Biberon çok mu akıtıyor canım ucu çok akitirsa da memeyi bırakabilir benimki ilk günden beri hem biberon hem emzik ama beni bırakmadı aynı gayretle emiyor çok şükür :)malesef benimki bir gunde biberonla meme arasındaki farkı anlayıp memeyi bıraktı.simdi anne sütünüde sagarak biberonda veriyorum ama mamayla takviye ediyorum mecbur.mamaya başlar başlamaz kaka sorunumuzda başladı.inşallah siz mamayı tamamen bırakabilirsiniz.
keşke benimki de müsait olmasa evliliğinin başından beri kendimizle ilgili hic sorun yaşamadık hep bunlar neden olsu hayatımda ilk defa birine birşey yaptırıyorum yapmasını istiyorum hiç benlik hareketler değil nazlanma falan ama hakkindancboyle geliniyor napalim bende onlara inat esimle iyi olur onu yanıma çekerimAynen esini dolduruyolar o da buna müsait demekki benimki mesela buna müsait değil ailesi yapsa bile o dinlemez öyle bi durumda dediğin gibi erkekler ters yapmaya gelmiyo bide normal de kendi de ters bi tipse biraz tabiri caizse yalakalık yapmak gerekiyor :) çevremde de çoğunu görüyorum öyle parmağında oynatiyolar :)
Cnm memeyi hic mi almior artik.. biz de de hala ayni sorun var dogumdan beri..malesef benimki bir gunde biberonla meme arasındaki farkı anlayıp memeyi bıraktı.simdi anne sütünüde sagarak biberonda veriyorum ama mamayla takviye ediyorum mecbur.mamaya başlar başlamaz kaka sorunumuzda başladı.inşallah siz mamayı tamamen bırakabilirsiniz.
çok şükür sevindim senin adına.awentin biberonu canım ufacik deligi var.Biberon çok mu akıtıyor canım ucu çok akitirsa da memeyi bırakabilir benimki ilk günden beri hem biberon hem emzik ama beni bırakmadı aynı gayretle emiyor çok şükür :)
hiç almıyor canım malesef yinede hergün ağlayacağını bile bile deniyorum defalarca sonuç hüsran tabi.neyseki sağabiliyorum simdilik bakalım ne kadar sürecekCnm memeyi hic mi almior artik.. biz de de hala ayni sorun var dogumdan beri..
Gerçekten felaket işe yarıyor sütüm normalde de iyi dereotu yediğim göğüslerimin ağrısından duramıyorum ilk bebeğimde de ilerliyen ayların kurtarıcısıydıbiz bugün 2 aylık olduk adet olmadım henüz..ama olunca azalırsa uygulayacağım bi artırma yöntemi duymuştum..dere otu ve yoğurt..dilersen mikserde karıştırıp ayran gibi de tüketebilirsin.kullananlar çok arttı diyor inşallah gerek kalmaz ama eğer azalırsa deneriz
Bebeğini emzirirken yada kucağınızda uyuturken ince bir battaniye ye sarın başının arkasını da kapatsın ki kucağın sıcağından yatağa konulduğu anda ısı farkından uyanıyor olabilirBizim oğlan yatak fobisi var yeminle koyar koymaz gözleri açıyor :)
O zaman senin bebeğin hassas hemen alıştı mı naptiçok şükür sevindim senin adına.awentin biberonu canım ufacik deligi var.
hiç almıyor canım malesef yinede hergün ağlayacağını bile bile deniyorum defalarca sonuç hüsran tabi.neyseki sağabiliyorum simdilik bakalım ne kadar sürecek
Aynen öyle onlar öyleyse sende böyle olcan yapacak bişey yok :) erkeklerin de zafi olur genelde böyle tatlı dille bişey yaptırmaya hadi bakalım üstesinden gelirsin inş :)keşke benimki de müsait olmasa evliliğinin başından beri kendimizle ilgili hic sorun yaşamadık hep bunlar neden olsu hayatımda ilk defa birine birşey yaptırıyorum yapmasını istiyorum hiç benlik hareketler değil nazlanma falan ama hakkindancboyle geliniyor napalim bende onlara inat esimle iyi olur onu yanıma çekerim
Mantıklı canım haklısın:) bide öyle deneyeyimBebeğini emzirirken yada kucağınızda uyuturken ince bir battaniye ye sarın başının arkasını da kapatsın ki kucağın sıcağından yatağa konulduğu anda ısı farkından uyanıyor olabilir
zeytinyagida icirmistik dr tavsiyesi ile simdi hatirladim. ama en etkilisi masaj, mecbursanda fitil maalesef . gececegini bil sabret bazi bebekler boyle oluyor ne yazikki.
Bol su, uyku, stressiz bir ortam , dereotu bunlarda süt yapar . Lactamil içmiştim birde .. esas olan bence bişey gelmesene göğsümden bebeğin sürekli çekmesi bi kaç güne getirir.. umarım istekli olur .Merhaba kizlar bn mart annesiyim 13 gun once kizimi kucagima aldim sukurler olsun ki
Ama bnm sutum cok az iki gogsumu sagiyorum en fazla 60 cc cikiyor mecburen mama takviyeside yapiyoruz
kizim sutum az oldugu icin memeyide tutmak istemiyor
Boyle olupta sonradan sutu artan var mi bana yardimci olursaniz cok sevinirim
Humana rezene bol su sicak dus sicak havlu sogan bulgur pilavi hepsini denedjm ama artmadi
Kızlar yardım edin dikişim hâlâ düşmemiş daha niye ya psikolojim bozuldu. Ağır yok çok iyiyim ama niye düşmedi
Ama benim 54 gün oldu bi tane ip asılı duruyo kaç gündür. Niye düşmüyo kiBenimde yeni düştü sayılır 43.gün agrı sız yok çok şükür eskisi gibiym
Benimde daha düşmeyen var canını sıkma yumuşamış ama daha düşmemiş en iç kısımdaki benimKızlar yardım edin dikişim hâlâ düşmemiş daha niye ya psikolojim bozuldu. Ağır yok çok iyiyim ama niye düşmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?