2017 Şubat Anneleri

benim ozamanlar idrarımda kokuydu, bilemedimki canım.
ama ben sancıdan duramamıştım acillik olmuştum.
şuan nasılsın? iltihap değildir belki başka bişidir
az önce yemek yerken yine tıklattı ama dayanılmayacak gibi değil.
dayanılmaz gibi olursa giderim. arkadaşlar falan da genişliyordur diyor ama bakıcaz artık..
benim karın kısmım biraz ince, sanırım genişletme çalışması biraz zor olacak yavrucuğumun :)

kızlar doktorlar cinsiyet için illa kesinleşmesini 16.hafta mı diyorlar? ben sırf cinsiyet için 14.haftaya randevu almıştım. kesin değil mi diyecek yani ben gidince?

kızlar doktorlar cinsiyet için illa kesinleşmesini 16.hafta mı diyorlar? ben sırf cinsiyet için 14.haftaya randevu almıştım. kesin değil mi diyecek yani ben gidince?
Canım bazen 16 bile olamayabiliyor. Arkadaşım 24. haftasında bebek hala cinsiyetini göstermemiş. Ama bana doktorum 12.haftada kız olacağını söyledi.

Can'ım ben 13. Haftada kesin kız olduğunu öğrendim. Bu tamamen o an net görünüp görünmemesi ile alakalı.

Doktorum bana ocean diye bir marka tavsiye etti .
O markaya benim bi arkadaşimda kullanmıştı ama bilemiyorm dedigim gibi olmasi gereken özellikler mevcutmu diye bakin epa ve dha içermesi ağır metallerden arındırılmış olması gerekiyor

O markaya benim bi arkadaşimda kullanmıştı ama bilemiyorm dedigim gibi olmasi gereken özellikler mevcutmu diye bakin epa ve dha içermesi ağır metallerden arındırılmış olması gerekiyor
Benim eşim kullandı ocean aklımda kalana göre o dediğin maddeleri içeriyordu sanrım.

kızlar ben kapı süsü yapmak istiyorum bebişime siz neler düşünüyosunuz hazırlarıda var ama ben kendim yapmak istiyorum

Benim eşim kullandı ocean aklımda kalana göre o dediğin maddeleri içeriyordu sanrım.
Agır metallerdende arındırilmış olmali canim onada bak bebege asil zararli olan o zaten bide bazilarinda domuz jelatini kullanliyomş diye duymuştum o yuzden solgarin firmasiyla iletisime geçtim sıgır jelatini kullandiklarinı söylediler aklinizda bulunsun buda:)

Benim bu 3.kutum çok fazla bi kaşıntım olmıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…