2017 Şubat Anneleri

Slm kizlar pazartesi randevum va rdevelte dua edin hersey guzel gelissin veeee bebisimin cinsiyetini ogreneyim magzalardan elim boz donuyorum sinir oluyorum bu arada besli puset seti aldik hem kiz hem erkek icin harika bir set civilden aldik 140 liraya ve kalitelide ufak tefek eksikelr var hatta birazdna liste olusturucam insaAllah rabbim saglicakla dogurmayi nasip eder bize devlete aldim randevu 27 sine ayrintili usg icin randevu veririler heralde ayy cok heyecNliyim kizlar yaaa siz naptiniz netim bitti giremedim de bi sure

Peki tuvalet isini napiyon. Kac dakka da bir gidiyon.

[Herkese gun
Cok gecmis olsun. Ama 3 lt de zor icilir ya bende 2 iciyorum ama 2.5 olmuyordur nerde kaldi 3lt

gulsah_bartu, post: 48143166, member: 719182"]Cok gecmis olsun. Ama 3 lt de zor icilir ya bende 2 iciyorum ama 2.5 olmuyordur nerde kaldi 3lt[/QUOTE]
Herkese Günaydın. Bel ağrısından dolayı bugün işten izin aldım evde yatıp istirahat edeceğim. Sabah bulantilarim başladı Ben de maximum 2.5 lt icebiliyorum. Daha fazlası zorluyor.

günaydın hanımlar.

canım inş gösterir cinsiyeti bu kez... seninle aynı ilçedeydik. bende o mağazaya bakıcam...bu arada ayrıntılı usg test gibi değil dimi? sadece her organ ayrı ayrı inceleniyor. ona göre bende 24. haftada falan devlete kadın doğuma randevu alayım?

canım ben ikisini beraber kullanıyorum

Slm kızlar...
Bu aralar pek yazamasam da okumaya çalışıyorum. Son yaşadıklarım keyfimi fazlasıyla kaçırdı. Oğlumda kreşten soğuyup gitmek istemediği için akşama kadar onunla ilgilenmekten pek vaktim kalmıyor yazmaya.

Merak eden arkadaşlara ayrıca teşekkür ediyorum.

Pazar günü kayınvalideler döndü ama kayınbaba "bir daha evine gelmem" diye küsüp gitti. Oğluna bi dünya sitem edip elini bile öptürmedi.

Sebebi ise kendi karısını ve kızlarını eve gönderip biraz daha benim evimde kalmak isteyişi...
Eşimle kalma sebebini bir türlü anlayamadık.
Yani 70 yaşında bi adamın ne işi var kendi evi dururken bizim evde.
İşi yok gücü yok.
Keyfii kalmak istiyor.

Eşimle konuştum ve eğer bizde kalırsa annemlere gideceğimi söyledim. Hiç bir şekilde kabul etmeyeceğimi belirttim. Tabi ki kendi babası ve eğer isterse işinden izin alıp evde babasının yanında kalabilir ama ben buna mecbur değilim.

Benim yorgunluğum ve yüküm bana yetiyor. Bu halde iken kendi karısı kızları dururken yaşlı başlı bi adama hizmet edemem.

Eşim de annesigilin otobüs biletini alırken kalma isteğini önemsemeyip babasının da biletini aldı. Kayınbaba bunu öğrenince küsüp sitem etti ve arkasını döndü gitti.

Şimdi yine "aaaaa ne kadar ayıp olmuş. Adamcağız bir kaç gün kalsa ne olacaktı " diyen arkadaşlar çıkacaktır. Bu kişiler yorym yazmasın lütfen çünkü durumu bilip bilmeden suçlayıcı tavırları fazlasıyla kırıcı olabiliyor.
Zaten çok hassasım,hiç kaldıramam fazlasını..

Günaydın kızlar.
Benim minik oğlumu ilk kez ve net bir şekilde 17+5 te hissettim. Artık her gün hissediyorum babası da elini karnıma koyduğunda hissedebiliyor ama her hareketini değil.
Bu bile kuvvetli bir bağ oluşturdu aramızda.

Bunun dışında; anlamsız gerginliklerim ve mutsuzluklarım var. Umarım geçicicidir.

tünaydın.. yanlız olmadığıma sevindim yahu bende de bi karamsarlık hakim oturduğumuz ev pek büyük kira,doğalgaz kapıda eve faydası yok :S bayramdan önce bi sürü ev vardı tayinlerden ve okulun açılmasından dolayı şimdi tek tük ev var ve kiralar uçmuş durumda canım epey sıkkın anlayacağınız yüzüm asık bu evden taşınmak istiyorum taşınmak.

Günaydın canım doğum izni bitiminden sonra ilk çocukta 2 ay yarım gün çalışıp tam maaş alınabiliyor 2. ve 3. Çocuklarda süreler daha fazla. benim nasipse ilk çocuk olacağı için diğerleriyle ilgilenmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…