- 4 Şubat 2016
- 2.915
- 3.045
- 133
ben kp dahil yapacam yakındır
Dqyanamadim verdim artik durmuyo agliyio duruyo mememi veriyorum aliyo ama cik gelince agliyo surekli emmek istiyo veriyorum memeyi cekiyo gelince agliyo emzigu verdim cekiyo durmadan insallah birakmaz mememi yaBenimki de aynısısanki yatakta diken bar yatırınca batıyor
Evet gerçekten ağır bu güzelmiş güle güle kullanın :)
Hiç karıştırma canım ben karıştırdım malesef birsürü süt ziyan oldu. Isıtıp tadına baktım iyi ki de bakmışım bozuk bozuk bir tadı vardı küflü peynir gibi
Canım ben avent in natural yenidoğan setini almıştım. İçinde emzik de vardı. Düz şekilli birşey. Kızım hastanedeyken falan cuk cuk emiyordu sonradan memeyi tutunca onu istemedi. Ben de kötü emzikler denedim damaklı falan ama onları da tutmadı midesi kalktı. Çevreden duyduğum avent in soothie ve karanlıkta parlayanlarını tutuyormuş bebekler genelde.
Evden çıkınca ve eve misafir gelince biz de altüst oluyoruz.ben kucağımda hafif sallanıyorum ve ninni açıyorum telefondan çok güzel dalıyor. Tabi sancısı gazı falan yoksa.
Malesef dün ben de içmiştim düşünemedim gaz yapacağını yavrum 4 buçuğa kadar kıvrandı hiç öyle görmemiştim
Canım gazı varsa sürekli emmek ister. Yani benim kız öyle. 5 dk önce çekmiş olsam bile günlerdir aç gibi saldırıyor
Benim kolik değil ama huysuz. Adamın ruh haline göre değişiyor. Bazen bakıyor ben sinirlenmişim bana geliyorlar o zaman korkup alıyor ve sen git yat diyor.
Bence sizin düzen oluşuyor artık :) böyle yapınca gece uykuları daha mı derin oluyor acaba? Benim kız pek derin uykuya dalamıyor sürekli mırıl mırıl
Benimde yarın son şimdi sebepsiz aglamalarima gerginlik ve sinirime ne bahane bulcam onu dusunuyomAynen son 2 gün
Bizdeki belirtiler de böyle ve reflü dedi Dr umuz bence bi Dr göster çünkü Allah korusun kilo kaybı fln olduğunda ciddi rahatsızliklar olabiliyor muş çok şükür bizim kilo kaybimiz olmadığı için hastalık boyutu değilmiş sende bi göster ben geceleri çok korkuyorum genizinde fln kalır diye bebelac thickener diye bişey yazdı bize Dr mama değilmiş kusan bebekler içinmiş ve emzirme sonrası veriliyor bi hafta bekle demişti ama iki gündür aşırı oldu bugün aradım başla dedi Dr umuz yarın getirecek eczane inş şifa olurmide bulantısı ekşime huzursuzluk kusma var bide kustuğu su gibi az az ama sıkça fiskirir tarzda oluyor genzine de sıçrıyor
40 içinde bence adet sayılmaz benim daha kan yok yarın 40 günlüğüz ama adet belirtilerim var bakalım olcam miboyle bir topic mi varmis
benimde oyle oldu. az kan geldi adet miydi degilmiydi anlayamadim.
bizde surekli okuyoruz dua. bizimde nazarimiz degiyordur.
o sesi benimkide cikartiyor
masallah oglusuna. bende cok yiyorum. emzirdikce acikiyorum. bugun yuruyus yaptim yarim saat kadar. karnimi iceri cekip birakma egzersizine basladim. 5 gun falan yapip mekiklere baslicam.
