Bence kimsenin buna böyle bi cvp yazmaya hakkı yok herkes kendi yaşadığını kendi bilir burda anlattiginin da belki daha da ayrıntısı vardır bilemeyiz ... Kısacası sen anlatırsın bizlere (bence) dinlemek duser sevabiyla gunahiyla herkesin yaşadığı yaptığı kendinedir bende ustune lazım olmayanların böyle tepki vermesine çok kızıyorum ama boşver ....Slm kızlar...
Bu aralar pek yazamasam da okumaya çalışıyorum. Son yaşadıklarım keyfimi fazlasıyla kaçırdı. Oğlumda kreşten soğuyup gitmek istemediği için akşama kadar onunla ilgilenmekten pek vaktim kalmıyor yazmaya.
Merak eden arkadaşlara ayrıca teşekkür ediyorum.
Pazar günü kayınvalideler döndü ama kayınbaba "bir daha evine gelmem" diye küsüp gitti. Oğluna bi dünya sitem edip elini bile öptürmedi.
Sebebi ise kendi karısını ve kızlarını eve gönderip biraz daha benim evimde kalmak isteyişi...
Eşimle kalma sebebini bir türlü anlayamadık.
Yani 70 yaşında bi adamın ne işi var kendi evi dururken bizim evde.
İşi yok gücü yok.
Keyfii kalmak istiyor.
Eşimle konuştum ve eğer bizde kalırsa annemlere gideceğimi söyledim. Hiç bir şekilde kabul etmeyeceğimi belirttim. Tabi ki kendi babası ve eğer isterse işinden izin alıp evde babasının yanında kalabilir ama ben buna mecbur değilim.
Benim yorgunluğum ve yüküm bana yetiyor. Bu halde iken kendi karısı kızları dururken yaşlı başlı bi adama hizmet edemem.
Eşim de annesigilin otobüs biletini alırken kalma isteğini önemsemeyip babasının da biletini aldı. Kayınbaba bunu öğrenince küsüp sitem etti ve arkasını döndü gitti.
Şimdi yine "aaaaa ne kadar ayıp olmuş. Adamcağız bir kaç gün kalsa ne olacaktı " diyen arkadaşlar çıkacaktır. Bu kişiler yorym yazmasın lütfen çünkü durumu bilip bilmeden suçlayıcı tavırları fazlasıyla kırıcı olabiliyor.
Zaten çok hassasım,hiç kaldıramam fazlasını..
canim gunaydin sagolasin yarın gidicem Zübeyde hanim a. 3 lü 4lü testleri yaptirmamistim belki süreleri gecmediyse hangisinin onu yaptirabilirim bir de ayrıntılı için gün verirler için diye düşündüm. sAna hangi haftanda gel dedilerAyrıntılı için gün almaya gittim yine boşuna gittim3 hafta sonrasına vermiyorlar 3 gün içinde veriyolarmis pehhh M muhendiseylul sende Zübeyde ye gitmeyi dusunuyodun sanırım eğer gidersen haberin olsun yaptiracagn hafta git o güne bile veriyolarmis çünkü
Maasallah.Allah kucagina aldırsın.Ben hala kizima isim bulamadim.nete bakiyorum hic icimin isindigi isim yok.hem anlamı hem soylenisi güzel olsun istiyorum
Bana orası bisey demedi kendi Dr um 22-24 hafta da yaptir dedi kendisi de o hafta bakacak sanırım o yüzden bende 13 ekim e fln gün aliyim diye gittim ama vermediler 3 gün içine veriliyomus aynı günde oluyomus sen hangi haftada yaptircaksincanim gunaydin sagolasin yarın gidicem Zübeyde hanim a. 3 lü 4lü testleri yaptirmamistim belki süreleri gecmediyse hangisinin onu yaptirabilirim bir de ayrıntılı için gün verirler için diye düşündüm. sAna hangi haftanda gel dediler
17+5 ile 220 gr bir kızım varmışdoktor bebeğin suyu iyi korkutma kendini herşey gayet güzel dedi oh rahatladım. Kan ve idrar verdim şimdi onu bekliyorum. Bi de kan ilacı yazdı vitamine ek olarak.
