2017 Şubat Anneleri

Bende kurtulamadim maalesef

İnşallah normale döner canım yoksa kafayı yemek üzereyim okadar bakımsız oldumki yüzüm saç sakal karıştı çocuk beni anası değil babası sanacak bı gidişlee (

Ya benim oğlum tam bi kolik mı yoksa bu seslere mı alıştı tlfn daki program da fön makinesi sesi açıyorum onunla uyuyo kapatınca uyaniyo beynim şişti kaç gündür bide buna mı alisiyoruz ya zaten karnım çok agriyo bide bu huysuz düzene girelim artık nolur yaaaaaa

Bu bebekler harbi psikopat şebek ettiler bizi keşke hamileyken full uyusaydim 7/24 hiç değilse bebeğim de uyurdu belki madem hamileyken yapılanlari istiyorlar başa dönmek istiyorum

Bu bebekler harbi psikopat şebek ettiler bizi keşke hamileyken full uyusaydim 7/24 hiç değilse bebeğim de uyurdu belki madem hamileyken yapılanlari istiyorlar başa dönmek istiyorum
canım ben 12den önce kalkamadım ama bu cadı 5.30dan sona asla uyumuyor yani buda ise yaramadi özledim deliksiz uyumayı

İnşallah normale döner canım yoksa kafayı yemek üzereyim okadar bakımsız oldumki yüzüm saç sakal karıştı çocuk beni anası değil babası sanacak bı gidişlee (
Kız Allah seni ne diyim :) akşam bi ara ver babasına bari bakta bi tras oliyim de o zaman

canım ben 12den önce kalkamadım ama bu cadı 5.30dan sona asla uyumuyor yani buda ise yaramadi özledim deliksiz uyumayı
Gece uyaniyoduk ya hep ona alıştı bunlar :) bileydim tuvalet imi tutar kalkmazdim bende valla akşamdan sabaha uyumayı özledim

@ivo ivo biz aynı beşiği almıştık seninle bir kere bile uyumadı, hep yatağımız da yattı şimdi ekteki ürünü aldık bizim ki mavisi. Beş kademeli sallanıyor, müzikleri var, henüz farketmese de oyuncakları var. Pil ve elektrik ile çalışabiliyor. Artık gece gündüz içinde uyuyor. Uykusu çok gelmiş olunca sallanarak kendi uyuyabiliyor nadir de olsa.5. Kademe sallama bayağı sallıyor

Eklentiler

• IMG_5773.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 61
Emzirme de kilo alan var mı? Tüm kilolar benim ilk 20 gün gitmişti şimdi hep ayakta atışturdığımdan kilo alıyorum sürekli meme de olunca midem bulanıyor artık

Ne kadar fiyatı acaba

kızlar ben cok fazla kilo verdim hatta neredeyse hamilelik öncesi kiloma indim iştahsız ve halsizim yemek yemeye hazırlamaya fırsatım olmuyor hiç durmuyor kızım siz nasil hallediyorsunuz ev isini yemegi

kızlar ben cok fazla kilo verdim hatta neredeyse hamilelik öncesi kiloma indim iştahsız ve halsizim yemek yemeye hazırlamaya fırsatım olmuyor hiç durmuyor kızım siz nasil hallediyorsunuz ev isini yemegi
Mecbur yemek yapıyorum oğlum olduğu için ama kendim ayaktan atıştırınca birde süt için abarttım kuruyemiş falan bende kilo alıyorum hava da çok güzel ama cesart edip iki çocukla çıkamıyorum bir parka çıkabilsem yeter sende aparatif ye Can'ım emzirmek çok tüketiyor ama ben gibi de alma

Emzirme de kilo alan var mı? Tüm kilolar benim ilk 20 gün gitmişti şimdi hep ayakta atışturdığımdan kilo alıyorum sürekli meme de olunca midem bulanıyor artık

Ben 2 ay da 5 kilo aldım
Doğum sonrası eski kiloma dönmüştüm ama emzirdikçe acıkıyorum. Ayak üstü atıştırıyorum hep..

Canım ben yemek yaparken 2 günlük yapıyorum. Ertesi gün kalan yemeği ısıtıp yiyorum.
Yemek yoksa bi parça ekmek arası peynir yapıyorum hemen. Veya çikolata kremalı ekmek vs. Yanına da sıcak bir içecek yapıp geçiştiriyorum.

Aynıyız TuRuNCu eşim olsa yemek yapmam da oğlum çok zayıf ona hazırlıyorum muhakkak emzirirken çorba bile pişirdim :):) dışarı çıkmaya başladınız mı siz eşimle çıkardım bebişi ama yalnız hiç çıkamadık biz

Daha yrni yedim valla. Ya mutfağım soğuk alttaki mutfağı yakmıyo oyüzden soğuk oluyo bende yeni banyo ettirdim hasta olur diye taşımadım peşime hep aparetif yemekten kilo alcaz zate

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…