benım sutum gayet ıyı emzırmesem hastalanıorm ates yapıo sısıo yanı o durumda ama bı emıo ıkısınınde bıtırıo bır oglen bırde gece 90 ml verıorum rahat edıorm bebegım 35 gnlukYa kizlar benim aylik kontrolumde doktor bebisin kilosuna iyidedi. Bende gunde iki kere 50cl mama veriyorum baskada hep emiyor dedim. Dr o kadar mamayla cocuk kilo almaz çerez gibidir mamayi kes dedi ama benim sütüm oyle cok degil bence hani hic bosa akmadi.bilmiyorum ki ne yapayim
bı oglen bıde gece uykuya dalarken ver rahat eder doyar karnı ıkıgunde bı mama nıye verıosun hergun ver bısı olmaz toparlanırYa kizlar benim aylik kontrolumde doktor bebisin kilosuna iyidedi. Bende gunde iki kere 50cl mama veriyorum baskada hep emiyor dedim. Dr o kadar mamayla cocuk kilo almaz çerez gibidir mamayi kes dedi ama benim sütüm oyle cok degil bence hani hic bosa akmadi.bilmiyorum ki ne yapayim
Serum fizyolojik kullanıyorum ama tam açmıyor. spreyin ismini alabilirim.burun tıkanıklıgı oluyor sprey al temızle bırde rahatlıyorlar adını verebılırım spreyın dr verdı bana da
bende mama verdim ama pompa alicam gazdan zorda kalınca onu veririm süt biterse mamaDün gece resmen göğsümle boğuştu deli gibi ağlıyodu içmedi eşimi gece yarısı mama alması için gönderdim eczaneye öyle aldı içince uyudu gündüz uyuyo ama gece gaz oluyo gündüz niye olmuyo acaba
malesef canım şimdi sancı var beyefendiye kolum yoruldu al diyorum yada beşiğinde hafif hafif salla diyorum malesef oyunu bırakmıyor ağlayama kadar dinlen yada ağlasın diyorBende de aynı dert var banyoya giriyorum ozaman bile nerde kaldın diyo sende duruyo bu diyo yalandan sıkıntıya gelemiyor erkekler.
Canım malesef o konuşanlar i susturmak pek mümkün olmuyo herşeyi kendi zamanlarında ki gibi saniyo eskiler ama artık herşey değiştiği gibi doğumlar bebekler de değişti mesela şuan sanciyla hastaneye gidip kendi haline doğuran çok az kişiyiz bi çoğumuz sezeryan suni sancı aldık fln yanı herşey değişti ama farkında değiller bebekler de öyle artık benim yeğenim oldu diğer ikisinde de tecrübe vardı birinde kalsiyum eksikligi oldu yattı birinde sarılık derken bunlardan tecrübe ettik 3 . Cude de 3 gün bağırdı kuzum ve anladım ki aç yengemin süt geç geldi geldiği gün de artık bebek çok sinirlendiği için emmedi neyse gittim akşam saati mama aldım bı kaç kez verdim ve her defasında yengemin annesi yine mı mama veriyon deyip durdu kontrolü nu beklemeden Dr a götürelim dedim titriyodu çünkü ve götürdük kiiiii şekeri dusmus sınıra gelmiş Dr dediki eğer o mamayı vermeseydin komaya girer elinizde kalırdı dedi ve sonrasında önce emme sonra yiyebildigi kadar mama dedi Dr eve gelince yengemin annesinde tık çıkmadı sonra işte herşeye karışıyorlar bazen inş bi daha yaşamazsınız kulak asma kimseye bebeğimizi bizler tanıyoruz tecrübe olmasa bile onun herşeyini artık biz biliyoruz
hakımlık mülakatını bekliyorum mayısta artık vazgeçiyorum git-gide eşimden güya kızımı çok seviyor sevgililer günü notları bile yazdı odasını eşyalarını hazırladı doğunca değişti yüzeysel seviyor fazlacilgilenmrk istemiyor lavaboya banyoya giderken veriyorum arkamdan geliyor işin uzun mu annesi bekliyoruz bak diye soğuk koridor kac kere aceleyle çıktım valla ailesine güler yüz göstermemi onu dinlememi istiyor ama imkansız içimden gelmiyorSSenin eşini hiç anlamıyorum canım. sabirsizlikla bekleyen, kızı için hazırlık yapan o değil miydi. Bu çocuğu sen tek başına mi yaptın. Niye almiyor ki. Allah sana sabır güç kuvvet bi de sağlam sinirler versin. çok üzülüyorum sana. inan senden çok ben kiziyorum eşine ve ailesine.
