2017 Şubat Anneleri

Eşime sorcaktim uyukladi canim ama idrarda şekerin pozitif son uc aylik sekerin normal degerde doktorun birlikte degerlendirmesi daha dogru olcaktir simdi yanlis bisey soylemiyim ..

Eşime sorcaktim uyukladi canim ama idrarda şekerin pozitif son uc aylik sekerin normal degerde doktorun birlikte degerlendirmesi daha dogru olcaktir simdi yanlis bisey soylemiyim ..
Sağol cnm doktora sık gidemiyorum ilçede olduğumdan telefonla irtibata geçerim artık tekrar teşekkür ediyorum

Takipteyim seni canim insallah birsey cikmaz da sonuclarda... ama kasinip da birsey yapamamak cok can sikici :KK43:
Can'ım bugün tahlil sonuçları aldım ben kaşıntımın karaciğerle alakası yok ya azalır gibiydi şimdi yine tavan yaptı... Birde enfeksiyon varmış kanda dr gösteremedim ama bir hastalığım yok o mu sebep bilemiyorum sana yazacağım demiştim bilgi vereyim dedim

bebeği doğum pozisyona döndürmek için çeşitli yöntemler varmış onları okudum bi tanesi çok komik yaa sırt üstü uzanıyosun bacaklarını kırıp normal doğum pozisyonu alıyorsun esin oraya geçip çocuğa sesleniyor konuşuyor şarkı söylüyor sese doğru dönsün diye...eşime dedim suratıma manasizca baktı ve kanalı değişti cevap bile vermedi ayyy:KK53: oysaki çok tatlı bişey bence:KK75:

Can'ım bugün tahlil sonuçları aldım ben kaşıntımın karaciğerle alakası yok ya azalır gibiydi şimdi yine tavan yaptı... Birde enfeksiyon varmış kanda dr gösteremedim ama bir hastalığım yok o mu sebep bilemiyorum sana yazacağım demiştim bilgi vereyim dedim
Geçmiş olsun canımcanım

bebeği doğum pozisyona döndürmek için çeşitli yöntemler varmış onları okudum bi tanesi çok komik yaa sırt üstü uzanıyosun bacaklarını kırıp normal doğum pozisyonu alıyorsun esin oraya geçip çocuğa sesleniyor konuşuyor şarkı söylüyor sese doğru dönsün diye...eşime dedim suratıma manasizca baktı ve kanalı değişti cevap bile vermedi ayyy:KK53: oysaki çok tatlı bişey bence:KK75:
O ne kiz :KK70:ulusa seslenir gibi:KK70:
Birde şey var:KK53: göster ama elletme:KK70:

Benim sonuçlarıma çok benziyor benim kini laborant arkadaşım okudu sizinkinden tek farklı hemoglobin 10,4 e düşmüş Wbc 12,4 az miktar enf var dedi bana... İnşallah birşey yoktur sizde ciddi...

Mesane pedi ne ki? hangi siteden aldın canim
Hepsiburada dan aldım bir kaç şey ile beraber ücretsiz kargo oldu. Hoş parça parça geliyor siparişler en sona mesane pedi kaldı merakla onu bekliyorum:işsiz: resmini de gönderdim internetten bakarak aldım zaten görerek almadım. İçinde 10 tane olması hoşuma gitti iş görür gibi geldi fiyat da uygun.

Yarın kontrolüm var oglusumla gorusecegiz heyecanlanıyorum her kontrol öncesi :KK71:keşke her hafta kontrol olsa.Bugun bütün çamaşırlarını yıkadım ve serdim...Serince duygulandım ilk defa boyle minik kiyafetleri yıkıyorum oğlum olacak ve artık bu evde bu minik seyler etrafimızda olacak :cry::cry:
kismetse bizim de yarın görüş günümüz inşallah güzel şeyler duyarım buna cookkkk ihtiyacım var .

Back
X