2017 Şubat Anneleri

Kizim ilkde memei alniyodu digrusu ucun yok diye tutamadi silikinku uc aldik allaha sukur ciktu ve tutuyo ozmanlar emsik tutuyodu nemei alamiyodu simdi emzik alamiyo ama denedim busefer emzigi tuttu surekku onu istiyi memeu veriyorum reddediyi kucuk geliyo memi birakicak diye korkuyorum emzigi iyuzden vermuyirum daha sizce memmemi birakirmi bugecede surekki emzik icin kalkti mememi agzina veriyirum yatiyi uyurken bile kafasini saga sola cevirip saplatiyi emzigi aruyi vrmim dimi kizlar busefer memi reddederse

Ben üç gün üst üste sabah aç karnına süt içtim. Bebek gece yatamadı kızlar ya. Karnı taş gibi olmuş ya çok sıkıyo kendini
Canım bizimki ne reflü olabilir ve bana inek sütü yoğurt bırak bi hafta fln dedi alerjisi olabilir benim laktoz alerjim var mesela ve sütlü çorbaları çok yemiştim sanırım o tetikledi seninkinde de olabilir

Kafayı yemeğe ramak kaldı dünden beri iyice fena oldu oğlum kolik illeti yetmiyor gibi bide reflü muz çıktı Allah ım beterinden korusun ama ikisi bi arada iyice fena bi hâl aldı midesi bulaniyo sabah 6 gibi bi uyaniyo öğleden sonra akşam üstü ancak sızıyor o da biraz işte kendide mahvoluyo beni de mahvediyo göğsümde biraz sakinleşiyo ona da alışıyor gibi bütün gece kivrandi ogurmesi var bide bunlar gelince uykudan uyaniyo huzursuz devam ediyor bı sure emiyor emdiği gibi kusuyo kusmasi sonrada devam ediyo bi yandan sürekli alt değişimi kafayı yicem böyle huzursuz değildi bunlar olmasa rahat bir bebek ama işte bunlar onu huzursuz yapiyo geçsin artık bunlar ya

Cebellesiyom şahsen ben benimki göğüste yüz üstü yatinca sakinleşip uyuyo ama öyle alışıyor sanki o da beni tedirgin ediyo ama rahat ediyo ki uyuyo demekki hem deoyle bi dalıyor ki saatlerce öyle uyur heralde napcaz bilmiyom

Daha kahvaltımı bile yapamadım delircem ya hep emmek istiyo doymuyomu acaba yatağa koyunca uyanıyo ya offf

Canım kusarken burnundan geliyor mu?bebek reflüsünde genelde böyle oluyor belki çok gazı vardı dün gece..devamlı emmek istemeleri bu yüzden..birde reflü yatağında çok rahat oluyor.o şekilde yatırmayıda dene..Annelik çok zor işte..gazlar biticek dişler başlıcak derken devam edecekAllah hepimize yardım etsin.

Arkadaslar merhaba. Mart annesi olarak size bir sorum olacak. 15. Gunden itibaren d vitamini kullanmak gerekiyor dedi saglik ocagi. Monovitd3 verdi. Siz hangi damlayi kullaniyorsunuz. Bunun icerigine baktim da aycicekyagi var yaziyor. Napsam bilemedim.

aynen benim de göğsüme yatıp uyuyo yerine koyunca gözler açılıyo anında ..bi ay sonra işe başlayacağım o derde düştüm..ama alıştı bikere kuzum

Can'ım bana hemşireler emzirirken başını biraz aç Dedi. Terli şapkayla kalmazsa üşütmez sanırım ..

Canım bizimki ne reflü olabilir ve bana inek sütü yoğurt bırak bi hafta fln dedi alerjisi olabilir benim laktoz alerjim var mesela ve sütlü çorbaları çok yemiştim sanırım o tetikledi seninkinde de olabilir
Hadi ya olabilir aslında bende yoğurtsuz idare edemiyom ne olacak

Can'ım ben ayakta iken kollarımla sallıyorum hemen dalıyor .. birde gözünü kapatmazsa uykusu geldiği halde şapkasını gözünü kapatıcak kadar indiriyorum hemen uyuyor . Tabi çok uykuya bunalınca :)

İlk günden beri tutuyor çok şükür :) ama acaba işte çok iyi bişey değil ya gazi tetikliyo olabilir mı diye düşünüyorum çünkü emziği yikadigimda içine su damlası gidebiliyor fln mesela
ben avent nuk verdim beğenmedi wee nin damaklisini tuttu canım aynen su giriyor ama onu secti yapicak birşey yok kis a süreli de olsa alıyor alt değiştirme ve uykuya geçişte veriyorum

Cnm aklında bulunsun bebeklerin gıdaya alerjisi olabiliyormuş . Doktorlar kolik kolik diyip gönderiyor . Bir arkadaşım ek gıdaya başlayınca anlaşıldı . Çocuk her yediği yemeği kusuyordu . İlk zamanlar annenin yediğindendi. Ek gıdaya geçince anlaşılmış ..

Devit3 verdi bizede sağlık ocağı. Evet yağlı bişey Cnm ? Aklında kalmasın doktoruna sor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…