2017 Şubat Anneleri

Kızlar bir.şey soracağım dikiş sayısı değilde dikilen yerin uzunluğu ne kadar sizde ? Benimki yaklaşık serçe parmağı iç ile dış arasu tüm uzunluk ...Bide eskisi gibi oldu mu benim en iç kısım dikilen yer ile diğer taraf aynı değil öyle girintili çıkıntılı duruyor öylemi kalacak

Emzirme de kilo alan var mı? Tüm kilolar benim ilk 20 gün gitmişti şimdi hep ayakta atışturdığımdan kilo alıyorum sürekli meme de olunca midem bulanıyor artık

benim 8 aylık oldu hala kilo alıyorum. doğum kiloma geldim ya

Anne sütü alan bebeklerin kakasında ipliksi şeylerin görülmesi normal diye biliyorum.
Göğüs yaran var mı ?
Belki ordan kan gelmiştir
Endişelenecek bir durum yok bence ama takibe al tabiki..

Canım 13 günlük bi anne için çook güzel sütün var (maaşallah)
Bol bol emzir ,zamanla artar mutlaka.
Kafana da hiç takma çünkü miktarı gerçekten çok güzel. Süt bebeğin ihtiyacına göre artacaktır zaten.
Zaten bebeğinin midesi miniciktir şimdi. Bol bol emzir ,dinlen ve uyumaya çalış.
Sütüm var diye düşün..

Kızlar bebişim nezle olmuş çok canım sıkkın ne yapmam gerekir yardımcınolan olursa çok sevinirim daha minicik yawrum ya peditus şurup verdi doktor ne yapsam bilemedim

Bebekler ilk 1 yıl genelde anneden aldıkları antikorlar sayesinde bakteriyel enfeksiyon geçirmezler.
Peditus sahte iyilik hali veren bir ilaçtır.
Hiç kullanmayın ve mümkünse doktorunuzu değiştirin. Bol bol emzirin sadece..

[QUOTE="TuRuNCu, post: 50706362, member: 55123"
Bebekler ilk 1 yıl genelde anneden aldıkları antikorlar sayesinde bakteriyel enfeksiyon geçirmezler.
Peditus sahte iyilik hali veren bir ilaçtır.
Hiç kullanmayın ve mümkünse doktorunuzu değiştirin. Bol bol emzirin sadece..[/QUOTE]
Teşekkürler cevap için daha kötü olurmu bebişim diye korktum açıkçası bebişlerde nezle tehlikeliymiş bol bol emzirmeye başladım bende uykudan kaldırıp emziriyorum ama kusuyor arada sadece anne sütü yeterli olurmu

TuRuNCu
Teşekkürler cevap için daha kötü olurmu bebişim diye korktum açıkçası bebişlerde nezle tehlikeliymiş bol bol emzirmeye başladım bende uykudan kaldırıp emziriyorum ama kusuyor arada sadece anne sütü yeterli olurmu [/QUOTE]

kızlar merhaba;
oglum gecen cumartesi sünnet olmuştu. çok şükür 3-4 günde iyileşti. ilk 2-3 gün biraz agrısı oldu onu da ağrı kesiciyle giderdik. çok zorlamadı anlayacağınız bizi. görüntü de normale dönmeye başladı. Erken sünnet düşünen varsa tavsiye ederim.
bu arada molfix bez kullananlar hepsiburada.com da indirim var. baya uygun gibi bi bakın isterseniz.

Kizlar bebegim 2 qylik oldu. Simdiye kadar 3 kere disari ciktik kiyameti kopardi ucunde de. Eve girer girmez susuyor. Disarda ciglik cigliga agliyor. Havalar cok guzel disari cikmak istiyorum ama boyle napicam bilmiyorum. Bi akil verin.

kuru incir ve kuru kayisi ye. hem sutun de artar.
Halen uyuyamiyormusun .birde 40i çıkanca düzelir uyur diyolar .kandiriliyorhm resmen .
belli olmuyor. sans isi.

Kusması fazla emdiğinden olmalı..
Bol bol emzirin ve burnunun tıkanmamasını sağlayın. Atlatırsınız inşallah

Karnı tok altı temiz gazi cikmis neden bi iki saat uyumuyor yaaaaa hep bi anası gibi sıkıntılı kolik seslerinden fön makinesi sesini acarsam uyuyo ama onda da beynim sisiyo ama kapatınca da o uyaniyo ancak böyle kahvaltı yapıp tuvalete gidebiliyorum bugün ekstra çamaşır yıkadım ve astım o sesi açıp yemek te yapamıyorum ancak eşim gelince kahvaltı gibi yada makarna çorba tarzı biseyler napcaz böyle ya

Kırmızılık normal değil canım gaitada kan süt alerjisinin ilk işaretidir dr git (eğer fitil yada lavman falan yapılıp popo tahriş etmediysen) dr muhakkak bezde kan gördüğünü söyle
1- popoda sivilce tarzı pişikler varmı
2-ağız çevresinde sivilce gibi kızarıklık bunlar diğer fiziksel belirtilerden bazıları

Sütlerim iyice azaldı çünkü ettafımda beni üzmek için yemin etmiş insanlar var bugün gene kaynana sorunu yaşadım evine gittim surat beş karış benle değil oğluyla konuşuyor bana tavır yapıyo bu zamana kadar sesimi çıkarmıyodum ama artık bende surat yapıcam bakayım nasıl oluyormuş

Canım hatırlayamadığım için soruyorum hiç idrar tahlili yaptırdın mı bebeğe ve kalça ultrasonu yapıldı mı çok inatçı ağlayıp susmayan bebekler de bu durumları da göz ardı etmemek gerek çünkü kolik günün her saati olmaz genelde haftada 4ve daha fazla defa günün aynı saati 4saatten fazla süren ağlamalrar denir kolik

Biriköeyince az geliyo diye sinirleniyor hırslanıyor bizimki :) o yüzden darlanıyorum

Rabbim rızkını arttırır inşallah miniğin :)

Bebeğini emzirirken yada kucağınızda uyuturken ince bir battaniye ye sarın başının arkasını da kapatsın ki kucağın sıcağından yatağa konulduğu anda ısı farkından uyanıyor olabilir

Harika bilgi

Dereotu, helva, Moral, her fırsatta uyku, yakınında sana bakacak seni üzmeyecek insanlar ve en önemlisi sütüm var demek. Ben 10 günlükken sağdım 20 cc ancak çıkardı düşünce gücüyle arttırdım makinelere de güvenme bebeğin en güçlü makineden bile daha fazla süt çeker. Sen bol bol emzir artacaktır sütün inşallah

Ya küçücük bebekle misafirliğe çağırıyorlar bir de valla kv öldü öldü dirildi gelin diye gitmedim çocukla zor oluyor her odadan bir adam çıkıyor rahat rahat televizyonumu izleyerek emzireniyorum dedim gitmedim oh oh

Bizi ancak ev paklar

Arkadaşım bıktım bu kv lerden ya çoook uzaklara gitsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…