2017 Şubat Anneleri

Bence kimsenin buna böyle bi cvp yazmaya hakkı yok herkes kendi yaşadığını kendi bilir burda anlattiginin da belki daha da ayrıntısı vardır bilemeyiz ... Kısacası sen anlatırsın bizlere (bence) dinlemek duser sevabiyla gunahiyla herkesin yaşadığı yaptığı kendinedir bende ustune lazım olmayanların böyle tepki vermesine çok kızıyorum ama boşver ....

Ayrıntılı için gün almaya gittim yine boşuna gittim 3 hafta sonrasına vermiyorlar 3 gün içinde veriyolarmis pehhh M muhendiseylul sende Zübeyde ye gitmeyi dusunuyodun sanırım eğer gidersen haberin olsun yaptiracagn hafta git o güne bile veriyolarmis çünkü

canim gunaydin sagolasin yarın gidicem Zübeyde hanim a. 3 lü 4lü testleri yaptirmamistim belki süreleri gecmediyse hangisinin onu yaptirabilirim bir de ayrıntılı için gün verirler için diye düşündüm. sAna hangi haftanda gel dediler

Bana orası bisey demedi kendi Dr um 22-24 hafta da yaptir dedi kendisi de o hafta bakacak sanırım o yüzden bende 13 ekim e fln gün aliyim diye gittim ama vermediler 3 gün içine veriliyomus aynı günde oluyomus sen hangi haftada yaptircaksin

Selam kizlar haftaya gitmek istiyordum kontrole ama sikayetlerim var yarin yada cumartesi alabilirsem gidecegim insallah
Loveali bende su icemiyorum neyapacagiz bilemem valla@TuRuNCu ne desen haklisin bosver iyiki gitmisler kendilerinde arasinlar sucu be ne rahatlikmis( Fullialein nutkum tutuldu resmen,bu nasil bir insanlik annelik demiyorum anne olsa uzmeye vicdani el vermez!!!Allah sabir versin sakinnn yuvani dusuncesiz insanlar icin yikmaya calisma tam tersi destek olun yeterli uzuldum bayram bayram bu ne davranistir?kurtulmussun sakin strese girme
Sevgiyle saglikla kalin kizlar kolayliklar diliyorum

17+5 ile 220 gr bir kızım varmış doktor bebeğin suyu iyi korkutma kendini herşey gayet güzel dedi oh rahatladım. Kan ve idrar verdim şimdi onu bekliyorum. Bi de kan ilacı yazdı vitamine ek olarak.

ya ben 19+3 deyim ama hala kan ilacı vermedi bana

Canım bilmiyom valla dün zorladim kendimi 3 lt yı buldurdum ama zor oluyo yanima alıyorum yudum yudum öyle iciyorum öyle dene istersen

Bide bebek ters dedi yine cinsiyeti göremedik

bilgim yok canım ama benimde baya aşağıda doktorda normal daha yukarı çıkmaya başlamaz zamanı var takma dedi. sen dinlen dikkat et . milletide sallama elma sarımsak olayına güldüm bu arada

Canım bilmiyom valla dün zorladim kendimi 3 lt yı buldurdum ama zor oluyo yanima alıyorum yudum yudum öyle iciyorum öyle dene istersen
Aynen canim ya yoksa susuzluktan neolur bebekler bilemem,ilkinde de hayatimda en cok zorlayarak ictigim suyu icmistim:))

Aynen canim ya yoksa susuzluktan neolur bebekler bilemem,ilkinde de hayatimda en cok zorlayarak ictigim suyu icmistim:))
Sadece bebeğin suyu için değil herşey için diyolar sanırım havalar da soğudu nasıl iccez bilmiyom

Kızlar ben de su içemeyenlerdenim. En fazla zorlarsam 1.5 lt.
İçim almıyor.
bende her sabah masaya koyuyorum gözümün önüne ıkı tane 1/5 litre ama bırını zor bıtırıyorum malesefff arkadslar dıo iç iç die onuda öyle ancak içebiliyorum benim su içmememdenmı kaynklı aceba bebeğimn bobrek genıslemsı yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…