- 15 Mart 2016
- 477
- 413
- 33
- 37
Doktorum bana ocean diye bir marka tavsiye etti .Bu balık yagi konusunu çok arastirms biri olarak ben bi markada karar kıldim bebege zarar vericek içerikte olanlar var canm bunlardan arındirilmiş olmalarina çok dikkat edin kullanicaksaniz eger
bende şiimdi yedim öğle arası ya bebişle konusuyodum doydukmu anneeem dıenasılsa bırazdan bıdaha acıkcaz dedı yavrumda
az önce yemek yerken yine tıklattı ama dayanılmayacak gibi değil.benim ozamanlar idrarımda kokuydu, bilemedimki canım.
ama ben sancıdan duramamıştım acillik olmuştum.
şuan nasılsın? iltihap değildir belki başka bişidir
Canım bazen 16 bile olamayabiliyor. Arkadaşım 24. haftasında bebek hala cinsiyetini göstermemiş. Ama bana doktorum 12.haftada kız olacağını söyledi.kızlar doktorlar cinsiyet için illa kesinleşmesini 16.hafta mı diyorlar? ben sırf cinsiyet için 14.haftaya randevu almıştım. kesin değil mi diyecek yani ben gidince?
ayın 17 sinde 12+4 olmuş oluyor. belki cinsiyeti öğrenebilirizBende 15 ine devlete aldım tahlil için randevu. 17 sine özele aldım. Bakalım neler gelecek merakla bekliyorum.
kızlar doktorlar cinsiyet için illa kesinleşmesini 16.hafta mı diyorlar? ben sırf cinsiyet için 14.haftaya randevu almıştım. kesin değil mi diyecek yani ben gidince?
Ben 11.haftada gittim kıza benziyo ama yinede tam belli değil dedi.bir ay sonra geldiğinde net bişey diyebilirim dediyok canım demedi 3 hafta sonra tekrar gidicem cinsiyeti kesinleşen varmıydı ?
O markaya benim bi arkadaşimda kullanmıştı ama bilemiyorm dedigim gibi olmasi gereken özellikler mevcutmu diye bakin epa ve dha içermesi ağır metallerden arındırılmış olması gerekiyorDoktorum bana ocean diye bir marka tavsiye etti .
Aynen bende o mantıkla aldım 17 sinde 12+5 olacak benim minnak daayın 17 sinde 12+4 olmuş oluyor. belki cinsiyeti öğrenebiliriz
Benim eşim kullandı ocean aklımda kalana göre o dediğin maddeleri içeriyordu sanrım.O markaya benim bi arkadaşimda kullanmıştı ama bilemiyorm dedigim gibi olmasi gereken özellikler mevcutmu diye bakin epa ve dha içermesi ağır metallerden arındırılmış olması gerekiyor
Tamamdır kontrol edeceğim. TeşekkürlerO markaya benim bi arkadaşimda kullanmıştı ama bilemiyorm dedigim gibi olmasi gereken özellikler mevcutmu diye bakin epa ve dha içermesi ağır metallerden arındırılmış olması gerekiyor
Agır metallerdende arındırilmış olmali canim onada bak bebege asil zararli olan o zaten bide bazilarinda domuz jelatini kullanliyomş diye duymuştum o yuzden solgarin firmasiyla iletisime geçtim sıgır jelatini kullandiklarinı söylediler aklinizda bulunsun buda:)Benim eşim kullandı ocean aklımda kalana göre o dediğin maddeleri içeriyordu sanrım.
O neki magnetmi ¿¿ben bunu çok beğendim :)
canım daha küçük bu da kız gibi biraz ufak ya büyümesi lazım az daha bi iki haftaya daha net olurkubra5505 canim arkadasimin ultrasonu sana gostermemi istedi bi bakabilir misin?
Benim bu 3.kutum çok fazla bi kaşıntım olmıyo.kızlar bende 9. haftda lekelenme olmuştu ve dr. progestan vermişti. 30 kapsül.. bulantı yapmasın diye fitil şeklinde kullanıyordum ve sürekli bende kaşıntı yaptı..yani attığım fitilin bir kısmı sabaha çıkmış olduğu için sürekli çamaşır değiştiriyordum zaten.. sizdede oldumu bu kaşıntı.. son 8 fitili kullanmadım bu yüzden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?