2017 Şubat Anneleri

benım sutum gayet ıyı emzırmesem hastalanıorm ates yapıo sısıo yanı o durumda ama bı emıo ıkısınınde bıtırıo bır oglen bırde gece 90 ml verıorum rahat edıorm bebegım 35 gnluk

bı oglen bıde gece uykuya dalarken ver rahat eder doyar karnı ıkıgunde bı mama nıye verıosun hergun ver bısı olmaz toparlanır

kızlar bende buzluktakı sutu alt dolaba aldım cozdurdum sonra benmarı usulu ısıttım verdm lık lık ıctı valla

bende mama verdim ama pompa alicam gazdan zorda kalınca onu veririm süt biterse mama

Bende de aynı dert var banyoya giriyorum ozaman bile nerde kaldın diyo sende duruyo bu diyo yalandan sıkıntıya gelemiyor erkekler.
malesef canım şimdi sancı var beyefendiye kolum yoruldu al diyorum yada beşiğinde hafif hafif salla diyorum malesef oyunu bırakmıyor ağlayama kadar dinlen yada ağlasın diyor

Kuzum öyle haklısın ki keşke herkes senin gibi anlasa şu durumu . Bugün gelmiş hala bir tavırlı lüzumsuz kadın ya . Beni 4 gün boyunca ne aradı ne sordu. Beni düşünmüyorsun madem sevmeye gelince dilinden düşünmediğin torununu da mı merak etmedin. Yüzsüzlük resmen bu yaptığı. Dediğin gibi . Her çocuk farklı ve de bizim kadar iyi kimse tanıyamaz . O yüzden bundan sonra doktora danismadan bir iğne bile takmam kızıma. Allah korusun . Kimseye yasatmasin.

hakımlık mülakatını bekliyorum mayısta artık vazgeçiyorum git-gide eşimden güya kızımı çok seviyor sevgililer günü notları bile yazdı odasını eşyalarını hazırladı doğunca değişti yüzeysel seviyor fazlacilgilenmrk istemiyor lavaboya banyoya giderken veriyorum arkamdan geliyor işin uzun mu annesi bekliyoruz bak diye soğuk koridor kac kere aceleyle çıktım valla ailesine güler yüz göstermemi onu dinlememi istiyor ama imkansız içimden gelmiyor

amin insallah

benimkide aksam 7den 10a kadar agliyor. sabredelim surada 4aylik olmalarina ne kaldi. 1ay bitti 2.ayi yariladik. az kaldi. ben kendime hep boyle soyluyorum.
o zmaan bi an önce geçmeli canim mayısta mülakat ve sınavım haziranda sınavım var

beni anlattın resmen elifcim ya

Turkiye hastanesinde dogum yaptim.
Ucretsiz demediler

Cnm nurse harvey colex dene.
Tamamen bitkisel
Koliklere özel.
Her ilac bebege yaramiyor.
Deneyerek bulacaksin.
Ama bu ilaci dene tavsiye ederim

C
Canım bizim çocuk doktoru parol verdi ağrısı olursa diye çok aşırı ağladığında sırıngaya çok az şurubu koyup veriyorum sakinlesip yatıyor

Kizlar humana stil tea kullananlar günde kaç fincan iciyorsunuz kaç günde etki ediyor diye sormuştum galiba gözden kaçmış. Bebeğin nezle ya da grip olup olmadigini nasıl anlayacagimi bilen yok mu?

40 i çıkanlar 40 banyosunu nasıl yaptiniz ? TuRuNCu @1melekvardi

Canım bu 40 çıkarma olayı batıl inanç. Dolayısı ile ben sadece gusul abdesti aldım

Kizlar bebeginiz 1ayda nekdr kilo aldi?ben taaa nisan annesi olucakken subat annesi oldum da

Mama + emzirme ile 1 kilo aldı

Kızlar 3 numara bez kullanan var mı? Varsa bebişiniz kaç kg?

Ben bugün sipariş verdim canım.
2 numaram bitmek üzere.(prima aktif bebek)
Evdeki tartıda kucağıma alıp çıkınca 5.5 kilo geliyor.
Benimki biraz da obur. Hem göbekli hem de bacaklar boğum boğum. Bez artık iyice sıkmaya başladı..

Saol canım. Bebeğimin bugün kontrolü vardı. Böbrekteki genişleme gerilemeye başlamış çok şükür. Ameliyat başarılı olmuş yani.
1 ay sonra tekrar takılan kateter çıkarılacak ve bitecek inşallah.

Bu günlerde geçecek canım üzülme...
Bir bakmışsın parkta bahçede koşturuyorlar :)
Bak tadını çıkar bu günlerin,bi daha geri gelmiyor :)

Kizlar
bebegin nezle ya da grip olduğunu nerden anlarım. bugün her zamankinden daha çok hapsirdi. burnu zaten tıkalıydı. ateşi de yok. Çok huysuz da değil. endiselemmeli miyim?

Canım belki burnunda bir şey vardır ondsn hapşuruyordur. Burnunu iyice temizle ,sıcak buharla banyo yaptır. Hala hapşuruk devam ediyorsa takibe al..

Emziren anneler gün içinde göğsünden hiç süt akmayan var mı ?
İlk oğlumda da hiç akmadı ,bunda da...
Acaba bu fizyolojik bir durum mu yoksa süt az olduğu için mi böyle oluyor ?
Gerçi tek göğüsten 60-70 cc süt sağdığımda da akma olmuyordu hiç..
Bilemedim şimdi sebebini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…