• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Şubat Anneleri

Çok geçmiş olsun canım. Allah beterinden korusun. Ailene çok bilenme eminim bilerek yapmamislardir. kaç gündür senin yanında sana destek oluyorlar. bebeğini düşün ve moralini yüksek tut ki sütün kesilmesin bebegin huysuzlanmasin.
Kp Bebegi oturtmasindan bişey olmaz merak etme. Bebekler fazlasıyla esnekler. Sürekli olmadığı sürece sorun olmaz içini ferah tut.

Mevlutun hayırlı olsun. Bebeğini sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin Rabbim. Biz 3. Ayimizda yapıcaz inşallah.

BBen 17 kilo almıştım 9 kilo verdim. hareketsizlikten pek gitmedi kilo. Havalar isinsa da dışarı çıkabilsek.BBen de hiç catlamadim bebe yağı kullandım ama çok düzenli sayilmaz. Onun etkisi oldu mu yoksa zaten catlamayacak miydi bilmiyorum ama ben önlemini almış oldum catlamadim ama sezeryan dikişim hiç iyi görünmüyor. Dikiş in sol tarafında şişlik var bi kaç cm.

Ben de ameliyat kapısında çok stres oldum bi de pipisini ilk açıp baktığımda. İlk kez yeni sünnet edilmiş pipi gördüm şok oldum. Korktum açıkçası pisman da oldum zor iyilesecegini düşünerek ama korktuğum gibi olmadı. Ben yapı itibariyle biraz Rahat biri olduğum için çok fazla strese girmedim ve sütümde azalma olmadı çok şükür.

BBiz yaptirdik 3 gün oldu baya iyileşti. Arada ağrısı oldu tabi. İlaçlarını düzenli kullaninca çok zorlanmadik.

BBiz 46 gunlukken yaptirdik. bizim doktorumuz da yaptırın iyi olur dedi. İyileşme süreci Yenidoğanda daha hızlı ve zahmetsiz ve nazsiz oluyor. Hızlı olmasının en önemli sebebi pipi herhangi bir darbe ya da temasa maruz kalmıyor sürtünme olmuyor. Bu da çabuk iyileşmesini sağlıyor. iki kişiye ihtiyaç duyma sebebi pansuman yaparken bebek ayaklarını çok hareket ettirdiği için bacakları tutacak birine ihtiyaç duyuluyor.

Bizimki 1 kilo civari aldı anne sütü verdim. Normali 1 kilo.

BBurda olman çok iyi oluyor. sayende soramadigimiz unuttuğumuz ya da kontrole gidemedigimizde sormak istediğimiz soruların cevaplarını öğreniyoruz. Teşekkürler.
Allah razı olsun evet 1 buçuk aydır yanimdalar ama inan anlatsam şimdi ne anlamı kaldı ki dersiniz gider ayak mahvettiler beni babam gitmişti zaten dunde yangından mal kaçırır gibi geldi annemi aldı ve gitti öyle zoruma gitti ki gözümün yaşı dinmiyor şişti gözlerim ben ağladıkça bebeğim de uyumadı o da ağladı haketmedim :(

Ayyy kıyamamm bence sadece bebeğine odaklan hiç birşey düşünme bol şu iç. Sütün gelsin
Eşim baktı nerdeyse bütün gün benim bütün huzursuzluğu mu almıştım sanki dün artık yorgun düşmüşuz ikimizde yavrum da bende 3-4 saat uyumusuz sonra kalktım bide aç bıraktım çocuğumu diye ağladım öyle doluyum ki anlatamam :(

Loveali Loveali takmamaya çalış benimde cok azaldı inşalla huzura ereriz düşünme sen oğluna odaklan onun sağlığını düşün annesi sen üzüldükçe oda huzursuz oluyor sütü azalıyor çocuğun
Takmamak mümkün değil ki canım söz konusu anne babam olunca :( çok doluyum coookkkkk :(

Ah canım ya..
Hamileliğin bir ayrı stresli geçti ,lohusalığın bir ayrı...
Allah yardımcın olsun.
İnşallah en kısa zamanda rahatlarsın da bu kötü günler geride kalır..
Aynen öyle ne güzel iyi yalnız değilim diyodum ama ailem de beni anlamadı dinmedi su gözümün yaşı tek isteğim biraz anlayisti ama olmadı :(

Uyuyunca bütün sıkıntılar gidiyo sanki ama uyanınca yine içimin yangını gitmiyor devam ediyo kızlar ben çok kötüyüm keşke hiç uyanmasam bi süre :KK42::KK42:

Hic aglamiyor nerdeyse sadece etrafına bakıyor valla biraz uyudu simdi ama bilmiyorum
Canım benimki dun sabah 7-8 gibi uyandı akşam 10 buçuğa kadar toplam da 1 saat uykusu ancak oldu belki de artık yarı uyur vaziyetteydi ama dalamiyodu bı türlü ama akşam artık yorgun düştü galiba 10 buçuk 11 gibi bi uyudu şuan 4 gibi fln uyandı bende uyuyakalmışım o ara altını aldık emzirdim yine uyudu çok şükür bazen de bunu gece yapıp gündüz uyuyo hep degisiyo

Eşim baktı nerdeyse bütün gün benim bütün huzursuzluğu mu almıştım sanki dün artık yorgun düşmüşuz ikimizde yavrum da bende 3-4 saat uyumusuz sonra kalktım bide aç bıraktım çocuğumu diye ağladım öyle doluyum ki anlatamam :KK43:
Bence sağ salim bebeğinin yanında olduğunuza şükredin benim kuzenim vefat etti. 3 aylık ikiz kızı ve üç tane de ilkokulda okuyan kızları kaldı geriye. Annesizlik çok zor cidden.şükür edip bol bol şu iç. Bence strese girdim diye sütümün azaldığını hissetmiştim. Bebeğin için hep mutlu ol lütfen. Çünkü onlar masum:anne:

