2017 Şubat Anneleri

Sıcak suyun içine bir limon sıkıp 1 tatlı kaşığı bal biraz karabiber ve biraz da zencefil rendeleyin beni genel de bu hemen iyileştirici bir de tavuk suyu veya tarhana çorbası deneyin derim

toz zencefil var evde şimdi o da aynı işi görür mü canım?

kayseride olanlara gerçekten çok üzüldüm sevdiklerimizi koruyamayacak güçte olmak beni daha da üzüyor... tek yapabildiğim bol bol dua etmek. allah terörün her türlüsüne fırsat vermesin. kimsenin ciğeri yanmasın yeter artık.....

acıya alışmak ve yaşanılanları unutmayalım....

Sağolun..

Amin inşallah...
Geçmiş olsun canım. İki çocuğu acile yetiştirdi zor bor sabahı yine Onlar siz gün verme diye Allah à dua ettim.şimdi ne haldedir o anneler Allah sabır versin. Giden gitti de kalan hergün olur şimdi. Allah bu kabus günlerin bitmesini nasip etsin. Çocuklarım için endişeliyim. Yarınları için korkuyorum artık.
Ben kemik ağrılarından uyuyamıyorum kaç gündür.
Bugün yine uykusuz başladım gün'e..
Benim için de zaman çok çabuk geçiyor.
Doğum yaklaştıkca endişelerim artmaya başlıyor senin gibi.
Evde bir çocukla bebek nasıl olacak.Yorgunluk ve uykusuzluk ile baş edebilecekmiyim..
Sütüm olacak mı olmayacak mı.
Çok düşündüğüm için benim de rüyama giriyor.Sürekli bebek emziriyorum :))
Sanırım çok fazla takmamak ve hayırlısını dilemek gerekiyor..

Canım valla hazırlıklara bi elimi atsam bitecek ama ben bir türlü başına geçemiyorum.
Öyle bir ağırlık var ki üzerimde...
Son 37-38 gün kaldı.
Bugün oturduğum yerden kıyafetleri ütülemeyi düşünüyorum.
Haftaya da kredi kartı döndüğünde tüm alışverişi yaparsam bir işim kalmıyor inşallah.
Sen nasılsın ?
Akıntı durumu tekrarlamadı değil mi ?

Canım ben de sezeryandan sonra direk evime gelmek istiyorum.Eşim 1 hafta izinli olacak.
O yardımcı olur bana diye düşünsem de annem ilk hafta onlara gelmemi istiyor.
Evlerimiz çok yakın ama günlük gelip gidemez annem.Bizde de kalmaz.
Bakalım artık duruma göre bir karar vereceğiz..

Çok geçmiş olsun canım..

Biz de sabah kayınbabamın telefonuna uyandık. Patlamayı o şekilde öğrendik.
Üniversitede 2-3 km mesafede bana.
Ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten.
Çarşı izinine çıkmış ana kuzuları ,okuyup adam olmak isteyen yavrular...
Kaç ananın yüreğine ateş düştü acaba :KK43:
Ülke ne hale geldi böyle...
Ama en acısı da diğer olaylarda olduğu gibi acısının çok çabuk unutturalacağı :KK43:
Çok geçmiş olsun Allah korusun cümle alemi
rahimde kasılma ve açılma yapıyor biliyorum normal doğumu kolaylaştırıyor

teşekkür ederim canım doğru hatırlamışım demek ki aldırayım ben hurmayı. pilates yapıyor musun? youtubeda hamilelik boyunca ara ara yaptığım amy diye bir kadın vardı, en son 2 hafta spor yapamadım sınavlara çalışmaktan ve perş yaptım. o günden beri bacaklarım felaket. geceleri uykumdan kasılarak kramplarla uyanıyorum ne kadar hamlamışım halbuki hep dikkat ettim aktif olmaya. bu hafta bir de yürüyüş yapıp haftaya düzenli başlayayım o zaman ben. kegele ben de başlayacağım inşallah faydasını görürüz.

burun çok kötü yaa bende yok neyse ki:KK43: dün 3 kupa limonlu zencefilli tarçınlı ballı sıcak su içtim her birinde farklı bir şey denedim. çorba, bol mandalina, muz ve günlük yumurta yedim. tüm gün böyle geçti bugün çok daha iyiyim çok şükür boğazını sıcak tut canım çok faydası oluyor.

hala kendime gelemedim.. bu sabahki patlamayı duydum bize 3 dklık bir mesafede. eşim de 10dk önce o yoldan işe gitmişti. şimdi de başka araçlar var diyorlar sürekli felaket mesajları geliyor whatsapptan. Allahım ailelerine sevdiklerine sabır versin çok zor çook..
Rica ederim canım. Hafif hafif başladım ağrı yapıyor alışır iz vücud kuvvetler inşallah ben en çok ordayım aklımda hep olur mu başarır miyim düşüncesi var.

