- 8 Haziran 2016
- 1.932
- 1.800
- 133
gülsuyu denedin mi canım bizde ise yaradiKızlar yüzümüzde isilik gibi şeyler çıktı. Karbonatlı su yapsam zararı olmaz dimi? Sizden duymuştum ..ara ara artarsa biraz var. Sıcaktan değil Emin'im ... sütten olur denilmişti ..
Emin ol herkes buna benzer duygular yaşıyor bu seni taşlanacak bir duruma düşürmez asla böyle düşünme ayrıca o bebeğimi ilk gördüğüm anda mükemmel anne oldum laflarıda yalan yavaş yavaş tadına varıp varlığına alışacaksın bu sıkıntı vakitlerde 3aya hafifleyecek inşallahÇocuklu hayattan çok sıkıldım dersem beni taşlar mısınız...
Azıcık özgürlük istiyorum, bekar günlerimi özledim.....
Ben çok bişey almadım açıkçası. Büyük oğlumunkiler duruyordu onlardan kullandım. Ama azda olsa aldıklarım ve oğlumunkiler küçük geliyor. 3-6 ay cuk diye oturdu üzerine. Akşam sabah onlarda küçük gelir. Havalar ısınana kadar iadare edebilseydik iyiydi. Yazlık cici cici şeyler alırdım. Şimdi alsam çok az giymiş olacak. Şimdi üç altı ay giyen birdahaki ay kaç giyecek. Alırsam hangi ay alıcam kararsızım.mavikelime ben cogunu giydiremedim bazilarini da birkez giydirebildim
72-73 le girdim doğuma canım geçen hafta 60 a düşmüştüm daha verdim mı bilmiyom benim karnimda aynı öyleLoveali bendede cıvık koyu renk göbek delik çevre ve göbek çizgisi siyah sinir oluyorum karnımı görünce fit gunlerimi özledim bu arada sen kaç kilo verdin 9 verdim beni rahatsiz ediyor göbek
Aynı bende öyleyim gece bile üst üste 3-4 bez değişiyom aynı andaBende de var o durum maalesef bi de pisikken ne kadar zor oluyor her seferinde bi aglamaaz da olsa degistirmek gerekiyor. Krem kurusun diye acik beklerken altindaki bezi hic kapatmadan attığımı biliyorum kac kez ohoo.
Benimki çatlak gibi değil ki porsumuş gibiyuruyus yapabilirsin. ya da cocuk 1 yasina gelir mecbur arkasindan kosarken verirsin. kendine zaman tani.
ben catlak kremine devam ediyorum hala.
bir dr gorun bence.
Canım brnde Molfix kullandım 2 paket bizde de oluyo o sleepy e geçtik şimdi bi denemek için ama o da öyle yapiyo bide azcik pişik yaptı iz olayı genelde oluyoArkadaşlar molfix bez kullanan var mı? Ben mi yanlış bir şey yapıyorum yoksa bezin sertliğinden mi? Bilmiyorum ama kızımın baldırlarında iz oluyor, gördükçe içim acıyor. Sıkmıyorum eminim, bol bırakmayı da denedim yine iz artı sızıntı oldu. Var mı bilgisi olan?
Canım 22 kilo fln aldım toplam 2-3 haftaya 12 - 13 kilo fln gitti :) gider merak etme :) benim oğlum da önde gidiyodu normal doğum yaptım bendeDeli gibi kilo alan kısmetse mayıs annesi olacak bu kadına bir el atın ablalar :)
Çok kilo aldım. Hala da devam ediyor. Siz ne kadar kilo aldınız ve verme durumları nasıl ? Hızla veriliyor mu söylendiği gibi yoksa bir hurafe mi
Birde bugün doktorum bebeğimin bir hafta önden gittiğini ama bunun normal olduğunu söyledi. Bu durumda olan var mıydı ?
