2017 Şubat Anneleri

TuRuNCu TuRuNCu
Günaydın canm
Periyodik gelen ağlama krizleri, karnında bebeğin var diyerek kendimi sakinleştirme sonra anıları hatırlama sonra tekrar aynı süreç geçiriyorum günleri.. acım hiç azalmıyor ama

Bebeğin kilo atağı yapacaktır acıkman ondan sanırım
Hala 5 kiloda mısın?

Geçmiş olsun canm
Sarı kantoron yağı sür iz kalmasın
[/QUOTE]

Canım ya ...:cry:
Hem hamileliğin zorluğu ,hem yaşadıkların hiç kolay değil...
Umarım en kısa zaman da biraz daha rahatlamış olursun...:KK19:

Toplam 6 kilodayım canım.
4 hafta sonra doğum var.Haftalık yarım kilo alsam 8 kilo ile tamamlarım diye umut ediyorum bakalım

Kızlar bir şey sormak istiyorum.
Bu hastane çıkışları neden hep alt üst takım halinde acep ?
Ben hemşireye ilk doğduğunda giydirmesi için tulum versem olmaz mı ki ?
Elimde çok güzel 50 cmlik bir tulum var.Tam yenidoğan boyutunda.
Kararsız kaldım..

Kızlar bir şey sormak istiyorum.
Bu hastane çıkışları neden hep alt üst takım halinde acep ?
Ben hemşireye ilk doğduğunda giydirmesi için tulum versem olmaz mı ki ?
Elimde çok güzel 50 cmlik bir tulum var.Tam yenidoğan boyutunda.
Kararsız kaldım..

Canım benimki 10 lu içinde hem alt üst takımı hem tulumu hem de tulum içine çıtçıtlı bady si var ben çıtçıtlıyla tulumunu vericem, bazı takımlar tulumlu bazıları değil . Ama yenidoğan boyutundaysa olur tabi neden olmasın..

hastane çantasını çoktan hazırlayanlar, emzik, göğüs kalkanı ve kelebek uç koydunuz mu, koyduysanız sterilize ettiniz mi? sterilize edip kilitli poşetlerle koysam ne kadar steril kalır acaba,yoksa erken mi biraz daha mı ertelesem?
Emzikle biberon koydum sterilize ederek kabinda koydum ..göğüs kalkani felan almadim herkese lazim.olan birşey değil çünkü lazim olursa alinir diye düşündüm

Kızlar kahvaltıdan sonra kanlı akıntı geldi hemen acile gittim. Doktor alttan muayene etti aciklik kontrolü yaptı rahim ağzında yara var dedi. Abartarak söylüyorum ama 5 kere doğum yapmış kadın gibi görünüyormus yaralar. Fitil ve hap verdi 7 günlük sonrasında mutlaka smear aldirmam gerekiyor. Ben hep bebeği sorunca doktor kızdı herşey bebek değil işin ucunda senin canın var dedi. İnşaallah normal doğuma engel bir şey çıkmaz. Kendi doktoruma da sordum ilaçları kullan çarşamba günü randevumuzda konuşuruz dedi. Dua edin sıkıntı çıkmasın..
Gecmis olsun dikkat et..allah yardimcin olsun allahin izniyle biseycik olmaz

TuRuNCu TuRuNCu
Günaydın canm
Periyodik gelen ağlama krizleri, karnında bebeğin var diyerek kendimi sakinleştirme sonra anıları hatırlama sonra tekrar aynı süreç geçiriyorum günleri.. acım hiç azalmıyor ama

Bebeğin kilo atağı yapacaktır acıkman ondan sanırım
Hala 5 kiloda mısın?

Geçmiş olsun canm
Sarı kantoron yağı sür iz kalmasın
[/QUOTE]
Sağol canım. Madem assolist sürdüm bu sabah. Bende yok kantaron yağındn. Alayım eczaneden yarın.
Kolay şeyler yaşamadin sen bu süreçte. İlk gebelikte duygusallık çok oluyor. Üstüne yaşadıkların normal yani. Kendine iyi bak.

