2017 Şubat Anneleri

Kızlar alıntı yapıyrm hepinize çok teşekkür ediyrm spinal sezeryan oldum kızım kakasını yapmş tahmn etmişdim evdede yeşil geldi hep suyu neyse sorunsuz sıkıntısz aldım kucağıma bin şükür çok mutluyum kızlar hepinize nasip olur inşallah normal doğuramazsn dedi doktorlar iyiki bu şekilde oldu diyolar daha sonra yazarım yine bu arada emiyo kızım sütmde var
Gözün aydın Can'ım sağlıkla ve sihatle büyüsün

Yarın kızıma kavuşuyorum Allah izin verirse :anne: bugün kocayla biraz gezip tozmayı bebeksiz son günümüzü canımız ne isterse onu yaparak geçirmeyi düşünüyoruz :KK46: malum bi süre böylesi özgürlük olmayacak:skandal: ay çok heyecanlı yaaaa:spor:
Sağlıkla ve sihatle gelsin Prenses, sen yinede çok yorma kendini yarına enerji lazım :anne:

seydask seydask sonunda oldu canım :) Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş geçmiş olsun bol bol da süt un tabi :anne:

Demekki biz naparsak yapalım gerçekten o kendini hazır hissetmediği sürece zamanı gelmeyince gelmiyo :)

seydask seydask sonunda oldu canım :) Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş geçmiş olsun bol bol da süt un tabi :anne:

Demekki biz naparsak yapalım gerçekten o kendini hazır hissetmediği sürece zamanı gelmeyince gelmiyo :)

Kızlar yarın bir çoğumuzun randevusu var sanırım. Umarım doktor şeker riski ortadan kalkmış der.. şeker yüklemem 150 çıkmıştı ama sonrasında 2 kez açlık tokluk yapıldığında 90 ve 100 çıktı... 35+2 de bir doktor 3.300 gr ölçerken diğer doktor 3 gün sonra 2.900 ölçtü.. kafamda deli sorular :rolleyes:

Kızlar alıntı yapıyrm hepinize çok teşekkür ediyrm spinal sezeryan oldum kızım kakasını yapmş tahmn etmişdim evdede yeşil geldi hep suyu neyse sorunsuz sıkıntısz aldım kucağıma bin şükür çok mutluyum kızlar hepinize nasip olur inşallah normal doğuramazsn dedi doktorlar iyiki bu şekilde oldu diyolar daha sonra yazarım yine bu arada emiyo kızım sütmde var
hadi gözün aydin cnm sezeryan normal bi sekilde aldin kizini kucagina önemli olan buydu.. simdi dinlen guzelce kizinla vakit gecir sonra ayrintilari bekliyoruz..

Doğum yapan arkadaşları tebrik ederim, Allah analı babalı büyütsün. Meme yaraları için daha doğum yapmamış anneler doğum yaptıktan hemen sonra sarmısagı iyice ezip göğsünüze sürerseniz temiz bezi kaynamış suyla ıslatıp temizleyip kurutursanız yara olmuyor, tecrube ettim kime söylediysem yapanların yara olmadı benimde olmamıştı. Denemek ya da denememek size kalmış tabiki

Bayanlar mrb tansiyon takibi yapıyor musunuz diye merak ettim.Benim genelde 12/8 11/7 filan çıkardı bugün baktım 13/8 gördüm yüksek mi sizce de doktora sormak gerkmi

Doğum yapan arkadaşları tebrik ederim, Allah analı babalı büyütsün. Meme yaraları için daha doğum yapmamış anneler doğum yaptıktan hemen sonra sarmısagı iyice ezip göğsünüze sürerseniz temiz bezi kaynamış suyla ıslatıp temizleyip kurutursanız yara olmuyor, tecrube ettim kime söylediysem yapanların yara olmadı benimde olmamıştı. Denemek ya da denememek size kalmış tabiki

Teşekkür Ederim önemli bir bilgi fakat bebek emmezse sarımsak yüzünden :110:

Teşekkür Ederim önemli bir bilgi fakat bebek emmezse sarımsak yüzünden :110:

Back
X