Bizim Dr 3-5 gün yapmaya bilir demişti demekki 5 güne kadar fln normal çok müdahale etme bence sonra hep uyarilmak istiyorlarbenım bebeğim uc gundur kaka yapamıyor ıkınıyordu glıserın fıtıl aldırdım bıcakla dorde boldum mınnack bısı koydum boom dıye yaptı rahatladı acaba hep boyle yapamıcakmı en fazla kac gunde mudahale edılıyor bılgnız varmı
Acı elma yağı kullanıyorlar canımKızlar biz de bugün 40 günlük olduk. İki gündür kaka yapamama sorunu bizde de var. Resmen kıvranıyor. Sütüm azaldığı için üç gündür mama veriyordum o mu yaptı acaba. Bugün sütüm iyi geldi maşallah ama oğlum sürekli kafasını geriye atıyor çığlığı basıyor gazdan mı üç günde biberona mı alıştı da memeden az gelince emmek istemiyor anlamadım. Memeyi birakicak diye çok korkuyorum.
Bir de elma yağı alicam ama tatlı elma yağı mı acı elma yağı mı bileniniz varsa söyleyebilir mı?
Bende bı buçuk senelik evliyim bizimkinin de öyle alışkanlıkları yok :) ama takilmiyom :) ama işten gelince çocukla ilgileniyor mesela şuan ondaKızlar eşiniz size ne aldı doğum hediyesi benim ki hiçbişey bide karşıma geçmiş para yol diyo hep arabasına para harcıyo çok moralim bozuk 10 nisan evlilik tıldönümümüz daha 1 senelik evliyiz ve nolmuş evlilik yıldönümüyse dedi sevgiliyken çok romantikti şimdi işten geliyo çocukla ilgilenmiyo bana uzaklaştı napmaua çalışıyo anlamıyorum çok üzgünüm
öyle canım önceden yapıyordu 10-15 gündür yapmıyor annesiyapmaya başlasın herşeyi sen yaparsan düzen oturtamaz diye konuşuyordu eşim evi elektriklerken babası da önceki gün sen neden ağlayinca bakıyorsun annesi baksın o senin isin mi dedi ben duymuyorum zannettiler onlar dolduruyor bende artık hıncımı eşimden çıkardıydım bilmiyor konuyu duyduğumu önce tartışarak yaptıramadım yeni yol deniyorum öperek sarılarak ikna ettim valla onlar böyle yaparsa bende bu yolu denerim hihhhhh şuan çamaşırları balkona serdi yenileri atti hazır kiz durmus sakinden ben banyoya giriyim tırnağını falan keseyim dedim onu bakmam derdi kiza baktirdim ohh dusumu da aldim rahatladimEsin ve ailesi tam sopalikbence bi guzel dayak yeseler bişeycik leri kalmaz
Televizyon izliyo çocuğum geceleri ağlıyo diye sinirleniyo ilgisiz ikimize karşıda böylr değildi peşimde dolanırdı çok morlaim bozukBende bı buçuk senelik evliyim bizimkinin de öyle alışkanlıkları yok :) ama takilmiyom :) ama işten gelince çocukla ilgileniyor mesela şuan onda
Cnm ben hamilelik kilomunda 3 kilo altına düştümkızlar ben cok fazla kilo verdim hatta neredeyse hamilelik öncesi kiloma indim iştahsız ve halsizim yemek yemeye hazırlamaya fırsatım olmuyor hiç durmuyor kızım siz nasil hallediyorsunuz ev isini yemegi
ben serbest avukatlık yapıyorum eşim bugün mazeret kaldırıp gidebilirsen selinin sütünü ayarlayalım dedi yok dedim gitsem 8000tl civarı birikmiş işim var ama kızım biraz büyüsün dahada birikir öyle acarım dedim iyiki memur değilimCnm ben hamilelik kilomunda 3 kilo altına düştümbende işleri düşünüyorum valla. 10 gün sonra benim kv var gidince bi kısmını gün içinde bir kısmını artık eşim gelince yapıcam ...
