2017 Şubat Anneleri

Bi-tanem bizdede iz olmaya başladı halbuki 6 kg diyordu 2 numarada 4.5 kg kızım sızıntı şimdilik yok pişik de ama sık sık değiştiriyorum her defasinda ya yağ ya krem sürüyorum

Loveali bendede cıvık koyu renk göbek delik çevre ve göbek çizgisi siyah sinir oluyorum karnımı görünce fit gunlerimi özledim bu arada sen kaç kilo verdin 9 verdim beni rahatsiz ediyor göbek

@1melekvardi canım ilişkiyi kaçıncı gününde yaşadın sıkıntı çıktı mi benim iç-dış dikiş vardı ciddi anlamda korkuyorum

Kızlar yüzümüzde isilik gibi şeyler çıktı. Karbonatlı su yapsam zararı olmaz dimi? Sizden duymuştum ..ara ara artarsa biraz var. Sıcaktan değil Emin'im ... sütten olur denilmişti ..
gülsuyu denedin mi canım bizde ise yaradi

Çocuklu hayattan çok sıkıldım dersem beni taşlar mısınız...
Azıcık özgürlük istiyorum, bekar günlerimi özledim.....
Emin ol herkes buna benzer duygular yaşıyor bu seni taşlanacak bir duruma düşürmez asla böyle düşünme ayrıca o bebeğimi ilk gördüğüm anda mükemmel anne oldum laflarıda yalan yavaş yavaş tadına varıp varlığına alışacaksın bu sıkıntı vakitlerde 3aya hafifleyecek inşallah

mavikelime ben cogunu giydiremedim bazilarini da birkez giydirebildim
Ben çok bişey almadım açıkçası. Büyük oğlumunkiler duruyordu onlardan kullandım. Ama azda olsa aldıklarım ve oğlumunkiler küçük geliyor. 3-6 ay cuk diye oturdu üzerine. Akşam sabah onlarda küçük gelir. Havalar ısınana kadar iadare edebilseydik iyiydi. Yazlık cici cici şeyler alırdım. Şimdi alsam çok az giymiş olacak. Şimdi üç altı ay giyen birdahaki ay kaç giyecek. Alırsam hangi ay alıcam kararsızım.

Loveali bendede cıvık koyu renk göbek delik çevre ve göbek çizgisi siyah sinir oluyorum karnımı görünce fit gunlerimi özledim bu arada sen kaç kilo verdin 9 verdim beni rahatsiz ediyor göbek
72-73 le girdim doğuma canım geçen hafta 60 a düşmüştüm daha verdim mı bilmiyom benim karnimda aynı öyle

Bende de var o durum maalesef bi de pisikken ne kadar zor oluyor her seferinde bi aglama az da olsa degistirmek gerekiyor. Krem kurusun diye acik beklerken altindaki bezi hic kapatmadan attığımı biliyorum kac kez ohoo.
Aynı bende öyleyim gece bile üst üste 3-4 bez değişiyom aynı anda pisik geçmedi mı hala

yuruyus yapabilirsin. ya da cocuk 1 yasina gelir mecbur arkasindan kosarken verirsin. kendine zaman tani.

ben catlak kremine devam ediyorum hala.

bir dr gorun bence.
Benimki çatlak gibi değil ki porsumuş gibi

Canım brnde Molfix kullandım 2 paket bizde de oluyo o sleepy e geçtik şimdi bi denemek için ama o da öyle yapiyo bide azcik pişik yaptı iz olayı genelde oluyo

Canım 22 kilo fln aldım toplam 2-3 haftaya 12 - 13 kilo fln gitti :) gider merak etme :) benim oğlum da önde gidiyodu normal doğum yaptım bende

Canım brnde Molfix kullandım 2 paket bizde de oluyo o sleepy e geçtik şimdi bi denemek için ama o da öyle yapiyo bide azcik pişik yaptı iz olayı genelde oluyo
Canim bende molfix ile başlayıp etrafın lafi ile prima aldım pisik o gun başladı sleepy deneyeyim dedim gitgide artti ne yapsak geçmedi. Doktor da eczaci sa ilk kullandigin beze gec dedi. Molfix aldim bir haftadir onu kullanıyoruz gecmeye basladi artik. Bi gece bitmisti bende elimizdeki sleepy lerden taktım kizarmaya baslayan yeni yerler vardi ertesi gün. Bez alerjisi olabilir ilerlemeden ilk beze dön istersen.

Kiloyu verme meselesi tamamen bünye ile alakalı. Kaç kilo aldın? Ben mesela 8 kilo aldım . Doğumdan sonra 10 kilo verdim :) hamur ve ekmeği abartma :)
Önden yada ilerden bi kaç hafta sorun değil . Benimde hep ilerideydi 2-3 hafta ve bebek iri denildi . Son haftalarda bebek haftayla uyumlu oldu ve normal doğdu ..

Aynen sleepy e geçtim azcik daha kizarmaya başladı benim sleepy aldığım gün eşimin teyzegil geldi onlar da sleepy almış o da bitsin bakalım ilk anda olan bisey mı yoksa devamı olurmu bilmiyorum yoksa dönerim bende molfix e

bizdede öyle kızım zayıf olmasına rağmen bazı markalar 3-6ay ancak geliyor

Bende bezler bitsin derken onca bakima dikkate ragmen iyice artti. Umarim sen yaşamazsın boyke bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…