2017 Şubat Anneleri

Dqyanamadim verdim artik durmuyo agliyio duruyo mememi veriyorum aliyo ama cik gelince agliyo surekli emmek istiyo veriyorum memeyi cekiyo gelince agliyo emzigu verdim cekiyo durmadan insallah birakmaz mememi ya

mide bulantısı ekşime huzursuzluk kusma var bide kustuğu su gibi az az ama sıkça fiskirir tarzda oluyor genzine de sıçrıyor
Bizdeki belirtiler de böyle ve reflü dedi Dr umuz bence bi Dr göster çünkü Allah korusun kilo kaybı fln olduğunda ciddi rahatsızliklar olabiliyor muş çok şükür bizim kilo kaybimiz olmadığı için hastalık boyutu değilmiş sende bi göster ben geceleri çok korkuyorum genizinde fln kalır diye bebelac thickener diye bişey yazdı bize Dr mama değilmiş kusan bebekler içinmiş ve emzirme sonrası veriliyor bi hafta bekle demişti ama iki gündür aşırı oldu bugün aradım başla dedi Dr umuz yarın getirecek eczane inş şifa olur

40 içinde bence adet sayılmaz benim daha kan yok yarın 40 günlüğüz ama adet belirtilerim var bakalım olcam mi

inşallah canım benim başlarda yapıyordu 3-4 gündür asla karışmıyor bırak aglasin diyor hatta yada hazırla arabayla dolastiriym biraz diyo eskiden sabaha karşı o devralırdı alıp vermeyi yatağına koymayı bazen sen uyu ben bakıym derdi sabah uyumayınca yemeği o hazırlardı sen çocuğa bak dersi şimdi tam değişti

Kuzum biz bile anne iken bazen ağır geliyo o da belki sıkılmış olabilir üstüne gitme biraz dinlensin yine olur belki

inşallah canım bende birkaç gün takip edeyim devam ederse giderim hastaneye

Loveali canim seninki emzij kullaniyodu dimi herdakika veriyomusun agladikca agzinami sokuyosun yoksa sadece uyumasi icinmi veriyosun. Ben bizim kiza verdim ama memei zir tutuyi busedfer sut geldikce agliyi mememi birakicak diye korkuyorum cok agladi dayanamadim verdim emzigi uyudu sence memeyi birakirmi bu durumda verimmi

Evet canım kullanıyorum ben emziriyorum ya mesela doyuyor ama hala araniyosa yada uykuya dalamiyosa tok olduğu halde o zaman veriyorum zaten açken almiyo yada karnı çok doymusken de almiyo gece kendi atiyo mesela bi süre sonra eğer tok olduğundan eminsem aglayinca emziği veriyorum oyalanmasi için çünkü iyice kusuyo sonra memeyi de normal alıyo bilmiyom ki canım bı kaç gün verme bakalım memeye tepkisi aynı mı olacak emecek bebek hersekilde emiyor emzik boş sonuçta sanmıyorum onun yüzünden memene öyle yaptığını ama bi dene bakalım

Galiba adet oldum bizde tam 40. Gün 40 lanmazmis o yüzden bugün oğlumu yikadik kendim de yikandim kahve geliyodu az önce ped e kan gelmiş baya peceteye de geldi dünden beri de zaten agrim vardı adet ağrısı heralde oldum

Kızlar ben brbeğimi emzirince göğsümden üst fıçkırıyo kızımda sinirlenip çıkarıyo. Sütümmü çok ve yapmalıyım.

Bayanlar bebeğim 25 günlük ya meme içecek ya uyuyacak uyanıklen hep ağlıyo benim gibi olan varmı uyucak yada emecek uyumadan normal bi şekilde durmuyo

kayınvalide bakacak..ben de ücretsiz izin almayı düşünüyodum ama bu arada ev aldık benim maaş krediye giriyor mecbur başlayacağım..raporla dönemi kapatmaya çalışacağım ama çok zor

Maxi Cosi Peble Plus 2016 model oto koltuğu ana kucağı var, almak isteyen var mı?
Temmuz 2016 da doğan bebeğim için aldım ama sağ olsun kucak bebeği olduğu için pek oturtmak kısmet olmadı.
Nerdeyse sıfır gibi diyebilirim. Tertemiz.
https://www.joker.com.tr/urun/maxi-cosi-pebble-plus-0-13-kg-oto-koltugu-water-colour-blue-62319
Ürün bunun aynısı.
Arabanız için uygun ise yanında bebek arabası adaptörünü de verebilirim.
https://www.joker.com.tr/urun/mamas-papas-armadillo-maxi-cosi-oto-koltugu-adaptoru-siyah-43031

Adac 2016 güvenlik ve çarpışma testinden tam puan almış i-size seridir. İ-size ; AB yeni standartlarıdır.Kalite ve güvenlik için böyle ürünleri tercih edin.

Ömür boyu garantisi mevcuttur.

Almak isteyen olursa fotoğraflarını gönderebilirim.

Migren zıkkımi sardı beni uykusuzluktan gözlerimin altlaridaki kılcal damarlarim kırmızı kırmızı portledi resmen ....

Kansizliktann sapsarı oldum kendimden korkar oldum ya .

Kan ilacını içmeyi unutuyorum ...
Bir tek onu unutsam iyi çoğu şeyi hatta 5 dakka önce konuştuğum şeyi unutur oldum ..

Bir an önce düzene binsek keşke ahh ah ..

Bayanlar bebeğim 25 günlük ya meme içecek ya uyuyacak uyanıklen hep ağlıyo benim gibi olan varmı uyucak yada emecek uyumadan normal bi şekilde durmuyo
Bizde 28 günlüğüz aynıyız cnm ... memede emiyor, gaz yapıyor uykusu bölünüyor yine memede duracak sonra uyuyacak tekrar uyanacak... Bağırsaklar hiç boş kalmadığı için bizim ki de sürekli huysuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…