Canım benimki 10 lu içinde hem alt üst takımı hem tulumu hem de tulum içine çıtçıtlı bady si var ben çıtçıtlıyla tulumunu vericem, bazı takımlar tulumlu bazıları değil . Ama yenidoğan boyutundaysa olur tabi neden olmasın..

Bak bunu duyduğuma sevindim.O zaman ben de tulum vereyim.
İlk oğlumdan kalan bir sürü kıyafet var.Hepsi de tertemiz ,bir kaç kez giyilmiş.
O yüzden hiç masrafa girmek istemiyorum ama anne olarak 2.ci oğlumunda en azından yeni bir hastane çıkışı olsun diye düşünüyordum.
Duygusal düşününce evet alayım diyorum ama mantıklı düşününce de ne gerek var diyorum.Ona vereceğim para ile ileri ki aylarda giyebileceği farklı kıyafetler alırım değil mi ?

Hiç ağrım yanma kaşıntı koku yok sadece beyaz akıntım oluyor. İltihap tahlillerde çıkıyor bi keresinde ilaç verdi sonra bol su iç dedi. Ben çok su içen biriyim zaten normalde 3 4 lt yo buluyor sanırım ondan hissetmiyorum ben iltihabı. Ayakları filan hep sıcak tutarım patiksiz terliksiz gezmem.
Geçmiş olsun canim sıkıntı yapma sakinliğini koru .rabbim meleğini koruyacaktir.farkli bisey hissettiğinde doktora git

İlk oğlumdan kalan bir sürü kıyafet var.Hepsi de tertemiz ,bir kaç kez giyilmiş.
O yüzden hiç masrafa girmek istemiyorum ama anne olarak 2.ci oğlumunda en azından yeni bir hastane çıkışı olsun diye düşünüyordum.
Duygusal düşününce evet alayım diyorum ama mantıklı düşününce de ne gerek var diyorum.Ona vereceğim para ile ileri ki aylarda giyebileceği farklı kıyafetler alırım değil mi ?

Aynen öyle.. sen daha iyi bilirsin tabi de zaten 2 kere giyecekler anca. Hem hatırası var işte abisinin küçüklüğü gibi olacak minik:))

Bebek doğunca hemşireye vereceklerimiz içinde ne olmalı. 10lu yeni doğan aldım ama giydirmedikleri olur mu ki ici de.giydirmediklerini bize geri veriyolar mi ki bilemedim .o_O

Aynen. Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Öte yandan küçüğü aldım buna da ayrı alayım diyorum. Tabi ben daha kıyafetleri yıkamadim.bugün çıkarıp yikiyacagim. 15 inde ayrılacağım. Eve kalınca da eksikleri alırım diyorum.

Kızlar ben kızıma 2 takım haricinde birşey almadım oğlumdan kalan çok şey var çoğu beyaz krem ama içim rahat değil ya ama fazla almaya gerek YÖK ısraf çabuk büyüyor zaten zaman geçtikçe ihtiyacı oldukça alırım diyorum ... benim gibi düşünen var mı

Günaydın canimm. Ben de inanılmaz acikiyorum hiç böyle olmamıştım. Dün kurabiye yaptım iki tepsi bir tepsi Ben yedim yetmedi çorba makarna yedim yetmedi çerez falan yedim yetmedi yetmedi gerisini yazmiucam Zeren 700 gr aldım.
Bu arada haklısın ben de dün gece epey düşünüp bu işi yokuşa sürmemeye karar verdim. Zaten deneyip birakicam artık nasip kısmet diyelim artık.
Bende de tam aksi bu ara iştahsızlık var ama aksam yemeklerini iyi yiyorum

