- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.429
- 248
- 31
Demekki su icmekle alakasi yokOna rağmen bana çok su iç bebeğin suyu az dedi pazartesi günü devletteki doktor moralimi çok bozdukorkuyla yarın kendi doktorumun ne diyeceğini bekliyorum..
Yok hiç bisey vermedim o bilgisayar üzerinden sistem den yaptı 10 gün sonra fln aramistim tamam alindi dedi işteIkamet kağıdı dilan vermiş miydin peki ?
Peki tuvalet isini napiyon. Kac dakka da bir gidiyon.Hadi ya. Ben dün iki gün 6 lt içtim bugün 4 e düşürüp meyveyi artırdım korkumdan şu da zehirler filan dediler... Normalde de 3 lt içiyordum zaten su zorlamaz beni. Inşaallah yarın doktor suyun güzel der de biraz rahatlarım
HahayyyPeki tuvalet isini napiyon. Kac dakka da bir gidiyon.
Her ders yarım lt içip her teneffüs tuvalete gidiyorumPeki tuvalet isini napiyon. Kac dakka da bir gidiyon.
Cok gecmis olsun. Ama 3 lt de zor icilir ya bende 2 iciyorum ama 2.5 olmuyordur nerde kaldi 3lt
Slm kizlar pazartesi randevum va rdevelte dua edin hersey guzel gelissin veeee bebisimin cinsiyetini ogreneyim magzalardan elim boz donuyorum sinir oluyorum bu arada besli puset seti aldik hem kiz hem erkek icin harika bir set civilden aldik 140 liraya ve kalitelide ufak tefek eksikelr var hatta birazdna liste olusturucam insaAllah rabbim saglicakla dogurmayi nasip eder bize devlete aldim randevu 27 sine ayrintili usg icin randevu veririler heralde ayy cok heyecNliyim kizlar yaaa siz naptiniz netim bitti giremedim de bi sure
Ya kizlar ben gyno ferro sanol iciyorum. Saglik ocaginda sabah kan tahlilide yaptilar. ebe sormustu kan ilaci iciyorum demistim. Tahlil sonuclarini esim almaya gitti onada sormus ilac iciyormu diye. Esimde sagolsun biraktigim folik asitleri hatirlayarak icmiyor birakti sanirim demis. Oda decavit vermis. Bu ilaclarin ikiside icilirmi yada icen varmi. Bu arada kan degerim yukselmis aile hekimi normal demis. Bu ebe beni sinir etti iyice. Hic guvenim kalmadi kadina. Degistrme hakkimiz varmi acaba.
Günaydın canım doğum izni bitiminden sonra ilk çocukta 2 ay yarım gün çalışıp tam maaş alınabiliyor 2. ve 3. Çocuklarda süreler daha fazla. benim nasipse ilk çocuk olacağı için diğerleriyle ilgilenmedimgünaydın kızlar,
sosyal medyadamı yazışıyorsunuz artıknormalde sabah akşam bir sürü konuşmalar olurdu
bu arada hamilelerle alakalı yeni bir yasa çıkmış. sadece devlet memurlarına değil özel sektör içinde geçerliymiş. doğumdan sonra belli bir süre yarı zamanlı çalışıp yarım maaş iş yerinden, yarım maaş devletten diye.. henüz haberin içeriğine bakamadım. sizin bilginiz varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?