- 28 Nisan 2014
- 2.265
- 1.698
- 158
maşallah kız çok hızlısın bana göre :))) ben daha bir çorap almaya cesaret edemedim. hissetmeye başlasam belki bende alırım :) saglıkla mutlulukla kullanın inşallahSlm kizlar pazartesi randevum va rdevelte dua edin hersey guzel gelissin veeee bebisimin cinsiyetini ogreneyim magzalardan elim boz donuyorum sinir oluyorum bu arada besli puset seti aldik hem kiz hem erkek icin harika bir set civilden aldik 140 liraya ve kalitelide ufak tefek eksikelr var hatta birazdna liste olusturucam insaAllah rabbim saglicakla dogurmayi nasip eder bize devlete aldim randevu 27 sine ayrintili usg icin randevu veririler heralde ayy cok heyecNliyim kizlar yaaa siz naptiniz netim bitti giremedim de bi sure
Bana da vermedi daha dr bu haftaki kontrolde verir buyuk ihtimal bosver ne kaar gec verirse okadar iyi:))ilac icmeyi sevmedigimden isime geliyor kuru uzum ye bol bol bu arada verene kadar
Kızlar ben de su içemeyenlerdenim. En fazla zorlarsam 1.5 lt.
İçim almıyor.
Kocamaannnnbende içerken zorlanıyorum kokusundan fılan ama içiyorum naapim
anladım canım. ya ben izindeyim 3 ekimde baslicam ise başlamadan önce yaptırsam iyi olur. tayinim çıktı yeni baslicam yerde hemen izin almak sıkıntı olabilir. bakalım yarın ne dicek. Doktorun da mı bakacak ekstra ücret almadan mi canımBana orası bisey demedi kendi Dr um 22-24 hafta da yaptir dedi kendisi de o hafta bakacak sanırım o yüzden bende 13 ekim e fln gün aliyim diye gittim ama vermediler 3 gün içine veriliyomus aynı günde oluyomus sen hangi haftada yaptircaksin
Ayrıntılı için gün almaya gittim yine boşuna gittim3 hafta sonrasına vermiyorlar 3 gün içinde veriyolarmis pehhh M muhendiseylul sende Zübeyde ye gitmeyi dusunuyodun sanırım eğer gidersen haberin olsun yaptiracagn hafta git o güne bile veriyolarmis çünkü
Oluyor cnm..Ama kendi dr una danismadan yaptrma ne olur ne olmaz..bayanlar hamileler grip aşısı vurdurabiliyormu acaba_?
Oluyor cnm..Ama kendi dr una danismadan yaptrma ne olur ne olmaz..
Mrb arkadaşlar doktorum 20 hafta kontrolü için renkli doppler usg yazan bir kağıt verdi sizlerinde mi öyle ayrıntılı ultrasyon olması gerekmiyor mu renkli doppler farklı mı bir sorun var da demedi içim huzursuz oldu sizce ne olabilir ikisi farklı şeyler mi
Evet ilk öyle demişti kendi Dr um ayrıntılı için gün dedi fln orda 300 olduğunu söyledi ayrı bi Dr bakicakmis pahalı devlette yaptirsam dedim olur zaten ben bakcam istediğim ikinci bi göz daha baksın diye bisey demiştianladım canım. ya ben izindeyim 3 ekimde baslicam ise başlamadan önce yaptırsam iyi olur. tayinim çıktı yeni baslicam yerde hemen izin almak sıkıntı olabilir. bakalım yarın ne dicek. Doktorun da mı bakacak ekstra ücret almadan mi canım
Memnun mu kaldinBende zübeyde hanıma gittim rutin kontrol için çok memnun kaldım özele gidemedim aynı gün veriyoruz dedi doktor ben haftaya perşembe için gün aldım hatamı ettim acaba erken mi ?
