaldı az daha havalar duzelsin ve onlar da toparlansin onlarla dışarı çıkmak daha büyük bi zevk olacak gibi şuan birbirimize onların dış dünyaya alışması biraz zorluyo geçecek inşÇocuklu hayattan çok sıkıldım dersem beni taşlar mısınız...
Azıcık özgürlük istiyorum, bekar günlerimi özledim.....
Çocuklu hayattan çok sıkıldım dersem beni taşlar mısınız...
Aynen öyle benim annem var ama gezmek için cikcam desem hemen bişey der anlayış biraz düşük o noktadaSıkılmak değil de biraz daha kolay olmasını isterdim. Gerçi senin bebek seni çok yoruyor benimkine göre. Ama biraz daha sabırlı olmak lazım. Bizim en büyük eksiğimiz canımız istediğinde ya da bunaldigimizda bebeği birakacak bizim gibi bakacak birinin olmayışı.
l
Benim yara yerinde akıntı oldu ama zayıfım şuan 52 kiloyum..ilkinde çok iyiydim..dr suçlamaya başladım artıkAkinti cougunlukla gobek bolgesi cok yagli insanlarda oluyor bazen bende sezeryanliyim dogumdan sonra cok az bi akintim oldu doktor kilodan olablir dedi birsey yok dedi ama agri oluyor ben birincide cok agri cektim ama hep kendimo usuttum daha cok ondan bide dikisler tuttuktan sonra dikis ustune kilot yada kiyafetin lastigi baski yapmamali oda dikisin goruntusunu bozmaya basliyor..hala bile dar bsy gysem anliyorum sizlamaya basliyor..dogum yapalida 2yil oldu ayrica
Alinti oluyor her sezeryanda ilac yazmasini isteseyden iltihap krutucu vs . baska cozumleride vardr bnm bi tanidigindan bosalircasina akiyordu oyykBenim yara yerinde akıntı oldu ama zayıfım şuan 52 kiloyum..ilkinde çok iyiydim..dr suçlamaya başladım artık
Bazen kacip gidesim bile geliyor sıkılmak ne kelime. Kizim sabah 4 ten beri uyumuyor. Huzursuz. Durmuyirda.kafayi yemek uzereyim. Bekar gunlerimi geri istiyorummmm.Çocuklu hayattan çok sıkıldım dersem beni taşlar mısınız...
Kızlar yüzümüzde isilik gibi şeyler çıktı. Karbonatlı su yapsam zararı olmaz dimi? Sizden duymuştum ..ara ara artarsa biraz var. Sıcaktan değil Emin'im ... sütten olur denilmişti ..
Benim kv dede Dedi ama inanmadım ben. Neyse bende riske atmıyım ve sık sık pamuğu ılık suda ıslatıp sileyim .. bizimde azaldı gibi ama artmaz inş..Benim kızda da oldugeçmiyor bana da karbonat dediler ama silmedim. Gerçek inciyi tenine değecek şekilde takarsan geçer dedi birisi de taktım biraz azaldı ama tesadüf mü bilmiyorum
Kızlar aklıma takılan bir soru var .
Bebeklerin gazı üstten çıkıyorya.. alttan çıkıncaya tekrar üstten çıkarmak gerekirmi ? Yani geceleri insan kıyamıyor uyanacak diye .. alt değişiminde epey çıkarıyor . Acaba üstten çıkmazsa onu huzursuz edermi? Ablam gazı olsa seni uyutmaz Dedi . Gece Şen'de rahat uyu her defasında yapmana gerek Yok Dedi ... sizin fikriniz nedir?
Aynen canım gaz olduğunda benim oğlum koyduğum anda huzursuzluğa başlıyor ih ih sesleri yada boğazı tıkanmış gibi bir sesle yada oguruyo bi şekilde belli ediyor yani genelde de hep böyle oluyo mecbur çıkarıyorum sonra uyutcam diye uğraşıyorumKızlar aklıma takılan bir soru var .
Bebeklerin gazı üstten çıkıyorya.. alttan çıkıncaya tekrar üstten çıkarmak gerekirmi ? Yani geceleri insan kıyamıyor uyanacak diye .. alt değişiminde epey çıkarıyor . Acaba üstten çıkmazsa onu huzursuz edermi? Ablam gazı olsa seni uyutmaz Dedi . Gece Şen'de rahat uyu her defasında yapmana gerek Yok Dedi ... sizin fikriniz nedir?
alt bağısak üst mide .. çıkarmazsan kıvranıp geri uyanır diye düşünüyorum:) en azından bnmki öyle yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?