• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Şubat Anneleri

Ben oğlumu 33 günlükken yaptırdım. Bugün 36 günlük. İyiki yaptırmışim.İlk gün dışında hiç sıkıntısı olmadı.Maşallah
Çok çabuk iyileşti. Operasyon sonrası bir kez ağrı kesici aldı yarım saatlik kesintisiz ağlaması oldu bir kez o kadar. Bezlerken ilk üç gün iki kişi hareket etmek durumunda kaldık bakım v.s yapıyorsun. Tavsiye ederim. Uyuyarak atlatıyorlar süreci.

Mrb hangi sehirdesin

Ben oğlumu 33 günlükken yaptırdım. Bugün 36 günlük. İyiki yaptırmışim.İlk gün dışında hiç sıkıntısı olmadı.Maşallah
Çok çabuk iyileşti. Operasyon sonrası bir kez ağrı kesici aldı yarım saatlik kesintisiz ağlaması oldu bir kez o kadar. Bezlerken ilk üç gün iki kişi hareket etmek durumunda kaldık bakım v.s yapıyorsun. Tavsiye ederim. Uyuyarak atlatıyorlar süreci.
Geçmiş olsun. Klasik yöntem bir de klipsli yöntem var siz Nasıl yaptırdınız

Bilmiyorum ki canım.
Bugün hemşireyi aradım. Cumadan cumaya geliyor aşılar dedi. Eğer doktorunuz izin verirse bu cuma gelin dedi.
Çarşamba çocuk doktoruna gideceğim. Gidincr bi sorayım bakalım farkediyormuymuş..
Biz bi de rota aşısını yaptıracağız aynı gün. Onu da sormam gerekiyor doktora.
Bu arada siz hangi çocuk doktoruna gidiyorsunuz?
Bir de kayserinin neresindeydin?
Bebeler biraz büyüyünca oyun grubu oluştururuz ilerde :))
evet rotayı söyledi doktor.bi de ateş meselesini sordum doktora ateş düşürücüyü aşıdan önce değil de ateş çıkınca verin dedi aşının etkisini azaltıyormuş..erciyes hastanesine dr. ercan genç e gidiyoruz ..yıldırım beyazıt tarafındayım cnm ne güzel olur vallahi oyun grubu:KK49::KK76:

Geçmiş olsun çok. Inşallah kötü birşey yoktur
Sağol canim arabada hasar var ama bendeki beyinsel ruhsal hasar daha fena dünden beri çok kötüyüm ve bu bebeğime de yansıyor sanırım bütün uyumadı hala uyumuyor ve süt um de gelmiyo :(

Zaten aklımda yaptırmak vardı sende böyle dedikten sonra iyice aklıma yattı:KK49:ama bu iki kişi bakımı anlamadım..pansuman var galiba..mevlüt yapmayı düşünüyorum onu bir atlatıyım ilk iş kısmetse sünnet

Oğlumu sünnet ettirmek sürecinde o kadar stres oldum ki sütüm azaldı. İnanamadim resmen. Her şeyi deniyorum şu an artması için. Dün akşam iki göğsüm de tamamen boşaldı ilk kez mama verdim.
Ne kadar vermem gerektiğini bilmiyorum ama bu akşam 60 CC verdim hepsini içti ve uyudu.
Normal mı acaba TuRuNCu TuRuNCu belki yardımcı olabilirsin.

Çok geçmiş olsun..
Benimde 2.5 saatlik ameliyat sırasında canımdan can gitti..
O yüzden endişeni ve stresini çok iyi anlıyorum. İnşallah en kısa zamanda tekrar bol sütlerin olur..
Mama miktarı yeterli gelmiş ki uyumuş.
Önerim çok fazla vermemen ve bol bol emzirmeye devam etmen. Mamayı çok alan bebek uzun uyur ve bu yüzden memenin uyarılması gecikir...
Sütüm yok diye kafana takma ve rahatlamaya çalış ;)

Arkadaşlar bebeğim 3 güne bir kaka yapıyor doktor normal diyor ama ıkınıp morarıyor uyanık kaşdıgo heran zaten geçe uykumuz hiç yok mama aptamil kullanıyordum sma geçtim ama hala kabız ve aşırı ıkınıyorrr bogazından kıh koh ses geliyor bir arkadas SMİLAC önerdi aranızda kulllanan yada kabızlıga ıkınmaya gaz sancısına nşr şeyler bulan var mı gece uykusu için tavsiyesi olan çünkğ gece oladar aglıyorki nefesi kesiliyor gibi oluyor
Canım bizimde morarıp kasılıyordu biz gazı için sab simplex kullanıyoruz şu an hafifledi pırtlatıyor üstüste ama etkisi geçince yine öyle oluyor onun için gün içinde 3 kere damlatıyoruzz

Kızlar saatte bir bazen yarım saatte bir göğüslerimden süt akıyor ama sağınca pek süt yok göğüs damarlarım da ağrıyor benim gibi olan var mı boş boş gidiyor o süt

Kızlar saatte bir bazen yarım saatte bir göğüslerimden süt akıyor ama sağınca pek süt yok göğüs damarlarım da ağrıyor benim gibi olan var mı boş boş gidiyor o süt
akması kaslarla ilgili diye biliyorum sütun miktarı değil canım bende ilk günler cok olurdu şimdi bazen oluyor

Loveali Loveali takmamaya çalış benimde cok azaldı inşalla huzura ereriz düşünme sen oğluna odaklan onun sağlığını düşün annesi sen üzüldükçe oda huzursuz oluyor sütü azalıyor çocuğun

Back
X