- 8 Haziran 2016
- 1.932
- 1.800
- 133
canım ben olmuyor diye biliyorumKızlar mesela sütü sagdik pompa makinesinin biberonyla buzdolabı nin altına koydum tekrar sagacgm zamn onun üzerinden devm etsem olur mu? Yani sicak sütle dolaptaki sutun karismasinda sakinca var mi?
Hadi ya neden peki bilio musun? Yapısını mi bozuyor?canım ben olmuyor diye biliyorum
Benimde iyle oldu ve karin agrim vardi 41gub adet oldumAdet belirtilerim var sanki keyifsizlik ağrı sinir yani diğer günlerden daha bi farklı yım bugün bel ağrım fln da öyle
Demekki bende hemen olcam :)Benimde iyle oldu ve karin agrim vardi 41gub adet oldum
Parol kullanabilirsinağrı kesici kullanabiliyor muyuz beynim ağrıdan zonkluyor
Aynen dün bende yazmıştım ilk kez oğlum da duyuyorum o sesi keçi yavrusu gibi dimi :)Kızlar sizlerimde beneişlet uyurken sesler çıkarıyomu zorlanma ıkınma değişik keçi gibi
Kızlar mesela sütü sagdik pompa makinesinin biberonyla buzdolabı nin altına koydum tekrar sagacgm zamn onun üzerinden devm etsem olur mu? Yani sicak sütle dolaptaki sutun karismasinda sakinca var mi?
Kızlar oglusuma emzik vermeyi dusunmuyodum o yüzden belki bi lazım olur diye wee nin uygun fiyatlı emziğini almıştım oğlum çok güzel tutuyor emiyor çünkü emme isteği baya çok olan bi bebek fakat sorum şu oğlum da reflü var galiba Dr umuz da öyle demişti çarşamba günü şuan emziği uygun yollu bişey olduğu için acaba o da mı gazi tetikliyo diye düşünmeye başladım ve avent gibi fln iyi bişey almayı düşünüyorum ama ne almam gerekir bide bu damakliydi avent nasıl bişey almalıyım acaba buna alismisken onu da tutar mı sizceTuRuNCu sende fikir ver :)
İlk günden beri tutuyor çok şükür :) ama acaba işte çok iyi bişey değil ya gazi tetikliyo olabilir mı diye düşünüyorum çünkü emziği yikadigimda içine su damlası gidebiliyor fln meselaCanım soğuk ve yeni sağılan sütü birleştirme hiç. Birleşecekse ikiside aynı sıcaklıkta olmalı.
Valla tutuyorsa çok şanslısın. Ben hala zorla veriyorum :)
Ucuz veya pahalı emziğin bi farkı yok canım. Bebek hangisini severse onunla devam ediliyor
benim kızım da emzik tutmuyo bikaç çeşit aldık ama yok..bigün ısrar ettim tutsun diye o gün çok çabuk uykuya daldı..ertesi gün aldığı gibi fırlattıCanım soğuk ve yeni sağılan sütü birleştirme hiç. Birleşecekse ikiside aynı sıcaklıkta olmalı.
Valla tutuyorsa çok şanslısın. Ben hala zorla veriyorum :)
Ucuz veya pahalı emziğin bi farkı yok canım. Bebek hangisini severse onunla devam ediliyor
Evet çok tuhaf uyuyo gözler kapalı:)Aynen dün bende yazmıştım ilk kez oğlum da duyuyorum o sesi keçi yavrusu gibi dimi :)
Bizde de oluyo kızlar))Aynen dün bende yazmıştım ilk kez oğlum da duyuyorum o sesi keçi yavrusu gibi dimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?