2017 Şubat Anneleri

maşallah kız çok hızlısın bana göre :))) ben daha bir çorap almaya cesaret edemedim. hissetmeye başlasam belki bende alırım :) saglıkla mutlulukla kullanın inşallah

Bana da vermedi daha dr bu haftaki kontrolde verir buyuk ihtimal bosver ne kaar gec verirse okadar iyi:))ilac icmeyi sevmedigimden isime geliyor kuru uzum ye bol bol bu arada verene kadar

CANIM İSTEDİ HEMEN ALAYIM :)

Kızlar ben de su içemeyenlerdenim. En fazla zorlarsam 1.5 lt.
İçim almıyor.

SİZ YİNE İYİSİNİZ BEN SADECE YARIM LİTRE İÇİYORUM ODA BAZEN YARISINI BİLE ZOR İÇİYORUM SALATALIK FAZLA YİYORUM İNŞALLAH O YERİNİ TUTAR AZ

Merhaba kızlar,
bu ara çok fazla yolculuk yaptım ve bir türlü giredemedim buraya.tabii yüzlerce sayfa akmış maşallah :)
yurtdışından dönüş, tekrar bir yerlere gidiş dönüş derken çok yoğun, yorgun günler geçirdim.17. haftanın başından beri bariz hissettiğim tekmeleri hareketleri 2 gündür hissetmiyordum. dünden beri artık iyice endişelenmeye başladım, normalde yemememe rağmen şekerli şeyler yedim oynasın diye ama tık yoktu. ta ki 1 saat öncesine kadar. buradayım anne dedi beyefendi sağolsun :)
lakin 10 gündür göbek deliğimde ve çevresinde ara ara şiddetli ağrılar oluyor. çevremdeki insanlar ve netteki bilgilere göre karındaki gerilme ve rahmin büyümesinden kaynaklanıyormuş. böyle bir ağrı yaşayanınız var mı?
(çok uzun yazdığımı şimdi farkettim ya afedersiniz )

anladım canım. ya ben izindeyim 3 ekimde baslicam ise başlamadan önce yaptırsam iyi olur. tayinim çıktı yeni baslicam yerde hemen izin almak sıkıntı olabilir. bakalım yarın ne dicek. Doktorun da mı bakacak ekstra ücret almadan mi canım

Bende zübeyde hanıma gittim rutin kontrol için çok memnun kaldım özele gidemedim aynı gün veriyoruz dedi doktor ben haftaya perşembe için gün aldım hatamı ettim acaba erken mi ?

Mrb arkadaşlar doktorum 20 hafta kontrolü için renkli doppler usg yazan bir kağıt verdi sizlerinde mi öyle ayrıntılı ultrasyon olması gerekmiyor mu renkli doppler farklı mı bir sorun var da demedi içim huzursuz oldu sizce ne olabilir ikisi farklı şeyler mi

hayır canım benimkindede o şekilde yazıyor.

Evet ilk öyle demişti kendi Dr um ayrıntılı için gün dedi fln orda 300 olduğunu söyledi ayrı bi Dr bakicakmis pahalı devlette yaptirsam dedim olur zaten ben bakcam istediğim ikinci bi göz daha baksın diye bisey demişti

Bende zübeyde hanıma gittim rutin kontrol için çok memnun kaldım özele gidemedim aynı gün veriyoruz dedi doktor ben haftaya perşembe için gün aldım hatamı ettim acaba erken mi ?
Memnun mu kaldin kime gitmistin yüzüme bakmadı muayene bile etmedi ayrıntılı icin gun almak istiyorum deyince kağıdı yazdı gönderdi zubeyde hanımdan mi aldın randevuyu ayrıntılı için 3 gün için randevu veriyoruz demişti adam bana Huseyin hoca 22-24 arası dedi bana bende 22. Haftada yaptircam bilmiyorum ki erken mi

Bende normalde ozele gidiyorum ama ayrı tili için 250 tl istediler.bende gittim devletten ayrıntılı için doktordan kağıdı aldım ama bu seferde ultrason servisi biz bu randevuyu 11.haftada veriyoruz yani yer yok dediler. Birde kadın pişkin pişkin git özelde yaptır diyo.bende sanki biz bilmiyorduk dedim.herneyse araya hatri sayılır birini sokunca günün gelince gel bakalım dediler.hey AAllahım yaa

Var canım o ağrı bende de var gobek deligimde değişik bi sizi ağrı gibi de değil inceden sizliyo aşağıya doğru da iniyo o sizi gerilmekten diye dusunuyorum bende

kızlar mide yanmanız ne durumda?bugüne kadar midesi bulanmayan ben, 3 gündür mide yanması ile uğraşıyorum.. ne yapabilirim? salça ve domates tarzı asitli şeylerden kaçının dediler. maden suyundaki asitte zarar verirmi? tek iyi gelen şey serin bir bardak süt.. kontrolüme 11 gün var doktora sormadan yanma için eczaneden bişeyler alalama sanırım. nasıl sabredicem?

TuRuNCu canım sıkma canını yapılması gerekeni yapmışsın. hastalık vs olmadığı sürece bu halde kimseye bakmakla yükümlü değiliz..

valla canım ben bi yarın gidicem haftaya cuma da ayrıntılı için gitmeyi düşünüyorum Günlerimiz de yakın 20. haftanın içinde oluyoruz hatta 19+6 oluyorum 20 bitiyor diyebiliriz umarım erken değildir

Benim de 300 demişlerdi işte devlete gittim bugün 22. Haftamda fln yaptircam için o zamana alcaktim aynı gün yada 3 içinde veriliyomus inş o zaman da sana denilen denilmez ondan korkuyom şimdi de

çok yazmamışsın merak etme.. aklına geleni yazabilirsin illaki cevap veren olur sanada :) bundan sonra kaşınmalar, kasılmalar, batmalar normal diye biliyorum ama ilk kontrolünde doktorunada sor tabi.. bu arada ne güzel hissetmeye başlamışsın.. biz 17+6 dayız ama halen hissedemiyorum

iyi canım 2 kez bakılmış olur hadi inşallah sorunsuz atlatiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…