neyle sağıyorsun canımkızlar bende buzluktakı sutu alt dolaba aldım cozdurdum sonra benmarı usulu ısıttım verdm lık lık ıctı valla
o zmaan bi an önce geçmeli canim mayısta mülakat ve sınavım haziranda sınavım varamin insallah
benimkide aksam 7den 10a kadar agliyor. sabredelim surada 4aylik olmalarina ne kaldi. 1ay bitti 2.ayi yariladik. az kaldi. ben kendime hep boyle soyluyorum.
beni anlattın resmen elifcim yaÇok yorgunum stresliyimbelim sırtım omurilik kemigim ve kuyruk sokumu kemiği berbat agriyo hele ki sırtım çok fena şuan oğlum desen arada ağlama krizleri o an bisey yapamamak beni mahvediyo bi yerinde biseyi mi var diye düşünmekten yoruldum oturdum ağlıyorum eşim desen sanki bi uzak bana sinirleniyorum ama oğlumun o ağlaması yüzüme bakması onun o çaresiz ve masumlugu bana muhtacligi iyice içime dokunuyor sanirim bende depresyon a girdim
Turkiye hastanesinde dogum yaptim.Bizim doğum paketimizde vardı ücretsiz doğum yaptığım hastanede çektirdim. SiZin doğum paketiniZde yokmu. İlk muayene ve kalça ugs si bizde ücretsizdi. Çocuk ve doğum hastanelerinde çekilir mutlaka. Özellikli bir işlem değil. Bildiğimiz ultrason her hastanede vardır.
Cnm nurse harvey colex dene.ağlama değil ciğeri parçalanacak cigliktan diyoruz rengi değişiyor saatler duruyor sabah 10da birkere başlıyor 2ye kadar gecede 8den 2ye kadar genelde bu saatler oluyor gazsiz şeyler yiyorum kendime ot içiyorum masajını yapıyorum bazen çıldırma boyutuna varıyorum eşim de almıyor annemleri cagiriym ilgilensinler diyor brnde onlar gelsin istemiyorum mecburen tek cabaliyorum dediğin ilaç kolikte de etkili mi acaba canım oyleyse dua ederim sana heran
nurse ve sap simplex tavsiye edilenler demiycdm olmazsaCnm nurse harvey colex dene.
Tamamen bitkisel
Koliklere özel.
Her ilac bebege yaramiyor.
Deneyerek bulacaksin.
Ama bu ilaci dene tavsiye ederim
Canım bizim çocuk doktoru parol verdi ağrısı olursa diye çok aşırı ağladığında sırıngaya çok az şurubu koyup veriyorum sakinlesip yatıyorağlama değil ciğeri parçalanacak cigliktan diyoruz rengi değişiyor saatler duruyor sabah 10da birkere başlıyor 2ye kadar gecede 8den 2ye kadar genelde bu saatler oluyor gazsiz şeyler yiyorum kendime ot içiyorum masajını yapıyorum bazen çıldırma boyutuna varıyorum eşim de almıyor annemleri cagiriym ilgilensinler diyor brnde onlar gelsin istemiyorum mecburen tek cabaliyorum dediğin ilaç kolikte de etkili mi acaba canım oyleyse dua ederim sana heran
Dene ama sab bitkisel degil.nurse ve sap simplex tavsiye edilenler demiycdm olmazsa
Ben bugün aldım. 1 nunaradan 3 numaraya direk geçtim. 5,5 kg yu geçiyordur diye tahmin ediyorum.Kızlar 3 numara bez kullanan var mı? Varsa bebişiniz kaç kg?
Kizlar bebeginiz 1ayda nekdr kilo aldi?ben taaa nisan annesi olucakken subat annesi oldum da
Kızlar 3 numara bez kullanan var mı? Varsa bebişiniz kaç kg?
Kızlar ya okuyamadım geçmişi@turuncu bebeğini merak ettim umarım iyidir herkes umarım iyidir yeni bir süt artırıcı keşfettim lactabol eczaneden alınıyor 22 tl deneyin deeim.paylaşmak istedim öpüyorum herkesi
Çok yorgunum stresliyimbelim sırtım omurilik kemigim ve kuyruk sokumu kemiği berbat agriyo hele ki sırtım çok fena şuan oğlum desen arada ağlama krizleri o an bisey yapamamak beni mahvediyo bi yerinde biseyi mi var diye düşünmekten yoruldum oturdum ağlıyorum eşim desen sanki bi uzak bana sinirleniyorum ama oğlumun o ağlaması yüzüme bakması onun o çaresiz ve masumlugu bana muhtacligi iyice içime dokunuyor sanirim bende depresyon a girdim
Kizlar
bebegin nezle ya da grip olduğunu nerden anlarım. bugün her zamankinden daha çok hapsirdi. burnu zaten tıkalıydı. ateşi de yok. Çok huysuz da değil. endiselemmeli miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?