Allah yardımcın olsun canım ama evliliğin oturması zaten iki yılı buluyor.
biz de üç sene çıktık ama aynı evlenince bir gr tanıyamamışım dedim ama hiçbir şeyi alttan almadan yeni yeni düzeldi, düzelir inşallah senin de.
gerçi düzelse de bazı şeyler eskisi gibi olmuyor.
Hiç birşey eskisi gibi olmuuor onlar nasıl değilmişlerse bizde değişiyoruz Canlar .., hamileliktendir umarım diyip zaman akıp geçiyor bakalım nereye kadar sürecek

Hiç birşey eskisi gibi olmuuor onlar nasıl değilmişlerse bizde değişiyoruz Canlar .., hamileliktendir umarım diyip zaman akıp geçiyor bakalım nereye kadar sürecek
Zaten beni şu hamilelikte en çok zorlayan duygusal hassasiyet oldu.
Çevredeki kimseye tahammül edemez oldum. Umarım doğumdan sonra her şey normale döner

Kızlar ben kızıma 2 takım haricinde birşey almadım oğlumdan kalan çok şey var çoğu beyaz krem ama içim rahat değil ya ama fazla almaya gerek YÖK ısraf çabuk büyüyor zaten zaman geçtikçe ihtiyacı oldukça alırım diyorum ... benim gibi düşünen var mı

ben de oğlumdan kalan kıyafetleri yıkadım, ütüledim.mavi de var içinde ama giydircem. zaten çok çabuk büyüyorlar masrafa gerek yok. hastane çıkışı, 4 battaniye, 2 tulum ve önlük aldım.biraz pembe bulunsun diye;))bi de biberon.yeter diye düşünüyorum.mantıklı olan bu.

Canım ya ...:cry:
Hem hamileliğin zorluğu ,hem yaşadıkların hiç kolay değil...
Umarım en kısa zaman da biraz daha rahatlamış olursun...:KK19:

Toplam 6 kilodayım canım.
4 hafta sonra doğum var.Haftalık yarım kilo alsam 8 kilo ile tamamlarım diye umut ediyorum bakalım[/QUOTE]

Üst üste yaşadım her şeyi
Kader böyleymiş
Bazen de diyorum hamile olmasam dedemin acısından tutunacağım hiçbir şeyim olmazdı

Ne güzel ya 6 kilosu Doğumda giderken
Emzirirken de eskisinden zayıf olursun
Ben 6 kiloyu şimdiden aldım hatta 6,2

Sağol canım. Madem assolist sürdüm bu sabah. Bende yok kantaron yağındn. Alayım eczaneden yarın.
Kolay şeyler yaşamadin sen bu süreçte. İlk gebelikte duygusallık çok oluyor. Üstüne yaşadıkların normal yani. Kendine iyi bak.[/QUOTE]
Canm sarı kantaron yağı aktarda var
Eczaneden silverdin alabilirsin yanık için
Allah'ın takdiri. Bebeğim sağlıklı doğsun. Vardır bu yaşadıklarımın da hayırlı bir sebebi ne yapalım

Canm ben de özenip tulum aldım
Ama temiz çıkmazsa diye alt üst takım verip çıktıktan sonra ıslak mendille silip giydireyim dedim
Ya ne gerek var abisi sonuçta
Hem ben olsam özellikle giydirir bir de foto çekerdim
Tam albümlük olur ikisi aynı tulumla
Bu tulumu giydirirken de içine şu göbek bağına göre olan zıbın ve ekstra bir çorap giydirsem yeter herhalde

Eklentiler

• IMG_7077.webp
    IMG_7077.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 96
kızlar bebege oda yaptım ama yatak odasina da bi yatak almak istiyorum. kucuk bir park yatak alaym hem 3 yasina kadar da gittigimiz yerlere rahatlikla götürürz dedim ama cok masraf oldugu icin uygun fiyatlı bi sey istiorum 200 tlye park yataklar var ama canlisini goremedgm için biledm. teferruatli bi sey olmasina gerek yok sadece kademesi olsun cok asagida olmasin yeter. bana bi yardimci olun lutfeeeen:KK25::KK25:

Back
X