2017 Şubat Anneleri

yaaa düşmedi mi içtekiler ediyor dıştakiler düşüyor diye biliyordum ben çok korkuyorum sanırım bu korkuyla ilişki olmaz

Loveali canım senin şu misafir işine bi önlem alman lazım...onlar yüzündem dinlenemiyosun. Gelmeden haber veriyolarsa bi bahane uyduruverseniz. Haber vermiyorlarsa da zaten hizmet beklemesinler müsade iste dinlen.ya da çocuğu bahane et geç odana.
Benim de 2 gün önce çatkapı geldi.
Normal hayatıma devam ettim.
Lohusalık sıkıntılarımı anlattım, bebeği de bahane edip yanlarına çıkmadım doğru dürüst, son olarak da bidaha gündüzü tercih edin gelecek vakit akşam bebek huzursuz oluyo benim de keyfim olmuyo dedim.
Eşşek değillerse anlamışlardır.

TuRuNCu bahsettiğin emzirme atleti vücudu saran cinsten bişey mi, bi de daha da önemlisi pamuklu kumaş mı?

derandiren canım o sesleri tek başına açınca fayda etmiyo bizde de.
Oyüzden önce karnına ve ayaklarına kurutma makinasıyla masaj yapıyoz, sıcak çok rahatlatıyo malum, ardından mayışınca makinayı kapatmadan o seslerden kurutma makinası sesini son volümde açıyoz ve makinayı yavaşça uzaklaştırıyoz. Öylece hala makina açık sanıp uykuya dalıyo.
Bi de yine sancısı varken battaniyeye koyup karnına sıcak kiraz çekirdeği torbası koyup sersem edene kadar sallıyoz. Böyle de çok uyuttuk.

Son düzenleme:
merhaba hanımlar bebeğimz kaçkılo alıo demısını benım 1ayda 1.5 kılo aldı.anne sutu verdm son on gun gunde bır kere bıde gece mama verıorm cnku iştahlı aranıo hep

bu arada ıkı gogsumde tekrar yara actı kanıo resmen vurdm ayaklarmı yere gece verırken tekrar krem komplex yapıorm sagıpverıorum mememı ıyıleşene kadar veremıyorum canım cıktı

Malesef canım çok zormuş ilk 15 gün içip uyurdu böylr bebeğe bakmaya ne var diyordum 15 günden sonra değişti akşam 9da başlıyor 3 e kadar ne yapsam susmuyor göğsümle boğuşuyor morarıyo ağlamaktan

Bu ay elektirik faturalarında tavan :)

Canım sağol bu dediklerinide denerim bizde çarşafta sallıyoruz. Artık hergece ağlama nöbetleri gerÇekten yorucu

Ah canım yapamiyom işte onu en güzelini yapmışsın kendimi de geçtim bebeğim için telaslaniyorum yine arada bi öksürüyor ve korkuyorum bı kaç gündür o kadar kötü geçiriyorum ki şuan berbatim kaza yaptık zaten borç dert vardı üstüne de bu eklendi ve ailemin yüzünden eşim in ailesinden şikayet ederken benim ailem en büyük zararı verdi bana berbatim şuan

kakayi kolay yapabilmesi icin ben hergun sabah aksam duble bardakla ihlamur iciyorum. gunde 1 bazende 2 gunde 1 kaka yapiyor.

Kızlar Gaz Çin hangi ilaçları veriyorsunuz ve memnun musunuz biz bir haftadır sürekli aglıyır gece uykusu yok . Nurse hurveys kullanıyoruz . Gazını çıkarıyor ama çok gazlu sürekli gaz çıkarıyor sizin de öylemi

Kızlar bebeklerin emme süresi azaldı mı bizim ki hep meme de uyuyor uyanıkken de 4/5 dk en fazla emdiği 24 günlük normal mi acaba

İçimde kimyon ağacı çıkacak en etkili kimyon çayı benim yoksa kızın da az oluyor gazı birde deneyip gaz yapamları kestim ben yemeyi

bu arada ıkı gogsumde tekrar yara actı kanıo resmen vurdm ayaklarmı yere gece verırken tekrar krem komplex yapıorm sagıpverıorum mememı ıyıleşene kadar veremıyorum canım cıktı
Benimde delik sanki korkuyorum birşey olurmu diye paramparça olmuş annem emzirdikçe geçer diyor

Kızlar bebeklerin emme süresi azaldı mı bizim ki hep meme de uyuyor uyanıkken de 4/5 dk en fazla emdiği 24 günlük normal mi acaba
Bizde 26 günlük olduk azaldı Cnm . Uyuyorsa sürekli 2 saatte bir 7-8 dk emiyor . Uyumazsa 1 saatte istiyor 3-4 dk :)

Biogaia kullanıyorum memnunum.. hergün kullanmıyorum bile..Emzirme sonrası altını açmaya kalkışınca bacaklarını kasıyor . Bende yukarı aşağı yaptıkça çıkıyor . Yada sağa sola yapıyorum .. eğer kasmazsa kendini bisiklet sürer gibi çıkıyor . Bu sıralar ağızdan değilde Alttan çıkarıyor çoğunlukla ...

Dün 40 imha çıktı bugün de mevlut yaptık biz kızımla birsürü hayır duamız oldu. Çok güzel bir duyguymuş. Gün boyu hiç uyumadı az önce uyuttum zorla bin kere emdi huzursuzluktam herhalde sabaha kadar uyuruz bu yorgunlukla 40 çıktı pişik geçti çok büyük bir gaz sorunumuz yok diyebilirim bakalım hala zorlarsa beni ne bahanesi olacak minnağin çok merak ediyorum

Bizde 26 günlük olduk azaldı Cnm . Uyuyorsa sürekli 2 saatte bir 7-8 dk emiyor . Uyumazsa 1 saatte istiyor 3-4 dk :)
İçim rahatladı Can'ım sağolasın oğlum da az emerdi ama gelişimi iyiydi bu hiç büyümüyor gibi geliyor gözüme :) emzik gibi birkaç dakika emince tedirgin oldum

Allah kabul etsin Mevlüt'ünüzü maşallah bebişine inş hiç sıkıntısı kalmaz ben korkuyorum gazımız az vs demeye dilini ısır sende Can'ım kendi bebeğime ne dersem tersini yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…