- 1 Ağustos 2016
- 770
- 726
- 53
Ayy helal olsun ivo sana.. ben bıraktım çalışmayı falan..Bilgisayar başında ödev yetiştirmeye çalıştığım bi pazar sabahından
(sabah deyip kendimi rahatlatıyom, daa zifiri gece oysaki)
Herkeşe meğrhabaağğğğ
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy helal olsun ivo sana.. ben bıraktım çalışmayı falan..Bilgisayar başında ödev yetiştirmeye çalıştığım bi pazar sabahından
(sabah deyip kendimi rahatlatıyom, daa zifiri gece oysaki)
Herkeşe meğrhabaağğğğ
![]()
Turuncu Hepsi çok güzel ama ben bu listedeki bazı şeyleri ihtiyaç oldukça alacağım çünkü aynı böyle bazı şeyleri ablamlarda doğumdan önce aldılar lazım olacak zaten diye ama inan hiç ambalajlarını bile açmadıkları çok oldu.Her yer artık alışveriş merkezi ihtiyaç olunursa hemen alınır. Bi daha düşün yine de sen bilirsin.
Her zaman değil canım. Doktor ne diyorsa o. Ben bebis ı iyi hissediyorum ya takıntım geçti bakıyorum da forumda çok var ben gibi o zaman diyorum normal bu baharcik takma. Ayın 22 sini bekliyecegim kısmet olursa tabi.erken doguma sebep olurmu ki bu cnm dr hiç öyle biseyden bahsetmedi ama tedirgin oldum şimdi
aynen benim göbeğim normalde de asagidaydi cnm ama şimdi daha da inmiş diyolar nefes almakta hiç sorun yaşamadım çok şükür ama erken doğum falan olur mu bilemedim şimdi![]()
Bence gayet güzel bi göbüş. Normal geldi bana benim ki daha sarkık gibi.Kızlar buda 2 gün önceki göbüşüm![]()
He kiii doğru diyon azcık şımarık olalım. Kesinlikle anne psikolojisi ilk önemli unsur.hele çok bilimler olacak etrafta sağlam olmak gerekecek. Dönüm kadar beni mutlu edeni alıcam. Zaten inşallah jübile de yapmış oluyorum. Son gebelik içimde bişi kalmasın diyorum.Bende acımıyorum nedense içime sinsin istiyorum o dönemde kendimizi şımartma ihtiyacı duyarız büyük ihtimal bizim iyi hissetmemiz De önemli![]()
Turuncu anam 52 gün diyor ayyy çok güzel maşallah. Az kaldı kızlar o güzel günler de zamanında gelsin inşallah.Mesela hangisi ?
Turuncu anam 52 gün diyor ayyy çok güzel maşallah. Az kaldı kızlar o güzel günler de zamanında gelsin inşallah.
Sen nasıl oldun canim birax geçti mi sancıların
Ya bn bu tek kullanimlik lohusa kulotlarindan almistm gebeligin ilk zamanlarinda ama nasil kullancaz icine ped mi takicaz? Zaten depend alicam smdi o zaman bunu bosuna mi aldim??Kızlar https://www.e-bebek.com/tek-kullanimlik-lohusa-kulodu-5-li-p-bae-985693/ burada lohusa külotları var,fiyatı bana uygun geldi,size de haber vereyim dedim..kargosu 6 tl mağazasından almak mantıklı ama ..
güzel bir soru oldu ben de cevapları bekliyorum ?Ya bn bu tek kullanimlik lohusa kulotlarindan almistm gebeligin ilk zamanlarinda ama nasil kullancaz icine ped mi takicaz? Zaten depend alicam smdi o zaman bunu bosuna mi aldim??
Ayy helal olsun ivo sana.. ben bıraktım çalışmayı falan..olmuyo yapamıyorum kafamı veremiyorum.. bi kaç dersim kalcak gibi sanki
yarına görüşmem var hocamla ama ben ona hazırlancama rizeye gezmeye gitcem şimdi
sen dengeyi koruyosun ne güzel..
Kızlar https://www.e-bebek.com/tek-kullanimlik-lohusa-kulodu-5-li-p-bae-985693/ burada lohusa külotları var,fiyatı bana uygun geldi,size de haber vereyim dedim..kargosu 6 tl mağazasından almak mantıklı ama ..
En iyisini yapıyosun bence deTatlım son ders dönemindeyim 4 dersim var bu dönem ve artık kurtulmak için can atıyorum.
Hazır doğurmadan önce bitsin ki yeterlilikte zaten okuma olacağı için bebekle de yaparım onu.
Ama bebekle ödev yada makale yazabileceğimi hiç sanmıyorum.
Eğer ilk ders dönemim olaydı çoktan koyvermiştim nasılsa yarım kalacak diye ama şimdi yüzdüm kuyruğuna geldim artık çok zorlansamda sabrediyorum.
Sonnn 1 aayyy
Bu kilotların ne işe yaradığını hala anlamadım
Depend alcam zaten külot şeklinde ped, o tek başına yeterli değilmiki?
Maşallah:)Kızlar buda 2 gün önceki göbüşüm![]()
cnm endişelendiriyorlar valla ya ben farkında değilim yani kayinvalidem le eşim inmiş aşağı diyince tedirgin oldum azıcıkMaşallah:)
Göbüsün çok aşagida degilki niye endişeleniyosn benimkide boyle:)
Genel konuştum ben TuruncuMesela hangisi ?
cnm endişelendiriyorlar valla ya ben farkında değilim yani kayinvalidem le eşim inmiş aşağı diyince tedirgin oldum azıcık![]()
göbusun gayet top gibi havada benim ilk belirmeye başladığı andan beri hiç böyle havada olmadı hep aşağılarda normal yağ göbeği gibi yani hiç takılma bunlara sencnm endişelendiriyorlar valla ya ben farkında değilim yani kayinvalidem le eşim inmiş aşağı diyince tedirgin oldum azıcık![]()
En iyisini yapıyosun bence debenim daha ilk dönemim ondan rahatım demek ki
allah yardımcın olsun canım kolay gelsin..
yeterliliği de en kısa zamanda halledersin inşallah..
Inse bile hemen dogurcaksin diye bisey yok beklenende o degilmi zaten son haftalarda herkes inmesini bekliyo:)cnm endişelendiriyorlar valla ya ben farkında değilim yani kayinvalidem le eşim inmiş aşağı diyince tedirgin oldum azıcık![]()
Bana da aynısı deniliyor boşver![]()
göbusun gayet top gibi havada benim ilk belirmeye başladığı andan beri hiç böyle havada olmadı hep aşağılarda normal yağ göbeği gibi yani hiç takılma bunlara sen
Takmamak gerekiyo sanırım bebisler ne zaman geleceğini biliyor nede olsaInse bile hemen dogurcaksin diye bisey yok beklenende o degilmi zaten son haftalarda herkes inmesini bekliyo:)