Kızımın hareketleri artık baya canımı yakıyo ayağını bi itmesi var sanki karnımdan çıkacak. Canımın yanması bişey diilde içime sığdıramıyorum heralde sıkışıyo diye üzülüyorum ya .. bi yandan normal büyüdü güçlendi diyorum ama bi yandan da öyle düşünmeden edemiyorum. Saçma mı düşünüyorum acaba. Elini ayağını sırtını heryerini görüyorum itince nerdeyse . Şimdiden böyleyse bir aya ne yapar kimbilir daha da büyüyecek sığmayacak sanıyorum. Delimiyim neyim :110:

Saolnn kizlar valla bende normal gittigini düsünuyodm dr da normal

dedi ama dogum yapan arkadaşlarmla

dun göruştum kuçük filan dediler..niye durduk yere insanin

kafasina sokarlar boyle şeyleri zaten dogum yaklaşmiş hassas zamanlardayiz:sinirli:
Cnm laf söyleyenler hiç bitmez zaten doğum yaklaşdıkça sitrrs olmamak ne mümkün bende hemen herşeye üzülüp ağlıyrm çok hassas oluyo insan laf çekemiyo ama kızımın tekmelerini hissettikçe herşey boş geliyo:KK68:

Kızımın hareketleri artık baya canımı yakıyo ayağını bi itmesi var sanki karnımdan çıkacak. Canımın yanması bişey diilde içime sığdıramıyorum heralde sıkışıyo diye üzülüyorum ya .. bi yandan normal büyüdü güçlendi diyorum ama bi yandan da öyle düşünmeden edemiyorum. Saçma mı düşünüyorum acaba. Elini ayağını sırtını heryerini görüyorum itince nerdeyse . Şimdiden böyleyse bir aya ne yapar kimbilir daha da büyüyecek sığmayacak sanıyorum. Delimiyim neyim :110:
Cnm öyle düşünme hareket etmese daha tedirgin olursun hareket ediyoki sağlıklı sorun yok böle düşün:anneadayı:

Cnm öyle düşünme hareket etmese daha tedirgin olursun hareket ediyoki sağlıklı sorun yok böle düşün:anneadayı:

Evet o zaman da ayrı bi vaka oluyorum. Uyurken uyansın diye bekliyorum. Sağlıklı olsunlar da.. Çok şükür..

Son 3-4 gündür tuhaf bir bulantım var.
Yemek yememe engel olmuyor ,kusmuyorum, ama yine de rahatsız edici bir durum.:işsiz:

Kızlar bişey sorcam yorulduğunuz zaman sırtınız beliniz ağrıyo mu veya kasıklarınızda ağırlık oluyo mu yani böle bişey aşağı çeker gibi

Anneler nasilsiniz pazartesi kontrole

gitcem ben insallh bebegin kilosunu mrk ediyorum ayin 1 inde 1134 grm di

bugun arkdasimla konusrken söyledim neden o kadar az filan dedi kafama takildi biraz pazartsi sormam lazm dr a :KK43:
canım ben 30 +6 günlük hamisim ayın birinde kızım 130 gr mis 29 hafta içindeydim o zman ve doktor bi hafta geri oldugnu söylemişti bi fikir olsun diye yazdim senin gayet iyi bence. pazartesi doktoruna sorunca bişey olmadığını anlarsın üzme kendini ve takılma bunlara ye iç yat :super:

Günaydın herkese.... Eli şişen varmı acaba benim yüzüklerim olmuyo artık :KK61:
evet benim parmaklar da sosis gibi oldular ama asıl mesele ayaklarım :KK53: normalde 37 giyiyorum ama şuan 38 dar geliyor somun ekmeği gibi oldular tayt giyince bilekler incecik ayaklar palyaço ayağı gibi çok komik gorunuyor:oops:

Vallaha ayni korku bendede var ustelik ben sultanbeyliden pendik marmara arastirmaya gudecem doguma kara kara dusunuyom nasi olcak diye bakalim nasipte neresi var ne sekil var allah yardim etsin bana bi abla sik sik merdiven in cik dedi normal doguma katkisi cokmus hayir ev sahibi komsular gorse guler vallaha ne inio cikiyin diye bende cok kalin bi mont aldim onla idare ediyom az dolaniyom evin etrafinda oda kR iyice bastirana kadar sonrasi evin icinde mekik dokumak yarim saat hic durmadan git gel yPAacaz demekki nasi olacaksa artik

Allah hepimizin yardımcısı olsun.. hayırlısıyla atlatalım bugünleri bebeklerimizi sağlıkla alalım kucağımıza inşallah..

