• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Şubat Anneleri

Ben de memorialda soner beye gidiyorum. Rota aşısı için 3. Ve 5. Ayda geleceksiniz dedi

Canım yapma böyle. Bebişler için biraz güçlü olmaya çalışacağız.
Olmuyo işte çok canım yandığını hissediyorum kötü bişey yapsam hakettim dicem ama boşuna beni uzduler :(

Arkadaslar bisey sorabilir mym. Burada topuk kaninda taranip da halk sagligindan biyotidinaz eksikligi cikan biri vardi. Üniversiteye sevkedilmisti bebisi. Onun sonucu ne cikti acaba. O arkadas bu yazdgmi okursa cevaplayabilirse cok sevinirim
tereyagli ekmek tereyagli ekmek yazmıştı bı iki önceki sayfalarda ilac kullanmaya devam edeceklermis

Biz de doktor arıyorduk Hatem deki çocuk doktoru çok kötü çıktı :KK43: adam yüzümüze bakmadı bilgisayardan okudu geçti

Ben de 12 kg almıştım 6 sı gitti 6 kaldı lierac kullandım ama yine de çatladım ben :KK43:

Güzel bilgi teşekkürler :)

Canım ağlayarak emmesi gaz var dememiş diye biliyorum.

Annem bana süt hiç bitmez diyor ben de birikmesini beklerdim inanmazdım ama annem haklıymış. Geçen gece bir saat boyunca emdi kızım ama yine de sıktığımda süt geliyordu. Bir yazıda da okumuştum bebek emdiği anda yeniden süt gelirmiş
Gazınında çıkarıto ne bitmek bilmez gaz var bu çocuklarda ya :( mahfoldum bunalıma girdim artık ya

dün sabah 6dan bu saatler dek sadece 2-3 saat uyudu o sürede de ben uykuya dalamadım bitkin haldeyim simdi yine uyumuyor
Uykusuzluk hepimizde baş gösteriyor ... tek olanları anlıyorumda benim kv yanımda iken Yinede uyumaya fırsat Yok . Geçicek Cnm inş bu günlerde .. ben hep onu anlamaya çalışıyorum .. herşeyden habersiz derdini anlatamayıp ağlıyor .. düşün bir yeri ağrıyor . biZ meme verip alt almaya ve gaz çıkarmaya uğraşıyoruz . Yada kıyafet rahatsız etti diye üstünü çıkarıp rahatlatıp giydiriyoruz . Ama geceleri bazen uykusuzluk be stresle böyle düşünemeyince kendime kızıyorum. Rabbim 3 ayı bırdaki tüm melekler için kolaylıkla geçirmelerini nasip etsin

Loveali Loveali çpk geçmiş olsun Cnm gece uykulu halde yazamadım .. dert etme maddiyata ve strese sokma kendini .. İnan hepimizde az biraz var . Bizde bebeğin bu kadar masraflı ( üstüne kv ve kp 1 aydır bizde) olacağını bilemedik. Allahtan Doğum rapor ücretlerimiz yatıcak bugün yarın.. çalışmıyordun dimi sen ?

Iyiyiz canim saol giriyirum oyle bakiyorum heoinizden haberdarim. Kizimda iyi cok sukur kirkimiz yeni cikti kilolari ben daha veremedim 61 kikoyum dokuz kilo gitti ama gobis de duruyo yerinde. Sen nasilsin kizin nasil
uyumayan gazli bi minik cadim var çok yoruyo beni çok şükür birşeyimiz yok bizde iyiyiz 9 kilo verdim aynı şekilde göbeğim duruyor cıvık cıvık sanki başkasının diyorum

Kızlar bu arada bez deneyimimi paylaşmak istedim . Prima kullandım ilk 2 hafta sorun yoktu ama günde ortalama 10 bez değişince ucuzunu demek istedim . Canbebe (mor renk) denedim sürekli sudokrem kullandım . Az biraz popoda renk değişimi var ama poponun bembeyaz olması beklenemez Zaten :) birde sleepy denedim . Arkadan taştı bi kaç kez ve popoya yapışıyor.. can bebeyle devam edicem şimdilik ..

