ne alakası var? benim bebeğim de kız, benimki de 10 gün önden gidiyor, benim doktorum şimdiden doğum kilosunu tahmin edemeyeceğimizi, daha vakit olduğunu belki haftasını yeniden yakalayacağını, belki son haftalarda yağlanmayıp sadece uzayacağını, bunu şimdiden bilemeyeceğimizi söylüyor ve normal doğuma engel herhangi bir durum da gözükmüyor şimdilik diyor. sizin doktorunuz sezaryen sevengillerden olmasın? eğer normal doğum istiyorsanız hiç moralinizi bozmayın, bebeğiniz sağlıklı ve siz de hevesli olduğunuz sürece, son dakikaya kadar normal doğum şansınız var, ha tabii ki son anda çatı muayenesinde uygun bulunmazsınız, veya allah korusun bir sorun çıkar sezaryen şart olur amenna ama şimdiden 28 haftalık hamileye en küçük 3800 doğurursun o da normal doğmaz denir mi? kaldı ki annenin anatomisi uygunsa 4 kilonun üstündeki bebek de normal doğabilir, benim kuzenim 4200 gr erkek bebeği normal doğurdu mesela. çok sinirleniyorum böyle doktorlara. siz motivasyonunuzu yüksek tutun, ne güzel sağlıklı bebeğiniz varmış, bir anne daha ne ister:) maşallah