Bende normalde ozele gidiyorum ama ayrı tili için 250 tl istediler.bende gittim devletten ayrıntılı için doktordan kağıdı aldım ama bu seferde ultrason servisi biz bu randevuyu 11.haftada veriyoruz yani yer yok dediler. Birde kadın pişkin pişkin git özelde yaptır diyo.bende sanki biz bilmiyorduk dedim.herneyse araya hatri sayılır birini sokunca günün gelince gel bakalım dediler.hey AAllahım yaaEvet ilk öyle demişti kendi Dr um ayrıntılı için gün dedi fln orda 300 olduğunu söyledi ayrı bi Dr bakicakmis pahalı devlette yaptirsam dedim olur zaten ben bakcam istediğim ikinci bi göz daha baksın diye bisey demişti
Var canım o ağrı bende de var gobek deligimde değişik bi sizi ağrı gibi de değil inceden sizliyo aşağıya doğru da iniyo o sizi gerilmekten diye dusunuyorum bendeMerhaba kızlar,
bu ara çok fazla yolculuk yaptım ve bir türlü giredemedim buraya.tabii yüzlerce sayfa akmış maşallah :)
yurtdışından dönüş, tekrar bir yerlere gidiş dönüş derken çok yoğun, yorgun günler geçirdim.17. haftanın başından beri bariz hissettiğim tekmeleri hareketleri 2 gündür hissetmiyordum. dünden beri artık iyice endişelenmeye başladım, normalde yemememe rağmen şekerli şeyler yedim oynasın diye ama tık yoktu. ta ki 1 saat öncesine kadar. buradayım anne dedi beyefendi sağolsun :)
lakin 10 gündür göbek deliğimde ve çevresinde ara ara şiddetli ağrılar oluyor. çevremdeki insanlar ve netteki bilgilere göre karındaki gerilme ve rahmin büyümesinden kaynaklanıyormuş. böyle bir ağrı yaşayanınız var mı?
(çok uzun yazdığımı şimdi farkettim ya afedersiniz)
valla canım ben bi yarın gidicem haftaya cuma da ayrıntılı için gitmeyi düşünüyorum Günlerimiz de yakın 20. haftanın içinde oluyoruz hatta 19+6 oluyorum 20 bitiyor diyebiliriz umarım erken değildirBende zübeyde hanıma gittim rutin kontrol için çok memnun kaldım özele gidemedim aynı gün veriyoruz dedi doktor ben haftaya perşembe için gün aldım hatamı ettim acaba erken mi ?
Benim de 300 demişlerdi işte devlete gittim bugün 22. Haftamda fln yaptircam için o zamana alcaktim aynı gün yada 3 içinde veriliyomus inş o zaman da sana denilen denilmez ondan korkuyom şimdi deBende normalde ozele gidiyorum ama ayrı tili için 250 tl istediler.bende gittim devletten ayrıntılı için doktordan kağıdı aldım ama bu seferde ultrason servisi biz bu randevuyu 11.haftada veriyoruz yani yer yok dediler. Birde kadın pişkin pişkin git özelde yaptır diyo.bende sanki biz bilmiyorduk dedim.herneyse araya hatri sayılır birini sokunca günün gelince gel bakalım dediler.hey AAllahım yaa
Merhaba kızlar,
bu ara çok fazla yolculuk yaptım ve bir türlü giredemedim buraya.tabii yüzlerce sayfa akmış maşallah :)
yurtdışından dönüş, tekrar bir yerlere gidiş dönüş derken çok yoğun, yorgun günler geçirdim.17. haftanın başından beri bariz hissettiğim tekmeleri hareketleri 2 gündür hissetmiyordum. dünden beri artık iyice endişelenmeye başladım, normalde yemememe rağmen şekerli şeyler yedim oynasın diye ama tık yoktu. ta ki 1 saat öncesine kadar. buradayım anne dedi beyefendi sağolsun :)
lakin 10 gündür göbek deliğimde ve çevresinde ara ara şiddetli ağrılar oluyor. çevremdeki insanlar ve netteki bilgilere göre karındaki gerilme ve rahmin büyümesinden kaynaklanıyormuş. böyle bir ağrı yaşayanınız var mı?
(çok uzun yazdığımı şimdi farkettim ya afedersiniz)
iyi canım 2 kez bakılmış olur hadi inşallah sorunsuz atlatirizEvet ilk öyle demişti kendi Dr um ayrıntılı için gün dedi fln orda 300 olduğunu söyledi ayrı bi Dr bakicakmis pahalı devlette yaptirsam dedim olur zaten ben bakcam istediğim ikinci bi göz daha baksın diye bisey demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?