2017 Şubat Anneleri

Tırnaklarını kessem de çiziyor yüzünü bur şekilde eli hep yüzünde resmen

Az once emzirdim gazini vikiarip yatirdim 5 dk sonra uyandi elini emiyir eldivenin üstünden hemde nasil bir iştahla cikdiracagim emziği verdim atıyor. Kolllari sarip unutuyorum ona da sinirleniyor.
Bizde de durum bu. Eldiven olduğundan kusuyordu çıkardım eldiveni cok cok nasıl elini emiyor. Kollarını kundaklıyorum sinirleniyor , Emziği bir metre öteye fırlatıyor. Emziği almasını ben çok istiyorum. İnşallah alır. Büyük rahatlık.

Kizlar kalca ultrasonu hangi devlet hastanesinde cektiriliyor?
Bilgisi olan var mi?
Avrupa yakasinda
Bizim doğum paketimizde vardı ücretsiz doğum yaptığım hastanede çektirdim. SiZin doğum paketiniZde yokmu. İlk muayene ve kalça ugs si bizde ücretsizdi. Çocuk ve doğum hastanelerinde çekilir mutlaka. Özellikli bir işlem değil. Bildiğimiz ultrason her hastanede vardır.

Son düzenleme:
Burada gerçekten bir aile gibi olduk,bende sanki yıllardır tanıdığım arkadaşlarıma danışır gibi danışıyorum,yada içimi döküyorum.
Çok sağol canım,Çok şükür daha iyi eve çıkarttık. Rabbim ailelerimizi başımızdan eksik etmesin

Ben hamileyken de hiç bişey kullanmamıştım ki aynen havalar fena bide benim kuzum yeni çıktı hastaneden bı sure cikaramam napim artık kalırsa oğlumun eseri derim

Ben hamileyken de hiç bişey kullanmamıştım ki aynen havalar fena bide benim kuzum yeni çıktı hastaneden bı sure cikaramam napim artık kalırsa oğlumun eseri derim

Haklısınız teşekkürlr :)

40 i çıkanlar 40 banyosunu nasıl yaptiniz ? @TuRuNCu K Kanatlarimruhumda
benim hiç bir fikrim yoktu annem geldi normal banyoda sonra tuzlu suyla duruladı..teri kokmazmış o zaman bi de banyoda sonra yastığını altına taş parçası koyduk..o zaman da ağzı taş gibi sıkı olurmuş ..Bu arada benim kız da aynı seninki gibiymiş..eldiveni cok cok emiyor emzik varince fırlatıyor anında ne yapsam almadı artık pes etmek üzereyim

bende önce zinco verdim sonra metsil ikisi de olmadı rezene bile denedim malesef bizimki kolik bebek
sab simplex damla denedin mi cnm..kolikse bir süre günde 3 kez verebiliyorsun..kolik bebek çok zormuş..ilk oğlumun ağladığını hiç bilmem ama bu minik çok ağlıyo,ilk çocuğum olsa baya telaş ederdim diyorum

bayanlar benim kv bebek odaya gelince soda vermiş ..benim halim olmadığı için farketmemiştim.çok şükür hiç gaz sorunumuz olmadı..bazen sabaha karşı yapamıyor ama abartılı ağlamaları olmadı hiç birzamanömce kızdım ama işe yaradı sanırım

ağlama değil ciğeri parçalanacak cigliktan diyoruz rengi değişiyor saatler duruyor sabah 10da birkere başlıyor 2ye kadar gecede 8den 2ye kadar genelde bu saatler oluyor gazsiz şeyler yiyorum kendime ot içiyorum masajını yapıyorum bazen çıldırma boyutuna varıyorum eşim de almıyor annemleri cagiriym ilgilensinler diyor brnde onlar gelsin istemiyorum mecburen tek cabaliyorum dediğin ilaç kolikte de etkili mi acaba canım oyleyse dua ederim sana heran

Benim kızımı tarif etmişsin. Yalnız o ağlarken çok zor ama senin sakin kalman gerekiyor bende aynı durumdayım.
Babam hasta ziyarete gidemiyorum orda ağlayacak diye Allahım bir an önce zaman geçsin

Şok oldum sodamı. Umarım gerçekten birşey olmamıştır bebeğin midesine.
Bence sert bir şekilde uyarın kaynananızı.
Ne insanlar var Allah akıl fikir versin

Benim kızımı tarif etmişsin. Yalnız o ağlarken çok zor ama senin sakin kalman gerekiyor bende aynı durumdayım.
Babam hasta ziyarete gidemiyorum orda ağlayacak diye Allahım bir an önce zaman geçsin
inşallah canım ya valla bazen sinirleniyorum eşime almıyor diye bazen az alıyor sıkılıyor uğraşmak istemiyor iki kez sesimi yükselttim kızıma sonra günlerce vicdanım sızladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…