Benimki de öyle keçi sesi gibi ilk kez duyuyorum yeğenler de fln hiç böyle ses duymamistim :)Evet çok tuhaf uyuyo gözler kapalı:)
Canım bizimki ne reflü olabilir ve bana inek sütü yoğurt bırak bi hafta fln dedi alerjisi olabilir benim laktoz alerjim var mesela ve sütlü çorbaları çok yemiştim sanırım o tetikledi seninkinde de olabilirBen üç gün üst üste sabah aç karnına süt içtim. Bebek gece yatamadı kızlar ya. Karnı taş gibi olmuş ya çok sıkıyo kendini
Neden acaba sıkıyomu kendini o sesi çıkarırken bide:)Benimki de öyle keçi sesi gibi ilk kez duyuyorum yeğenler de fln hiç böyle ses duymamistim :)
Bilmiyom ki canım ya annemler de çok şaşırmıştı :)Neden acaba sıkıyomu kendini o sesi çıkarırken bide:)
Cebellesiyom şahsen bengünaydın..yeni uyandık ve uzun zaman sonra çok iyi uyumuş hissediyorum kendimi...uyku konusunda tam bir düzen tutturamadık..evden çıktığım gün düzeni bozuluyor sanki..uyutma aşamasında ne yapıyorsunuz..çok uykusu geldiğinde uyutmak çok zor oluyo
:) keçi inadı olcak bizimkilerde anlaşıldıBilmiyom ki canım ya annemler de çok şaşırmıştı :)
Canım kusarken burnundan geliyor mu?bebek reflüsünde genelde böyle oluyor belki çok gazı vardı dün gece..devamlı emmek istemeleri bu yüzden..birde reflü yatağında çok rahat oluyor.o şekilde yatırmayıda dene..Annelik çok zor işte..gazlar biticek dişler başlıcak derken devam edecekKafayı yemeğe ramak kaldıdünden beri iyice fena oldu oğlum kolik illeti yetmiyor gibi bide reflü muz çıktı Allah ım beterinden korusun ama ikisi bi arada iyice fena bi hâl aldı midesi bulaniyo sabah 6 gibi bi uyaniyo öğleden sonra akşam üstü ancak sızıyor o da biraz işte kendide mahvoluyo beni de mahvediyo göğsümde biraz sakinleşiyo ona da alışıyor gibi bütün gece kivrandi ogurmesi var bide bunlar gelince uykudan uyaniyo huzursuz devam ediyor bı sure emiyor emdiği gibi kusuyo kusmasi sonrada devam ediyo bi yandan sürekli alt değişimi kafayı yicem böyle huzursuz değildi bunlar olmasa rahat bir bebek ama işte bunlar onu huzursuz yapiyo geçsin artık bunlar ya
aynen benim de göğsüme yatıp uyuyo yerine koyunca gözler açılıyo anında ..bi ay sonra işe başlayacağım o derde düştüm..ama alıştı bikere kuzumCebellesiyom şahsen benbenimki göğüste yüz üstü yatinca sakinleşip uyuyo ama öyle alışıyor sanki o da beni tedirgin ediyo ama rahat ediyo ki uyuyo demekki hem deoyle bi dalıyor ki saatlerce öyle uyur heralde napcaz bilmiyom
Can'ım bana hemşireler emzirirken başını biraz aç Dedi. Terli şapkayla kalmazsa üşütmez sanırım ..40 ımız bitti oğluşum zavallım soğuk almış sesi gitmiş ağlarken kısık kısık ağlıyoro kadar dikkat etmeye çalışıyoruz dışarı çıkarmadım doktor kontrolü dışında henüz ama bir yerlerden aldı soğuğu annem emzirdiğinde terliyor ondan dedi terlemesin diye ne yapabilirim?
Bizimki keklik gibi ses çıkarıyor ... kekliğim diyorum bende ...birde ağlarken meeee diyorKızlar sizlerimde beneişlet uyurken sesler çıkarıyomu zorlanma ıkınma değişik keçi gibi
Hadi ya olabilir aslında bende yoğurtsuz idare edemiyom ne olacakCanım bizimki ne reflü olabilir ve bana inek sütü yoğurt bırak bi hafta fln dedi alerjisi olabilir benim laktoz alerjim var mesela ve sütlü çorbaları çok yemiştim sanırım o tetikledi seninkinde de olabilir
Can'ım ben ayakta iken kollarımla sallıyorum hemen dalıyor .. birde gözünü kapatmazsa uykusu geldiği halde şapkasını gözünü kapatıcak kadar indiriyorum hemen uyuyor . Tabi çok uykuya bunalınca :)günaydın..yeni uyandık ve uzun zaman sonra çok iyi uyumuş hissediyorum kendimi...uyku konusunda tam bir düzen tutturamadık..evden çıktığım gün düzeni bozuluyor sanki..uyutma aşamasında ne yapıyorsunuz..çok uykusu geldiğinde uyutmak çok zor oluyo
ben avent nuk verdim beğenmedi wee nin damaklisini tuttu canım aynen su giriyor ama onu secti yapicak birşey yok kis a süreli de olsa alıyor alt değiştirme ve uykuya geçişte veriyorumİlk günden beri tutuyor çok şükür :) ama acaba işte çok iyi bişey değil ya gazi tetikliyo olabilir mı diye düşünüyorum çünkü emziği yikadigimda içine su damlası gidebiliyor fln mesela
Cnm aklında bulunsun bebeklerin gıdaya alerjisi olabiliyormuş . Doktorlar kolik kolik diyip gönderiyor . Bir arkadaşım ek gıdaya başlayınca anlaşıldı . Çocuk her yediği yemeği kusuyordu . İlk zamanlar annenin yediğindendi. Ek gıdaya geçince anlaşılmış ..Canım bizimki ne reflü olabilir ve bana inek sütü yoğurt bırak bi hafta fln dedi alerjisi olabilir benim laktoz alerjim var mesela ve sütlü çorbaları çok yemiştim sanırım o tetikledi seninkinde de olabilir
Devit3 verdi bizede sağlık ocağı. Evet yağlı bişey Cnm ? Aklında kalmasın doktoruna sorArkadaslar merhaba. Mart annesi olarak size bir sorum olacak. 15. Gunden itibaren d vitamini kullanmak gerekiyor dedi saglik ocagi. Monovitd3 verdi. Siz hangi damlayi kullaniyorsunuz. Bunun icerigine baktim da aycicekyagi var yaziyor. Napsam bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?