Kızlar doğum yaptım çok şükür bebeğimde sağlıklı 35+ 6 da aldım kucağıma kızımı çok şükür allah sizede nasip etsin inşallah sağlıkla

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar doğum yaptım çok şükür bebeğimde sağlıklı 35+ 6 da aldım kucağıma kızımı çok şükür allah sizede nasip etsin inşallah sağlıkla
Geçmiş olsun..gözleriniz aydın olsun.Allah bağışlasın..Kızlar doğum yaptım çok şükür bebeğimde sağlıklı 35+ 6 da aldım kucağıma kızımı çok şükür allah sizede nasip etsin inşallah sağlıkla
merhabalar,aynen ilk bebeğimde doktorum rahim kalp şeklinde ,düşük,erken doğum olabilir,rahime serklaj yapabiliriz demişti.bu sebepten çok tedirgin bir hamilelik geçirdim ;Allahın izniyle bir sıkıntı yaşamadan; kızım 39+5 de geldi.şimdi ikinci bebeğime 36+3 hamileyim,inşallah o da sağlıkla gelir .eminim bu konuyla ilgili forumları ,doktor yorumlarını ,cerrahi müdehaleleri okumuşsunuzdur.bir arkadaşım 2 normal doğum sonrası 3.doğumunu sezeryan yaptı ve ameliyat sırasında rahminde perde olduğunu öğreniyor.forumlarda bu problem nedeniyle erken doğum yapanları da okudum.yani sanırım tamamen kişisel bir mevzu ve tecrübe Rabbim evladınızı sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin.kolaylıklar dilerim..
Sakın ol takma hallerdersin. Esin problem etmiyorsa tamamdır.Kızlar iştahım geri açıldı ve Bir anda kilo alıyorum durduramıyorym
Gözün aydın. Allah sağlıkla büyümesini nasip etsin.Kızlar doğum yaptım çok şükür bebeğimde sağlıklı 35+ 6 da aldım kucağıma kızımı çok şükür allah sizede nasip etsin inşallah sağlıkla
62 kilo ile başladım 67 kiloyum hatta tam 67 değil bazen acaba normal mi diye düşünüyorum şekerden dolayı diyet yapıyorum yediklerim bebeğe Yeterli geliyor mu diye tedirgin oluyorum ama doktora en son çarşamba gittim bebeğin kilosu haftasıyla uyumluydu cihazlar herhalde doğru ölçüyordurOda geldi kuruldu
İnternetten son eksikler alındı
Kapı süsü ve hediyelikler yapılıyor
Yarın da Doğum valizi hazırlandı mı masalcık doğabilir
5 kilo, harikasın
Kaç ile başladın ki
Mazeretini raporla belgelemen lazımdı canm
Bugün tatil ilan edilmediği sürece hamile olman mazeret sayılmaz çünkü görevi onaylarken de hamileydin diye bakıyorlar
Tek ceza 1 yıl sınav görevi çıkmayacak
Senden kıymetli değil boşver
Turuncu idolümsün
Hastalığın ne durumda atlattın mı
Ben büyüyen beşikli oda
Yanımızda tartmaya da park yatak aldım canm
Geçmiş olsun
Bebeğin de sağlıklı mutlu ve güzel bir hayat yaşasın inşallah
Ay gözün aydın cnm maşallah Allah anneli babalı sağlıcakla büyütsün darısı hayırlısı ile bizlere Zaman'ı gelince... Kendine gelince yazsana detaylarıKızlar doğum yaptım çok şükür bebeğimde sağlıklı 35+ 6 da aldım kucağıma kızımı çok şükür allah sizede nasip etsin inşallah sağlıkla
Haftana göre kilosu önde sanırım canım ondan demiştir şekerine bakalım diyeKizimzi gormeye gittik allaha sukur iyi herseyi kireclenme icinde ilerlememis kiloda almis kizim 34+2 deyiz 2500 grm olmus ama dr. Pazartesi gel kan idrar ver bide sekerine baktiralim dedi ben seker yuklemesi yapmamistim. Dua et sekerin cikmasin dedi neden boyle dedi anlamadim sekerine bakalim derkende seker yuklemesimi yapicak yine ama bu zamandan sonra tehlikeli degilmi ikilemde kaldim
Oda geldi kuruldu
İnternetten son eksikler alındı
Kapı süsü ve hediyelikler yapılıyor
Yarın da Doğum valizi hazırlandı mı masalcık doğabilir
5 kilo, harikasın
Kaç ile başladın ki
Mazeretini raporla belgelemen lazımdı canm
Bugün tatil ilan edilmediği sürece hamile olman mazeret sayılmaz çünkü görevi onaylarken de hamileydin diye bakıyorlar
Tek ceza 1 yıl sınav görevi çıkmayacak
Senden kıymetli değil boşver
Turuncu idolümsün
Hastalığın ne durumda atlattın mı
Ben büyüyen beşikli oda
Yanımızda tartmaya da park yatak aldım canm
Geçmiş olsun
Bebeğin de sağlıklı mutlu ve güzel bir hayat yaşasın inşallah
Canim benim oğlum normal dogum ile oldu.odam yan taraftarıydı yürüyerek çıkarmışlardı.Arkadaşlar daha önce normal Doğum yapanlara sorumAllah nasip ederse normal Doğum yapınca acaba tekerlekli sandalye ile anneyi çıkartıyorlar ya Bebiş kucağımda çıkabilir miyim acaba
![]()
benim oglumdan kalan park yatak var onu yanıma kuracağım 2 yaşına kadar kullanabiliyorlar zaten sonra oda yaparım nasip se.bir de sepet beşik var oda oturduğumuz odada salonda duracak kuruldu bile park yataktan memnundum oglumda. .kızlar büyüyen beşik mi park yatak mi bakiym birazdan almaya gidicez ama karar veremedim sinav nedeniyle vakit yoktu araştıramadım bile
Bilmiyorm ama bana mantıklı geldi
Tabiki risk varsa normal doğum diye bende ısrar etmem. Benim kasıkta ve dudak arasında. Perinede yok şuan. İnşaallah sağlıkla doğuralımda nasıl olursa olsun.Benimki tam kesi yapilan kisim oluyor ya orda. O yuzden korkuyorum acikcasi.daha drum gormedi. Zaten sezeryan yanlisi bi dr. Ama ben normal dogum istiyom. Bi taraftanda korkuyorum israr etmekte. Allah korusun bi sorun olursa kendimi suclu hissederim diye.
Gözünüz aydın Can'ım, MaaşAllah sağlıkla sıhhatle büyüsünKızlar doğum yaptım çok şükür bebeğimde sağlıklı 35+ 6 da aldım kucağıma kızımı çok şükür allah sizede nasip etsin inşallah sağlıkla
Diyelim bakalım :)Loveali M Mavis67
Öyle birşey var ya da yok bilemem. Olsa Kudsi Hadis olurdu duymadım. Ama şöyle birşey varki. Konuştuğumuz herşey dua hükmüne geçiyo hele ki hamileyken. O yüzden bencede şaka da olsa çocuğumuza yaramaz dememek gerek :) hiçbirşeye yaramaz olur Allah muhafaza. Hareketli diyelim biz :)
Benim de acitiyo bazen çok çok fazla gerdiriyo çok kuvvetli hareket ediyo uufff ahhh oluyorum her defasında ama başı çok baskı yapmiyo daha banaKızlar bebegimin hareketleri artık canımı acıtıyor. Başı çok baskı yapıyor bugün . Sizinde oyle