2017 Şubat Anneleri

Biberon çok mu akıtıyor canım ucu çok akitirsa da memeyi bırakabilir benimki ilk günden beri hem biberon hem emzik ama beni bırakmadı aynı gayretle emiyor çok şükür :)

keşke benimki de müsait olmasa evliliğinin başından beri kendimizle ilgili hic sorun yaşamadık hep bunlar neden olsu hayatımda ilk defa birine birşey yaptırıyorum yapmasını istiyorum hiç benlik hareketler değil nazlanma falan ama hakkindancboyle geliniyor napalim bende onlara inat esimle iyi olur onu yanıma çekerim

Cnm memeyi hic mi almior artik.. biz de de hala ayni sorun var dogumdan beri..

Biberon çok mu akıtıyor canım ucu çok akitirsa da memeyi bırakabilir benimki ilk günden beri hem biberon hem emzik ama beni bırakmadı aynı gayretle emiyor çok şükür :)
çok şükür sevindim senin adına.awentin biberonu canım ufacik deligi var.

Cnm memeyi hic mi almior artik.. biz de de hala ayni sorun var dogumdan beri..
hiç almıyor canım malesef yinede hergün ağlayacağını bile bile deniyorum defalarca sonuç hüsran tabi.neyseki sağabiliyorum simdilik bakalım ne kadar sürecek

Gerçekten felaket işe yarıyor sütüm normalde de iyi dereotu yediğim göğüslerimin ağrısından duramıyorum ilk bebeğimde de ilerliyen ayların kurtarıcısıydı

Bizim oğlan yatak fobisi var yeminle koyar koymaz gözleri açıyor :)
Bebeğini emzirirken yada kucağınızda uyuturken ince bir battaniye ye sarın başının arkasını da kapatsın ki kucağın sıcağından yatağa konulduğu anda ısı farkından uyanıyor olabilir

O zaman senin bebeğin hassas hemen alıştı mı napti

Aynen öyle onlar öyleyse sende böyle olcan yapacak bişey yok :) erkeklerin de zafi olur genelde böyle tatlı dille bişey yaptırmaya hadi bakalım üstesinden gelirsin inş :)

mete58 TuRuNCu daha önce acaba sizde oldu mu yada bilgini var mı az önce kızımın altını alırken fışkırttı epey gazı vardı kakasında nokta şeklinde kırmızılıklar vardı miktarın az ama bir cm de ipliksi kan vardı poposu kızarık sürüyorum krem acaba çatladı da oradan mı geldi eşimde şehirdışında ateşi falan yok ama insan panikliyor

Merhaba kizlar bn mart annesiyim 13 gun once kizimi kucagima aldim sukurler olsun ki
Ama bnm sutum cok az iki gogsumu sagiyorum en fazla 60 cc cikiyor mecburen mama takviyeside yapiyoruz
kizim sutum az oldugu icin memeyide tutmak istemiyor
Boyle olupta sonradan sutu artan var mi bana yardimci olursaniz cok sevinirim
Humana rezene bol su sicak dus sicak havlu sogan bulgur pilavi hepsini denedjm ama artmadi

Kızlar bebişim nezle olmuş çok canım sıkkın ne yapmam gerekir yardımcınolan olursa çok sevinirim daha minicik yawrum ya peditus şurup verdi doktor ne yapsam bilemedim

Bebeğini emzirirken yada kucağınızda uyuturken ince bir battaniye ye sarın başının arkasını da kapatsın ki kucağın sıcağından yatağa konulduğu anda ısı farkından uyanıyor olabilir
Mantıklı canım haklısın:) bide öyle deneyeyim

Benim hala kanama var 48. Gün bugün. Yarın doktora gideceğim normaldir ınşaallah. Var mı benim kadar uzun kanaması olan başka?

zeytinyagida icirmistik dr tavsiyesi ile simdi hatirladim. ama en etkilisi masaj, mecbursanda fitil maalesef . gececegini bil sabret bazi bebekler boyle oluyor ne yazikki.

Bol su, uyku, stressiz bir ortam , dereotu bunlarda süt yapar . Lactamil içmiştim birde .. esas olan bence bişey gelmesene göğsümden bebeğin sürekli çekmesi bi kaç güne getirir.. umarım istekli olur .

Günaydın,
Dün tüm gün kısa uykularla mahvoldu oğlum misafir hazırlığı vs ilgilenemedim .. gece 12 - sabah 5 arası uyudu ama sonra yine sebebsiz kısa ağlamalar yine misafirliğe gidicez kv vs ama hiç evden çıkasım Yok . Gittiğim yerde odada tıkılıp haaaa ağladı haaa ağlatacak stresi beni sinir ediyor ...

Kızlar yardım edin dikişim hâlâ düşmemiş daha niye ya psikolojim bozuldu. Ağır yok çok iyiyim ama niye düşmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…