Canım ya ...

Hem hamileliğin zorluğu ,hem yaşadıkların hiç kolay değil...
Umarım en kısa zaman da biraz daha rahatlamış olursun...
Toplam 6 kilodayım canım.
4 hafta sonra doğum var.Haftalık yarım kilo alsam 8 kilo ile tamamlarım diye umut ediyorum bakalım[/QUOTE]
Üst üste yaşadım her şeyi
Kader böyleymiş
Bazen de diyorum hamile olmasam dedemin acısından tutunacağım hiçbir şeyim olmazdı
Ne güzel ya 6 kilosu Doğumda giderken
Emzirirken de eskisinden zayıf olursun
Ben 6 kiloyu şimdiden aldım hatta 6,2
Sağol canım. Madem assolist sürdüm bu sabah. Bende yok kantaron yağındn. Alayım eczaneden yarın.
Kolay şeyler yaşamadin sen bu süreçte. İlk gebelikte duygusallık çok oluyor. Üstüne yaşadıkların normal yani. Kendine iyi bak.[/QUOTE]
Canm sarı kantaron yağı aktarda var
Eczaneden silverdin alabilirsin yanık için
Allah'ın takdiri. Bebeğim sağlıklı doğsun. Vardır bu yaşadıklarımın da hayırlı bir sebebi ne yapalım
Bak bunu duyduğuma sevindim.O zaman ben de tulum vereyim.
İlk oğlumdan kalan bir sürü kıyafet var.Hepsi de tertemiz ,bir kaç kez giyilmiş.
O yüzden hiç masrafa girmek istemiyorum ama anne olarak 2.ci oğlumunda en azından yeni bir hastane çıkışı olsun diye düşünüyordum.
Duygusal düşününce evet alayım diyorum ama mantıklı düşününce de ne gerek var diyorum.Ona vereceğim para ile ileri ki aylarda giyebileceği farklı kıyafetler alırım değil mi ?
Canm ben de özenip tulum aldım
Ama temiz çıkmazsa diye alt üst takım verip çıktıktan sonra ıslak mendille silip giydireyim dedim
Ya ne gerek var abisi sonuçta
Hem ben olsam özellikle giydirir bir de foto çekerdim
Tam albümlük olur ikisi aynı tulumla
Bu tulumu giydirirken de içine şu göbek bağına göre olan zıbın ve ekstra bir çorap giydirsem yeter herhalde