Canım bilmiyom valla dün zorladim kendimi 3 lt yı buldurdum ama zor oluyo yanima alıyorum yudum yudum öyle iciyorum öyle dene istersenSelam kizlar haftaya gitmek istiyordum kontrole ama sikayetlerim var yarin yada cumartesi alabilirsem gidecegim insallah
Loveali bende su icemiyorum neyapacagiz bilemem valla@TuRuNCu ne desen haklisin bosver iyiki gitmisler kendilerinde arasinlar sucu be ne rahatlikmis ( Fullialein nutkum tutuldu resmen,bu nasil bir insanlik annelik demiyorum anne olsa uzmeye vicdani el vermez!!!Allah sabir versin sakinnn yuvani dusuncesiz insanlar icin yikmaya calisma tam tersi destek olun yeterli uzuldum bayram bayram bu ne davranistir?kurtulmussun sakin strese girme
Sevgiyle saglikla kalin kizlar kolayliklar diliyorum
Kızlar bende iki gündür çok kötüydüm dün çok yorulmuştum ve sinirlenmistim önceki günde malesef misafirlikte üşüyerek uyudum sancıya iki gün sonunda dayanamadım bugün is çıkışı hastaneye gittim bebeğim 20+4 çıktı 9 gün ileri ama aşağıdaymış baya o yüzden sancı veriyormuş ilaç falan vermedi sizde bunu yaşayan varmı
Herkes uzan ayağını ve kalcani havada tutucak şekilde koltuğun üzerine koy karnını yavaş yavaş yukarı it diyor bazısı kahve bazısı elma bazısı ise sarımsak koy falan ddi umursamadım ne ise yarar ki
Bide bebek ters dedi yine cinsiyeti göremedik
Bana da vermedi daha dr bu haftaki kontrolde verir buyuk ihtimal bosver ne kaar gec verirse okadar iyi:))ilac icmeyi sevmedigimden isime geliyor kuru uzum ye bol bol bu arada verene kadarya ben 19+3 deyim ama hala kan ilacı vermedi bana
Aynen canim ya yoksa susuzluktan neolur bebekler bilemem,ilkinde de hayatimda en cok zorlayarak ictigim suyu icmistim:))Canım bilmiyom valla dün zorladim kendimi 3 lt yı buldurdum ama zor oluyo yanima alıyorum yudum yudum öyle iciyorum öyle dene istersen
Sadece bebeğin suyu için değil herşey için diyolar sanırım havalar da soğudu nasıl iccez bilmiyomAynen canim ya yoksa susuzluktan neolur bebekler bilemem,ilkinde de hayatimda en cok zorlayarak ictigim suyu icmistim:))
canım bende 19+3 ümya ben 19+3 deyim ama hala kan ilacı vermedi bana
Bende 2 yı buluyo gibi ona bile az dediKızlar ben de su içemeyenlerdenim. En fazla zorlarsam 1.5 lt.
İçim almıyor.
Ben onu da icemiyomcanım bende 19+3 ümbende kullanmıyorum dr kan sonuclarına göre verıyo kan hapını canım uygun görmedı sadece decavit verdi
Bende ilk başlayacağım 11 e düşmüş kan kötü değil çok ama destekleyelim senin için de iyi olur dedi.ya ben 19+3 deyim ama hala kan ilacı vermedi bana
Kendi adımı tavsiye deyim SalihaMaasallah.Allah kucagina aldırsın.Ben hala kizima isim bulamadim.nete bakiyorum hic icimin isindigi isim yok.hem anlamı hem soylenisi güzel olsun istiyorum
bende içerken zorlanıyorum kokusundan fılan ama içiyorum naapimBen onu da icemiyom
bende her sabah masaya koyuyorum gözümün önüne ıkı tane 1/5 litre ama bırını zor bıtırıyorum malesefffKızlar ben de su içemeyenlerdenim. En fazla zorlarsam 1.5 lt.
İçim almıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?