keçeden yapılıyor bu canım benim elimden pek gelmezde teyzemiz yapacak bizede o yapıyor bebek süslemesi işleriniben bunu çok beğendim :)
ayyy aynı benvalla ben genelde meyva yiyorum . başka bişi canım istemiyor. genelde nektari ve karpuz yiyorum. sabahları da peynir ekmek biber domates felan. yani karatay teyzemi pek dinleyemiyorım. yumurta tavuk hiç yiyemiyorum
Kapı süsü güzelmiş ama bunlari elde yapmak çok keyifli biz arkadaşıma yaptik birsürü şey çok eglenceliydi:)magnet ne olduğunu bilmiyorum ya bebek odasının kapısına asmak için çok tatlı :)
maşallah o zaman size..Herkeslere merhaba yine birsürü yazmışsınız hepsini okumadım. Biz kızımla daha iyiyiz artık annem geldi memleketten artık o yapıyo ben yiyorum tiksinmeden. 2 aydır ilk kez ev yemeği yiyorum 2 gündür. Hemde sırayla çorba yemek pilav üçlüsüartık sanırım yavaş yavaş normale döneceğiz.. Bi de minik kızımı içimde hissetsem tekmeler atsa falan neyse sağlıklı olsunlar da biz alıştık artık
Kapı süsü güzelmiş ama bunlari elde yapmak çok keyifli biz arkadaşıma yaptik birsürü şey çok eglenceliydi:)
Kızlar merhaba. Bugün ofisten bir arkadaşım kendi bebeğinin Bugaboo Cameleon bebek arabasını bana getirdi. Gerçekten çok şık fakat o modellerin hepsi ağır ve tek parçada kapanmadığı için biraz kullanışsız oluyor. Sizce başka bir araba almalı mıyım? Yoksa bununla idare edip 6 aydan sonra baston mu alsak ?
benim öyle bir bulantım yok, yani bebek eşyası görünce ortaya çıkan.
ama hani hevessiz olursunya, öyle bişey.
gerçi benim genel halim o sanki, evleneceğim zaman da düğün saatine kadar heycan yoktu bende
Resm varda paylasamiyorm ki telefobun ayarlaryla alakaliyms uğraşmştim bi ara simdide foto paylasamiyorm düzelmiyo ama netten begelip malzemelerini alip yapabilirsin cok kolay seyler ve daha uygun fiyata geliyonaası şeyler yaptınız resmi yokmu bende yapıcam kafaya koydum
Resm varda paylasamiyorm ki telefobun ayarlaryla alakaliyms uğraşmştim bi ara simdide foto paylasamiyorm düzelmiyo ama netten begelip malzemelerini alip yapabilirsin cok kolay seyler ve daha uygun fiyata geliyo
kızlar ya ben bıktım iş yerinden nefret ediyorum ya . şu an o kadar sinirliyim ki. bitmiyor benim çilem. cuma doktora gidecem b,irde pazartesi izin istedim. verdiği cvp ne sizce. öğle arası git gel. bir sürü yol yakın degil nasıl yürüyeyim bu sıcakta git gel diyor ya haileyim ben. birde bir kız tüp bebek için her gün gidiyor doktora ona bişi diyen yok bana dediğine bak ya. hakkımı helal etmiyorum
desem ne olacak geldigimden beri böyle o kadın. amir degil mi işine geldiği gibi davranıyor. söylesem dikleşssem memurum ben hele şu an ortalık karışık başımı yakarlar. onu da geçtim en ufak terslikte bana iş yıkıp laf söylüyor. çok ters davranıyıor. zıtlaştıkça daha ters davranacak. hakkımı hiçbirine helal etmiyorumsöyle sende ona bişi demiyosunuz bana nıye dıyosunuz de açık açık söyle
Evet canım bende öyle yaptım. Başlangıçta bunu kullanıp sonra Chicco liteway alacağım kısmetse .Hazır gelmiş arabayı geri çevirme :) daha sonra baston alırsın daha iyi olur. travel sistem almış çok pişman bir anne olarak keşke diorum hep :)
desem ne olacak geldigimden beri böyle o kadın. amir degil mi işine geldiği gibi davranıyor. söylesem dikleşssem memurum ben hele şu an ortalık karışık başımı yakarlar. onu da geçtim en ufak terslikte bana iş yıkıp laf söylüyor. çok ters davranıyıor. zıtlaştıkça daha ters davranacak. hakkımı hiçbirine helal etmiyorum
nasıl üzülmeyeyim nasıl bir insanlıktır bu. hamile insana hele de riski var diye bildiği insana bu sıcakta ögle arası git gel nasıl der ya. birde sadece kampüsten otobüs duragına 20-25 dk yürümem lazım 1 saat bu sıcakta yol yürüyecem nasıl bir vicdandır buüzülme canım boşver bozma moralını iş yerındekı arkadaşların çok önemli gerçekten
yine de canım çok sessiz kaldığın için üstüne gelebiliyor olabilir mi? bence açık açık konuş hamilelik sıkıntılarından bahset...desem ne olacak geldigimden beri böyle o kadın. amir degil mi işine geldiği gibi davranıyor. söylesem dikleşssem memurum ben hele şu an ortalık karışık başımı yakarlar. onu da geçtim en ufak terslikte bana iş yıkıp laf söylüyor. çok ters davranıyıor. zıtlaştıkça daha ters davranacak. hakkımı hiçbirine helal etmiyorum
Akşam o baş ağrısıyla yattım zaten uyuyamiyorum şuan gözlerim balon gibive hala başım agriyo nasil geçecek bu
canım bazen sert çıkman gerekicek herşeyi göze alıp çünkü bu senin yasal hakkın.nasıl üzülmeyeyim nasıl bir insanlıktır bu. hamile insana hele de riski var diye bildiği insana bu sıcakta ögle arası git gel nasıl der ya. birde sadece kampüsten otobüs duragına 20-25 dk yürümem lazım 1 saat bu sıcakta yol yürüyecem nasıl bir vicdandır bu
nasıl üzülmeyeyim nasıl bir insanlıktır bu. hamile insana hele de riski var diye bildiği insana bu sıcakta ögle arası git gel nasıl der ya. birde sadece kampüsten otobüs duragına 20-25 dk yürümem lazım 1 saat bu sıcakta yol yürüyecem nasıl bir vicdandır bu
personel işleriyle olan şube müdürüne bir danışacam şimdi. sonrada gerekirse dilekçe yazacam yer degişikliği içincanım bazen sert çıkman gerekicek herşeyi göze alıp çünkü bu senin yasal hakkın.
Yasal hakkın olan istirahat aranda gidip gelmek zorunda değilsin. Hamile kişiler istedikleri zaman mesai saatleri dahi içinde doktor a gidebilirler. Süre olarak bilmiyorum bir kısıtlaması var mı ama araştır öğren ve bu hakkını kullan lütfen. Gerekirse bir üste şikayet edersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?