Bende kurtulamadim maalesefBenim de bugün 40ım ama hala kahve leke geliyor of bıktım ped takmaktan
Bende de öyle oluyor dereotu falan yemeyi bıraktım bi de göğsünü tutup verirken elini makas gibi yapıyorsun ya onu dar ve sıkı yaparsan fışkırmaz
Tatlım benimki de öyleydi büyüdükçe azaldı o. Kucağımda hafif hafif sallanarak uyuyor. Yoksa ilk zamanlar emmeden uyumuyordu sallanmaktan anlamıyordu
İnşallah normale döner canım yoksa kafayı yemek üzereyim okadar bakımsız oldumki yüzüm saç sakal karıştı çocuk beni anası değil babası sanacak bı gidişleeBenim de bugün 40ım ama hala kahve leke geliyor of bıktım ped takmaktan
Bende de öyle oluyor dereotu falan yemeyi bıraktım bi de göğsünü tutup verirken elini makas gibi yapıyorsun ya onu dar ve sıkı yaparsan fışkırmaz
Tatlım benimki de öyleydi büyüdükçe azaldı o. Kucağımda hafif hafif sallanarak uyuyor. Yoksa ilk zamanlar emmeden uyumuyordu sallanmaktan anlamıyordu
Benimki ne burcu 13 ŞubatBalık burcu benim ki balık burçları mızmız ağlak huysux oluyorlar etrafımda ne kadar balık burcu varsa aynı
Bu bebekler harbi psikopatŞimdi de ikinci çocuk doğunca geçer diyorlar
Hamileyken çok yürürdüm şimdi de kızım karnımdaymış gibi pozisyon alıyoruz hızlı hızlı yürüyorum sıkıntısı yoksa o şekilde uyuyor Yen'i keşfettim
bende balığım duygusalım ama memnuniyetsiz değilim kizBebekleri için demiştim yaw:) yetişkinler öyle değildir tabi ama gene de duygusal ve biraz memnuniyetsizlik durumu var tabi:)
Kuzum puset ana dizi bişey yok mu ben iki gündür onu alıyorum yanıma puseti içinde kendim de ona konuşuyorum o ara hemen yiyorum bide şu illet fön makinesi sesini açıyorum siziyoHala kahvaltı yapamadım
canım ben 12den önce kalkamadım ama bu cadı 5.30dan sona asla uyumuyor yani buda ise yaramadiBu bebekler harbi psikopatşebek ettiler bizi keşke hamileyken full uyusaydim 7/24 hiç değilse bebeğim de uyurdu belki madem hamileyken yapılanlari istiyorlar başa dönmek istiyorum
Kız Allah seni ne diyim :) akşam bi ara ver babasına bari bakta bi tras oliyim de o zamanİnşallah normale döner canım yoksa kafayı yemek üzereyim okadar bakımsız oldumki yüzüm saç sakal karıştı çocuk beni anası değil babası sanacak bı gidişlee(
Gece uyaniyoduk ya hep ona alıştı bunlar :) bileydim tuvalet imi tutar kalkmazdimcanım ben 12den önce kalkamadım ama bu cadı 5.30dan sona asla uyumuyor yani buda ise yaramadiözledim deliksiz uyumayı
Koca canım gayet güzel ılımlı bir burç sadece çok özgürlükçü olurlar :) yalanı da aeverler biraCıkBenimki ne burcu 13 Şubat
Ne kadar fiyatı acaba@ivo ivo biz aynı beşiği almıştık seninle bir kere bile uyumadı, hep yatağımız da yattı şimdi ekteki ürünü aldık bizim ki mavisi. Beş kademeli sallanıyor, müzikleri var, henüz farketmese de oyuncakları var. Pil ve elektrik ile çalışabiliyor. Artık gece gündüz içinde uyuyor. Uykusu çok gelmiş olunca sallanarak kendi uyuyabiliyor nadir de olsa.5. Kademe sallama bayağı sallıyor
kova diyeceydin :)Benimki ne burcu 13 Şubat
Mecbur yemek yapıyorum oğlum olduğu için ama kendim ayaktan atıştırınca birde süt için abarttım kuruyemiş falan bende kilo alıyorum hava da çok güzel ama cesart edip iki çocukla çıkamıyorum bir parka çıkabilsem yeterkızlar ben cok fazla kilo verdim hatta neredeyse hamilelik öncesi kiloma indim iştahsız ve halsizim yemek yemeye hazırlamaya fırsatım olmuyor hiç durmuyor kızım siz nasil hallediyorsunuz ev isini yemegi
Emzirme de kilo alan var mı? Tüm kilolar benim ilk 20 gün gitmişti şimdi hep ayakta atışturdığımdan kilo alıyorum sürekli meme de olunca midem bulanıyor artık
kızlar ben cok fazla kilo verdim hatta neredeyse hamilelik öncesi kiloma indim iştahsız ve halsizim yemek yemeye hazırlamaya fırsatım olmuyor hiç durmuyor kızım siz nasil hallediyorsunuz ev isini yemegi
AynıyızBen 2 ay da 5 kilo aldım
Doğum sonrası eski kiloma dönmüştüm ama emzirdikçe acıkıyorum. Ayak üstü atıştırıyorum hep..
Canım ben yemek yaparken 2 günlük yapıyorum. Ertesi gün kalan yemeği ısıtıp yiyorum.
Yemek yoksa bi parça ekmek arası peynir yapıyorum hemen. Veya çikolata kremalı ekmek vs. Yanına da sıcak bir içecek yapıp geçiştiriyorum.
Daha yrni yedim valla. Ya mutfağım soğuk alttaki mutfağı yakmıyo oyüzden soğuk oluyo bende yeni banyo ettirdim hasta olur diye taşımadım peşime hep aparetif yemekten kilo alcaz zateKuzum puset ana dizi bişey yok mu ben iki gündür onu alıyorum yanıma puseti içinde kendim de ona konuşuyorum o ara hemen yiyorum bide şu illet fön makinesi sesini açıyorum siziyokapı calsa kapıyı duymam kafam bi dünya oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?