inşallah canım benim başlarda yapıyordu 3-4 gündür asla karışmıyor bırak aglasin diyor hatta yada hazırla arabayla dolastiriym biraz diyo eskiden sabaha karşı o devralırdı alıp vermeyi yatağına koymayı bazen sen uyu ben bakıym derdi sabah uyumayınca yemeği o hazırlardı sen çocuğa bak dersi şimdi tam değiştivolkicansu canım esleriniz yardımcı oluyomu demişsin benimki Allah razı olsun alıyo sen uyu biraz diyo gece mümkün oldukça onun uyandirmamaya çalışıyorum o da işten gelince alıyo göğsüne yatırıyor ogluş ta bayılıyo zaten o duruma bakiyo gece bile bazen çok aglayinca kalkiyo uzan sen biraz diye inş böyle devam eder
Kuzum biz bile anne iken bazen ağır geliyo o da belki sıkılmış olabilir üstüne gitme biraz dinlensin yine olur belkiinşallah canım benim başlarda yapıyordu 3-4 gündür asla karışmıyor bırak aglasin diyor hatta yada hazırla arabayla dolastiriym biraz diyo eskiden sabaha karşı o devralırdı alıp vermeyi yatağına koymayı bazen sen uyu ben bakıym derdi sabah uyumayınca yemeği o hazırlardı sen çocuğa bak dersi şimdi tam değişti
inşallah canım bende birkaç gün takip edeyim devam ederse giderim hastaneyeBizdeki belirtiler de böyle ve reflü dedi Dr umuz bence bi Dr göster çünkü Allah korusun kilo kaybı fln olduğunda ciddi rahatsızliklar olabiliyor muş çok şükür bizim kilo kaybimiz olmadığı için hastalık boyutu değilmiş sende bi göster ben geceleri çok korkuyorum genizinde fln kalır diye bebelac thickener diye bişey yazdı bize Dr mama değilmiş kusan bebekler içinmiş ve emzirme sonrası veriliyor bi hafta bekle demişti ama iki gündür aşırı oldu bugün aradım başla dedi Dr umuz yarın getirecek eczane inş şifa olur
Bence götür kac gundur var çünkü diyorum ya Allah korusun ciddi şeyler de olabiliyomusinşallah canım bende birkaç gün takip edeyim devam ederse giderim hastaneye
Evet canım kullanıyorum ben emziriyorum ya mesela doyuyor ama hala araniyosa yada uykuya dalamiyosa tok olduğu halde o zaman veriyorum zaten açken almiyo yada karnı çok doymusken de almiyo gece kendi atiyo mesela bi süre sonra eğer tok olduğundan eminsem aglayinca emziği veriyorum oyalanmasi için çünkü iyice kusuyo sonra memeyi de normal alıyo bilmiyom ki canım bı kaç gün verme bakalım memeye tepkisi aynı mı olacak emecek bebek hersekilde emiyor emzik boş sonuçta sanmıyorum onun yüzünden memene öyle yaptığını ama bi dene bakalımLoveali canim seninki emzij kullaniyodu dimi herdakika veriyomusun agladikca agzinami sokuyosun yoksa sadece uyumasi icinmi veriyosun. Ben bizim kiza verdim ama memei zir tutuyi busedfer sut geldikce agliyi mememi birakicak diye korkuyorum cok agladi dayanamadim verdim emzigi uyudu sence memeyi birakirmi bu durumda verimmi
Kızlar ben brbeğimi emzirince göğsümden üst fıçkırıyo kızımda sinirlenip çıkarıyo. Sütümmü çok ve yapmalıyım.
Biz varız aynı durumdayızBayanlar bebeğim 25 günlük ya meme içecek ya uyuyacak uyanıklen hep ağlıyo benim gibi olan varmı uyucak yada emecek uyumadan normal bi şekilde durmuyo
kayınvalide bakacak..ben de ücretsiz izin almayı düşünüyodum ama bu arada ev aldık benim maaş krediye giriyor mecbur başlayacağım..raporla dönemi kapatmaya çalışacağım ama çok zorBanada her ıkk demesinde alma diyor ama devamı gaz ıkınma oluyor .. doktor rahatlatmak için 3 ay ama sonra yatağında alıştır Dedi .. onlar nasıl isterse öyle yönlendirip bizi :) kim bakıcak bebeğine .. ben sigortacıyım ve işi bırakıcam.. kıyamıyorum ona .. devlet memuru değilim allahtan :) belki biraz çalışırım dedim ama aslaaaaa...
Bizde 28 günlüğüz aynıyız cnm ... memede emiyor, gaz yapıyor uykusu bölünüyor yine memede duracak sonra uyuyacak tekrar uyanacak... Bağırsaklar hiç boş kalmadığı için bizim ki de sürekli huysuzBayanlar bebeğim 25 günlük ya meme içecek ya uyuyacak uyanıklen hep ağlıyo benim gibi olan varmı uyucak yada emecek uyumadan normal bi şekilde durmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?