2017 Şubat Anneleri

Cok saol cnm,peki emmiomu yoksa biberon kullaniomusnz gunde kac kere yediriosnz bzm erken dogmdan dolayi brz damagimz zayif memei tam cekemiorz
BEn sadece emziriyorum canim. Sayılı değil emmesi ne zaman emmek isterse ki çok sık emmek istiyor o zaman emziriyorum. sadece uyuduğu zaman 2 3 saati buluyor. Onun dışında Yarım saat 1 saat değişiyor. seninki emmiyor sa sütün de varsa sagip ver. Sütün azsa mecbur mama takviyesi yapmak lazım yoksa gelişimi çok yavaş olur. tabu sen sık sık emzirmeyi denemeyi de ihmal etme. En iyi mama dan daha iyidir anne sütü.

bende önce zinco verdim sonra metsil ikisi de olmadı rezene bile denedim malesef bizimki kolik bebek
Dün gece resmen göğsümle boğuştu deli gibi ağlıyodu içmedi eşimi gece yarısı mama alması için gönderdim eczaneye öyle aldı içince uyudu gündüz uyuyo ama gece gaz oluyo gündüz niye olmuyo acaba

inşallah canım ya valla bazen sinirleniyorum eşime almıyor diye bazen az alıyor sıkılıyor uğraşmak istemiyor iki kez sesimi yükselttim kızıma sonra günlerce vicdanım sızladı
Bende de aynı dert var banyoya giriyorum ozaman bile nerde kaldın diyo sende duruyo bu diyo yalandan sıkıntıya gelemiyor erkekler.

inşallah canım ya valla bazen sinirleniyorum eşime almıyor diye bazen az alıyor sıkılıyor uğraşmak istemiyor iki kez sesimi yükselttim kızıma sonra günlerce vicdanım sızladı
SSenin eşini hiç anlamıyorum canım. sabirsizlikla bekleyen, kızı için hazırlık yapan o değil miydi. Bu çocuğu sen tek başına mi yaptın. Niye almiyor ki. Allah sana sabır güç kuvvet bi de sağlam sinirler versin. çok üzülüyorum sana. inan senden çok ben kiziyorum eşine ve ailesine.

SSenin eşini hiç anlamıyorum canım. sabirsizlikla bekleyen, kızı için hazırlık yapan o değil miydi. Bu çocuğu sen tek başına mi yaptın. Niye almiyor ki. Allah sana sabır güç kuvvet bi de sağlam sinirler versin. çok üzülüyorum sana. inan senden çok ben kiziyorum eşine ve ailesine.

Cnm bende duydum Ama cesaret edemedim .. sadece hurma çiğneyip biraz damağına sürdüm .. sünnet diye ..

amin insallah
Benim kızımı tarif etmişsin. Yalnız o ağlarken çok zor ama senin sakin kalman gerekiyor bende aynı durumdayım.
Babam hasta ziyarete gidemiyorum orda ağlayacak diye Allahım bir an önce zaman geçsin
benimkide aksam 7den 10a kadar agliyor. sabredelim surada 4aylik olmalarina ne kaldi. 1ay bitti 2.ayi yariladik. az kaldi. ben kendime hep boyle soyluyorum.

Cnm sutum ii cok sukur,sagip veriyorum arada bi emmioda ama tam tutamioruz dha insallah bnm tospaham da sizinkileri yakalar biz brz kucuuz

Ya kizlar benim aylik kontrolumde doktor bebisin kilosuna iyidedi. Bende gunde iki kere 50cl mama veriyorum baskada hep emiyor dedim. Dr o kadar mamayla cocuk kilo almaz çerez gibidir mamayi kes dedi ama benim sütüm oyle cok degil bence hani hic bosa akmadi.bilmiyorum ki ne yapayim

Kız bebekler biraz daha zor çıkarıyor gazını..ama geçecek..sindirim sistemleri bir gelişsin..büyük insanı kıvrandırıyor gaz sancısı..sab simplex en fazla satılan gaz ilacı..25₺ gbi bişeydi..ama düzenli ver..elindeki gaz ilaçlarını düzenli vermeyi denedin mi?bir süre en azından.ben dr danıştım uzmanlığı yeni doğan bebek..düzenli vermemi tavsiye etti,banyodan sonra masaj,bacaklarını itme hareketi bunları tavsiye etti.Rabbim hepimize güç sabır versin..bebişlerimizede şifa

Kızlar 3 numara bez kullanan var mı? Varsa bebişiniz kaç kg?
Ben 15 gune geçicem elimde 2 numara var fazla almışım. Onları bitirmeye çalışıyorum. 5 kiloya yakin oğlum. Gerçi markaya göre de değişiyor. molfix 2 numara küçük gelmeye başladı.

Cnm sutum ii cok sukur,sagip veriyorum arada bi emmioda ama tam tutamioruz dha insallah bnm tospaham da sizinkileri yakalar biz brz kucuuz
MMerak etme canim buyur küçükler daha çabuk toparliyor.

CCanım 50 cc bişey degil doktorun dediği gibi. Sen emzir sütün varsa. Benim de öyle akan cinsten değil ama 1 kilo aldı oğlum. sık sık emiyor ve yetiyor.cisten anlarsın zaten.

Kızlar ya okuyamadım geçmişi@turuncu bebeğini merak ettim umarım iyidir herkes umarım iyidir yeni bir süt artırıcı keşfettim lactabol eczaneden alınıyor 22 tl deneyin deeim.paylaşmak istedim öpüyorum herkesi

Çok yorgunum stresliyim belim sırtım omurilik kemigim ve kuyruk sokumu kemiği berbat agriyo hele ki sırtım çok fena şuan oğlum desen arada ağlama krizleri o an bisey yapamamak beni mahvediyo bi yerinde biseyi mi var diye düşünmekten yoruldum oturdum ağlıyorum eşim desen sanki bi uzak bana sinirleniyorum ama oğlumun o ağlaması yüzüme bakması onun o çaresiz ve masumlugu bana muhtacligi iyice içime dokunuyor sanirim bende depresyon a girdim

Kizlar
bebegin nezle ya da grip olduğunu nerden anlarım. bugün her zamankinden daha çok hapsirdi. burnu zaten tıkalıydı. ateşi de yok. Çok huysuz da değil. endiselemmeli miyim?

Kizlar
bebegin nezle ya da grip olduğunu nerden anlarım. bugün her zamankinden daha çok hapsirdi. burnu zaten tıkalıydı. ateşi de yok. Çok huysuz da değil. endiselemmeli miyim?
İki gündür benimki de ardı ardına 6-7 kez hapsiriyo bende korkuyom

Kizlar
burun tıkanıklıgı oluyor sprey al temızle bırde rahatlıyorlar adını verebılırım spreyın dr verdı bana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…