Ben korkmadım hiç de acı hissetmiyorum. Ama düşmedi hiçbir dikişim. Artk hayata dönmek istiyorum.ağda yapmak istiyomyaaa düşmedi mi içtekiler ediyor dıştakiler düşüyor diye biliyordum ben çok korkuyorum sanırım bu korkuyla ilişki olmaz
Ben de çok gazlı bi bebeğe sahibim. Zinco diye bi gaz damlası kullanıyordum taki mucize bir çözüm bulana kadar. Ablam in önerisi üzerine aktardan acı elma yağını alıp karnına ve ayak topuklarına masaj yapıyom her gün.çok iyi geldi.Kızlar Gaz Çin hangi ilaçları veriyorsunuz ve memnun musunuz biz bir haftadır sürekli aglıyır gece uykusu yok . Nurse hurveys kullanıyoruz . Gazını çıkarıyor ama çok gazlu sürekli gaz çıkarıyor sizin de öylemi
dış dikiş varmıydı onlar düştü mü iç dikişlere eriyen demişti benim ebe düşmez onlarBen korkmadım hiç de acı hissetmiyorum. Ama düşmedi hiçbir dikişim. Artk hayata dönmek istiyorum.ağda yapmak istiyom
Demekki normal Can'ım bende az emiyor. Son sütü alsın diye sürekli aynı göğsümü veriyorum 5 dk boşalttamıyor gibi 3 saat en az birini veriyorum sonra diğerine geçiyoruz bu son süt olayına takıldım o yüzden sordum siz de de oluyorsa normal o Zaman peki dönüşümlü Nasıl veriyorsun benim gibi bekliyor musun kontrole gidemedim henüz bir Bebek dr muz yok
Bizim ki de göğüste uyuyacak sling gibi sarsan gezdirirken uyur mu göğsündenacaba ?saatlerdir uyusun diye cabaliyorum ama gözleri azıcık bile kapanmıyor heryolu deniyorum beşiği kucağım bizim yatak omzum ana kucağı ana dizi yok yok kendisi ne zaman isterse o zaman uyuyor oda çok kisa bir süre
Ben de çok gazlı bi bebeğe sahibim. Zinco diye bi gaz damlası kullanıyordum taki mucize bir çözüm bulana kadar. Ablam in önerisi üzerine aktardan acı elma yağını alıp karnına ve ayak topuklarına masaj yapıyom her gün.çok iyi geldi.
Hiç biri düşmemiş. Nedendir bilmiyorumdış dikiş varmıydı onlar düştü mü iç dikişlere eriyen demişti benim ebe düşmez onlar
Evet kimyon rezene içiyom. Ama bu yağ çok etkili.gerçektenBizim ki de göğüste uyuyacak sling gibi sarsan gezdirirken uyur mu göğsündenacaba ?
Benim oğlumda kurtarıcımdı acı elma yağı çift çorap giydirince masajdan sonra pıtır pıtır başlıyordu çıkarmaya bunda henüz başlamadım kimyon içiyorum iki kez onu da tavsiye ederim
zinko damla. simdilik memnunum. bizimkide oyle surekli gaz cikariyor.Kızlar Gaz Çin hangi ilaçları veriyorsunuz ve memnun musunuz biz bir haftadır sürekli aglıyır gece uykusu yok . Nurse hurveys kullanıyoruz . Gazını çıkarıyor ama çok gazlu sürekli gaz çıkarıyor sizin de öylemi
saga sola derken?Biogaia kullanıyorum memnunum.. hergün kullanmıyorum bile..Emzirme sonrası altını açmaya kalkışınca bacaklarını kasıyor . Bende yukarı aşağı yaptıkça çıkıyor . Yada sağa sola yapıyorum .. eğer kasmazsa kendini bisiklet sürer gibi çıkıyor . Bu sıralar ağızdan değilde Alttan çıkarıyor çoğunlukla ...
allah kabul etsin.Dün 40 imha çıktı bugün de mevlut yaptık biz kızımlabirsürü hayır duamız oldu. Çok güzel bir duyguymuş. Gün boyu hiç uyumadı az önce uyuttum zorla bin kere emdi huzursuzluktam herhalde sabaha kadar uyuruz bu yorgunlukla 40 çıktı pişik geçti çok büyük bir gaz sorunumuz yok diyebilirim bakalım hala zorlarsa beni ne bahanesi olacak minnağin çok merak ediyorum
Hayırlı olsun csnım darısı basımıza inşDün 40 imha çıktı bugün de mevlut yaptık biz kızımlabirsürü hayır duamız oldu. Çok güzel bir duyguymuş. Gün boyu hiç uyumadı az önce uyuttum zorla bin kere emdi huzursuzluktam herhalde sabaha kadar uyuruz bu yorgunlukla 40 çıktı pişik geçti çok büyük bir gaz sorunumuz yok diyebilirim bakalım hala zorlarsa beni ne bahanesi olacak minnağin çok merak ediyorum
Anlamdım ne demek istedin Can'ımİçimde kimyon ağacı çıkacak en etkili kimyon çayı benim yoksa kızın da az oluyor gazı birde deneyip gaz yapamları kestim ben yemeyi
Rica ederim. Valla benim kızın saati tuttu mu krize giriyordum.şükür ki daha iyi oldu bugün 48.Günümüz inşallah bütün bebekler sağlıcakla büyükler. Bazen çok zorlanıyorum.Famm kalimero87 K klbk33 TSK ederim bende rezene kimyon içiyorum azıcık ona da veriyorum
Bir çay kaşığı sütüme toz kimyon koyup veriyorum
Bide nurse hurweys düzenli veriyorum gazını çıkarıyor ama çok gsxlı her çıkarma da uyanıyor . Yani kendini sıkıyor özellikle alsam 9 dan sonra ağlaması tutuyor kolik gibi çaresiz kalıyorum
Hayırlı olsun. 40 ından sonra bebekler iyi olur derler. Benim ki lavaboya gitmeme bile fırsat vermiyordu. Biraz daha iyi sanki.o anlayınca ben da ağlıyodumHayırlı olsun csnım darısı basımıza inş
Bİz gece 1 ve 5 arası uyuduk bugün . Niye öyle az oldukiGünaydın uykusuz gecelerin değerli anneleri!nasıl bebekleriniz durumu
Cnm benim çatlak olmadı o yüzden lierac falan gerek kalmadı .. zaten vaktimde Yok ona . Ben 8 kilo almıştım . Doğumdan sonra 10 kg verdim :)Kızlar 17 şubatta doğum yapmistim ve su ana kadar 10 kg verdim, doğumdan sonra bu kiloları nasıl vericem diyordum ama cok zor olmadı, 5 kg daha fazlam var..hamilelikte Lierac jel sayesinde de hic catlaklarım olmadi karnimda cok sükür..sizlerde durumlar ne kac kg verdiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?