2017 Şubat Anneleri

Kuruyemil gaz yapıyo yazıyodu nette cankm haberin olsun

kızlar ben cok fazla kilo verdim hatta neredeyse hamilelik öncesi kiloma indim iştahsız ve halsizim yemek yemeye hazırlamaya fırsatım olmuyor hiç durmuyor kızım siz nasil hallediyorsunuz ev isini yemegi
Mutfağım şuan savaş alanı gibi. Yemek bile yapamıyorum hep aparatif şeyler dışardan söylüyoruz valla nolcak böylr bilmiyorum gece işleri yapayım diye düşünüyorum ama öyle bitkin düşüyorum ki bebek uyuduğunda bende uyuyorum

Fön makinesini bende denedim ama bikere uyudu sonea alışır diye korktum onumu dinlicem Zır zır :)

Kuruyemil gaz yapıyo yazıyodu nette cankm haberin olsun
Mecbur badem ceviz yiyorum cnm yoksa benim süt yetmeyecek gaz başladı belki onlarda yapıyor ama süt yapan ne varsa gaz yapıyor zaten bulgur da gaz yaptı bizde. İncir uyutma yaptım süper süt yapıyor ama yine gaz yaptı bir haftadır gürül gurul karnı. Yemeden de sadece çorba salata tavuk vs denedim damla süt kalmadı o Zaman'da of kısır döngü pazartesi bir ay kontrolünde soracağım dr a süt olayını

Benim de oğlum çok zayıf. O yüzden kahvaltısıydı ,öğleniydi ,ara sıydı mutlaka hazırlıyorum.
Ben de eşimle çıktım hep ama dün güneşliydi. Sağlık ocağına kadar gittik bebek arabasıyla. Yarım saatlik bi yürüyüştü ama iyi geldi. Eve döndüğümüzde 3 saat kadar uyudu oğluş.
Henüz arabayla yalnız çıkmaya cesaretim yok ama. Yolda ağlarsa filan diye tedirgin oluyorum.

Daha yrni yedim valla. Ya mutfağım soğuk alttaki mutfağı yakmıyo oyüzden soğuk oluyo bende yeni banyo ettirdim hasta olur diye taşımadım peşime hep aparetif yemekten kilo alcaz zate
Yarım saat yiyene kadar bişey olmaz sar sarmala :) ben tam tersi kilo veriyom gören göz altlarin çökmüş diyo

Ya ben de bu konuyu düşünüp duruyorum.
Bol bol yiyip içtiğim zanan güzel sütüm oluyor ama dün ilk defa azalttım fazla kilo alıyorum diye ,hemen süt azaldı.
Normalde 5 biberon takye yaparken günde 3e düşürmüştük ama dün yine 5 biberon oldu. Canım sıkılıyor bu duruma

kızlar ben cok fazla kilo verdim hatta neredeyse hamilelik öncesi kiloma indim iştahsız ve halsizim yemek yemeye hazırlamaya fırsatım olmuyor hiç durmuyor kızım siz nasil hallediyorsunuz ev isini yemegi
Bende ayniyim ama şu iki gündür çok huysuz reflü illeti kolik ten daha fena oldu bize ondan dolayı fena yoksa ptesi salı çok iyiydi herşeyimi yapiyodum o uyudukca ama şimdi uyuyamiyo bulantidan dolayı

Anam başlarda oluk oluk akan sütler şimdi azaldı çünkü oğlum çok obur sürekli içmek istediği için birikmiyo

benim 2 oglumda da oldu.
Ay inşallah ya çok bunaldım çünkü yemek bile yiyemiyorım
ben ilk bebegimi kanguruya katip yemek yedigimi biliyorum.
Aman ne zormuş kadın olmak ya her yük bizim üstümzde
evet. ev isi cocuklar disardaki isler. erkek olmak varmis. ama cocuk tasimak dogurmak mucize gibi. onu erkekler yapamiyor. yasamayan anlayamaz.
sen yemek yaparken o cocuga bakiyormu?
ilk oglumda oyleydi. biz neler yaptik. karnina saat yonunde masaj yaptik. fitil yaptik ama cok fazla yapmaya korktuk fitili ve dr da onermedi. cok zorda kaldigimizda yaptik. bebegi dizimize yatirip sirtini sivazlayip durduk. banyo iyi geliyor. 3 aydan sonra ihlamur icirdik biz. kendimde ictim. mama veriyorduk sulandirarak verdik. cok zor oluyor biliyorum. en cok masajla yaptirdik kakayi. gececek sabirla insallah. biz yuz ifadesinden anlardik kakasi oldugunu. sizinde oylemi? diger yandan kuzenimin bebegi haftada bi kaka yapiyor. fitil yapmiyorlar. sorun olarak gormuyorlar. bebek rahat cunku. baska bir doktora daha danisin derim bizim dr surekli fitili onermemisti o zamanlar.
benb2.yi dogurdum gecmiyor.
İnşallah normale döner canım yoksa kafayı yemek üzereyim okadar bakımsız oldumki yüzüm saç sakal karıştı çocuk beni anası değil babası sanacak bı gidişlee (
ilkinde bende oyleydim. 2.de 25.gun kuaforde aldim solugu. kendini iyi hissediyorsun kendine bakinca.
Emzirme de kilo alan var mı? Tüm kilolar benim ilk 20 gün gitmişti şimdi hep ayakta atışturdığımdan kilo alıyorum sürekli meme de olunca midem bulanıyor artık
bende e
bebekli evde isler nasil yurur topigini okumani tavsiye ederim. illa birseyler eksik kaliyor.
oglun kac yasinda. kardese alisti mi?

Kızlar ben şu da içiyorum bütün süt yapan şeyleri içiyor yiyorum ama yok yok benim bebeğimde reflü aptamil ar kullanıyorum mecburen emzirme sonrası tavsiteniz var mu nasıl süt cogaltabilirim

Bende denedim gaz yapan yemeyeyim salataya ağırlık vereyim diye aynen azaldı ilkindeki gibi hiç değil yemeyince çok farkediliyor azaldığı birde sağlık ocağında hemşire süt kaliteni düşürme dedi hep su süt yapıyor diyoruz ama su içsemde azalıyor süt yapan şeyleri yemeyince lactamiliçiyorsan o göbek yapıyor hemen kestim ben../

Kızlar ben şu da içiyorum bütün süt yapan şeyleri içiyor yiyorum ama yok yok benim bebeğimde reflü aptamil ar kullanıyorum mecburen emzirme sonrası tavsiteniz var mu nasıl süt cogaltabilirim
Deneme yanılma yoluyla buldum ben ama gözle görülür boza arttırdı sonra incir uyutma yaptım. O işe yaradı kimyon Rezene dere otu bende işe yaramadı cnm birde bulgur da biraz farkettirdi bebekim4 birde emzirdikden sonra sağ mutlaka bir damla da olsa sol göğsümden hiç akmıyordu 10 cc zor çıkıyordu emmediği Zaman ilkkez 40/50 cc gördüm

Kızlar kanguru ne zaman kullanılır bir buçuk aylık oldu daha ne kadar beklememiz lazım

Inşallah bozayi da deneyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…