2 saattir ayaktayız .. ne güzel sabahlara kadar uyurduk :( emme, alt değiştirme , Alttan ve üstten gaz çıkarma, burun temizleme .. yavrum sakinleşti ama uyumaya niyeti Yok :(...

dün sabah 6dan bu saatler dek sadece 2-3 saat uyudu o sürede de ben uykuya dalamadım bitkin haldeyim simdi yine uyumuyor

Bence sağ salim bebeğinin yanında olduğunuza şükredin benim kuzenim vefat etti. 3 aylık ikiz kızı ve üç tane de ilkokulda okuyan kızları kaldı geriye. Annesizlik çok zor cidden.şükür edip bol bol şu iç. Bence strese girdim diye sütümün azaldığını hissetmiştim. Bebeğin için hep mutlu ol lütfen. Çünkü onlar masum:anne:
Aynen o masumluklari daha çok can acitiyo insanın böyle kötü zamanlarında Rabbim bi imtihan da bize bakalım inş en iyi şekilde geçeriz bu sınavı

kisafile kisafile canım çoktandır görmüyorum mesajını bebegin nasil kac günlük oldunuz kilo durumun nasil verebildin mi
Iyiyiz canim saol giriyirum oyle bakiyorum heoinizden haberdarim. Kizimda iyi cok sukur kirkimiz yeni cikti kilolari ben daha veremedim 61 kikoyum dokuz kilo gitti ama gobis de duruyo yerinde. Sen nasilsin kizin nasil

Arkadaşlar bebeğim 3 güne bir kaka yapıyor doktor normal diyor ama ıkınıp morarıyor uyanık kaşdıgo heran zaten geçe uykumuz hiç yok mama aptamil kullanıyordum sma geçtim ama hala kabız ve aşırı ıkınıyorrr bogazından kıh koh ses geliyor bir arkadas SMİLAC önerdi aranızda kulllanan yada kabızlıga ıkınmaya gaz sancısına nşr şeyler bulan var mı gece uykusu için tavsiyesi olan çünkğ gece oladar aglıyorki nefesi kesiliyor gibi oluyor
ben ilk bebegimde aptamil kullanmistim. kabiz yapiyor. ben suyu fazla mamayi az eksik koyardim. ihlamur ic emziriyorsan. iyi geliyor.

@Loveali gecmis olsun kaza icin.

ben ilk bebegimde aptamil kullanmistim. kabiz yapiyor. ben suyu fazla mamayi az eksik koyardim. ihlamur ic emziriyorsan. iyi geliyor.

Loveali Loveali gecmis olsun kaza icin.
Sağol canım bende Aptamil kullanıyorum ama hiç kabız olmadı çok şükür aksine hep cıvık yapiyo ve hergun 5-6 kez yapiyo

Bilmiyorum ki canım.
Bugün hemşireyi aradım. Cumadan cumaya geliyor aşılar dedi. Eğer doktorunuz izin verirse bu cuma gelin dedi.
Çarşamba çocuk doktoruna gideceğim. Gidincr bi sorayım bakalım farkediyormuymuş..
Biz bi de rota aşısını yaptıracağız aynı gün. Onu da sormam gerekiyor doktora.
Bu arada siz hangi çocuk doktoruna gidiyorsunuz?
Bir de kayserinin neresindeydin?
Bebeler biraz büyüyünca oyun grubu oluştururuz ilerde :))
Ben de memorialda soner beye gidiyorum. Rota aşısı için 3. Ve 5. Ayda geleceksiniz dedi
Allah razı olsun evet 1 buçuk aydır yanimdalar ama inan anlatsam şimdi ne anlamı kaldı ki dersiniz gider ayak mahvettiler beni babam gitmişti zaten dunde yangından mal kaçırır gibi geldi annemi aldı ve gitti öyle zoruma gitti ki gözümün yaşı dinmiyor şişti gözlerim ben ağladıkça bebeğim de uyumadı o da ağladı haketmedim :KK43:
Canım yapma böyle. Bebişler için biraz güçlü olmaya çalışacağız.

Arkadaslar bisey sorabilir mym. Burada topuk kaninda taranip da halk sagligindan biyotidinaz eksikligi cikan biri vardi. Üniversiteye sevkedilmisti bebisi. Onun sonucu ne cikti acaba. O arkadas bu yazdgmi okursa cevaplayabilirse cok sevinirim

Kızlar dün dr daydım. Smear testi alındı ve ultrasonla muayene oldum. Çocuk doktorum aradı hemen gelin dedi. Bnim kuzuda çok yoğun idrar enfeksiyonu çıkmış. 5 iğne verdi. Dün akşam acile gidip ilkini vurdurduk. Kızlar bebeği sürekli ağlayanlar dr a sorsun diyorum. Enfeksiyonun etkileri kusma, huzursuzluk, karın ağrısı ve en önemlisi kg alamama. Kaç kgydu bu tavşan dedi 3950 dedim, kıyamam ben ona oy diyor. Gündüz sürekli emiyor. Dediklerinize göre sütüm fena değilmiş te. Demek ki enfeksiyondan kaynaklanıyormuş. Bugün istanbula gideceğiz kalan iğneler orda artık. Geçirmeyebilir gelir gelmez kontrole gek dedi. Ne kadae yoğunsa artık :KK43: yorumlar için teşekkür ederim hepinize canım TuRuNCu TuRuNCu

Back
X