Arkadaslar bisey sorabilir mym. Burada topuk kaninda taranip da halk sagligindan biyotidinaz eksikligi cikan biri vardi. Üniversiteye sevkedilmisti bebisi. Onun sonucu ne cikti acaba. O arkadas bu yazdgmi okursa cevaplayabilirse cok sevinirim
tereyagli ekmek tereyagli ekmek arkadaşımızdan bahsediyorsun sanırım1 ay ilaç kullanıp tekrar kan alınacak

Loveali Loveali çpk geçmiş olsun Cnm gece uykulu halde yazamadım .. dert etme maddiyata ve strese sokma kendini .. İnan hepimizde az biraz var . Bizde bebeğin bu kadar masraflı ( üstüne kv ve kp 1 aydır bizde) olacağını bilemedik. Allahtan Doğum rapor ücretlerimiz yatıcak bugün yarın.. çalışmıyordun dimi sen ?
Ayy benim de çok ihtiyacım var çok masraf oldu. İnşallah yatar bu aralar.

Gazınında çıkarıto ne bitmek bilmez gaz var bu çocuklarda ya :KK43: mahfoldum bunalıma girdim artık ya
Canım oo kolik sancıları başka bişey mis benimki de ağızdan çok güzel çıkarıyor alttan da çıkarıyor ama o sancı geldiğinde 5 gündür kabız gibi ikinarak bi hal oluyo kiii gayet cıvık ve günde 5-6 kez kaka yapiyo inş bian önce geçer de uzun sürmez yavrucuklar mahvoluyo bizde tabi :(

Uykusuzluk hepimizde baş gösteriyor ... tek olanları anlıyorumda benim kv yanımda iken Yinede uyumaya fırsat Yok . Geçicek Cnm inş bu günlerde .. ben hep onu anlamaya çalışıyorum .. herşeyden habersiz derdini anlatamayıp ağlıyor .. düşün bir yeri ağrıyor . biZ meme verip alt almaya ve gaz çıkarmaya uğraşıyoruz . Yada kıyafet rahatsız etti diye üstünü çıkarıp rahatlatıp giydiriyoruz . Ama geceleri bazen uykusuzluk be stresle böyle düşünemeyince kendime kızıyorum. Rabbim 3 ayı bırdaki tüm melekler için kolaylıkla geçirmelerini nasip etsin
Benim annem vardı bende hiç uyuyamiyodum gündüz geceyi tutmuyor bide o gece uykusu ayrı bisey :(

amin canım eşim çok ağlayinca kızıyor bende yazık bi yeri ağrısa diyemiyor gaz sancısı var burnu tikanıyor pişik oluyor hangi birini diym yazık derdini anlatamıyor da ağlıyor onun için ne kadar zor diye ama bazen ben bile çatlıyorum yorgun ve uykusuzken hatta geçen çok ağladı annem geldi mestikleme derler bizde hareket ettirdi kolunu ilk vermedi sonra ses geldi bi anda ağlamadı durdu annem kundak yap kolu çıkmış çocuğun yazık kimse de kundaksiz almasın dedi icim cizz etti kp kv geliyor diyorum ellerinde ziplatiuorlar kundak açılıyor iki büklüm oluyor çocuk kaç kez uyardım boşa anlsmiyor gerizekalilar kv nin gelmesini hiç istemiyorum ben yorgunum desem bi saniye durdurmaz getirttirir esim de kalsın valla uykusuzluk o stresten iyidir

Sağol canım maddiyati geçtim de annemle babamın bana yaptığı çok zoruma gitti Allah razı olsun 1 buçuk aydır maddi manevi destek oldular ama bir günde hepsini alıp götürdüler o beni mahvetti :( yok çalışmıyorum kuzum ben

