Fisher price yağmur ormanı ana kucağı almayı düşünüyorum kullanan var mı?
Valla bizimkide aynı sabaha kadar beşikmi salladım diyorum ona gıcıl şey49 günlüğüz malesef şimdiye kadar en fazla 10 gün sakin geçmiştir onun dışında uyumazsa hep ağlıyo. Allah yardımcımız olsun.
Aynen ben de canım.
Ama benim kız yavaş sallamayla bile uyumuyo, onun titreşim yeterli gelir mi ondan emin olamıyorum.
Üzerinde uyuyormu bebeğin canım?
Tam yatar pozisyonu oluyo mu?
Titreşimi güçlü mü?
Ona göre ben de alcam?
Aynı benim herüff :-/
Wc.ye zor gidiyom, adam hürmet bekliyo...
Bi de uykumu alamadım demesi yok mu...
2 aydır en fazla 3 saat uyyom.
Ben erkek olsam kalıbımdan utanırım onu demeye ..
offf ivo benim kocam da aynı canım nasil sabrediyorsun ben patliycam yakındır daha çocuga masaj yaparken onu birak az elim agriyor ayagim agriyor masaj yap diyo49 günlüğüz malesef şimdiye kadar en fazla 10 gün sakin geçmiştir onun dışında uyumazsa hep ağlıyo. Allah yardımcımız olsun.
Aynen ben de canım.
Ama benim kız yavaş sallamayla bile uyumuyo, onun titreşim yeterli gelir mi ondan emin olamıyorum.
Titreşimi güçlü mü?
Ona göre ben de alcam?
o benim sipada da var benim kucakta iyice dalsa da uyanıyor hemen koyuncaBizim oğlan yatak fobisi var yeminle koyar koymaz gözleri açıyor :)
Canım uykum ağır değil ama yinede korkuyorum birşey olur diye...Bizim bir akraba öyle yatarken bebeğini boğmuş ve öldü Allah korusun uzak olsun...Geçmiş olsun..
Ben de çok unutkan oldum. Bazen 10 dk önce duyduğum şeyi unutuyorum.
Sanırım kansızlıktan oluyor ve işin kötü yanı demir hapını ben de her gün unutuyorum.
Sonumuz hayır ola...
Yatarak emzirsen ?
Ben gece hep yatarak emziriyorum. O emerken ben uyuyorum. Zaten işi bitince bırakıyor kendisi.
Tabi uykun ağır ise bu yöntem tehlikeli olabilir.
Çok pahalı geldi bana..
Biz fisher price neşeli zürafa modelini kullanıyoruz. Demir ayaklı olan.
Zaten en fazla 7.ci aya kadar kullanılıyor.
Canım benim oğluşum da öyle. Karnı tok altı temiz olunca bırakıyorum ana kucağına kendi kendine duruyor.
İlk ay benimki de sürekli memedeydi. Zamanla meme süresi kısalıyor annesi. Gör bak 1 ay sonra seninki de daha rahat olacak
evet anne kucagı gıbı koydugumda duruyor ama yerden soguk alır dıye cok koymadım yenı yenı koyuyorum tam dumduz yatak gıbı olmuyor ama ayarlı uyuyabılıyor ıcınde ılerde oturabılıyor tıtresım guzel ilginç ilginç bakıosabıtte oluo ıstersen hıc sallanmıo49 günlüğüz malesef şimdiye kadar en fazla 10 gün sakin geçmiştir onun dışında uyumazsa hep ağlıyo. Allah yardımcımız olsun.
Aynen ben de canım.
Titreşimi güçlü mü?
Ona göre ben de alcam?
Bizde 28 günlüğüz aynıyız cnm ... memede emiyor, gaz yapıyor uykusu bölünüyor yine memede duracak sonra uyuyacak tekrar uyanacak... Bağırsaklar hiç boş kalmadığı için bizim ki de sürekli huysuz
Evet ya benimde öyle napıcuk bu uşakları :)o benim sipada da var benim kucakta iyice dalsa da uyanıyor hemen koyunca
Şubat bebekleri hepsi aynı sanırımBizim oğlan yatak fobisi var yeminle koyar koymaz gözleri açıyor :)
Balık burcu benim ki balık burçları mızmız ağlak huysux oluyorlar etrafımda ne kadar balık burcu varsa aynıŞubat bebekleri hepsi aynı sanırım
Galiba adet oldum bizde tam 40. Gün 40 lanmazmis o yüzden bugün oğlumu yikadik kendim de yikandim kahve geliyodu az önce ped e kan gelmiş baya peceteye de geldi dünden beri de zaten agrim vardı adet ağrısı heralde oldum
Kızlar ben brbeğimi emzirince göğsümden üst fıçkırıyo kızımda sinirlenip çıkarıyo. Sütümmü çok ve yapmalıyım.
Bayanlar bebeğim 25 günlük ya meme içecek ya uyuyacak uyanıklen hep ağlıyo benim gibi olan varmı uyucak yada emecek uyumadan normal bi şekilde durmuyo
canım sabaha kadar uyumasına izin veriyormusun yoksa uyku arası emziriyormusun
Günaydın kızlar . 2 gece rahattık ama bu gece sürekli uyuyup uyanmalar ve ıkınmalarben süt artsın diye her sabah dereotu yiyorum peynirle çok lezzetli oluyor . Haftada 2 büyük Demet :)
Bu arada 31 günlüğüz ve kakamız sıvı sarı .. dün gece 5-6 bez sadece çiş iken ancak kaka yaptı ... hani 2-3 gün kaka Yapmayabilir olayınamı giriyoruz? Her bebekte oluyormu?
