- 23 Aralık 2012
- 7.735
- 51.596
- 748
evet ya iyice unutmuşum ya aklıma gelmemisPuhahahaahahaacok güzel özetledin.bunu da unutma .arada
![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ya iyice unutmuşum ya aklıma gelmemisPuhahahaahahaacok güzel özetledin.bunu da unutma .arada
![]()
![]()
Sağol cnm doktora sık gidemiyorum ilçede olduğumdan telefonla irtibata geçerim artık tekrar teşekkür ediyorumEşime sorcaktim uyukladi canim ama idrarda şekerin pozitif son uc aylik sekerin normal degerde doktorun birlikte degerlendirmesi daha dogru olcaktir simdi yanlis bisey soylemiyim ..
Diğer degerlerin normal o az cok gorunenler anlamli degil hamilelikten ksynakli kaninda gayet iyiBunlara bakabilir misin canım sonuçlar geç çıktı doktora gösteremedim
Mesane pedi ne ki? hangi siteden aldın canimBen internetten canped mesane pedi aldım orta boy 10 lu paket 8 lira idiiş görür herhalde.
Can'ım bugün tahlil sonuçları aldım ben kaşıntımın karaciğerle alakası yok ya azalır gibiydi şimdi yine tavan yaptı... Birde enfeksiyon varmış kanda dr gösteremedim ama bir hastalığım yok o mu sebep bilemiyorum sana yazacağım demiştim bilgi vereyim dedimTakipteyim seni canim insallah birsey cikmaz da sonuclarda... ama kasinip da birsey yapamamak cok can sikici![]()
evet ya iyice unutmuşum ya aklıma gelmemis![]()
Geçmiş olsun canımcanımCan'ım bugün tahlil sonuçları aldım ben kaşıntımın karaciğerle alakası yok ya azalır gibiydi şimdi yine tavan yaptı... Birde enfeksiyon varmış kanda dr gösteremedim ama bir hastalığım yok o mu sebep bilemiyorum sana yazacağım demiştim bilgi vereyim dedim
Teşekkür ederim canımDiğer degerlerin normal o az cok gorunenler anlamli degil hamilelikten ksynakli kaninda gayet iyi![]()
O ne kizbebeği doğum pozisyona döndürmek için çeşitli yöntemler varmış onları okudum bi tanesi çok komik yaa sırt üstü uzanıyosun bacaklarını kırıp normal doğum pozisyonu alıyorsun esin oraya geçip çocuğa sesleniyor konuşuyor şarkı söylüyor sese doğru dönsün diye...eşime dedim suratıma manasizca baktı ve kanalı değişti cevap bile vermedi ayyyoysaki çok tatlı bişey bence
![]()
Bebek unutturur yine merak etmeneyse ki az kaldı sayılır...hatirlariz
![]()
o hangisiymis okumadım onu deneyim olmazsaO ne kizulusa seslenir gibi
Birde şey vargöster ama elletme
![]()
Hepsiburada dan aldım bir kaç şey ile beraber ücretsiz kargo oldu. Hoş parça parça geliyor siparişler en sona mesane pedi kaldı merakla onu bekliyorumMesane pedi ne ki? hangi siteden aldın canim
demeeeBebek unutturur yine merak etme![]()
demeeeadam öldü bitti desene
![]()
Ne neymiş göster ama elletme mi?o hangisiymis okumadım onu deneyim olmazsa![]()
kismetse bizim de yarın görüş günümüz inşallah güzel şeyler duyarım buna cookkkk ihtiyacım var .Yarın kontrolüm var oglusumla gorusecegiz heyecanlanıyorum her kontrol öncesikeşke her hafta kontrol olsa.Bugun bütün çamaşırlarını yıkadım ve serdim...Serince duygulandım ilk defa boyle minik kiyafetleri yıkıyorum oğlum olacak ve artık bu evde bu minik seyler etrafimızda olacak
![]()