Günaydın herkese.... Eli şişen varmı acaba benim yüzüklerim olmuyo artık :KK61:

Gunaydin. Ben de ayni durumdayim iki yuzugum de olmuyo biri boldu sozdee

merhaba kızlar,

benim sadece şişmekle kalmadı uyuşma ve hissizlik başladı sol elimin özellikle işaret ve baş parmaklarında.. ödemden dolayı sinir sıkışması oluyormuş.. sanırım karpal tünel sendromu dedikleri şey.. doğumdan sonra geçmesini umuyorum.. gerçekten sinir bozucu.. ayakkabılarımın içinede neredeyse bir aydır giremiyorum ne yazık ki..:KK43:

Kızlar park yatak için yatak alan var mı aranızda?Pukka home un kini burda bir arkadaş yazmıştı sanırım . Visco mu olmalı,pamuk mu hala kafam karışık ve almadım henüz.Oğlumda visco kullanmıştım ama o zaman olumsuz yorumlar yoktu. Bir sorun yaşamadım ama şimdi ne alsam karar veremedim.

Kızlar park yatak için yatak alan var mı aranızda?Pukka home un kini burda bir arkadaş yazmıştı sanırım . Visco mu olmalı,pamuk mu hala kafam karışık ve almadım henüz.Oğlumda visco kullanmıştım ama o zaman olumsuz yorumlar yoktu. Bir sorun yaşamadım ama şimdi ne alsam karar veremedim.
O konu cok karisik malesef her kafadan bi ses cikiyo duydukca kafam karisti daha once sunger yatak kullanmistim gayette memnundum hicbir problemde yasamadik bu seferde aynen pamuk kilifli sunger yatak aldim bence sende cok kafani karistirma daha once kullandigindan memnunsan al gec :rapci:

O konu cok karisik malesef her kafadan bi ses cikiyo duydukca kafam karisti daha once sunger yatak kullanmistim gayette memnundum hicbir problemde yasamadik bu seferde aynen pamuk kilifli sunger yatak aldim bence sende cok kafani karistirma daha once kullandigindan memnunsan al gec :rapci:
Aynen dediğin gibi sanırım. Çok araştırmak ta kafa karıştırıyor.Herkes farklı yorum yapıyor.Fiyatlarda çok farklı. Sağlık tabi en önemlisi ama sadece markaya para vermek te ne kadar doğru ...

İyi haftasonları herkese bir uyuşukluk var ki sormayın ne canta hazır ne kıyafetler yıkandı utulendı hıç birsey yapasım yok penguen gibi yürüyorum artık sizde ağırlaştınız mı çok top gibi dönüyorum yatakta artık :110::KK49::halay:

Kızlar bişey sorcam yorulduğunuz zaman sırtınız beliniz ağrıyo mu veya kasıklarınızda ağırlık oluyo mu yani böle bişey aşağı çeker gibi
Ayni dedigin gibi bendede oluyo sanki bebek aşagi baski yapiyo gibi ve bel ağrısıda oluyo çok ayakta durunca gezdigim zaman iş yaptigim zaman:( fazla zorlamamak lazim kendimizi artik:anneadayı:

evet benim parmaklar da sosis gibi oldular ama asıl mesele ayaklarım :KK53: normalde 37 giyiyorum ama şuan 38 dar geliyor somun ekmeği gibi oldular tayt giyince bilekler incecik ayaklar palyaço ayağı gibi çok komik gorunuyor:oops:
yaaaaa benim ayağımda bişey yok henüz ayağım şişmesin bari :110:

merhaba kızlar,

benim sadece şişmekle kalmadı uyuşma ve hissizlik başladı sol elimin özellikle işaret ve baş parmaklarında.. ödemden dolayı sinir sıkışması oluyormuş.. sanırım karpal tünel sendromu dedikleri şey.. doğumdan sonra geçmesini umuyorum.. gerçekten sinir bozucu.. ayakkabılarımın içinede neredeyse bir aydır giremiyorum ne yazık ki..:KK43:
cnm o uyuşma bende yok parmaklarımdaki sisligi sabah yüzüklerimi takmayinca farkettim inş bu kadarla kalır :silah:

Back
X