Bide benim koca kırksanöçlık yapmaya başladı bebekle ilgilenitorum diye yardım eden adam etmez oldu ymeek bile yapmıyo yapıyodu şimdi diyoki senin yapmanı istiyorum hoşuma gidiyo bana yemek yapman hazırlamam diyo adam tribe girdi herşey bana bakıyo evde
offf ivo benim kocam da aynı canım nasil sabrediyorsun ben patliycam yakındır daha çocuga masaj yaparken onu birak az elim agriyor ayagim agriyor masaj yap diyo
Canım uykum ağır değil ama yinede korkuyorum birşey olur diye...Bizim bir akraba öyle yatarken bebeğini boğmuş ve öldü Allah korusun uzak olsun...
Benim bildiğim 7-8 güne kadar kaka yapmamaları normaldir.Merhaba arkadaşlar biz çok şükür 2 aylık olduk ve dün karma aşı yapıldı.dünden bu yana ateş yok fakat çok huzursuz.bu normaldir ama benim sormak istedigim başka birsey var.oglum dogdugundan bu yana kendi çabasıyla kaka yaptığı sayılıdır.genelde 3 günde bir fitille müdahale ediyorum.öncesinde conformil zeytinyagı çörek otuyla yağıyla masaj duydugum herseyi denedim olmadı.doktorumuza durumu söyledim fitilin ilk üc ay zarar vermeyecegini üc günde bir kullanabilecegimi söyledi.bana deneyip sonuca ulastiginiz yontemler varsa söyler misiniz
Balık burcu benim ki balık burçları mızmız ağlak huysux oluyorlar etrafımda ne kadar balık burcu varsa aynı
Belim karnım çok agriyoadetim çok zor geçerdi benim yine öyle olacak galiba hani doğum yapınca geciyodu bu agrilar yine kandırdılar beni üstüne oğlum yine huysuz ve şuan gerçekten yatmaya çok ihtiyacım var ağrıdan dolayı ama oğlum uyumuyor şöyle bi yüzüne bakınca diyorum ki büyüme tadın kalmaz çünkü şuan o kadar masum ki :) ama bı yandan da şu bi kaç ay hemen geçsin düzene oturalım insan istiyorum
Sürekli anne sıcaklığı arıyor bebekler ilk zamanlarda. Anne karnındaki sıcaklık ve titreşimleri arıyor. Dünyamızı biraz yadırgıyor diyebilirim.Aspiratör sesi ile sakinleştirebilirsiniz kızlar.
Ana kucaklarına gelince de; bir çok bebek titreşimi sevmiyor zaten. Bu yüzden de ev tipi ana kucaklarına çok da para bayılmaya gerek yok diye düşünüyorum. Kolik bebekler için de en iyisi 4moms mamarro 3 bence.
Gaz çıkaramayan bebeklerde inanılmaz etkili ve sakinleştirici etkisi var. Ben de oğlumun gaz sorunundan çok çektim.
Ama tabii ki o kadar para da ev tipi salıncağa verilir mi derseniz bence gerek yok. Ama bu tip salıncaklar erkek bebeklerde en fazla 8-9 ay kullanılabildiği için 2. el de alınabilir diye düşünüyorum.
Hala kahvaltı yapamadımBenim de bugün 40ım ama hala kahve leke geliyor of bıktım ped takmaktan
Bende de öyle oluyor dereotu falan yemeyi bıraktım bi de göğsünü tutup verirken elini makas gibi yapıyorsun ya onu dar ve sıkı yaparsan fışkırmaz
Tatlım benimki de öyleydi büyüdükçe azaldı o. Kucağımda hafif hafif sallanarak uyuyor. Yoksa ilk zamanlar emmeden uyumuyordu sallanmaktan anlamıyordu
Bebekleri için demiştim yaw:) yetişkinler öyle değildir tabi ama gene de duygusal ve biraz memnuniyetsizlik durumu var tabi:)Canım kendi emmek istediği zaman uyanıyor. En fazla 5 saat deliksiz uyudu şimdiye kadar ama her gün farklı oluyor. Dün gece mesela 2 saatte bi uyandı. Yanımda uyuduğu için hemen alıp emziriyorum ve gözlerini bile açmadan uyumaya devam ediyor.
Gelişimi güzel olduğu içi ben uyandırmıyorum hiç.
Canım her bebekte oluyor diye bişi yok tabi ama genelde 30cu günde başlayıp 20 gün kadar süren zor kaka dönemi olabiliyor.
Ayrıca sarı sıvı kaka iyi beslendiğini gösterir
Benim de senin yemek yapman hoşuma gidiyor de
Yok artıkk
Benim bildiğim 7-8 güne kadar kaka yapmamaları normaldir.
3 günde bi müdahaleyi öneren doktor ilginçmiş doğrusu...
Aaa yok canım hepsi öyle değildir :))
Balıklar sakin ,uyumlu ve sessiz olurlar.
Misal ben
Azcık duygusal olduğumuz doğrudur ama çok da ağlak değilizdir yaa
Hep kandırıyorlarŞimdi de ikinci çocuk doğunca geçer diyorlar
Hamileyken çok yürürdüm şimdi de kızım karnımdaymış gibi pozisyon alıyoruz hızlı hızlı yürüyorum sıkıntısı yoksa o şekilde uyuyor Yen'i keşfettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?