aynı benim kocam o notlar yazan gulleri kafamdan saçan şiirler okuyan sürprizler yapan adam bu degilTelevizyon izliyo çocuğum geceleri ağlıyo diye sinirleniyo ilgisiz ikimize karşıda böylr değildi peşimde dolanırdı çok morlaim bozuksevgiliyken her buluşmaya çiçekle gelirdi birden böylr olması üzüyo beni soğudumu diye düşünüyorum
Valla bende soğuk davranmaya karar verdim belki anlaraynı benim kocam o notlar yazan gulleri kafamdan saçan şiirler okuyan sürprizler yapan adam bu degil
canım ben soğuk davranmayı denedim ise yaramadı asıl uzaklaştık nazlanmaya başladım yanağını öpe öpe yapar misincaskim yoruluyorum falan dedim baktım yapıyor e huyuna giderim bende artıkValla bende soğuk davranmaya karar verdim belki anlar
Öyle mi bende deneyeyim ya benim dik işler düşmedi niyeBende epeydir kullanmiyodum hamilelikte mecbur kullandım biraz daha duzelene kadar da kullanırım ağda ya dönünce seyreliyo yine
malesef benimki bir gunde biberonla meme arasındaki farkı anlayıp memeyi bıraktı.simdi anne sütünüde sagarak biberonda veriyorum ama mamayla takviye ediyorum mecbur.mamaya başlar başlamaz kaka sorunumuzda başladı.inşallah siz mamayı tamamen bırakabilirsiniz.Kızlar biz de bugün 40 günlük olduk. İki gündür kaka yapamama sorunu bizde de var. Resmen kıvranıyor. Sütüm azaldığı için üç gündür mama veriyordum o mu yaptı acaba. Bugün sütüm iyi geldi maşallah ama oğlum sürekli kafasını geriye atıyor çığlığı basıyor gazdan mı üç günde biberona mı alıştı da memeden az gelince emmek istemiyor anlamadım. Memeyi birakicak diye çok korkuyorum.
Bir de elma yağı alicam ama tatlı elma yağı mı acı elma yağı mı bileniniz varsa söyleyebilir mı?
Benim öyle oluyo canım bende dikiş yerleri ne bişey olur diye yapmadım biraz daha zaman geçsin de öyle yaparımÖyle mi bende deneyeyim ya benim dik işler düşmedi niye
Bakalım deneye deneye bulacaz artık:)canım ben soğuk davranmayı denedim ise yaramadı asıl uzaklaştık nazlanmaya başladım yanağını öpe öpe yapar misincaskim yoruluyorum falan dedim baktım yapıyor e huyuna giderim bende artık
Benimki de biraz ilgisiz soğuktu ama annemler var diye öyleydi galiba arada benimkine de geliyorlar anlayışsız oluyo ama çok şükür çocukla bari ilgileniyor da seninki çocuğa niye sinirleniyo aglicak yani onun suçu ne ama genel olarak benimki de uzun süredir evliymisiz de herşey bitmiş gibi davraniyo bide onu takma kuzum borcumuz fln varmı bizim var mesela bide bu ara hepsi üst üste geldi biraz da ondan oluyo hayat şartları malesefTelevizyon izliyo çocuğum geceleri ağlıyo diye sinirleniyo ilgisiz ikimize karşıda böylr değildi peşimde dolanırdı çok morlaim bozuksevgiliyken her buluşmaya çiçekle gelirdi birden böylr olması üzüyo beni soğudumu diye düşünüyorum
Aynen esini dolduruyolar o da buna müsait demekki benimki mesela buna müsait değil ailesi yapsa bile o dinlemez öyle bi durumda dediğin gibi erkekler ters yapmaya gelmiyo bide normal de kendi de ters bi tipse biraz tabiri caizse yalakalık yapmak gerekiyor :) çevremde de çoğunu görüyorum öyle parmağında oynatiyolar :)öyle canım önceden yapıyordu 10-15 gündür yapmıyor annesiyapmaya başlasın herşeyi sen yaparsan düzen oturtamaz diye konuşuyordu eşim evi elektriklerken babası da önceki gün sen neden ağlayinca bakıyorsun annesi baksın o senin isin mi dedi ben duymuyorum zannettiler onlar dolduruyor bende artık hıncımı eşimden çıkardıydım bilmiyor konuyu duyduğumu önce tartışarak yaptıramadım yeni yol deniyorum öperek sarılarak ikna ettim valla onlar böyle yaparsa bende bu yolu denerim hihhhhh şuan çamaşırları balkona serdi yenileri atti hazır kiz durmus sakinden ben banyoya giriyim tırnağını falan keseyim dedim onu bakmam derdi kiza baktirdim ohh dusumu da aldim rahatladim
Bebisin huysuz değil de düzenli uyuyup uyaniyosa yapılıyor tatlım annem gidince bende naparim diye dusunuyodum ama 2 gün her işimi yaptım ama çarşamba dan beri reflü su çıktı bebeğimin kolik sancıları arada gelip sakinleşiyo du bu reflü onu da beni de çok yordu çünkü hep bi kusma ve öğürme halinde uykuya da dalamiyo o yüzden de hep onunla ilgileniyorum düzene girer inşCnm ben hamilelik kilomunda 3 kilo altına düştümbende işleri düşünüyorum valla. 10 gün sonra benim kv var gidince bi kısmını gün içinde bir kısmını artık eşim gelince yapıcam ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?