Bu balık yagi konusunu çok arastirms biri olarak ben bi markada karar kıldim bebege zarar vericek içerikte olanlar var canm bunlardan arındirilmiş olmalarina çok dikkat edin kullanicaksaniz eger
kızlaaaar, ya ben geçen ilk defa canan karatay dinledim.
söyledikleri mantıklı geldi.
ama ona göre şeker çooook az tüketmek gerekiyo, özellikle hamilelikte.
ben şekeri çok severim, iyce korktum onu dinleyince ama.
meyve bile çok az yeyin diyo, günde 2-3 adet.
ben bi oturmada yarım kilo üzüm, 1 elma, 1 şeftali, 5-10 kayısı rahat yerim.
ve şuan çok caım çekiyo, siz ne düşünüyosunuz bu konuda?
Ben zaten şeker kullanmiyorum hatta cikolata filan hiç yiyemyorm bu gebelide.bence doğal şekerden zarar gelmez ama cikolata filan çok sinirli olmali gebelik şekeri çok zor allah korusun (
kızlaaaar, ya ben geçen ilk defa canan karatay dinledim.
söyledikleri mantıklı geldi.
ama ona göre şeker çooook az tüketmek gerekiyo, özellikle hamilelikte.
ben şekeri çok severim, iyce korktum onu dinleyince ama.
meyve bile çok az yeyin diyo, günde 2-3 adet.
ben bi oturmada yarım kilo üzüm, 1 elma, 1 şeftali, 5-10 kayısı rahat yerim.
ve şuan çok caım çekiyo, siz ne düşünüyosunuz bu konuda?
valla ben genelde meyva yiyorum . başka bişi canım istemiyor. genelde nektari ve karpuz yiyorum. sabahları da peynir ekmek biber domates felan. yani karatay teyzemi pek dinleyemiyorım. yumurta tavuk hiç yiyemiyorum
Ben zaten şeker kullanmiyorum hatta cikolata filan hiç yiyemyorm bu gebelide.bence doğal şekerden zarar gelmez ama cikolata filan çok sinirli olmali gebelik şekeri çok zor allah korusun (
Solgar aldim ben canm piyasadakilere göre biraz pahali ama gönul rahatligiyla kullanabilirm en azindan bu markanin firmasıylada göruştum gercekten guven sagladi bende arastirirsan sende görursun epa dha denilen içeriklere sahip ve agır metallerden arindırılmış tamamen
DOKTORUM YAZDI BALIK YAĞININ ADINIDA AMA HATIRLAMIYORUM AKŞAM DÖNDÜĞÜMDE BAKARIM İŞİN İLGİNCİ BENİMDE NE KANAMAM OLDU NE Bİ BULANTI KANIM 13 -14 LERDE ÇIKARKEN KAN HAPINA BAŞLADIM ASLINDA BEN SORGULUYORUM HERŞEY BUKADAR NORMALKEN NEDEN BUKADAR TAKVİYE ALIYORUM
kalimero87
progestan i fitil olarak kullanmaya başlayınca bende oluştu kaşıntı ellerimi hep sabunlayip öyle koyuyorum ama bi şekilde mikrop aldirdik sanırım dra sormadan kesme akıntı şeklinde bende de geliyo ama o zaten içerde yayiliyo her fitil mutlaka öyle birazını dışarı atiyo Dr a sor öyle kes ben 16. Haftaya kadar devam etcem
kızlar bişi soracam benim sıkıntılı durumum oldugu için geçen ay 2 ayrı doktara gittim. şimdi bu ay da öyle yapayım diyorum sonra sadece kendi doktoruma gidecem. sorum şu ki. sizce ikisine de aynı gün mü gideyim yoksa birine cuma birine pazartesi mi gideyim ?????
Revna
benim dr umda biraz ilaç kullandirmama taraftari seninki gibi ama dogru degil takviye vitaminlere başlanması gerekiyo çünku bebegig artik organ gelisimi ve kemik gelişimi başliyo ilk gebeligimde vermemişti dr kramplarim ve diş ağrisı başlamişti benve ve gebelikte diş agrisi cok zor kalsyum magnezyum talviyesi olmali bende yine ayni agrilari yasamaktan endise ediyorum dr um çok rahat ya benimde
kızlar bişi soracam benim sıkıntılı durumum oldugu için geçen ay 2 ayrı doktara gittim. şimdi bu ay da öyle yapayım diyorum sonra sadece kendi doktoruma gidecem. sorum şu ki. sizce ikisine de aynı gün mü gideyim yoksa birine cuma birine pazartesi mi gideyim ?????
Herkeslere merhaba yine birsürü yazmışsınız hepsini okumadım. Biz kızımla daha iyiyiz artık annem geldi memleketten artık o yapıyo ben yiyorum tiksinmeden. 2 aydır ilk kez ev yemeği yiyorum 2 gündür. Hemde sırayla çorba yemek pilav üçlüsü artık sanırım yavaş yavaş normale döneceğiz.. Bi de minik kızımı içimde hissetsem tekmeler atsa falan neyse sağlıklı olsunlar da biz alıştık artık