Teşekkür ederim şimdiden
Baya geçti cok şükür azalıyor gitgide.Aynı bende öyleyim gece bile üst üste 3-4 bez değişiyom aynı andapisik geçmedi mı hala
Canim bende molfix ile başlayıp etrafın lafi ile prima aldım pisik o gun başladı sleepy deneyeyim dedim gitgide artti ne yapsak geçmedi. Doktor da eczaci sa ilk kullandigin beze gec dedi. Molfix aldim bir haftadir onu kullanıyoruz gecmeye basladi artik. Bi gece bitmisti bende elimizdeki sleepy lerden taktım kizarmaya baslayan yeni yerler vardi ertesi gün. Bez alerjisi olabilir ilerlemeden ilk beze dön istersen.Canım brnde Molfix kullandım 2 paket bizde de oluyo o sleepy e geçtik şimdi bi denemek için ama o da öyle yapiyo bide azcik pişik yaptı iz olayı genelde oluyo
Kiloyu verme meselesi tamamen bünye ile alakalı. Kaç kilo aldın? Ben mesela 8 kilo aldım . Doğumdan sonra 10 kilo verdim :) hamur ve ekmeği abartma :)Deli gibi kilo alan kısmetse mayıs annesi olacak bu kadına bir el atın ablalar :)
Çok kilo aldım. Hala da devam ediyor. Siz ne kadar kilo aldınız ve verme durumları nasıl ? Hızla veriliyor mu söylendiği gibi yoksa bir hurafe mi
Birde bugün doktorum bebeğimin bir hafta önden gittiğini ama bunun normal olduğunu söyledi. Bu durumda olan var mıydı ?
Teşekkür ederim şimdiden
Margarin dene bide benim ogluş un azdı biri tavsiye etti geçtiBaya geçti cok şükür azalıyor gitgide.
Aynen sleepy e geçtim azcik daha kizarmaya başladı benim sleepy aldığım gün eşimin teyzegil geldi onlar da sleepy almış o da bitsin bakalım ilk anda olan bisey mı yoksa devamı olurmu bilmiyorum yoksa dönerim bende molfix eCanim bende molfix ile başlayıp etrafın lafi ile prima aldım pisik o gun başladı sleepy deneyeyim dedim gitgide artti ne yapsak geçmedi. Doktor da eczaci sa ilk kullandigin beze gec dedi. Molfix aldim bir haftadir onu kullanıyoruz gecmeye basladi artik. Bi gece bitmisti bende elimizdeki sleepy lerden taktım kizarmaya baslayan yeni yerler vardi ertesi gün. Bez alerjisi olabilir ilerlemeden ilk beze dön istersen.
Benim kanayan yara seklinde idi yeni kapanıyor margarin sürmem bu halde iken kızarıklık filan olsa bi deneyebilirdim.Margarin dene bide benim ogluş un azdı biri tavsiye etti geçti
bizdede öyle kızım zayıf olmasına rağmen bazı markalar 3-6ay ancak geliyorBen çok bişey almadım açıkçası. Büyük oğlumunkiler duruyordu onlardan kullandım. Ama azda olsa aldıklarım ve oğlumunkiler küçük geliyor. 3-6 ay cuk diye oturdu üzerine. Akşam sabah onlarda küçük gelir. Havalar ısınana kadar iadare edebilseydik iyiydi. Yazlık cici cici şeyler alırdım. Şimdi alsam çok az giymiş olacak. Şimdi üç altı ay giyen birdahaki ay kaç giyecek. Alırsam hangi ay alıcam kararsızım.
Bende bezler bitsin derken onca bakima dikkate ragmen iyice artti. Umarim sen yaşamazsın boyke bir durum.Aynen sleepy e geçtim azcik daha kizarmaya başladı benim sleepy aldığım gün eşimin teyzegil geldi onlar da sleepy almış o da bitsin bakalım ilk anda olan bisey mı yoksa devamı olurmu bilmiyorum yoksa dönerim bende molfix e
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?