2017 Şubat Anneleri

Bu balık yagi konusunu çok arastirms biri olarak ben bi markada karar kıldim bebege zarar vericek içerikte olanlar var canm bunlardan arındirilmiş olmalarina çok dikkat edin kullanicaksaniz eger

hangisi canım, hazır araştırılmışı varken onu alak :)

Ben zaten şeker kullanmiyorum hatta cikolata filan hiç yiyemyorm bu gebelide.bence doğal şekerden zarar gelmez ama cikolata filan çok sinirli olmali gebelik şekeri çok zor allah korusun (

valla ben genelde meyva yiyorum . başka bişi canım istemiyor. genelde nektari ve karpuz yiyorum. sabahları da peynir ekmek biber domates felan. yani karatay teyzemi pek dinleyemiyorım. yumurta tavuk hiç yiyemiyorum

Ben zaten şeker kullanmiyorum hatta cikolata filan hiç yiyemyorm bu gebelide.bence doğal şekerden zarar gelmez ama cikolata filan çok sinirli olmali gebelik şekeri çok zor allah korusun (
bende çikolata manyagı idim hamöilelik başladıgından beri agzıma sürmüyorum. midem bulanıyor görünce bile. bu sefer doktara giderken yiyebilirsem minik yiyeyim diyorum bebişin hareketlerini görmek için :)

hangisi canım, hazır araştırılmışı varken onu alak :)
Solgar aldim ben canm piyasadakilere göre biraz pahali ama gönul rahatligiyla kullanabilirm en azindan bu markanin firmasıylada göruştum gercekten guven sagladi bende arastirirsan sende görursun epa dha denilen içeriklere sahip ve agır metallerden arindırılmış tamamen

DOKTORUM YAZDI BALIK YAĞININ ADINIDA AMA HATIRLAMIYORUM AKŞAM DÖNDÜĞÜMDE BAKARIM İŞİN İLGİNCİ BENİMDE NE KANAMAM OLDU NE Bİ BULANTI KANIM 13 -14 LERDE ÇIKARKEN KAN HAPINA BAŞLADIM ASLINDA BEN SORGULUYORUM HERŞEY BUKADAR NORMALKEN NEDEN BUKADAR TAKVİYE ALIYORUM

kalimero87 progestan i fitil olarak kullanmaya başlayınca bende oluştu kaşıntı ellerimi hep sabunlayip öyle koyuyorum ama bi şekilde mikrop aldirdik sanırım dra sormadan kesme akıntı şeklinde bende de geliyo ama o zaten içerde yayiliyo her fitil mutlaka öyle birazını dışarı atiyo Dr a sor öyle kes ben 16. Haftaya kadar devam etcem

Kızlar 3 gundur basım agriyo gece hiç uyuyamiyorum cildircam ve şuan yine başım çok fena agriyo napcam ya

kızlar bişi soracam benim sıkıntılı durumum oldugu için geçen ay 2 ayrı doktara gittim. şimdi bu ay da öyle yapayım diyorum sonra sadece kendi doktoruma gidecem. sorum şu ki. sizce ikisine de aynı gün mü gideyim yoksa birine cuma birine pazartesi mi gideyim ?????

Revna benim dr umda biraz ilaç kullandirmama taraftari seninki gibi ama dogru degil takviye vitaminlere başlanması gerekiyo çünku bebegig artik organ gelisimi ve kemik gelişimi başliyo ilk gebeligimde vermemişti dr kramplarim ve diş ağrisı başlamişti benve ve gebelikte diş agrisi cok zor kalsyum magnezyum talviyesi olmali bende yine ayni agrilari yasamaktan endise ediyorum dr um çok rahat ya benimde

15 günde bir git sırayla

canım zaten gitmemin nedeni ikiside aynı zamnalrda aynı teşhisi m, koyacak o yüzden arayı o kadar açmamalıyım
Haa o zaman ayni gün git ama bi gun sonrada gitsen digerine cok bisey farketmez nasil kolay oluyosa öyle yap bence

Herkeslere merhaba yine birsürü yazmışsınız hepsini okumadım. Biz kızımla daha iyiyiz artık annem geldi memleketten artık o yapıyo ben yiyorum tiksinmeden. 2 aydır ilk kez ev yemeği yiyorum 2 gündür. Hemde sırayla çorba yemek pilav üçlüsü artık sanırım yavaş yavaş normale döneceğiz.. Bi de minik kızımı içimde hissetsem tekmeler atsa falan neyse sağlıklı olsunlar da biz alıştık artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…