Kızlar bu arada bez deneyimimi paylaşmak istedim . Prima kullandım ilk 2 hafta sorun yoktu ama günde ortalama 10 bez değişince ucuzunu demek istedim . Canbebe (mor renk) denedim sürekli sudokrem kullandım . Az biraz popoda renk değişimi var ama poponun bembeyaz olması beklenemez Zaten :) birde sleepy denedim . Arkadan taştı bi kaç kez ve popoya yapışıyor.. can bebeyle devam edicem şimdilik ..
Bende ilk Molfix le başladım arada fiyat farkı pek yok ama baya gündem de diye bende sleepy aldım aynen dediğin gibi taşırdı kakayi Molfix te hız yasamamistim ayrıca da evet popoya yapışıyor sanırım yapıştığı için de kızardi oğluşumun poposu bende molfix e dönüyorum yine

Canım oo kolik sancıları başka bişey mis benimki de ağızdan çok güzel çıkarıyor alttan da çıkarıyor ama o sancı geldiğinde 5 gündür kabız gibi ikinarak bi hal oluyo kiii gayet cıvık ve günde 5-6 kez kaka yapiyo inş bian önce geçer de uzun sürmez yavrucuklar mahvoluyo bizde tabi :KK43:
Ya valla anlamıyorum iki büklüm oluyo kızarıyo ağlıyo elimden bişey gelmiyo valla cinnet geçiriyorum yastıkları sıkıyom artık sürekli ağlayınca hem üzülüyorum hemde sinirleirm bozuluyo okadar doktor var şu koliğe bi çare bulamadılarmı herkeisn sorunu bide benimki erkek bebek fıtığı çıkacak diye korkuyorum öylr çok ağlıyoki:( eşim desen umru değil ne zaman bağırıyorum ozaman alıyo çocuğu . Valla çocuğuda alıp çekip gidesim var böyle de tek büyütüyorum zaten

Ben de memorialda soner beye gidiyorum. Rota aşısı için 3. Ve 5. Ayda geleceksiniz dedi

Canım yapma böyle. Bebişler için biraz güçlü olmaya çalışacağız.

Soner bey nasıl biri acaba?
Ben hem bilgili hem ilaç karşıtı bi doktor arıyorum...
Bebeğimin ameliyatını memorialde ki çocuk cerrahı mustafa bey yaptı. Yaklaşık 3 hafta sonra yine ameliyatımız var.
Her gitmem de görüyorum soner bey'i ama tam bi karar veremedim.

Bu arada enfeksiyon için çok geçmiş oldun.
Senin bebişin kızmıydı?
Erkek bebeklerde enfeksiyon olmuyor ama kızlarda olabiliyor.
Elinde idrar tahlilinin sonucu var mı?

Son düzenleme:
Ya valla anlamıyorum iki büklüm oluyo kızarıyo ağlıyo elimden bişey gelmiyo valla cinnet geçiriyorum yastıkları sıkıyom artık sürekli ağlayınca hem üzülüyorum hemde sinirleirm bozuluyo okadar doktor var şu koliğe bi çare bulamadılarmı herkeisn sorunu bide benimki erkek bebek fıtığı çıkacak diye korkuyorum öylr çok ağlıyoki:KK43: eşim desen umru değil ne zaman bağırıyorum ozaman alıyo çocuğu . Valla çocuğuda alıp çekip gidesim var böyle de tek büyütüyorum zaten
Aynen canım onlar o durumdayken çaresiz öyle izlemek insanı mahvediyor :( sakin olmaya çalış ama bebeğinin kulağına iyi şeyler fısılda ben öyle yapıyorum sakinleşiyo biraz birde benim eşim alır mesela çok durmayinca onda da sakinlestigi oluyo bazı çocuklar baba da da sakinleşiyo bence alsın arada eşin

Back
X