Tırnaklarını kessem de çiziyor yüzünü bur şekilde eli hep yüzünde resmenBizimki de öyle ne kadar emerse emsin hiç emmemis gibi davraniyor. 1 haftadir da el emmeye başladı. bazen fazla sokuyor parmakları oguruyor sonra. Ben artık eldivenleri çıkardım 40i çıktıktan sonra. Tırnaklarını da bu güzel kestim. Şimdi ellerini çok daha rahat emiyor. Bi yerde bebeklerin parmaklarını emmesi zeka gelişimini artırdığı yaziyordu. yazıyı okuduktan sonra eldiven giydirmeyi bıraktım.
Bizde de durum bu. Eldiven olduğundan kusuyordu çıkardım eldiveni cok cok nasıl elini emiyor. Kollarını kundaklıyorum sinirleniyor , Emziği bir metre öteye fırlatıyor. Emziği almasını ben çok istiyorum. İnşallah alır. Büyük rahatlık.Az once emzirdim gazini vikiarip yatirdim 5 dk sonra uyandi elini emiyir eldivenin üstünden hemde nasil bir iştahlacikdiracagim emziği verdim atıyor. Kolllari sarip unutuyorum ona da sinirleniyor.
Bizim doğum paketimizde vardı ücretsiz doğum yaptığım hastanede çektirdim. SiZin doğum paketiniZde yokmu. İlk muayene ve kalça ugs si bizde ücretsizdi. Çocuk ve doğum hastanelerinde çekilir mutlaka. Özellikli bir işlem değil. Bildiğimiz ultrason her hastanede vardır.Kizlar kalca ultrasonu hangi devlet hastanesinde cektiriliyor?
Bilgisi olan var mi?
Avrupa yakasinda
Biz bir kilo aldık. Normalide bir kiloymuş dr öyle söyledi bize.Kizlar bebeginiz 1ayda nekdr kilo aldi?ben taaa nisan annesi olucakken subat annesi oldum da
Burada gerçekten bir aile gibi olduk,bende sanki yıllardır tanıdığım arkadaşlarıma danışır gibi danışıyorum,yada içimi döküyorum.aldigin kilolari vermek bünye meselesi. misal ben emzirdikce acikiyorum. kilo aliyorum.
benimde biraz oyle ama dogumdan sonrada kullanilmali diye biliyrum. zamanla gecer diye umuyorum. aslinda yuruyus yapmak lazimda havalar yeterince iyi degil
baban nasil oldu? cok cok gecmis olsun.. artik buradaki herkesi taniyor gibi oldum.
Ben hamileyken de hiç bişey kullanmamıştım kialdigin kilolari vermek bünye meselesi. misal ben emzirdikce acikiyorum. kilo aliyorum.
benimde biraz oyle ama dogumdan sonrada kullanilmali diye biliyrum. zamanla gecer diye umuyorum. aslinda yuruyus yapmak lazimda havalar yeterince iyi degil
baban nasil oldu? cok cok gecmis olsun.. artik buradaki herkesi taniyor gibi oldum.
Ben hamileyken de hiç bişey kullanmamıştım kialdigin kilolari vermek bünye meselesi. misal ben emzirdikce acikiyorum. kilo aliyorum.
Canım gaz damlası da kullanıyorum aslında amacanım gazi vardır kuzunun benimki gaz varken aynen böyle azıcık emmeye günü bitirdik iki günü çok artınca da arada mama verdim mecbur çok bekletmeden ac karina
Haklısınız teşekkürlr :)Bebekler gazı varken daha çok meme arıyorlar kızarıp ayakların falanda çekmesi ondan yapılabilecek en iyi şey memeye almadan önce gazı çıkartmak bebek yalnızca emince gazı olmaz hareketi yeterli olmadığı için her kucağa aldığınızda sırtını hafifce tıpışlayın.
BEnim oğlum da 1 kilo aldı. normal günde 30 gr civari.Kizlar bebeginiz 1ayda nekdr kilo aldi?ben taaa nisan annesi olucakken subat annesi oldum da
Cok saol cnm,peki emmiomu yoksa biberon kullaniomusnz gunde kac kere yediriosnz bzm erken dogmdan dolayi brz damagimz zayif memei tam cekemiorzBEnim oğlum da 1 kilo aldı. normal günde 30 gr civari.
bende önce zinco verdim sonra metsil ikisi de olmadı rezene bile denedim malesef bizimki kolik bebekCanım gaz damlası da kullanıyorum aslında ama
benim hiç bir fikrim yoktu annem geldi normal banyoda sonra tuzlu suyla duruladı..teri kokmazmış o zaman
sab simplex damla denedin mi cnm..kolikse bir süre günde 3 kez verebiliyorsun..kolik bebek çok zormuş..ilk oğlumun ağladığını hiç bilmem ama bu minik çok ağlıyo,ilk çocuğum olsa baya telaş ederdim diyorumbende önce zinco verdim sonra metsil ikisi de olmadı rezene bile denedim malesef bizimki kolik bebek
ağlama değil ciğeri parçalanacak cigliktan diyoruz rengi değişiyor saatler duruyor sabah 10da birkere başlıyor 2ye kadar gecede 8den 2ye kadar genelde bu saatler oluyor gazsiz şeyler yiyorum kendime ot içiyorum masajını yapıyorum bazen çıldırma boyutuna varıyorum eşim de almıyor annemleri cagiriym ilgilensinler diyor brnde onlar gelsin istemiyorum mecburen tek cabaliyorum dediğin ilaç kolikte de etkili mi acaba canım oyleyse dua ederim sana heransab simplex damla denedin mi cnm..kolikse bir süre günde 3 kez verebiliyorsun..kolik bebek çok zormuş..ilk oğlumun ağladığını hiç bilmem ama bu minik çok ağlıyo,ilk çocuğum olsa baya telaş ederdim diyorum
Benim kızımı tarif etmişsin. Yalnız o ağlarken çok zor ama senin sakin kalman gerekiyorağlama değil ciğeri parçalanacak cigliktan diyoruz rengi değişiyor saatler duruyor sabah 10da birkere başlıyor 2ye kadar gecede 8den 2ye kadar genelde bu saatler oluyor gazsiz şeyler yiyorum kendime ot içiyorum masajını yapıyorum bazen çıldırma boyutuna varıyorum eşim de almıyor annemleri cagiriym ilgilensinler diyor brnde onlar gelsin istemiyorum mecburen tek cabaliyorum dediğin ilaç kolikte de etkili mi acaba canım oyleyse dua ederim sana heran
Şok oldum sodamı. Umarım gerçekten birşey olmamıştır bebeğin midesine.bayanlar benim kv bebek odaya gelince soda vermiş ..benim halim olmadığı için farketmemiştim.çok şükür hiç gaz sorunumuz olmadı..bazen sabaha karşı yapamıyor ama abartılı ağlamaları olmadı hiç birzamanömce kızdım ama işe yaradı sanırım
inşallah canım ya valla bazen sinirleniyorum eşime almıyor diye bazen az alıyor sıkılıyor uğraşmak istemiyor iki kez sesimi yükselttim kızıma sonra günlerce vicdanım sızladıBenim kızımı tarif etmişsin. Yalnız o ağlarken çok zor ama senin sakin kalman gerekiyorbende aynı durumdayım.
Babam hasta ziyarete gidemiyorum orda ağlayacak diye Allahım bir an önce zaman geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?